2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

erken dogumı rıskı yok canımmm bende anlamadım cıhazın gosterdıgını soyledı

Canım hakkında hayırlı olsun benim doğum tarihinede 31 ağustos dmeişti bu doktorum önceki dktorum 2 eylül demişti. Şimdi kendi doktorum 20 ağustosla 10 eylül arası beklicez dedi sordum 20 ağustostan önce gelmez mi diye yok dedi. Artık neye göre anlıyosalar anlıyorlar :)

neyse çok takma tatlım kafana doğruda çıkmayabilir yani .. Eee başka ne var ne yok nasılmış kuzun annesi

sukur ıyız bız tatıldeyızz bıran once sagıkla gelmesını beklıyoruz sız nasılsınız hazırlıklar nasıl gıdıyor kac aylık oldnuz

of sezenim üzdün beni..
kurban olurum sana üzülme canım rabbim bi daha verir inş.bende geçen yıl bi düşük yaptım 12 haftalıktı..
bak şimdi hamileyim sende olursun inş.canım bol dua et..
aramızda olmanı bizde çok isterdik..

inş.bişey yoktur canım..üzme kendini

hayırlısı olsunnn saglıkla dogsunlar da sız kıyafetlerı kac beden aldınız_?3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz?

kızz balım ve esila hanım artık uğramaz oldunuz diğer taraflara bakıyrum unutulduk sanırım yavaştannnnnn

hayırlısı olsunnn saglıkla dogsunlar da sız kıyafetlerı kac beden aldınız_?3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz?

saglıkla gelsınlerdee hayırlısı ne zamn olursa olsunnn sızler kıyafetlerı 3-6 mı 6-9 mu alıyorsunuz

bi kere o nasıl dr.muş da normal değerleri bilmiyrmuş çok saçma bence sen dr.nu değiştir cnm.. sonuçların normal bende yaptırdım çünkü 100 lük ..

sukur ıyız bız tatıldeyızz bıran once sagıkla gelmesını beklıyoruz sız nasılsınız hazırlıklar nasıl gıdıyor kac aylık oldnuz

ohh keyif yapıyonuz ne güzel... valla ben ancak kıyafet işlerini hallettim daha bi sürü işim var 1 hafta sonra başlayacam nasipse ben 27 haftalık oldum nasipse 1 hafta sonra tam 7 aylık olacaz teyzesi... artık yavaş yavaş yaklaşıyoruz sona.. perşembe günüde nasipse kızımı görecem inş çok heyecanlıyım kaç gr oldu merak ediyorum çok

MASALLAHH SIZEEEE 27 Haftalık 7.ay olmuyormu yaa??bızde tatıldeyız ama bana tatıl zehır oldu kulagıma su kac oda odem yaptı ınsallah bıran once gecer kızında artık 1 kılo olmusturr kesınnn

Günaydın ben de kullaniiyordum.gebe kalınca doktora sordum,bi sorun yok demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…