merhabalarr kızlaaarr...
saatlerdir geçmiş yapıyorum desem yalan olmaz çok şükür bi sorun gözükmüyor. çatlaklar, kilolar, ve doğum şekli dışında tabiki..
normal doğumu destekleyen bir doktorum var ve kendiside 3 sene arayla SSVD yapmış biri o yüzden rahatım tabi oğluşum ters gelmediği, kordon dolanmadığı, plesentada yaşlanma,suyunda azalma vs.. olmadığı sürece normal doğumdan yanayız şu anda doktorum SSVD yaptığı içinde ona güveniyorum açıkçası..
kilo konusundaa 79la başladım 88im eşimle aramızda 6 kg var

çatlaklara gelince deli gibi yağlandığım halde saağ ve sol tarafımda bi kaç tane var hadi hayırlısı artık...
ayrıca babaannemde sürekli çömelerek yerleri sil falan diyo bende öyle yapıyorum hatta sürekli yere oturuyorum bağdaş kurupda gerçi boyum baya uzun çatı müsait olurmuş bacak boyu uzun olunca. birde benim doktorum doğum başlayana kadar kesinlikle çatı muayenesi yapmıyomuş

benim dedemin annesi bizim memleketin ebesiymiş ve anne karnında ters duran çocuğu döndürüyomuş hatta babaanneme yaptırırmış bunu babaannem nasıl yapıldığınıda anlattı böyle karnı çalkalamak gerekirmiş ama açıkçası cesaret edip yapamam heralde hehe