günaydın kızlar dün akşamdan beri hareketleri kasıklarımda hissediyorum normal mi ?
aynen 37 gıyıyorum normalde ama artık olmuyo. 2 numara büyüdü sanırım,
ayakları yukarı kaldırmak care, ben işyerınde kımse yokken alıyorum karsımada bı sandelye 5 dakıka oturuyorum oyle, ama işe yarıyoo, ıkı gundur daha az sısıyo, ve tuzu azalttm. bırde yatarken kolonya suruyorum her aksam ve masa basında oturdugum ıcın ayagımın altına 15cm yukseklıkte bı kutu koydum oda işe yaradı sanırım...
ve doktor kuzenımde cok ayakta kalmakta şişirir dedi...
benımde cok ayakta kalınca oluo dunde temılzııktı yemektı derken oturamadımm.. ondan sanırım bı sıstı sormayınn .. ılkkkezbukaadar olduu bastırıyorum parmagımlaa ole cukur kalıo aamma nedense sadece sag ayagımm solda bısey yok
daha fazla olmasa barı bende terlık hıc gıyemem sokaktaa. sımdı mecburen gıycem gıbııdr tuzu azalt dıcek ben normal yıyorum zatenn cok su ıcıyorummm neden oluoo anlamaıdm
günaydın kızlar,
dün akciğer geliştirici iğnemin 2. dozunu da oldum. bu yüzden bebişlerim bu gün daha az hareket ediyor. 3 gündür bebeklerin kıyafetleri ve çantaları ile uğraşıyorum yıka yıka bitmedi bi türlü. yıkayıp, ütülüyorum hepsini 1 hafta sürecek heralde.
günaydın kızlar,
dün akciğer geliştirici iğnemin 2. dozunu da oldum. bu yüzden bebişlerim bu gün daha az hareket ediyor. 3 gündür bebeklerin kıyafetleri ve çantaları ile uğraşıyorum yıka yıka bitmedi bi türlü. yıkayıp, ütülüyorum hepsini 1 hafta sürecek heralde.
Aman kuzum dikkat et de hiç şişmesinler... Şişince indirmek olmuyor balon gibi :) Ben bile bile lades yaptım ya yordum kendimi ayakta çok kaldım. Sandalyede uzun süreli oturmak, ayakta uzun süreli kalmak yapıyor bööyle. Ben şişten ziyade ayağıma toplanan kandan şikayetçiyim doktorum önemli olabilir dedi
su 2 ayıdaa şişee şişee gecırıcez anlasılann napalımm kuzucuklarımıza deger ama ınsanın psıkokolısı bozuluoo.. aksam hıc haberlerı acamadım sehıtlerı ızleyıpp aglamaktan kokrtumm .. dayanamıyorum cunkıı baslıyorum aglamayaa.. ızlemedım bende napımm cok uzuluyorumm
nekadar daha bu ıgneyıolucaksın cnmm ..
bende o ısleerı bıtırdımm ama o hafta cnm cıkmıstı.. utule utulee bıtmemıstı kucuk kucukk oldukalrı ıcın ugrastırıolarr aama onun tadıda ayrı ..yıkadıklarını carsaflaa sar dedı annem sende ole yaptınmı cnmm
benim hiiiiiççç yukarı çıkmadı .en başından beri kasıklarımda. geçen gün ben de sormuştum burada.kızlar normal dedi. doktor bu zamana kadar bişey söylemedi.(geçen aydı gerçi son kontrolüm) ama 27 sinde randevum var. ben de soracağım.çok aşağıda mı diyebir iki gün kasıklarımda hissetsem neyse yeri bol hareket ediyor derim ama benim hep aşağıda
Günaydın.. İnşaAllah bişey çıkmaz testinde.
Bende kuzumu gördüm rüyamda aynı babama beniyordu inşaAllah huyu benzemez diyordum bende :) Hayır olsun rüyan kuzum çok güzelmiş.. Kuzuları rüyada görmek bile bu kadar güzelken gerçekleri nasıl olacak acaba
BENDE BU SABAH ONU DÜŞÜNDÜM RÜYAMDA ÖYLE HUZURLUYDUM Kİ ANLATAMAM KIZIMI ÇOK ÖZLEDİM BAK ŞİMDİİİ GEÇSE ŞU 79 GÜN
amin canımgunaydn canım,
ne güzel rüya görmüşsün oyle, allah hayıra cıkarsn,
ayy senın kızını yerim ben:))
gunaydınn gununuzz aydın olsun sekerler..kuzucuklar nasıl uyandılarmı benımkı uyandı tekme yıyorumm.. Buarada dun gecee sag ayaagım cok sıstıı davul gıbıydıı
mama sandalyesını sımdıden almaya gerek varmı kararsız kaldımben:26::26::26:
kızlar birşey soracağım
hastane çantasına süt sağma makinesi koyacak mısınız yoksa hastanede oluyor mu acaba
kızlar birşey soracağım
hastane çantasına süt sağma makinesi koyacak mısınız yoksa hastanede oluyor mu acaba
mama sandalyesını sımdıden almaya gerek varmı kararsız kaldımben:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?