2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

gunaydın kızlarrr :)) bız bugun dr amcamıza gıdıcezz:16::16::16:

güle güle git,güle güle hatta kahkahalarla çık tatlım dr dan:1: bu arada canım ben kızçeme(zeynep burçak) elif ismini koymayı çok isterdim koyamıyorum,çünkü benim ismim elif ve kendi ismimi çok seviyom:17:

güle güle git,güle güle hatta kahkahalarla çık tatlım dr dan:1: bu arada canım ben kızçeme(zeynep burçak) elif ismini koymayı çok isterdim koyamıyorum,çünkü benim ismim elif ve kendi ismimi çok seviyom:17:
bende elıf ısmını cok sevıyorumm :)) cok gusel ısımm:12::12::12::12:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerler

gunaydınnn nerdesınn sekerımm yemek menusune ne olduuuu:9::9::9:

günaydınnnnlarrrrrr:3::3::3::3:
herkes bebiş kilolarından bahsetmiş bizim de son 2 günümüz ctesi göreceğiz oğlumuzu bakalım tosun olmuş muuu:1::1::1::1: Şimdi hazırlanıyorum hastaneye gidip sonuçları elden alacağım öğleden sonra da arkadaşıma gezmeye gideceğizz:21::21::21::21: size de bebişlerinizle bol tekmeli güzel bir gün diliyoruzzz:16::16::16::16:

gunaydınn cnmm bende saat 5 te uyandım wc ıcınn su ıctım derkenn bı yarım saat uyuyamadımmm ..ben enson 27 gıttım seker yuklemesı ıcın 15 gun sonra gel dedı bugun gıdıcem nasıpse bugunde 29+2 yız bundan sonra sanrıım bole cagırıcak

evet bundan sonra 2 haftada bir gidersin sen. ne güzel işte sık sık görücez bizim kuzuları

gunaydınnn nerdesınn sekerımm yemek menusune ne olduuuu:9::9::9:

günaydın fıstıkkkk dün giremedimmm kuzucum misaifirm vardı onunla ilgilendimde durdumgezdik falan:D
biraz dün kaçırıdm ama yazalım hadiii mesaj atıyorum sana senden bekliyorum:D baklaım cozutmuş kimin kulağınu çekeceğiz

$58865913_tn30_0.webp kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh:46:

Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh:46:
cokgusel cnmm gulegule kullanınn.royalınn dısney grubuna bakabılırsın ..
günaydın fıstıkkkk dün giremedimmm kuzucum misaifirm vardı onunla ilgilendimde durdumgezdik falan:D
biraz dün kaçırıdm ama yazalım hadiii mesaj atıyorum sana senden bekliyorum:D baklaım cozutmuş kimin kulağınu çekeceğiz
ben yazdım bılemmm :1::1::1::1:
evet bundan sonra 2 haftada bir gidersin sen. ne güzel işte sık sık görücez bizim kuzuları

ewt cnmm :16::16::16:

Eki Görüntüle 453556 kızlar biraz önce bu avizeyi aldım nasıl??; odamızda dün geldi ama daha montajı yapılmadı.perde ve halımız kaldı;önerebileceğiniz netten sipariş verebilceğim çocuk odası olan halı sitesi varmı???odamızı düzenledikten sonra fotosunu da koycam inşallahhh:46:

ben butik bebe den almışdım canım çok da uygun du fiyatı ara ara çıkıyor bekle istersen acele etme yine çıkarr güle güle kullan avizeyi de çok güzel kokoş olmuş daha doğmadan:)

hayırlı olsun canım, çok süslü ve güzel. halı için benim beğendiğim bi marka var ama fiyatları çok pahalı, ben yine de linkini ekliyorum fikir olsun.

.:TUANA:. TUANA

mıhrace maslalhh cnm afıyet olsun kuzuna yarasınn bakalım bole yaparakk kgg almamız durucakmıı gayet ıı gorunuoo menunn cok ta abartılı deıl:56::56::56::56:yasasın yemek yemekk:1::1::1::1:

kızlar hastane çıkışı soranlar vardı; bugün butikbebe'de bebitofun takımları var, güzel vebence fiyatı da iyi.

Back
X