2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar
ben de inş. normal istiyorum sezeryandan korkuyorum nedense ya sonuçta ameliyat bu arada doğumum çok karışık olcak napcam bilmem eşim öğretmen memleketine gitcez seminerler bitince ama ordaki hastanede özel değil ve devlet hastanesi de iyi değil doğumdan sonra aynı odada iki iç kadın yatıryor eşim rahat gelemez yanıma ben hep yanımda olsun istiyorum
offf ne olcak bilmiyorum bu gidişle evde doğurcam
hayırlısı bakalım zamanında gelir inş. pıtırcıklar...

Kizlar kilo olayina takilmayin bebekler son 2 ayda kg alirlar.ve anne baba minyonsa iri bebek beklemez doktorlar.esiniz ve ssize gore degerlendirin standrtlara gore degilbende kilolu hamis kaldim 27 haftadayim 2 kg aldim bebek gyet iyi. Kizimda 12 kilo aldim 3850 dogdu.esimde bende minyon degilizzz bana gore normal bebek kabul ediyor dr.kuzenimin esi 55 kg ile dogum yaptim bebenk 2500 kendiside cok ufak tefekti ona gorede o bebek cok iyiydi.ceviz badem yumurta sut tuketin bol bol.

valla bende korkuyorum ama, dayanırız ya:))), bıukadar ınsan var doguran, birde ben kımseden dogum cok zordu 2.yı dogurmam dedıgını duymadım:))))))))), dogum zordu deseler bıle 2,yı de doguruyolar hahaha..

kızlar sezaryen kalkmadımi . Isteyen istediğini yapmıyo artık hastanelerde. Bir sorun olmadığı sürece yanlış habermı almışım seçme şansı yok herkez normal

kurtajla beraber sezeryanda yasa olatrak cıktı ama, onaylandımı o tam bılmıyorum bendde canım... ben normal ıstıyorum nasıpse bakalım hayırlısı

@suksuk: klimayı biraz da eşim ve kayınvaldemi düşündüğüm için taktırıyorum, ramazan geliyor çok sıcaklarda biraz serinlerler en azından diye.......bende faydalanırım tabi, koca göbeğimle

@sevzekbahan: aaaaa en kilolu benim tombalak mı??? evet canım 1 kg 500 gramm.......bugün 29+1 olduk......gerçi bu belli ollmuyormuş, sonradan artış veya yavaşlama göstere bilirmiş ama korktum ben şimdi 4 kg olursa nasıl doğurması da zor olmaz mı? :)

galiba seninki tombalak canım:))), korkma canım, bebısın saglıklı olsunda, gerısı cozulur, normal olmassa sezeryan olursun......

kızlarrrrrrrr şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız. Ben geniş geniş oturuyorum 26.haftadayim hala tık yok
Bide normal tam kan testinde glukoz yazıyo o şeker ne şekeri ??

kızlarrrrrrrr şeker yüklemesini ne zaman yaptırdınız. Ben geniş geniş oturuyorum 26.haftadayim hala tık yok

canım ben 23 haftada yaptırdım hatta ilki yüksek çıktı ikincisinde şükür iyiçıktı.genelde 24. haftada yapyorlar sen neden hala yaptırmadın önemli bir konu bu kesinlikle yaptır.

en tosunn anne adayı secıyorum senııı

herkese mrb arkadaslar nasilsiniz? dun doktordaydim aslinda haftayaydi kontrolum de erken gittim tatile gitmeyi planliyoduk biletleri almadan rezarvasyonu yaptirmadan bi doktorla goruselim dedik o da gidebilirsin sorun yok dedi biz de aldik biletlerimizi kpssden sonra kismetse kibris yolcusuyuz.dun bebegimi gordum her sey yolunda 1100 gram olmus boyu da yaklasik 36 cm uzun ve kilosu da gayet yerinde dedi doktorum ben de cok mutlu oldum cunku cok zayif bi insanim ve hep korkuyodum bebegimi besleyemezsem diye 45 kiloyla hamile kaldim ve boyum da1.70 baya zayiftim yani ama allaha sukur bebegim icin cok iyi dedi doktor ben de cooook sevindim sizler ve bebekleriniz nasil var mi yakinlarda doktora gidenler

merhaba kızlar nasılsınız ben bugün biraz üzüldüm bi yakınımızda benle birlikte hamileydi aramızda 2 ay var geçen doktora gittiğinde bebeğin başında kitle görmüş down sendromundan şüphelenip bakırköye farklı bi ultrasona yönlendirmiş birde bacaklarında aşırı bir varis oluşumu doktor bebeğin kendini doğuma zorladığını söylemiş daha dörtbuçuk aylık yaa nasıl olur inşallah doktor yanılmıştır dua edin olurmu annişler üzüldüm sabah sabah off

allah şifa versın canım, inşallah yoktur oyle kotü bi durum...
allah yardımcısı olsun...

canım tek söyleyebileceğim yiyceğin şeyleri yiyiyorsun senin tek yapebileceğin artı olarak bol bol sol yana yatıp sık sık uzan hatta bunu haftalarca yap bak 2-3 haftaya nasıl toparlar inşallah

Canım aerık yaptır bence..Orada yazan glukoz tokluk şekeri..Sana yapılacak olan 10 saatlik açlıktan sonra 50 mglık yüklemeye vücudun verdiği tepki olacak..Gitmeye krr verdikten sonra 2 gün dikkat hamur işi ve şekeri kes ben çok kötü beslendiğim bir haftada gitmiştim çok fena yüksek çıktı tekrarlamak zorunda kaldılar düzgün beslenirsen düzgün çıkar normal şartlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…