ben allahın izniyle çatır çatır doğurucam kızlareşim de bana sen kuduz gibisin sana bişey olmaz falan diyor
[
caNIMMM inş. gönlünc eolurr ama maşallah çoğumuz normal istiyoruzzz.
Eşimde aynı şeyi bana diyor ben senin acı çektiğini duyarsam kesinlikee sezeryana alın derim diyoR: bana sormaz umarım dr diyorr bende çok dayanıksızım yaa
kızlar bundan sonrakı kontroller 15 te bır olmuyomu bana ole dedıler..
kızlar sezaryen kalkmadımi . Isteyen istediğini yapmıyo artık hastanelerde. Bir sorun olmadığı sürece yanlış habermı almışımseçme şansı yok herkez normal
ben 26.hftada gıtmıstım canım, 1 ay snra gel dedı,30da gıtcem bıdaha nasıpse, belkı ondan snra 2 hftaya indirir kontrolu..
@suksuk: klimayı biraz da eşim ve kayınvaldemi düşündüğüm için taktırıyorum, ramazan geliyor çok sıcaklarda biraz serinlerler en azından diye.......bende faydalanırım tabi, koca göbeğimle
@sevzekbahan: aaaaa en kilolu benim tombalak mı??? evet canım 1 kg 500 gramm.......bugün 29+1 olduk......gerçi bu belli ollmuyormuş, sonradan artış veya yavaşlama göstere bilirmiş ama korktum ben şimdi 4 kg olursa nasıl doğurması da zor olmaz mı? :)
Cok kullanisli duruyo canim gule gule kullandin kuzun insallah:)
kızlarrrrrrrr şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız. Ben geniş geniş oturuyorum 26.haftadayim hala tık yok
Bide normal tam kan testinde glukoz yazıyo o şeker ne şekeri ??
kızlarrrrrrrr şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız. Ben geniş geniş oturuyorum 26.haftadayim hala tık yok
@suksuk: klimayı biraz da eşim ve kayınvaldemi düşündüğüm için taktırıyorum, ramazan geliyor çok sıcaklarda biraz serinlerler en azından diye.......bende faydalanırım tabi, koca göbeğimle
@sevzekbahan: aaaaa en kilolu benim tombalak mı??? evet canım 1 kg 500 gramm.......bugün 29+1 olduk......gerçi bu belli ollmuyormuş, sonradan artış veya yavaşlama göstere bilirmiş ama korktum ben şimdi 4 kg olursa nasıl doğurması da zor olmaz mı? :)
merhaba kızlar nasılsınız ben bugün biraz üzüldüm bi yakınımızda benle birlikte hamileydi aramızda 2 ay var geçen doktora gittiğinde bebeğin başında kitle görmüş down sendromundan şüphelenip bakırköye farklı bi ultrasona yönlendirmiş birde bacaklarında aşırı bir varis oluşumu doktor bebeğin kendini doğuma zorladığını söylemiş daha dörtbuçuk aylık yaa nasıl olur inşallah doktor yanılmıştır dua edin olurmu annişler üzüldüm sabah sabah off
canım tek söyleyebileceğim yiyceğin şeyleri yiyiyorsun senin tek yapebileceğin artı olarak bol bol sol yana yatıp sık sık uzan hatta bunu haftalarca yap bak 2-3 haftaya nasıl toparlar inşallahhergün yoğurt süt yumurta ceviz pekmez vs dışında öğünlerimi ve arada atıştırmalıklarıda yiyorum, ama tansiyon çok sorun oluyor bende bu hafta bi kaç kez çıkarttım yediklerimi ondanda oluyor olabilir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?