2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes

benımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklar:16::16::16::16:persembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm:8::8::8:

kızlar bu arada bebklern hareketleri nasıl benm ki çok canımı yakıyo oğlumda hiç böyle olmazdı kız bebekler farklı diyor herkes

Nasıl canını yakıyor yani?
Benimki de bazen getirip ayağını dayıyor geriliyor,yamuluyor karnım yani
o zaman hareketimi kısıtlıyor ama canımı yakmıyor

Bizde de kıyamamak değil de sonradan düğünlü mü yaptırsak diye bi düşünce var
hani şöyle 5-6 yaşlarında falan
o zaman da çok zor oluyormuş çocuk için bizi çok mu uğraştıtıki bilemedim

bende oyle düşünüyorum ama ne bıleyım bazende erkenden olsun anlamasın kuzum ıstıyorum,bazende kucuuck canı yansa bısey olsa soyleyemez kıyamıyorum, eşimde dugunlu yaparız dıyo, karrarsız kaldık...

benımde bazen cok acıtıo cnm ozellıkle karın delıgımın oraları nedenkı acaba bılmıyorum sanırım buyuduler sıgmıo kuzucuklar:16::16::16::16:persembe dr gıdıcezz bakalım kac kg olmus elıfımm:8::8::8:

benımde yururken agrıyo bazen oturunca gecıyo hemen, doktoruma gecen ayda sormustum, karnında bı sorun yok, gerılıyo demekkı demıstı, ama bazen yıne agrıyo yürürken..
senın az kalmış canım,merak edıyoruz valla, benimde hftaya persmbe 10 gün var daha, özledim emirciğimi

çokkkkkkkk kızgınım sinirliyim moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ofssssssssssssssssss bir yumruk düğümlendiki boğazıma sormayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:(
ben çıkıyorum cici bakın kendinizeeeeeeeee
(merakta bırakmayım sizi bu ay maaşıma zam ayımdı kocaman %0 zam almışım )

büyüdüler ya maşallahları var
Nasıl canını yakıyor yani?
Benimki de bazen getirip ayağını dayıyor geriliyor,yamuluyor karnım yani
o zaman hareketimi kısıtlıyor ama canımı yakmıyor

ya vallaayakları göbeğimnüstünde o taraflarda bişey yapıyo bianlık canım yanıyo

merhabalarr kızlaaarr...
saatlerdir geçmiş yapıyorum desem yalan olmaz çok şükür bi sorun gözükmüyor. çatlaklar, kilolar, ve doğum şekli dışında tabiki..
normal doğumu destekleyen bir doktorum var ve kendiside 3 sene arayla SSVD yapmış biri o yüzden rahatım tabi oğluşum ters gelmediği, kordon dolanmadığı, plesentada yaşlanma,suyunda azalma vs.. olmadığı sürece normal doğumdan yanayız şu anda doktorum SSVD yaptığı içinde ona güveniyorum açıkçası..
kilo konusundaa 79la başladım 88im eşimle aramızda 6 kg var :5:
çatlaklara gelince deli gibi yağlandığım halde saağ ve sol tarafımda bi kaç tane var hadi hayırlısı artık...
ayrıca babaannemde sürekli çömelerek yerleri sil falan diyo bende öyle yapıyorum hatta sürekli yere oturuyorum bağdaş kurupda gerçi boyum baya uzun çatı müsait olurmuş bacak boyu uzun olunca. birde benim doktorum doğum başlayana kadar kesinlikle çatı muayenesi yapmıyomuş :21: :21:
benim dedemin annesi bizim memleketin ebesiymiş ve anne karnında ters duran çocuğu döndürüyomuş hatta babaanneme yaptırırmış bunu babaannem nasıl yapıldığınıda anlattı böyle karnı çalkalamak gerekirmiş ama açıkçası cesaret edip yapamam heralde hehe:36:

çokkkkkkkk kızgınım sinirliyim moralim bozulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ofssssssssssssssssss bir yumruk düğümlendiki boğazıma sormayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:(
ben çıkıyorum cici bakın kendinizeeeeeeeee
(merakta bırakmayım sizi bu ay maaşıma zam ayımdı kocaman %0 zam almışım )

merhabalarr kızlaaarr...
saatlerdir geçmiş yapıyorum desem yalan olmaz çok şükür bi sorun gözükmüyor. çatlaklar, kilolar, ve doğum şekli dışında tabiki..
normal doğumu destekleyen bir doktorum var ve kendiside 3 sene arayla SSVD yapmış biri o yüzden rahatım tabi oğluşum ters gelmediği, kordon dolanmadığı, plesentada yaşlanma,suyunda azalma vs.. olmadığı sürece normal doğumdan yanayız şu anda doktorum SSVD yaptığı içinde ona güveniyorum açıkçası..
kilo konusundaa 79la başladım 88im eşimle aramızda 6 kg var :5:
çatlaklara gelince deli gibi yağlandığım halde saağ ve sol tarafımda bi kaç tane var hadi hayırlısı artık...
ayrıca babaannemde sürekli çömelerek yerleri sil falan diyo bende öyle yapıyorum hatta sürekli yere oturuyorum bağdaş kurupda gerçi boyum baya uzun çatı müsait olurmuş bacak boyu uzun olunca. birde benim doktorum doğum başlayana kadar kesinlikle çatı muayenesi yapmıyomuş :21: :21:
benim dedemin annesi bizim memleketin ebesiymiş ve anne karnında ters duran çocuğu döndürüyomuş hatta babaanneme yaptırırmış bunu babaannem nasıl yapıldığınıda anlattı böyle karnı çalkalamak gerekirmiş ama açıkçası cesaret edip yapamam heralde hehe:36:
Hoşgeldin cnm
Ben de çömelerek,bacaklarımı gererek çoook ev silmiştim açılmadı benim çatım matım
inşallah sen de açılır da normal doğum yaparsın.
Sen yine de bu çalkalama işini yapma bence:9:

Mihrace canım yaa
bozma sinirini boşver bak bize de devlet baba %3,5 layık gördü
tek derdin bu olsun bebeğin iyi olsun canım

kızlarrrrrr
Bugün doktordan geldim şeker yüklemesi yapıldı.
Bebeğim 27 haftalık 900gram çok zayıf yaaaaaaa 38 cm

bence aldığı besinleri boyuna vermiş maşallah kilo dediğin şeyin bir stsndartı yok ki alt sınırı ve üst sınırı var doktor aksi bir şey söyledimi

Tombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh

Tombiş olsun ya. Forumu gezdim 1200 olan var en kötüsü 1000 .doktor birşey demedi. Herşey normal gözüküyo başına ayak boyuna felan baktı tekrar normal doğum görünüyomuş bebek 1-2 cm aşağıda ama erken doğum demek değil dedi. Bol bol sıvı tüket dedi. Ana baba uzun boy iyi de kilo bakalım hayırlısı şeker sonucuda 4de çıkacak arıcaklar oyh

bır arkadasımızın 15oo du yanlıs hatırlamıosamm bende prs ogrenıcem elıfım kac kg olmus bakalım.. kg her bebege gore degısır cok takmamak lazım .. hayırlı haberlerını beklıyoruz cnm

Son düzenleme:
Back
X