2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar dün akşamdan beri hareketleri kasıklarımda hissediyorum normal mi ?

benim hiiiiiççç yukarı çıkmadı .en başından beri kasıklarımda. geçen gün ben de sormuştum burada.kızlar normal dedi. doktor bu zamana kadar bişey söylemedi.(geçen aydı gerçi son kontrolüm) ama 27 sinde randevum var. ben de soracağım.çok aşağıda mı diye bir iki gün kasıklarımda hissetsem neyse yeri bol hareket ediyor derim ama benim hep aşağıda

İyi yapıyorsun canım dikkat et...

Canım evde iş yapıncada oluyor. Ben az tuzlu yiyiorum zaten doktor tansiyonu ölçtü 8,5 çıktı tuzu normal kararda tüketebilirsin dedi. Bu şişler geçer inşaallah ödem olmasında

Günaydın.. Allah kolaylık versin senin işin bizden zor.. Allah şifanı da versin canım.. ben daha başlamadım ama başlamam lazım benimde kendime bi pijama alayımda yedek olarak sonra başlarım...

nekadar daha bu ıgneyıolucaksın cnmm ..
bende o ısleerı bıtırdımm ama o hafta cnm cıkmıstı.. utule utulee bıtmemıstı kucuk kucukk oldukalrı ıcın ugrastırıolarr aama onun tadıda ayrı ..yıkadıklarını carsaflaa sar dedı annem sende ole yaptınmı cnmm

Canım ben çalıştığım günlerde 3-4 saat oturuyorum en fazla sonra dinlenme yerimiz var gidip orda uzanıyorum o yüzden şişmiyor sanırım inşlh böyle devam eder. İnşallah kan toplamasından da önemli bir şey çıkmaz canım Allah şifasını versinnn bir an önce

Son düzenleme:

bende izlemedım ama dün facede bişeyler gordum basladım aglamaya, dayanamıyorum bende ((
Allah rahmet eylesin, aılelerınede sabır versın

bitti iğnem canım 24 saat arayla 2 şer doz şeklinde yapıldı. bir daha olmayacağım yani :). ben yıkayıp ütüleyip çantaya konulacakları çantaya koydum geri kalanları dolaba yerleştiriyorum ama hepsi bitince üzerlerini çarşafla kapatırım artık

ay biraz rahatlattınız beni kızlar cumartesi doktor randevum var sorucam

kızlar birşey soracağım
hastane çantasına süt sağma makinesi koyacak mısınız yoksa hastanede oluyor mu acaba

gunaydınn gununuzz aydın olsun sekerler..kuzucuklar nasıl uyandılarmı benımkı uyandı tekme yıyorumm .. Buarada dun gecee sag ayaagım cok sıstıı davul gıbıydıı

benimki çoooooktan uyandı sabah gözümü açtığımda tepikliyordu beni anasının kuzusu

kızlarr, hastane cantamıza gögüs pompasıda koymak gerekıyormuş, süt bazen hemen gelmeyebılıyormuş. arkadasım martta dogum yaptı sezeryan. o soyledı ozellıkle, bende yazayım dedım..

kızlar birşey soracağım
hastane çantasına süt sağma makinesi koyacak mısınız yoksa hastanede oluyor mu acaba

gögüs pompası dimi canım, koymak gerekıyormuş, dun arkadsnmla konustum marttta dogum yaptı, onların cook ısıne yaramış cunku süt hemen gelmemiş. bana ozellıkle koy dedı, manuel bıle olsa....

kızlar birşey soracağım

ben sut sagma makınesı almadım cnmm ılk dogumdaa burdakı hastaneler mama ve bıberon ıstıolaar bıberonu nuby anne meme ucu gıbı olandan aldımm mamayıdaa sonn ayda alıcamm . ılk dogdugundaa annenın sutu gelmedıgı zaman bıberonla beslıolar bebegı sarılıgı aartmasın dıe.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…