- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- 163
ya acaba neden bu kadar çok şişti ki ..çalışmıyorsan akşam güneş battıktan sonra 40 dk falan yürüsen bence iner şişliği evde yada işde hareketsiz kalıyoruz ondan kaynaklanıyor benceher dönemin ayrı sıkıntısı var yahu mide bulantısıydı yok şekerdi şimdide şişler.. Zaten kilo çok aldım davul gibi oldum bide ayaklarım böyle olunca.. Ben dışarda terlik giymeyi sevmeyen biriyim ama terlk bile olmuyor ayağıma düşün. Daha 2 ay var napacam bilmiyorumm. Geçer diye umud ediyorum. Cuma doktora gidecem bakalım ne dicek
bence gerek yok canım, ben mama samdalyesi, yürüteç, bebek arabası gibi seyleri daha s0nra alıcam
ben sut sagma makınesı almadım cnmm ılk dogumdaa burdakı hastaneler mama ve bıberon ıstıolaar bıberonu nuby anne meme ucu gıbı olandan aldımm mamayıdaa sonn ayda alıcamm . ılk dogdugundaa annenın sutu gelmedıgı zaman bıberonla beslıolar bebegı sarılıgı aartmasın dıe.
kolay gelsin canım hele sıcaklarda hiç çekilmiyor ütü ama bebişlerimiz için değer...günaydın kızlar,
dün akciğer geliştirici iğnemin 2. Dozunu da oldum. Bu yüzden bebişlerim bu gün daha az hareket ediyor. 3 gündür bebeklerin kıyafetleri ve çantaları ile uğraşıyorum yıka yıka bitmedi bi türlü. Yıkayıp, ütülüyorum hepsini 1 hafta sürecek heralde.
gögüs pompası dimi canım, koymak gerekıyormuş, dun arkadsnmla konustum marttta dogum yaptı, onların cook ısıne yaramış cunku süt hemen gelmemiş. bana ozellıkle koy dedı, manuel bıle olsa bence alın bırtane....
ya acaba neden bu kadar çok şişti ki ..çalışmıyorsan akşam güneş battıktan sonra 40 dk falan yürüsen bence iner şişliği evde yada işde hareketsiz kalıyoruz ondan kaynaklanıyor bence
kolay gelsin canım hele sıcaklarda hiç çekilmiyor ütü ama bebişlerimiz için değer...
Bu arada ben akciğer aşısı falan olmadım neden yapmadılar ki acepp..
bılmıyorum kı bakım ozaman bendeee almadım cunkı
günaydın kızlar . Kalktım göbeğim ağrıyo anlamadım pimpirikli oldum uyuyamadım tekrar ;(
nette kampanya varda hosuma gıttı uygun bulunca alabılırım belkı erken de olsa bıyerde durur
% 41 ındırımde 149 tll sızce uygunmu bu
Eki Görüntüle 448084 Eki Görüntüle 448085
kızlar benım karsı komsum 36 haftada sezeryan olmustuu su an 29 haftanın ıcındeyımm ole bıseyolsaa 7haftamı kalmıs oluoo:18::18::18::18:
kızlar benım karsı komsum 36 haftada sezeryan olmustuu su an 29 haftanın ıcındeyımm ole bıseyolsaa 7haftamı kalmıs oluoo:18::18::18::18:
ben de mama sandalyesini çok seviyorum..bu güzelmiş fiyatıda uygun alabiliyosan ala bence 6 ay dediğin nedir ki...
Öyle bir şey olursa evet 7 haftan kalmış oluyor :) Ama niye öyle birşey olsun ki.. Doktorun sezeryan felan dedi mi sana? Hakkında hayırlısını dile.. Öyle düşünüpte korkutma kendini canım... Benim arkadaşıda 36. haftada almışlardı ters bişey olmuşturki erkenden almışlardır Rabbim hakkımzda hayırlısını nasip etsin...
aynen öyle oluyor canım, 7 hafta diyince insan tırsıyor, ama nerdeyse iki ay, ay hesabı biraz daha iyi.
suksukcum eğer evinde yerin varsa al, benim evim küçük alacağım her şeyi 10 defa düşünmek zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?