eos59 hamilelikte ishal ciddi olabilir diye düşünüyorum muhakkak doktora görünmelisin ishalle vücudundaki suyu atıyorsun besinleri kullanamadan dışarı atıyorsun ayrıca metebolizma hızını yüksrltiyorsun biliyorsun bizlerin metebolizması yavaş işlemelicanım benim normal bir ishak olsa eyvallah ama öle değil abartısız yarım saat tuvalette oturuyorum ve her yemekten sonra yine çıkıyorum öle çok halsiz kaldım ki anlatamam habire su içip duruyorum su kaybım çok olmasın diye
kesinlikle normal canım ama şu an için oğlum makat gelişi 35e kadar ekleyeceğiz dedi doktor sonra karar veririz dedi büyük ihtimal döner dedi inşallah oğlum dönerde normal doğururum...,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
canım üzmee kendini geçende gününü doldurn bi arkadaşım doğum yaptı 2200dü annede babada minyonlar ve bebiş gayet iyi..kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaaçok üzülüyorum
fotosunuda ekliyim kızımınnn :) Eki Görüntüle 447350 Eki Görüntüle 447351
yazmayı unuttum çok tatlı ve hoş görünüyorsun bu arada
karnıyarık mı dedin mutfak batacak temizlerken zorlanırım diye çok çok istiyo canım ama gözüm kesmiyo yanına bide cacık misssssewt cnm haklısın dısarda ne oldugu bellı deıll ama arada gıdınce bısey olmazbugun elıfımle karnıyarık yapıcazz ogleden sonra..
Canım aerık yaptır bence..Orada yazan glukoz tokluk şekeri..Sana yapılacak olan 10 saatlik açlıktan sonra 50 mglık yüklemeye vücudun verdiği tepki olacak..Gitmeye krr verdikten sonra 2 gün dikkat hamur işi ve şekeri kes ben çok kötü beslendiğim bir haftada gitmiştim çok fena yüksek çıktı tekrarlamak zorunda kaldılar düzgün beslenirsen düzgün çıkar normal şartlarda..
Selaaammm hanımlar çarşıdan yeni geldim chiccodan bakım setli çanta aldım. Hemde 47 tl.ye . Bebek arabası beğendik anakucağıyla birlikte takım hemde 250 tlye. Ellerinde bitane kalmış ondan. Markasını ilmiyorum öle bilindik bişey değil en önemlisi benim için hafif ve kolay katlanır bişey. Kayınvalidemde sanki dar biraz dedl. Kendi alıcak. Ben çok beğendim deyince ok dedi. Bakalım biriki güne alıcakmış. Ee hanımlar battaniyelerimiz kıyafetlerimiz çantamız odamız arabamız anakucağımız hazır. Ne eksik tırnak makasıyla burun aspiratörü var aklımda başkaaaaa?
Teşekkür ederim tatlım 25inde randevum var. Gitmeden arayım o gün yapsın bari . Sözde özele gidiyoruz hiç söyleyen yok Allah Allah ya
ay kızlarrr nekadar zor bir ay geçirdim okadar yoğunkiii işlerrr pufssssssürekli masa başında oturmak bilgisayrda çalışmak canımı çok acıtıyorrbebiş kaburgalarıma diyaframıma baskı yapıyorrrrr
@suksuk: Klimayı biraz da eşim ve kayınvaldemi düşündüğüm için taktırıyorum, ramazan geliyor çok sıcaklarda biraz serinlerler en azından diye.......bende faydalanırım tabi, koca göbeğimle
@sevzekbahan: Aaaaa en kilolu benim tombalak mı??? Evet canım 1 kg 500 gramm.......bugün 29+1 olduk......gerçi bu belli ollmuyormuş, sonradan artış veya yavaşlama göstere bilirmiş ama korktum ben şimdi 4 kg olursa nasıl doğurması da zor olmaz mı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?