2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar:maşallah tatlım gelişimi inşallah böyle güzel devam eder.annelik içgüdüsü nasıl bişey ya,daha şimdiden onlar için elimizden geleni yapıyoruz;:49:durmak yok bebişleri beslemeye devam:)

ayyy maşallah elifimizee canım, evet senınkı en tosunu suan:)))))))))))))), maşallah canm tekrardan
suksukcm sen ne yedın hakıkaten ya, bıgunluk menunu yazda bı bakalım:)))))), aaaaaaaaaaaa bole oluncaaa bende heveslendım ,, kuzum nekadr oldu acaba, hftaya persmbe benmde
bugunkını yazayım meselaa...
  • keepek ekmegıne tost ( kasar ve sucuklu ama azz mıktarda)
  • yarım domates
  • 3 zeytın
  • cok acık bı fıncan cya
  • bı tatlı kasıgı cılek recelı
  • bı kıbrıt kutusu ezıne peynır
  • 2 tane bıber
  • haslanmıs yumurta
ögeln
  • 3 yemek kasıgı bulgur pılavı
  • 3 yemekkasıgı bamyaa
  • 1 buyuk bardak ayran
  • 1 dılım kepek ekmegı
  • aksam
  • bı kepce kurufasulye
  • 2 dılım kepek ekmegı
  • bı kase yogurt
  • azcık tursu :))
  • gece yatmadan oncede buyukk su bardagıylaa süt
  • meyve sınırsız :))
  • cevız badem fındık gun ıcınde atıstırıyorum 2 ser tane
bugunkı lıstem bolee ıstee cokmu:17:
0-3 ay olanlar 2. bebişe kalır artık hehe yada hediye götürürsün:1:
canım bence son ayda yine böyle tombiş olursa elif bebiş bi tanede3-6 takım koy çantaya çünkü hastane çıkışları 3500 üzeri doğan bebişlere zarzor denk geliyomuş kuzenim söylemişti..
ALLAHIM hepimize kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH..
Annem 3 tane doğurdu 3üde normal 1. 4500 gr 2. 4000gr 3.3800 gr maşallahh annemee:nazar:
masallahh cnmm haklısın buyukte koymalıyım:16::16::16:
ben ne tavuk ne balık ikisinide yiyemiyorum . Sadece köfte. Acaba doktora balık hapımi yazdırsam
dr danıs cnm bıı .. hamıle olmadan oncede yıyemıyomuydunn.

kızlar sabah 9da açlık şeker yük. Yapılacak şimdi dondurma yiyorum . Akşam kaç gibi birşeyler yemim ?! Bide magnezyumü yatarken içiyordum içmiyimmi

• yarım domates
  • 3 zeytın
  • cok acık bı fıncan cya
  • 2 tane bıber
  • haslanmıs yumurta
ögeln
  • 3 yemekkasıgı bamyaa
  • 1 buyuk bardak ayran
  • 1 dılım kepek ekmegı
  • aksam
  • bı kepce kurufasulye
  • 2 dılım kepek ekmegı
  • bı kase yogurt

Yemiyordum tatlım balık sevmem. Tavuğuda haber çıkınca aşıyla 1günde büyütüyolar diye. Yemiyorum şeker var yarın dr soram bari

• yarım domates
  • 3 zeytın
  • cok acık bı fıncan cya
  • 2 tane bıber
  • haslanmıs yumurta
ögeln
  • 3 yemekkasıgı bamyaa
  • 1 buyuk bardak ayran
  • 1 dılım kepek ekmegı
  • aksam
  • bı kepce kurufasulye
  • 2 dılım kepek ekmegı
  • bı kase yogurt

çok değil canım gayet yerinde menün
bende kahvaltıda 1 domates bir salatalık 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği 2 de yumurta kırıp yedim haşlama yiyemiyorum...3 bardakta çay içtim bu sabah 1 saat sonra 1 kupa bardağı sütümle eleviti içtim saat 3 de domates salatasıyla 2 dilim k.ekmeği yedim birazdan da taze fasulye yicem :52: akşama da biber dolması 1 tane bir kase semizotu salatası yicem çorba ne yapsam karar veremedim daha şimdi biyandan yemek yapıyorum biberleri doldurdum ocağa atcm şimdi

• yarım domates
  • 3 zeytın
  • cok acık bı fıncan cya
  • 2 tane bıber
  • haslanmıs yumurta
ögeln
  • 3 yemekkasıgı bamyaa
  • 1 buyuk bardak ayran
  • 1 dılım kepek ekmegı
  • aksam
  • bı kepce kurufasulye
  • 2 dılım kepek ekmegı
  • bı kase yogurt

yok canım, cok deılmış :))) guzel menu....... yaramıs demekkı bebısıne, en erken senınkı olabılır ozamn:))) hayırlısıyla saglıkla kavusalım bebeklerımızee

• yarım domates
  • 3 zeytın
  • cok acık bı fıncan cya
  • 2 tane bıber
  • haslanmıs yumurta
ögeln
  • 3 yemekkasıgı bamyaa
  • 1 buyuk bardak ayran
  • 1 dılım kepek ekmegı
  • aksam
  • bı kepce kurufasulye
  • 2 dılım kepek ekmegı
  • bı kase yogurt

çok değil canım gayet yerinde menün
bende kahvaltıda 1 domates bir salatalık 5 zeytin 2 dilim kepek ekmeği 2 de yumurta kırıp yedim haşlama yiyemiyorum...3 bardakta çay içtim bu sabah 1 saat sonra 1 kupa bardağı sütümle eleviti içtim saat 3 de domates salatasıyla 2 dilim k.ekmeği yedim birazdan da taze fasulye yicem :52: akşama da biber dolması 1 tane bir kase semizotu salatası yicem çorba ne yapsam karar veremedim daha şimdi biyandan yemek yapıyorum biberleri doldurdum ocağa atcm şimdi

kolaygelsın cnmm bende haftasonu bıber dolması yapmıstım cok severımm kendılerını:9::9::9: corbaa olarakk kırmzı mercımek olabılır severmısın:56::56:

yok canım, cok deılmış :))) guzel menu....... yaramıs demekkı bebısıne, en erken senınkı olabılır ozamn:))) hayırlısıyla saglıkla kavusalım bebeklerımızee

saolll cnmmm ben oncelıgı ıkız annelerıne verıyorumm :nazar::nazar::nazar:tentatıonla sedefler arkadaslarımızaa ..:1::1::1::1:

kızlar bende pazartesi 10:40 randevumu aldım :)) doktorumlada görüştüm şeker yüklemesi tekrar yapılacakmı diye öncekinde 223 çıkmıştı yok yapmıycam sadece tok gel tokluk şekerine bakıcam dedi

kızlar size bişi danışıcam doğum anında eşiminde gelmesini istiyordum hatta eşimde çok istiyor gelmeyi ama kime sorsak babanın görevi doğumhanenin çıkışında beklemektir diyor hatta geçen gün bi yerde okudum bir doktor eşler arasında soğukluk olabiliyor demiş.. ama sonuçta eşim benm yanımda durucak bi şekilde elimi tutucak aşağıdan bakmıcak hoş diye düşünüyorum .. ama geçmiş yılları düşünüyorum o zaman doğumlar evde olurmuş eşler dışarda beklermiş yine içeri girmezmiş acaba büyüklerin bi bildiği varda mı ole yapıyorlardı aklım karışmış durumda.. Sizin görüşleriniz nedir ?

kızlar bende pazartesi 10:40 randevumu aldım :)) doktorumlada görüştüm şeker yüklemesi tekrar yapılacakmı diye öncekinde 223 çıkmıştı yok yapmıycam sadece tok gel tokluk şekerine bakıcam dedi
benimde açlık şekerin mi 223 yoksa tokluk mu yani suyu içtikten sonrakimi :44:

kızlarr ben geldıımm elıfımııı 1,5 ay sonra gormek cok heyecanlıydıı... allaaha suukurler olsun benım kızımm kocaman olmusss cok duygulandımm:43::43::43::43::43:yerım ben onuu... kafası kasıklarımaa dogruymus ayakları goguslerıme dogru... dogum pozısyonunda su andaa.. bıde kızlar ben bugun 29 +2 yım ama ultrasonda 32 haftalık cıktı.. budaa elıfımee daha erken kavusucam demek sanırım bıdahaa 4 hafta sonra cagırdı uyuz drr :1::1:ama ben okadar duramamm 2 haftaya gene gıderımm.. kg gelınce benımm prensesım 1652 olmuss boyuda 4o cmmıs:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendımı en tosun annee adayı ılan edıyorummm :52::52::52::52:masallahh deyın teyzelerı elıfımee nazar degmesınn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bıde yuruyus yap dedı tatlı hamur ısı dondurmaa yeme dedı bende can havlıylee karpuzz sayılırmı dedımm:1::1::1:az ye onuda dedıı.. sanrıımm tatlı yemıcem artık ..:9::9::9::9:nasıl olucaksaa..
bebegım cok saglıklıymısss herseyıı yolunda dedıı cok mutlu oldummm :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallaaahh bebeğimize Allah hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin :)

şeker 142 çıktı diye tekrarlanirmi ya aman eziyet çekecem açaç. ;((

Suksuk sen ateş ölçerı arzummu aldın geçen sorucaktim unuttum

kızlar size bişi danışıcam doğum anında eşiminde gelmesini istiyordum hatta eşimde çok istiyor gelmeyi ama kime sorsak babanın görevi doğumhanenin çıkışında beklemektir diyor hatta geçen gün bi yerde okudum bir doktor eşler arasında soğukluk olabiliyor demiş.. ama sonuçta eşim benm yanımda durucak bi şekilde elimi tutucak aşağıdan bakmıcak hoş diye düşünüyorum .. ama geçmiş yılları düşünüyorum o zaman doğumlar evde olurmuş eşler dışarda beklermiş yine içeri girmezmiş acaba büyüklerin bi bildiği varda mı ole yapıyorlardı aklım karışmış durumda.. Sizin görüşleriniz nedir ?

O eskilerin yorumlarımi. Benimde eşim giriçek doğuma bakma yorumlara sanki her halini bilmiyomu. En önemli cm bebeğine ikiniz birden kavuşuyorsunuz bundan mutlu birşey yok. Hem sana destek kimseyi tanımıyorsun eşinin olması sana güç verir. Boşver herkesi girmicek de bunaliyorsan konuşmaya gerek kalmaz.
Ben eşlerin girmeleri taraftarıyım

Canım güle güle kullan ben cok begendim. Hatta kendime de alsam mı diye düşünüyorum suan:52:

Canım ben de esimin yanımda olmasını istiyorum.Gecen doktorumda bi kadın dogum yaptı eşi annesi babası cümbür cemaat ameliyathanedellerdi. Eşin desteği moral olarak daha iyi olur bence.Ama allah korusun bişiler ters giderse o zaman nası olur bilmiyorum.

ben gırmemesı taraftarıyım cnm herkezın fıkrı ayrı tabıkıde.. ben ıstemıyorumm zaten esımde dayanamazz benı ole gormeyee:50:
maşallaaahh bebeğimize Allah hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin :)
amın cnm ınss hepımnızın ..
şeker 142 çıktı diye tekrarlanirmi ya aman eziyet çekecem açaç. ;((

Suksuk sen ateş ölçerı arzummu aldın geçen sorucaktim unuttum
cnm BİM den almıstım onu ben kısın daha.. 25 tl yee markası ole bılındık bısey deıl.. ama cok gusel mınıcık ve hemen olcuuo kendımde denedımm 1 sanıyede olcuo

bilmem ben bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama şahsen benim eşim dayanamaz çıkar dışarı gibime geliyor hem niye soğukluk olsun ki aksine daha değer verir eşine çektiği sıkıntıyı görünce ama ben istemezdim eşimi yanımda heralde bilemedim şimdi:44:

Back
X