anişlerrrr ben bugün 7 aylık oğlu olan bi arkadaşıma gittim aynı dr e gidiyoruz. birçok bilgi aldım ondan. öncelikle kilo korkusu olanlara diyeceğim arkadaşım 165 boy 55 kilo ile hamile kaldı 27 kilo aldı 3.5kg oğlunu normal doğurdu ve çoktan hamile kaldığı kiloya geri döndü. kilo vermesinin nedeni de kesinlikle diyet değil önceleri emzirmek şimdi de örümcekle heryere giden bebişinin peşinen koşmak ve onunla sürekli oynamakk

hastane çantasına ne koyduğunu sordumm kesinlikle abartma dedi bebeğe 2 takım hastane çıkışı, bebek bezi, pişik kremi, ne olu ne olmaz bi küçük biberon, emzik, kendin için de bi lohusa pijama takımı bi gecelik ve bir pijama altı, ped, terlik, hasta bezi ( arkadaşımın suyu gece 2 de gelmeye başladı ve idrar gibi gelmeye devam ettiği için hastanede sürekli hasta bezi kullanmışlar, 2 paket harcamış

), kırmızı taç, makyaj malzemesi, foto makinesi koy dedi.
bakım ürünleri için de şunu söyledi bebekler kesinlikle kendine ii gelen ürünü kendileri seçiyormuş. bebeğin saçında konak olmuş mesela semabed, jonhson baby ve saf zeytinyağı kullanmış hiçbiri geçirmemiş en sonunda dalin de bulmuşlar çareyi. pişik kremi olarak da önce chiccho sonra mustela kullanmış hiç fayda görmemiş onda da bepanten işe yaramışş. yani anlayacağınız bu iş tamamen bebklerimizin cildiyle alakalı. çoğu şeyin doğrusunu deneme yanılma yöntemiyle bulacağız.
edindiğim bilgiler böyle sizlerle de paylaşmak istedim...