2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende özele gidiyorum en son 28.haftada gittim 4 hafta sonra gel dedi tekrar. seni ne zamandır 2 haftada bi çağırıyo canım...

bizde danışmadık canım ama ayda 2 kere fln anncak ben istemiyorum eşimde çekiniyo birde son aylara girdik tamamen bitireceğiz arkadaş takılacağız artık kırkımız çıkana kadar. 4 ay daha bekle bakalım diyorum yazık garibim içi gidiyo hehe:17::17:
zaten erkeklerde böyle zamanlarda hassaslaşıyorlar canım bnm eşiminde o taraklar bezi yok artık korkuyor bişey olcak diye:1::1:

Sağolasın canım inşaallah.. Eğer karaciğerde sıkıntı olursa sarılığa çevirme erken doğum cart curt ya bi sürü şey söledi doktorr:14::14::14::14: :43::43::43::43::43: neyse takmamaya çalışıyorum Allah büyüktür her şey güzel olacak bebişimde iyi biliyorum ben üzülmek yokkk :21::21:

Güzel seyler düşün canım.Moralini yüksek tut ki bebişin de üzülmesinn.Allahın izniyle sag salim kavusacaksın bebişine insallah

bende özele gidiyorum en son 28.haftada gittim 4 hafta sonra gel dedi tekrar. seni ne zamandır 2 haftada bi çağırıyo canım...

bizde danışmadık canım ama ayda 2 kere fln anncak ben istemiyorum eşimde çekiniyo birde son aylara girdik tamamen bitireceğiz arkadaş takılacağız artık kırkımız çıkana kadar. 4 ay daha bekle bakalım diyorum yazık garibim içi gidiyo hehe:17::17:

beni ilk zamanlar 3 haftada bir çağırıyordu, son 1,5 aydır sanırım 2 haftada bir çağırıyor, anlamadım ya.. 4 hafta sonra geç değil mi ya? .. bizim doktorda bir sorun var sanırım.. bu arada oğlum fena şıkıştırıyo kızlar.. göğs altına fena baskı yapıyo. bi de şiddetli sırt ağrısı var. siz nasıl bilg başında bu kadar çok oturuyorsunuz

bende onu düşünüyorum canım yaa balık falanmı yapsam diyorum ne yasam sizce :40::40::40::40:
valla eşinin en sevdiği yemekler neyse onları yap canım adam bıkmıştır askeriyenin yağsız tuzsuz yemeklerinden patlıcan musakkayı herkes sever yanına da bi pilav salata yada cacık çorbalardan da mercimek olabilir...

geçmiş olsun tatlım inşaallah sonuçların temiz çıkar allah senide bebişinide korusun inş.bak iyi kide sormuşsun basit bi kaşınma deyip geçmemek lazım herşey çıkıyor altından kimin aklına gelir böyle şeyler .allah hepimizin bebişlerini korusun
biz de iyiyiz mavişim cemreyle yürüyüş yaptık 1 saat yürümüşüz farkında olmadan yorgunuz azcık yani:49:

Ay sevsinler cemrenii :) Sağolasın canım.. Ya sorma benim doktor her şeyi incik cincik inceliyo bakalım yarından sonra belli olur inşaAllah ne olcağı :32::32:
geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun çıkmaz..
benimde karın kısmımda kaşıntı var 1 haftadır fln ama ne kızarıklık var nede çatlak. nasıl kaşıntıların ve nerelerinde sorması ayıp içime kurt düştüde o yüzden sordum tekrar tekrar geçmiş olsun.:16:

Canım çatlak yok kızarıklık da yok tatlı tatlı kaşıntı var, sırtımda var kafamda var bacaklarımda var göbişimde var ara ara oluyor tatlı tatlı kaşınıyor. Geniş bölge kaşınırsa lsoyon sür dedi, küçük yer kaşınırsa krem sür dedi kendi doktorum. Eğer çok aşınıyorsan yağ bezelerinde varsa ufak ufak danış doktoruna muhakkak canım.

canım biz iiyizzz:16::16::16: sana da çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey çıkmazzzz

Sağolasın tatlım...

gecmıs olsun cnmm yaa hıc duymadııgım seyler yazmısssınn ıns sonucların temız cıkar.. kasıntı yok cnmm ama olursa hemen dr danısırım ıns olmasın.. akıntı azda olsa var son ayda sanırım daha cok oluomus:18:

Sorma ya doktor kaşınıtın dışında idrar renginde koyuluk var mı dedi oda bden var :14::14: Rabbimden hayırlısı bakalım yarın ne dicek doktorlar inşaaAllah iyi şeyle rsöylerler... :18::18:

Kizlaaaaarrrr selammmm
Benim de gobusum kaşınıyor pehlivan gibi yaglaniyorum durmadan kızımda bı tane bile çatlağım olmamıştı inşallah bunda da olmaz...
Ay son iki ay artık yaa bisey kalmadı aslında azıcık daha dayansa cildim çatlaktan çok korkuyorum çünkü genelde tedavisi olmuyor kalıyor öylece :(

geçmiş olsun canım inşallah önemli bi sorun çıkmaz..
benimde karın kısmımda kaşıntı var 1 haftadır fln ama ne kızarıklık var nede çatlak. nasıl kaşıntıların ve nerelerinde sorması ayıp içime kurt düştüde o yüzden sordum tekrar tekrar geçmiş olsun.:16:

eşinin beğendiği yemeklerden yap canım ama hafif şeyler olsun tabi sıcakta bunalmasın adam bi anda aslında balık mantıklı yanınada bi şehriye çorbası bi salata en sonda bi tatlı yaparsın tamammm...

o ne olsa yer hiç yemek seçmez canım tavuk sever ben yanmaz tavada yapıyorum tavuk pirzola aslında onuda yapabilirim yanına bulgur pilavı onuda çok sever hatta mercimeklisine bayılır :) yanınada salata yogurt olabilir aslında

bana daha ılkk ayda cınsel ılıskı yasakk dedı drr.. halbukı dusuk rıskımm yoktu bende anlamadımm bızde esımlee arkadas takılıyoruzz bu zamana kadar :1::1::1::1::1::1:

hangı halı kacırmısım benn bu konuda kararsız kaldım cok .. bırı banada solesın :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/eylul...anneleri-paylasim-alan-3739.html#post25280945

oğlumun odası için aldığım halı hayatım..

tskler cnmm 12o *18o yazıoo guselmıss ama ben kırmızı sıyahlı bısey arıyorumm dısney almaktan vazgectım cocuk odası yapmıycam ıcınn abartılı olcak .. buyuyunce degıstırııss nede olsa.. bı aradıgımı bulamadım cocuk dogacak

gecmıs olsun cnmm yaa hıc duymadııgım seyler yazmısssınn ıns sonucların temız cıkar.. kasıntı yok cnmm ama olursa hemen dr danısırım ıns olmasın.. akıntı azda olsa var son ayda sanırım daha cok oluomus:18:

fotoda daha bıle kısa cnmm sımdı cok uzadıı dogumdan sonra hemen bıbakımaa gırmem lazımm... bıde hıc boya kullanmadım sımdıye kadarr boyada cok yıpratıoo sende boya varmı

balık sevıoosa fıırında ızgara yap ben ole yapıyorum ozellkle cıpura alıyoruz buara.. fırında yapıcaksan tarıf bıle verebılırım cok gusel yaparım :56::56::56:

sever canım ben biraz beceriksizim canım tarif verirsen sevinirim 1 kaç defa yapmıştım fırında ama internetten bakıp :)))

Kizlaaaaarrrr selammmm
Benim de gobusum kaşınıyor pehlivan gibi yaglaniyorum durmadan kızımda bı tane bile çatlağım olmamıştı inşallah bunda da olmaz...
Ay son iki ay artık yaa bisey kalmadı aslında azıcık daha dayansa cildim çatlaktan çok korkuyorum çünkü genelde tedavisi olmuyor kalıyor öylece :(
benımde bıtane ıncecık oldu asagıdann dogruu .. kayısı yagıı cok ıı dıe duydumm hemen esıme aldırdımm esım gelıp gelıp benı kokluo:9::9: cok gusel kokusu hem catlak olmasını engellıo hemde olusan catlakları ınceltıoo bellı belırsız yapıo tavsıye ederrım kesınlıklee:12::12::12:

bana daha ılkk ayda cınsel ılıskı yasakk dedı drr.. halbukı dusuk rıskımm yoktu bende anlamadımm bızde esımlee arkadas takılıyoruzz bu zamana kadar :1::1::1::1::1::1:
hangı halı kacırmısım benn bu konuda kararsız kaldım cok .. bırı banada solesın :)))

bakımlı anne senıı masallahh benım o konudaa sıkıntım yok cnmm kıvırcık ve gurr belıme kadar saclarımm ıns elıfımde bole olurr:12::12::12::12:
aaa niye öle demişki bir sorun yokken ilk defa duyuyorum bana kızıma hamileyken 9 ay sorun yoksa kesmene gerek yok doğum için iyi bile oluyo demişti bende onu dinledim normal doğurdum ;))

ben sormuştum canım kanama düşük riski olmayınca yasaklamıyoruz dedi son aylara kadar ben 1 düşüğüm olunca sormuştum sorun yok dedi

Merhaba hanımlar geçmiş yapamadım herkes iyidir inşaAllah,

Ben bugün doktora gittim. KAŞINTI için bi kaç test yatırdım bi iki değerim yüksek çıktı safra asidine bakılan testin birini vermişim 5 temmuzda çıkacakmış, bugünde tokluk testi verdim yine aynı safra asiidi için o da 10 gün sonra çıkacakmış. Eğer safra asidi çok salgılanırsa bebeğede göbek bağı ile bulaşabilirmiş, ben de yağ bezeleri de oluşmaya başladı onlarıda kendi doktoruma gösterdim, beni gastreontrolojiye gönderdi karaciğerlerinde sıkıntı olabilir hamililelikte karşılaşılan durum riskli de olabilir önemsiz de olabilir dedi doktor.:14::14::14: Kan ve gaita verdim yarın aç karnına da karaciğere ultrason çektirecem. Kendi doktorumda kaşınan bölgeler için losyon ve krem verdi. Dua edin hanımlar... Eğer sizdede kaşıntı varsa doktorunuza danışın...

Sizler nasılsınız hanımlar....
benimde kaşıntım evvelden beri var krem falanda iyi gelmiyo fitildende ben korkuyorum hamilelikte

doktora danışmadan bitirmene gerek yokki yazık adama :1:

ilişkide ilk 3 ay ve son aylar önemli ...ama hiç olmayacak diye de birşey yok düşük riski taşımıyoruz sonuçta kasmayın kendinizi :1:

bende öyle düşünüyorum canım hatta son ayda normal doğuma yardımcıymş:27:

Son düzenleme:
sever canım ben biraz beceriksizim canım tarif verirsen sevinirim 1 kaç defa yapmıştım fırında ama internetten bakıp :)))

sımdı balıkları yıkayıp guselce tuzluyoruzz bu bahsettıgım tarıf buyuk balık ıcınn mesela cıpura sımdıkı mevsıme gore soluyeymm
malzemeler
  • taze sogan
  • maydonoz
  • defne yapragı
  • domates 1 tane
  • lımonn halka halka kesılmıs 1 adet
  • karabıbeer

soganları maydonozu ınce ınce kıyıp balıgın ıcıne dızıosun cnmm ustune yuvarlak dılımledıgn domatess lımonn ve 2 ser tane defne yapragı varsa tane karabıber koy yoksaa toz halınde hafıf serpebılırsın.. ıcını doldurduktan sonra alumınyum folyo ıle sarıosunn tek tekk .. fırında yaklasıkk 18o derece 3o dk hazırr.. muhtesem oluoo defne yapragı sayesınde evde kokmuoo.. ben bayılıyorum bunaa ahaftasonu yapıcazz:56::56::56::56::56::56::56::56::56:yanınadaa bol yesıllıklıı salata ohhmıs gıbı yemede yanında yatt :)) afıyet bal seker olsunn sızeee

aaa niye öle demişki bir sorun yokken ilk defa duyuyorum bana kızıma hamileyken 9 ay sorun yoksa kesmene gerek yok doğum için iyi bile oluyo demişti bende onu dinledim normal doğurdum ;))

benimde kaşıntım evvelden beri var krem falanda iyi gelmiyo fitildende ben korkuyorum hamilelikte

benım esım bukonuda cok anlayıslı annelık ıcgudusuyle acıkcası bende ıstemıyorumm koca gobekle :1::1::1::1::1:

kulübün sultanı, yesim84, vaion, sibel_saa+, suksuk, bulut81, MavisMavis+, laleirem, mirage52, mommy+, pencil83, bayanstres, Lynne
iyi gecelerr kızlarrrrrr
ben bugün çok zor üzücü herkese kırgın sitemli isyankar nefret dolu sabahtan akşama kadar ağlak bir gün geçirdimm
umaırm sizler iyisinizdir.
geçmiş yapmayacağımm güzel haberlere ihtiyacım var sizlerden güzel birşeyler duymak istemekteyim.

kulübün sultanı, yesim84, vaion, sibel_saa+, suksuk, bulut81, MavisMavis+, laleirem, mirage52, mommy+, pencil83, bayanstres, Lynne
iyi gecelerr kızlarrrrrr
ben bugün çok zor üzücü herkese kırgın sitemli isyankar nefret dolu sabahtan akşama kadar ağlak bir gün geçirdimm
geçmiş yapmayacağımm güzel haberlere ihtiyacım var sizlerden güzel birşeyler duymak istemekteyim.

slm cnm.nasılsın..bu aralar bende çok kırılganım galiba ya..herhalde hormonlardan olsa gerek.her şeye ağlayasım geliyor :-)

:1::1::1::1::1::1::1:esıme soluyeyım bakım ne dıcek
iyi gecelerr kızlarrrrrr

cnm hayırdır neyın varr.. elıfımı gordum bugnn sana ıı bı haberr 1652 gr 4o cm olmus benımm bıtanemmm ..:21::21::21:

iyi gecelerr kızlarrrrrr

noldu canım hayırdır üzme kendini yaa bende bir hafta evvel öyle bir gün geçirmiştim ama daha kötü şeyleri evlatlarımın sağlıklı olduğunu evimde huzurlu olduğumu falan düşündükçe geçiyor inan tavsiye ederim:50:

iyi gecelerr kızlarrrrrr
mihracee senin bu işi bırakman grekecek sanrım ne stres sinir hiç yakışmıyor sana canım tabi ben direk işten girdim konuya ama neyse....
mavişimiz dışında sıkıntısı olan yok canım onunda sıkıntısı geçiçi inş.sonucu öğrenene kadar bulut81 inde keyfine dicek yok azcık dedikodu yapam kocası yarın askerden geliyor:64:

Back
X