2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Ben de yeni geldiiimmmmmm
3. dondurmamı da yediiim ve oturdum bilg. başına
çok da oturamıyorum sand. tepesinde ya neyse...

Şu WC işi ahhhh beni öldürüyor git gel git gel iyi hareket oluyor bana:8:
sürekli çamaşır değiş cabası ,benim altım hiç kurumuyor afedersiniz de.:30:
benim akıntım zaten hamile kaldığım günden beri bitmedi,aylardır yaprak orkid kullanıyorum
bıktım artık çamaşırlarım hep sarı sarı lekeli,geçmiyorda makinada ne kosla,ne domestos
artık toptan atıp yeniliycem,yenileri hazır biraz daha sabrediyorum...
benimde ne zamandır aklımdaydı sorayım sorayım diyorum unutuyorum hep özellikle bu ay acayip arttı akıntım ya..
hergün çamaşır değitiriyorum günlük ped de zararlıymış dr.biri öyle söylemişti burdan bi arkadaşa kimdi hatırlayamadım o günden sonra pamuğa terfi ettim ama galiba yine günlük pede geçicem.pamuk fayda etmiyor artık

Birisi böyle demiş ama şu fatih 8001 ısrarla alamazsınız diyor kendisi neciyse:47::47::47:

arkadaslar aktarılıyor...doktorunuz size dogumdan sonra 8+5 şeklinde rapor verirse mem bunu izne çevirirler.ilk başta aldıgınız çalışabilir raporunu verir kuruma sonra da dogum sonrası 8+5 şeklinde alın hemen hemen hepsi izni yazıyor...kurum müdürlerinin bilgisizliklerine takılmayın milli eğitimlerden yardım alın...yaz tatiliyle bu olaın alakası yok...kanunda öyle bir sıkıntı olsaydı mutlaka ek maddeyle öğretmnlere verilemez denirdi...

canım bende 32. haftamda raporumu alıp okuluma götürcem...Dr. konuştumm
Okuldaki müdür yardımcımda aktarabilirsin dedi,32. haftadaki raporu istedi....
mem ne der bu işe bilmiyrm......
umarımmm kuzucuklar şanslı olurda aktarmada bi problem olmazzzzz......................

Kızlar ben çıkıyoruum:6:sonra yine gelirim taaammııı:29:
oğlum ayak,kol,bacak ne varsa çıkarıp duruyor
beni taciz ediyor,oturtmuyor sand. üstünde:27:

kızlar bnm de akıntım çok yaaaa her gün kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum valla ama wc sorunum öle başlamadı daha bende iç çamaşırları alacam yeni eskileri olmuyo nerdeyse :) biraz popoyu büyüttükte:) bu arada izin alacak olanlar inş biran önce alırsınızda dinlenirsiniz artık meleklerinizle:16:

kızlar bnm de akıntım çok yaaaa her gün kaç kere iç çamaşırı değiştiriyorum valla ama wc sorunum öle başlamadı daha bende iç çamaşırları alacam yeni eskileri olmuyo nerdeyse :) biraz popoyu büyüttükte:) bu arada izin alacak olanlar inş biran önce alırsınızda dinlenirsiniz artık meleklerinizle:16:
evet bende de wc sorunu yok çok şkr:)

pöööööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff yoruldum yahu geçmişe bi bakayım derkeeeeeeeeeeennnnnnnn

eeeeeeeeeee kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz

pöööööööööööööööööööffffffffffffffffffffffffffff yoruldum yahu geçmişe bi bakayım derkeeeeeeeeeeennnnnnnn

hoşgeldin cnm valla ben çoğu zaman bakamıyorum geçmişe yaws çok uzun sürüyo:) ama merak etmiyoda değilim:36:

hoşbulduk tatlım valla bugün bütün gün evdeydim sıkıldım baya kızımda sessiz bugün oda tatil yapıyo galiba:) evde durdukçada acıkıyorum sürekli bi doyuramadım kendimi bugün .. sen nasılsın ne yaptın bugün kuzunla annesi
bende evdeydim bütün gün çok sıcaktı bugün ya kızım da kıpır kıpır bende enerjinin e si yok valla :1:benim sıcaklardan iştahım da kalmadı...:49:

yaaaaa yorarız biz adamı gün içerisinde nerdesiniz yahu niye yanlız bırakıyonuz bizi:20:

valla bende düşünüyorum acaba bendemi sorun var die herkeste başladı wc sorunu ama bende tık yok :) sanırsam daha ileriki zamanlarda gelecek başımıza bu olay

aman mümkünse hiç gelmesin :1:

bende evdeydim bütün gün çok sıcaktı bugün ya kızım da kıpır kıpır bende enerjinin e si yok valla :1:benim sıcaklardan iştahım da kalmadı...:49:

yaaaaa yorarız biz adamı gün içerisinde nerdesiniz yahu niye yanlız bırakıyonuz bizi:20:

canım yaaa inşallah 1 temmuzdan sonra gündüzleride sizinle beraber olucam.......
malum iş yoruyooooo,saat 1 de evde oluyrm,yemek yap, evi toparla, ye ,iç.......... ööööööfffff ne çok şey yapıymuşum yaaaaaaaa
:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

benimde bugün hiç enerjim yok hep uykum var kafamı zor kaldırıyorum valla ... canımızda sıkıldı çok babamız 4:12 taa 12 de gelicek vakit geçmiyo valla dışarısıda çok sıcak bi yerede gidilmiyo kaldık böle pöff

Back
X