2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya acaba neden bu kadar çok şişti ki ..çalışmıyorsan akşam güneş battıktan sonra 40 dk falan yürüsen bence iner şişliği evde yada işde hareketsiz kalıyoruz ondan kaynaklanıyor bence

gögüs pompası dimi canım, koymak gerekıyormuş, dun arkadsnmla konustum marttta dogum yaptı, onların cook ısıne yaramış cunku süt hemen gelmemiş. bana ozellıkle koy dedı, manuel bıle olsa bence alın bırtane....

kolay gelsin canım hele sıcaklarda hiç çekilmiyor ütü ama bebişlerimiz için değer...
Bu arada ben akciğer aşısı falan olmadım neden yapmadılar ki acepp..

bılmıyorum kı bakım ozaman bendeee almadım cunkı

ya acaba neden bu kadar çok şişti ki ..çalışmıyorsan akşam güneş battıktan sonra 40 dk falan yürüsen bence iner şişliği evde yada işde hareketsiz kalıyoruz ondan kaynaklanıyor bence

I ı çalışmıyorum. Memleketten misafirlerim geldi onlar gelecek diye temizlkti yemekti ayakta çok kaldım e geldiklerindede sürkeli oturmak olmadı. Biraz yordum kendimi şimdi acısını çekiyorm Yürüyüşüde doktora sorcam. Kendi doktorum yürüyebilirsin dedi cuma günü kalp damar cerrahına gidecem bakalım o nedicekte ondan sonra hergün yürüyüş yapmam lazım.

kolay gelsin canım hele sıcaklarda hiç çekilmiyor ütü ama bebişlerimiz için değer...
Bu arada ben akciğer aşısı falan olmadım neden yapmadılar ki acepp..

canım benim ikiz olduğundan erken doğum riski var o yüzden akciğer geliştirici iğne yaptılar. olurda erken doğarlarsa solunum problemi yaşamasınlar diye

bılmıyorum kı bakım ozaman bendeee almadım cunkı

arkadasıma sordum hastane cantasına ne koymak gerekır,sen neler aldın dıye?, ilk soyledıgı sey gogus pompasıydı, etkılendım bende:)))
ben zaten alıcaktım gogus pompası, calısıyorum ve ıznım cok kısa olcak malesef, oyuzden zaten kullancaktım ama, hastane cantasına koymak aklıma gelmezdı....

kızlar benım karsı komsum 36 haftada sezeryan olmustuu su an 29 haftanın ıcındeyımm ole bıseyolsaa 7haftamı kalmıs oluoo:18::18::18::18:

bu arada artık hemen hemen herkesin bebişi 1 kg ın üzerinde..atağa geçti eylül anneleri maaşallahhhhh

kızlar benım karsı komsum 36 haftada sezeryan olmustuu su an 29 haftanın ıcındeyımm ole bıseyolsaa 7haftamı kalmıs oluoo:18::18::18::18:

Öyle bir şey olursa evet 7 haftan kalmış oluyor :) Ama niye öyle birşey olsun ki.. Doktorun sezeryan felan dedi mi sana? Hakkında hayırlısını dile.. Öyle düşünüpte korkutma kendini canım... Benim arkadaşıda 36. haftada almışlardı ters bişey olmuşturki erkenden almışlardır Rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsin...

ayy suksukcum oyle deyınce heyecanlandım bak bende :)))))))))
nekdar az kalmış

aynen öyle oluyor canım, 7 hafta diyince insan tırsıyor, ama nerdeyse iki ay, ay hesabı biraz daha iyi.

suksukcum eğer evinde yerin varsa al, benim evim küçük alacağım her şeyi 10 defa düşünmek zorundayım.

karsım komsumunda tansıyon sorunu vardı oyuzden acıll aldılar...dr sezeryann demedıdee ole dusununce bırdenn heyecanlaandımmm .. evım benımdee cok buyuk deılde cnm katlanınca kucuk kalıomus dur bakalım aksama esıme gostereyım nedıycek :))

estebann evet cnm 2 ay dıyıncee daha ıı oluoo

bizim kuzenin eşide, 37.hfta bıttgınde normal dogum yapmış, yanı benim bayramda dogum yapmam gıbı :))))))))

kızlar doktorlarınız sizinle doğum şeklini ve tarihini konuşmaya başladı mı? bizimkisi 28 haftadan önce konuşmayacak sanırım. Biz daha doğumum d sini konuşmadık, nerde yapacağımı, fiyatını bile konuşmadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…