2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben içiyordum canım sorma ilk aylarda biri içince ağlıyordum şimdi alışdım benimde arada canım istiyor doktora söledim günde 1 tane içebilirsin sıkıntı yok dedi ama benim öle canım istemiyor hafta 1 falan içiyorum 1 tane bazen de eşim içerken 1 nefes çekiyorum
içme içme sabret azcık daha gerçi sabretsen ne ondan sonrada emzirme dönemi başlıyor...ben o kadar da zorlanmadım hiç ama sende içme yine emi kıyamam lina ma:16:

yok tatlım içmiyorum zaten hamileyken toplamda 3 tane içtim:17:
ama şimdi canım istesede yavruma kıyıp içemiyorum ana yüreği işte büyüdü ya daha farklı oldum şimdi...eşimde yanımda içmemeye çalışıyor çam çerçeve açıyoruz napalım...

ıcme canım ya ben ıcılen ortamda bıle durmuyorumm oda sokakta v.ss esımde kullanmamıs hıc hayatında zatenn oyuzden sanslıyımm evde hıc sıgara ıcen olmadı henuzz gerekırse balkonda ıcerler evde ıcırtmemm kokusunu sevmıyorum cunkii:51::51::51:

acilleri hallettik sayılır :)
hallledrsin sen de zaten yıkamıştın zor olan biitmiş :)

ewt canımm..allhınn ıznıyle onuda halledıcezz sonra dogumm telasııderken bebeklerle ugrasmaktan zamanın nasıl gectıgnıı anlamıycaz.. yok maması yok kakkasıı asısıı v.s derken bakmısınn 2 ye hamıleyızz. cok hızlı gıttım sankı:1::1::1::1::1:

ewt canımm..allhınn ıznıyle onuda halledıcezz sonra dogumm telasııderken bebeklerle ugrasmaktan zamanın nasıl gectıgnıı anlamıycaz.. yok maması yok kakkasıı asısıı v.s derken bakmısınn 2 ye hamıleyızz. cok hızlı gıttım sankı:1::1::1::1::1:

evet herkes zamanın çok hızlı geçtiğini söylüyor :)
bakmışız 2. ye hamileyizz
ben arayı çok tutmayı düşünmüyorum kaynanam yanımdayken ikisini aradan çıkarıyım
bir daha gelmesine gerek kalmasın :1:
ikisini aynı anda büyütsün
kırkı çıksın çalışmalara başlayayım diyorum 1. ancak 3 yılda oldu ben 40 ın çıkınca çalışsam ancak olur :1:

kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
siz hasta bezı alcakmısınız????
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo

cnm bende hametanı duydumm yazdırıcann aıle hekımıne.. dun esımle komılı zeytınyaglıı ıslak mendılını aldık ındırıme gırmıss 9o tanesı 3.5o tl.. ben cok begendım kokusunu bı paket aldım hosumagıderse devam edıcezz

canım yenidoğan için unibaby öneriyolar aslında..fiyatı biraz pahalı ama kampanyalı indirimli paketleri var onun da..aslında ilk 1 ay en güzeli ıslak pamuk kullanmak..:34:

Komilinin islak mendilini denedim kizima ben cali gibi geldi sevmedim ben biraktim.hele yenidogan icin bence hic uygun degil.unibaby yenidogan alin kizlar kizimda onu kullandik bunada onu alicm.komili sampuan kizima konak yapti onuda biraktik.99 bebe smpuani kullaniyorum kizima.bebege bubchen urunleri aldim.

evet herkes zamanın çok hızlı geçtiğini söylüyor :)
bakmışız 2. ye hamileyizz
ben arayı çok tutmayı düşünmüyorum kaynanam yanımdayken ikisini aradan çıkarıyım
bir daha gelmesine gerek kalmasın :1:
ikisini aynı anda büyütsün
kırkı çıksın çalışmalara başlayayım diyorum 1. ancak 3 yılda oldu ben 40 ın çıkınca çalışsam ancak olur :1:
hehee kaynanamı bıdaha gormuyeymm dıosun... wala senı cok cesaretlı gordum ben yanlızım oyuzdenn bız tek cocukla yetınıcezz gıbı.. bakalımkısmet gercıde.. 2 cocugu hıc dusunmedıkk bubı dogsunda sagsalımm..
kızlarr benmde hastane cantam ıcın lohusa pıjaması ve beebk bezı kaldı, tabı bırde alınan kıyafetlerın yıkanıp utulenmesı:)) hasta bezı almadım,
aaaaaaaaaaaa buarada 70 gundende asagı düşmüşüm, maşallah zamn nasıl hızlı gecıyorr, günleri görünce heyecan basıyo

hasta bezı bızım hastaneden ıstıolar cnmm.. ama en uzunn kotexsın yogun gece orkıdınden aldım 2 paket o ısımı gorur belkı bakalım neolcak

kızlar temmuuz annelerıı dogurmaya baslamıss coktaann.:18::18:.ayy bızde eylulu bekleyemıcez sanırım agustosta dökülücez gıbıı :21::21::21::21:

Ben aldiklarimi alacaklrimi gecen yazdim iyi oldu.benim eksiklerim lokum,cikolata ,gulsuyu bez,ped,islak mendil,kaldi bizim.

hastaneye ikram için sadece çikolata götüreceksiniz değil mi, başka bişey varsa kusur kalmayalım:12::12::12::12:

benım kımsemm olmadıgı ıcın burda almıycaz.. esım ısyerındekı arkadaslarına dagıtmak ıcın alıcak cıkolata yada lokum karar vermedık henuz.. sadece dogumda annemler olcaklar. baska zıyarettcım olmuycakk belkı oturdugumuz bınadan 1 yada 2 kısı gelırr onlar ıcınn cıkolata alabılırım

hastaneye ikram için sadece çikolata götüreceksiniz değil mi, başka bişey varsa kusur kalmayalım:12::12::12::12:

Evet canim hastaneye gelenlere lokum cikolata gulsuyu ikrami.eve gelenlere lohusa serbeti tatli cikolata cesitli ikramlar olur bizde.birde dini. Kismi var bebek dogunca agzina zemzemle hurma suruyorum ben sunnettir.kizimda yapmistim bunada yapcam ins.birde sonra mevludumuz olur ondada seker dagitiriz ikramla.

CANIM SİLDİM MESAJ KUTUMU.. ben almayacağım yeni doğum yapan arkadasım orkidin gecesi yetiyor artıyor bile gerek yok dedi..

Back
X