2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allahın dediği olurr canımmmm aklına kötü birşey getirmedenn git fıstık.
ben yürümeye korkuyorum hatırlarsanız düşmüştüm o yüzden birazz tırsık vaziyetteyim D

evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz

evet cnm hatırlıyorum, Allah korusun hepimizi. gidip geleceğiz bakalım artık, hepinize teşekkürler beni yüreklendirdiniz inşallah oğluşumla ve babamızla güzel güzel denizde oynar geliriz
iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..

Allah en hayırlı zamanda hayırlı b,r evlat ona da nasip eder inşaallah.. Dua ederiz canım...

Maşallah kuzum hiç 88 gibi değilsin... Bende kendim beğenmiyorum bi gözlerim değişmedi diyom bi onlar güzel

92 kilomu vavvvvvvvvv

Ne sandın yavrum hökümet gibi oldum diye boş yere demiyorum ya izbandot gibiyim sumo güreşçisi gibiyim ne dersen de ahahahahha çokta tınnnn sağlığım olsunda bebğimde sağlıklı olsun veririz hallederiz... Napiim su içsem yarayan bi bünyem var

bi resim bende koymak isterimde eşim mösade etmiyy

Yer açın ben geldimmm şöle bi parsel açsanız ancak sığarım ahahaha

ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvv

ayy vallahi ben senin kadar kendisiyle barışık bi hatun görmedim helal olsun yavvv

Napıyım şekerim kendi kendimi yiyemem ya yok popom selülit bağlamış yok memişlerim sarkmış yok yüzüm çillenmiş.. Kendi isteğimle olmuyor dikkat de ediyorum abur cubur da yemiyorum e ben de canım da napiiim tipim müsait ahahah Hamilelelikten sonra emzirmemi etkilemiycek ölçüde başlıycam forma girmeye

Tabi hiçbişeyim olmuyor... o da ayrı mesele

Asıl size bomba bişey anlatayım da ne kadar barışık olduğumu görün

Eşimle markete gittik sevrisi bekliyoruz ben oturuyorum eşim ayakta arada sırada bişeler konuşuyoruz işte. yanımda da yaşlı bi teyze oturdu. neyse baktı baktı bana (ben tesettrüülüyüm yazlarıda bol ferace giyiyorum karnım pek belli olmuyor yani teyze hamile olduğumu anlamamıştır %200) eşm için dedi ki kardeşin mi? dedim teyze çok mu benziyoruz ya bizi herkes pek benzetmez evet kardeşim Sonra tuttum elinde öyle gittik eşimle

Aman mavis bosver kiloyu bence senin kilo degil odem dogumdan sonra cok gidecek senden sok olacaksin demisti dersin.ya kardesim yurtdisindan cesit cesit cikolata getirmis abartsiz 30 cesit 10 kg var bunlari ben yersem varya bu ay 10 kg alirim kessin dagitmayada kiyamiyorum:)ne olcak boyle bilmem.

bende öyle yapacağım emzirmeyi etkilemeyecek şekilde beslenmeme dikkat edeceğim yürüyüş fln derken bişeycik kalmayacak inşallah.. ayy benimde heryerim felaket selülit dediğin gibi popom bile
kardeş olayına baya güldüm hahaha

gönder gönder biz yeriz hehe

Canim zaten ferace ve pardesu giyince ister istemez buyuk saniyorlar yada arkadan abla teyze:)gecen arkadasima markette 50 yasinda amca teyze musade et demis arkasindan o da donmus buyur dede demis gicikligina ne guldum:)

canım ben olsam böyle tempolu tatil turu yapmam araBALAR OTOBÜSLER UÇAKLAR zaten geçmiş ayladada sıkıntın olmuş kocanda bi zahmet tatile gitmesin evli bir erkek karısı yokken tatile keyfi gitmemeli hele böyle bir zamanda bence en mantıklısı yakın bi yere 2-3 günlüğüne gidip değişiklik yapmak
şu sıalar eşime gıcık oluyorum zaten her eş lafı beni sinir ediyor

ay kızlarr benim yürüyüş işi yalan oldu çıktım markete gidip geldim öyle bir fırtına varki anlatamam
evime döndüm hee

denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)

ay çok soğuk boşverrrr sonra yapalım biz yürüyüşümüz:))
evde yanlızız ikimizde madem burada arkadaş olalım birbirimize
bugün buraaadada hava serin balkona bile çıkamadım rüzgardan...
aramızda 1 gün var seninle bakalım hangimiz önce doğuracak seninde erkekti dimi..

aman boşverrr tadını çıkaralım bbugünlerin aldığımız en masum kilocuklarr
dediğin tınnnnn sağlık olsunn

vallahi h,ç 88 lik görünmüyorsun inan çok hoş gördüm sammimiyetle söylüyorum demekki boyun uzun

biz forumcakkk sanaaa misafirlğee geliyoruzz:))
bak kalıyormu birşeyy
hehe
bize yedirirsin içinede siner hepimiz hmaişizz hehe

iyi tatiller canım sana kendini fazla yormamaya çalış yorulursanda uzat ayaklarını bi güzel dinlen..

teşekkürler canımm yol dışında yorulmam diye düşünüyorum Allah'ın izniyle sağsalim gider geliriz inş

cnm eşim keyfi gitmiyor aslında ailesini görmeye gidiyor, bende gitme yakın bir yerlere gidelim dedim ama bu seferde annesi babası küsüyorlar, oda arada kalıyor işte, oraya kadar gitmişkende kuşadasına uğrayalım dedik. sen neden eşine gıcık oldun hayırdır :26:

denizin tadını çıkarr bol bolyüzz gel enerjiye ihtiyacın olacka dönüşte:)

evettt inşallah güzel bir tatil olur canım, dönüşte de deşarj olmuş bir şekilde oğlumu beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…