2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

eos59 hamilelikte ishal ciddi olabilir diye düşünüyorum muhakkak doktora görünmelisin ishalle vücudundaki suyu atıyorsun besinleri kullanamadan dışarı atıyorsun ayrıca metebolizma hızını yüksrltiyorsun biliyorsun bizlerin metebolizması yavaş işlemeli
muhtemelen bağırsak antiseptiği ve biraz serumla 1-2 gümde toparlarsın geçmiş olsun

,
ESTEBAN, zevzekbayan, bulut81, cans, esmerm, sorcieree82, asilemir+, Urbetemhem, sibel_saa+, oznur_52, tubica
kızlarrr nasıl doğum yapmak istediğinize karar verdinzmi
kesinlikle normal canım ama şu an için oğlum makat gelişi 35e kadar ekleyeceğiz dedi doktor sonra karar veririz dedi büyük ihtimal döner dedi inşallah oğlum dönerde normal doğururum...
kızlar benim bebeğim hala 800 gr ne yapacağım onu beslemek için bilemedim yaa çok üzülüyorum
canım üzmee kendini geçende gününü doldurn bi arkadaşım doğum yaptı 2200dü annede babada minyonlar ve bebiş gayet iyi..

ayy ayy maşallah çook can yakacak senin kızın

ay kızlar dün misafirim vardı nee zamandır hamur işi yemiyodum o kadar abarttım kii sabah kalktığımda resmen pişmanlık duydum yaa keşke yemeseydim
bende an itibariyle +9 kg aldım vee 88kgyle kendimi topiğin en kilolusu ilan ediyorummm:26:

mutedil , sizinle özelden görüşmem lazım ancak yeni üye olduğum için mesaja izin vermiyor.
Mailim: chekirdekkk hotmail. ulaşır mısınız ?

selams eylül anneleri,

doğum şekli bahsi olmuş,ben de normal istiyorum inşaallah Rabbim nasip eder.haziran annelerini okurken farkettim de ne kadar çok normal yapan olmuş mis gibi çatır çaır doğurmuşlar daha bi özendim valla.bazen diyorum ne kadar çabuk zaman geçti bazen de ohooo daha çok var çabucak geçsin istiyorum.hele de benim gibi eylül sonuna gelenler için hiiiç geçmez artık biz ne zaman doğuracaz diye bekleşiriz (bknz 2012 haziran anneleri) sağlıkla,zamanında gelsinler de

Selaaammm hanımlar çarşıdan yeni geldim chiccodan bakım setli çanta aldım. Hemde 47 tl.ye . Bebek arabası beğendik anakucağıyla birlikte takım hemde 250 tlye. Ellerinde bitane kalmış ondan. Markasını ilmiyorum öle bilindik bişey değil en önemlisi benim için hafif ve kolay katlanır bişey. Kayınvalidemde sanki dar biraz dedl. Kendi alıcak. Ben çok beğendim deyince ok dedi. Bakalım biriki güne alıcakmış. Ee hanımlar battaniyelerimiz kıyafetlerimiz çantamız odamız arabamız anakucağımız hazır. Ne eksik tırnak makasıyla burun aspiratörü var aklımda başkaaaaa?

ewt cnm haklısın dısarda ne oldugu bellı deıll ama arada gıdınce bısey olmazbugun elıfımle karnıyarık yapıcazz ogleden sonra..
karnıyarık mı dedin mutfak batacak temizlerken zorlanırım diye çok çok istiyo canım ama gözüm kesmiyo yanına bide cacık misssss

Teşekkür ederim tatlım 25inde randevum var. Gitmeden arayım o gün yapsın bari . Sözde özele gidiyoruz hiç söyleyen yok Allah Allah ya

Canım burun aspiratörü dediğin için aklıma geldi bn bunu okumuştum :Burun tıkanıkları için aspiratör kullanımı zararlıdır. Aspiratör negatif basınç uyguladığı için burun mukozası daha da şişip, tıkanabilir. Küçük poşetlerde satılan tuzlu sular birer damla damlatmak, hem temizlik hem nem hem de burun tıkanıklığını gidermek açısından yeterli olacaktır.

kaynak : Yeni Annelere Öneriler - Anneye Özel

ay kızlarrr nekadar zor bir ay geçirdim okadar yoğunkiii işlerrr pufsssss sürekli masa başında oturmak bilgisayrda çalışmak canımı çok acıtıyorrbebiş kaburgalarıma diyaframıma baskı yapıyorrrrr

kızlar ben bu beşiği çok beğendim..fiyatı da çok uygun..oyun parkı olabilme özelliği de var.siz ne dersiniz???

Vallah kızlar herkezin bebek odası hazır sanırım....benimkisi boya badana oldu avize takıldı ama daha odası yok meydanda ((
sizce çok mu ağırdan alıyorum???..........bu ayın sonunda gider alırız dedik eşimle, ama sizi duyunca panik oluyorum

selamlar bayanlar,
bugün sabah hastaneye gittim 100lük şeker yüklemesi için, öff içim bayıldı hala tadı ağzıma geliyo. inşallah bu sefer normal çıkar sonuçlar zaten çok kilo almadım diyet yapmak zorunda kalmıyım ya

biraz geçmişe baktım herkesin eşyalar tamamlanmış ne güzel ben daha hiç birşey alamadım.

bi de nasıl doğum istenildiği konuşulmuş inşallah normal doğum istiyorum ben de ama iğneli ağrısız istiyorum çünkü korkuyorum malesef :18:

normal olursa zor olur tabi ama sezaryene alıyorlar bebek kilolu falan diye ben bilmedim valla napcaz biz bende 28+4 oldum bugüm dr.gitcem brzdn usg ye alırmı bilmem sonuç göstercm inş.alır bebeğimim ne kdr oldu çk mrk ediyorum

kızlar merhaba,

bebeklerimin çantasını hazırlamaya başladım. kıyafetlerini, battaniyelerini ütüleyip çantaya yerleştirdim. bezlerini, alt temizleme mendillerini ve benim göğüs pedlerimi koydum. sırada benim pijama, atlet, sütyen ıkanıp konulacak. biberonlar ve emzikler siteril edilip konulacak. offf ne zormuş yavss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…