kuzum geçen hamileli takviminde sakarlık olabilir yazıyodu kaçıncı haftamdı unuttum.. Bilmem neremiz değişiyormuş da sakarlıkklarımız olabilirmiş normal yane
ay aman ağzını ayrı açç girmesinnnnnnnn
actımm kapanmıo zatenn hehheeee
kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrr benim bu bıdıkkk çokkk fenaaa sertt vuruyorrr artık yawruşum çok güçlendiiiiiiiiiiiiiiii
:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün
:) Yesinler senin oğlunu benim kızda bazen sert hareketler yapıyor kilo alıyorlar ya güçleniyorla ilk haftalar daha mercimek kadardılar ya Allahım sen ne büyüksün
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğinyerım senınn bıdıgıı.. benımkıde sımdıı oryantall yapıo sankı esımde bakbakknasıl oynuoo dıo karsıdanguclensınler cnm kocamanolsunlar..
çatlakları gidermek içinde ilaç varmış canım doğumdan sonra kullanılıyomuş artık selülitlerle ilgili çözümlerini paylaşırsın bizimleİnşaallah canım.. Çevremdeki arkadaşlar öyle diyor geçer diyorlar bende inşaAllah diyorum bakalım...
Ay biz sana gelelim işte derdin kalmaz
:) Selülite iyi gelen şeyler var doğumdan sonra yaparız cillop gibi oluruz merak etme benim umudum var
Ay bilmez miyim bana da pazarda teyze diyo koca koca adamlar bende alacaksam da almıyorum
iyi yapmış arkadaşın ahahah ne güzel demiş
di mi dii mi biz gidip hepsini yiyelim
Canım Allah yardımcın olsun şifa versin sabahları büyük bardak ılık su iç peşinede kayısı ye.. aradan yarım saat felan geçsin hafifi kahvaltı yap yulaflı ekmek felan ye. Geçer inşaAllah...
Ben yürüdüm geldimm.. Bu arada kocaman bi kaldırımdan adım attım farketmedim kaldırımın yüksekliğiini inşaAllah ayşeme bişey olmamıştır karnım acıdı resmenYollar yol değil ki arkadaşş g
hoşgeldiniiizzziyi akşamlar kızlar
ayy doydun mu sen bununlaa ben bir öğünde yerim hepsini hehesuksukum bir mesaj attım ama kendi menümü yazmadan tekrarda 10 dk snraymış buradan yazayım
sabah
1 bardak ılık süt
bir küçük dilim kek
öğlen
2 küçük dilim börek (biri pataesli diğeri yeşil mercimekli)
2 küçük domates
akşam
kocaman bir kase salata
ara
1 avuç kiraz
1 incir
1 şeftalı
5-6 kayıısı
ara
3-4 erik kurusu
toplamda
3-4 lt suwc den çıkamıyorum.
çok mu abartmışım
benimkide öyle maşallah kuzularabazen yatarken vurunca sallanıyorum resmen
zaman zaman hepımzıde oluo cnmm ıı geceler gusel bır uyku cekk.. yarınn daha pozıtıf baslaa:26:kızlar 40 gündür işe gitmiyordum 1-2 gün hariç bu ğün gittim valla şaftım kaydı
bayılacak gibi oldum evde terör estirdim kaprisde cabası ufacık çocuğuma bile tafra yapıyorum
en iyisi ben işe felan doğuruncaya kadar gitmeyeyim
şimdide uyumaya çalışıcam
hepinizi öpüyorum iyi geceler
korkmuyormusun ani tepkilerinee miniğinDDD
ben tırsıyorum ne yapıyorsun içeride diyorum kiki
hele işte hiç rahat vemriyor banaaaaa zıpaaaa.
bir sorun yoktur inş.canım yaa.kızlar 40 gündür işe gitmiyordum 1-2 gün hariç bu ğün gittim valla şaftım kaydı
bayılacak gibi oldum evde terör estirdim kaprisde cabası ufacık çocuğuma bile tafra yapıyorum
kızlar 40 gündür işe gitmiyordum 1-2 gün hariç bu ğün gittim valla şaftım kaydı
ayy benide sarsıyo EFE'M bazen bi tekme sallıyo resmen sarsılıyorummmbenimkide öyle maşallah kuzularabazen yatarken vurunca sallanıyorum resmen
ayy benide sarsıyo EFE'M bazen bi tekme sallıyo resmen sarsılıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?