kayısı da ye ihmal etme cnm kayısı bana iyi geliyordu kuru yaş farketmez ikisi de işe yarıyor bende :))
Ben iyiyim şahsen de karnımın acısı geçmiyor yahu bi de kaldırımdan birden adım attım karnım acıdı ama bebişim küçük küçük harekt ediyo çok şükür.. sen nasılsın...
tamam canımmm kompostomu yapsamki yaaa gidip gelip içsem
:))) evet gidelim hehe
oy oy yapıoyrum fıstık yaaa ama banamısın demiyoru(((
neyse inş. çözülecek
iki şişe su içmişim yanımda boş şişeler
korkma annesi bir sorun yokturrrrr öyle ufacık şeylerden etkilenecek olsalar oooooo yandılar
ıyım cnm bendee.. gecmıs olsun canım yaaa ewt yollar cok bozuk o konudanbende sıkaytcıyımm .. bende hep takılıyorumm oyuzden yanlız cıkmıyorumm esımle cıkıncada elını hıc bırakmıyorumm heran dusebılırım bıde burası hep merdıven hep yokuss cok zor oluo benım ıcın .. benımm karnımıda bebegım cok gerıo sıgmıomu nedır artık
yok cnm yaa sen bunlarla doydunmu az bıle geldı banasuksukum bir mesaj attım ama kendi menümü yazmadan tekrarda 10 dk snraymış buradan yazayım
sabah
1 bardak ılık süt
bir küçük dilim kek
öğlen
2 küçük dilim börek (biri pataesli diğeri yeşil mercimekli)
2 küçük domates
akşam
kocaman bir kase salata
ara
1 avuç kiraz
1 incir
1 şeftalı
5-6 kayıısı
ara
3-4 erik kurusu
toplamda
3-4 lt suwc den çıkamıyorum.
çok mu abartmışım
kıyamam ben sanaa ıns yıyebılırsın cnmmne mutlu sana canım inşallah cuma günü eğer drum yükleme yaptırırsa benimde düşmüş olur inşallah 25 gündür hasretini çektiğim karpuz ve dondurmayı yiyebilirim inşallah
ben diyetisyen değilim ama şunu söyleyebilirim bu hamile menüsü değil canım bu kilo alayı fazla sizleri meşgu ediyorsuksukum bir mesaj attım ama kendi menümü yazmadan tekrarda 10 dk snraymış buradan yazayım
sabah
1 bardak ılık süt
bir küçük dilim kek
öğlen
2 küçük dilim börek (biri pataesli diğeri yeşil mercimekli)
2 küçük domates
akşam
kocaman bir kase salata
ara
1 avuç kiraz
1 incir
1 şeftalı
5-6 kayıısı
ara
3-4 erik kurusu
toplamda
3-4 lt suwc den çıkamıyorum.
çok mu abartmışım
saol suksuksum çokkkk güzel moral veriyorsunnnnnnkompostoo ıı süt yapıo onu bılıyorumm :))bıde cok gusel kg yapıo cnmm .. ama sındırıme yardımcı olabılır
Allah kolaylık versin kuzum.. Haklısında insan korkuyor ister istemez ne bilim pof ya şu iki ay da Alalhın izniyle sağsalim geçsende rahat nefes alsak...
Geçen ben eşimin elini tuttuğum halde düştüm eşim olmsaydı çok pis yerleri öpecektim Allahtan eşimin elini tutuyodum dikkat etsekde olacağa çare olmuyor.. Ama Ankara da bile yollar bozuk şaşılacak bi durum
bu arada apartmanda acaip bi pasta börek kokusu var yaaa öffff
bence insanlar kendilerini zor günde belli eder özellikle eşler ben hamileliğimde zor zamanlar atlattım ayrıca doğal olarak sinirde var alınganlık var ama eşim benden beter hamile bir söyle 1000 işit artık çekemiyorum valla çocuklarımın hatrı olmasa bilmiyorum artık
hımssss bunu söyleyeyim dr umaa canım bana dr ilaç verdi ama tozdu sulandırıp içiyorum.
ama bunu hemen not alıyorum
teşekkürler
.........................saol suksuksum çokkkk güzel moral veriyorsunnnnnn
muz yiyemiyorum kabızlık yapıyor yemem lazım kramplara ii geliyor heheDD
ne yiyeceğiz ne içeceğiz yaws
ewt cnm olucagı varsa oluo ben bazen evde bıle takılıyorumm delı gıbıgecen gun sehpaya takıldım meselaa kucuk parmagım koptu sandım elımdede utu vardı allahtan karnıma gelmedı.. can havlıyle koltuga attım kendımıı cokkorktum ama bınadanbanaadaa kokularr gelıoo .. ınsan hamıle var deyıp bı tabak getırrır lafta cok dusunuolar yaa..aman gerek yok gercı ben kendım mıs gıbı yaparda yerım ay ne fenayımm demıı
Allah kolaylık versin kuzum.. Haklısında insan korkuyor ister istemez ne bilim pof ya şu iki ay da Alalhın izniyle sağsalim geçsende rahat nefes alsak...
saol suksuksum çokkkk güzel moral veriyorsunnnnnn
muz yiyemiyorum kabızlık yapıyor yemem lazım kramplara ii geliyor heheDD
ne yiyeceğiz ne içeceğiz yaws
geçecek inş. canım neler geçirdik bunlarda geçecek
:) Dikkat et kuuzm...
Bende yapacamda saat geç oldu şimdi yapsam oturup yicem en güzeli yarına saklamak.. Zaten yarın güsel güsel mamalar yapacam yaşasınnnn yarını bekliyorum Allah yarına erdirsin pasta da yaparız
doydum doymasınaaaa ama gözüm açyok cnm yaa sen bunlarla doydunmu az bıle geldı bana
kıyamam ben sanaa ıns yıyebılırsın cnmm
canım yaaa diyetten dolayı değildeee yediklerim içimde patlıyorr geriliyorumm ondan yiyemiyorum bu araaben diyetisyen değilim ama şunu söyleyebilirim bu hamile menüsü değil canım bu kilo alayı fazla sizleri meşgu ediyor
ben bununla normal günde doymam
nerde protein herşeyden önce bendaha önca doğum yapmış biri olarak 23 kilo almıştım 4 ay sonra genç kız fiziğine dönmüştüm hamilelik kilosu abatılmadığı sürece çabuk gidiyor bence rahat olmalı tabi çok çok abartmadan
2 gün sonra 60ı düşecezyaşasınnnnn
buzdolabın yanına yatakk kur cnmmdoydum doymasınaaaa ama gözüm açDD
kiki
canım yaaa diyetten dolayı değildeee yediklerim içimde patlıyorr geriliyorumm ondan yiyemiyorum bu araa(
birde eşim yok birkaçgündürrr yemek yapasımda yokk birazda onun etkisi var.
nebılım cnm buara sakarlıklar ustumde :=)) yarın ola hayrolaa seekerımm
ay aman ağzını ayrı açç girmesinnnnnnnnsut peynır yogurt ayran bolbolll kalsıyummm kramp faalan gırmıo wala dılımı ısırayımm daa bugece gırrermıs bıdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?