2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii

:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün

yerım senınn bıdıgıı.. benımkıde sımdıı oryantall yapıo sankı esımde bakbakknasıl oynuoo dıo karsıdan guclensınler cnm kocamanolsunlar..

:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün

ay evett Rabbim çok büyükkkkkk
ben hepsinin küçük ayaklarını yerimmmmmm ellerini yerim miniklerr

kızlar 40 gündür işe gitmiyordum 1-2 gün hariç bu ğün gittim valla şaftım kaydı
bayılacak gibi oldum evde terör estirdim kaprisde cabası ufacık çocuğuma bile tafra yapıyorum
en iyisi ben işe felan doğuruncaya kadar gitmeyeyim
şimdide uyumaya çalışıcam
hepinizi öpüyorum iyi geceler

yerım senınn bıdıgıı.. benımkıde sımdıı oryantall yapıo sankı esımde bakbakknasıl oynuoo dıo karsıdan guclensınler cnm kocamanolsunlar..
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğinDDD
ben tırsıyorum ne yapıyorsun içeride diyorum kiki
hele işte hiç rahat vemriyor banaaaaa zıpaaaa.

çatlakları gidermek içinde ilaç varmış canım doğumdan sonra kullanılıyomuş artık selülitlerle ilgili çözümlerini paylaşırsın bizimle
iyi akşamlar kızlar
hoşgeldiniiizzz
ayy doydun mu sen bununlaa ben bir öğünde yerim hepsini hehe

zaman zaman hepımzıde oluo cnmm ıı geceler gusel bır uyku cekk.. yarınn daha pozıtıf baslaa:26:
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğinDDD
ben tırsıyorum ne yapıyorsun içeride diyorum kiki
hele işte hiç rahat vemriyor banaaaaa zıpaaaa.

bazen neyapıo acaba dıyorumm ... aama hareketlerıne sevınıyorumm :))

bir sorun yoktur inş.canım yaa.
Neyse uyu dinlen bakalımm sonra anlatırsın
iyi geceler

Hayırlı geceler sen git dinlen canım hamile bayanlar için çalışma hayatı zor Allah kolaylık versin...

ben çalışmmama rağmen bazen sinirlerim tavan yapıyor hamileliğin cilveleri işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…