2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

cnm bende de oldu gecen ole bı grdıkı ağrı ayy nefes almakta zorlndm dogcak galıba dedım yuruymdm agrımdan ama bu aralar yalancı agrılar baslıomus

olabılır cnmm ben cok merak edıyorum ıllkk kımm bebegını kollarına alıcak dıee3 gun bende ses cıkmazsa ust uste bılınkı dogurdumm normal yada sezeryan olsadaa 3 gun yatırıolar burda ona goree.. aklınızaa ben gelırım ınss

3 gün mü neden öyleymiş şaşırdım burda bugün doğum yap ayrın çıkarıyorlarr canım sen ordada da bulursun bize haber werecek bir yöntemm:) ben en son doğurmaya talibim ne kadar geç olursa bebeğim için o kadar iyiii

burda boleymıs bende sasırdımm.. bılmemkıı elıfımlee koklasmaktan fırsat bulurmuyummm .. bı yoluna baakarıs elbet...ben onceye talııbımm ılk benımkı gelsınn kavusalım kızımlaa

burda boleymıs bende sasırdımm.. bılmemkıı elıfımlee koklasmaktan fırsat bulurmuyummm .. bı yoluna baakarıs elbet...ben onceye talııbımm ılk benımkı gelsınn kavusalım kızımlaa

peki fiyat ona görede artıyormu nasıl? inş canım benim Allah gönlüne göre wersinn ayy bnde o gün rüyamda ne gördüm çok komikti eşim ve ben işdeyken sancım tutuyormuş işyerinin karsısında hastane war oraya kaldırıyorlarmış benii ben kendi doktorumu istiyorum diyorumm beni doğumhaneye alıyorlar ben kimseye haber weremiyorum doğumdan çıkıyorum ne benim ne bebeğin giyecek kıyafeti bile yok ağlıyorum bebeğime bakıyorum üzerine bişe örtmüşler çıplak telefonumu ewde unutmusum o yüzden arayamıyorum çıkıncada eşim de beni ararmış saatlerdir sonra ben taburfcu oluyorum ewe gidiyorum nerdesin sen dio bnde böle böle diyorum kızımla ewe gelmiş oluyorum çok komiktiii:)

devlt hastanesı cnmm beles yanı :)) ama esım ozel oda tutucak hastanede oda sanırım gunlugu 1oo tl tam bılmıyorum o cıvarda ama. senın ruyalardaa masallahh senaryolu..

merhaba annecikler..bugün kızımı görmeye gideceğimm..çok mutluyummmm yaşasınnnnnn:119::119:
:119:

gunaydın canım, süpersın valla rüyaya bak, :)) allah hayıra cıkarsın ..

devlt hastanesı cnmm beles yanı :)) ama esım ozel oda tutucak hastanede oda sanırım gunlugu 1oo tl tam bılmıyorum o cıvarda ama. senın ruyalardaa masallahh senaryolu..

hımmm iyimiş walla o zamn kalabildiğin kadar kal canım:) sorma resmen film gibi:)

Günaydın kızlaar, biz yine babamızı bodruma gönderdik görevi icabı. Kaldık kızımla yalnız. Allahtan annemler, ablam burada. Aksam kız kıza partii yapıcaz Benim mide rahatsızlıklarım iyiden iyiye coştu.Hiç yiyesim yok bebiş için lüzumlu seylere zorluyorum kenimi sadece. Azcık yaglı yesem lokmanın durdugu yeri biliyorum midemde :26: Neyse belki vesile olur da son aylarımda cok kilo almam

Son düzenleme:
gunaydın canımm alllah kavustrusun .. benımde mıdemm aynen senın gııbı dun aksam hıcbıyere sıgamadımm.. karar verdım hafıf seyler yıcem.. soda ıctım sut ıctımm banamısınn demedı en sonn uyumus kalmısımm.. sanırmm mıdemıze baskı yapıolar artık .. bende son aylarda buyuzden belkı kg almam
herkese günaydınlarrr bizde geldik oğluşumla

hg canımm oglusunlaaaaa

günaydın sekerim sorma ya yazacam seni dizi çeksinlerr ayyy bugün sabah bir yedim bir yedişm şimdide vicdan yaptım ne yapsam ki:)

hahahah, tam dizi lik olmuş zaten,
bende eşime bensız denıze gıdersen, o gün dogururum dedım, oda dogururusun valla senın sagın bellı olmas dıyo:)))) nasıl güldük ama,,
afiyet olsun canım, kızına yarasın ınsallah:), ben cok yeyınce rahatsız oluyorum şişiyoo karnım gerılıyo

hoşgeldiniz canım.Günaydın oğlusuna da sana da

h.b canım, allah kavustursun sizide..Partıye bizdemı gelsek :)))))
ahh mide deme valla, dun bende ıkı kez rennıe n ıctım, buara mıdeler sakat sanırım, umarım bugun iyi gecer,,

hb canım :)) ahh valla bende dun ıkı kez rennıe n ıctım, mideler sakat sanırım buara, midem yandı durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…