günaydın senin minik kuşpek erkenci annesi:))kızlar günaydın.
5.buçukdan beri ayaktayız kızım benide kendinide uyutmuyo.
2gündür ağrı yapıyo ters döndü hareketlerin yeri değişti normalmi sizce tedirginım bende ;S
günaydınnnnnnnnnnnnnnnngunaydınn herkezee..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben yerim onun fıkırdaklığınıgünaydın cnm bnmki de fıkır fıkırdı hiç uyuyamadım şimdi babamızı da işe gönderdik bakalım ne zaman uyucaz
günaydın fufaaaaagunaydınnn baya erkencsn cnm elıfınle ana kız acılısı sız yapıosunz masallh nasılsınz bakalım
mrb cnmm gozun aydınn kızınkocaman olmustur emınımm gelınce yazmayı unutmaa..
ne güzel canımm büyümüştür kuzucugun:)),, persembe gelsede bende gıtsem, gelınce yaz merakta bırakma bizi
bende cok kotu olursam alıcamm rennıedenn .. bıde surup varmıs sanırımm .
günaydınnnn canımmm inş. ciddi birşey yoktur kuzum.günaydın herkeseeee bende akşam doğurucam sandım bir ağrı girdi sormayınn:)
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlarrrrr
dün bebişlerimin nevresimini diktik çok güzel oldular ekleyebilirsem paylaşırım sizinle :))
merhaba canım Allah kavuştursunb ebişine bend eçok özledim bebeğim:)))) bugün randevu alacağımm bendemerhaba annecikler..bugün kızımı görmeye gideceğimm..çok mutluyummmm yaşasınnnnnn:119::119:
:119:
kız ilahiii nasıl bir rüya böylee korku filmi gibi ama sonu güzel bitmiş Allahtan:)))peki fiyat ona görede artıyormu nasıl? inş canım benim Allah gönlüne göre wersinn ayy bnde o gün rüyamda ne gördüm çok komikti eşim ve ben işdeyken sancım tutuyormuş işyerinin karsısında hastane war oraya kaldırıyorlarmış benii ben kendi doktorumu istiyorum diyorumm beni doğumhaneye alıyorlar ben kimseye haber weremiyorum doğumdan çıkıyorum ne benim ne bebeğin giyecek kıyafeti bile yok ağlıyorum bebeğime bakıyorum üzerine bişe örtmüşler çıplak telefonumu ewde unutmusum o yüzden arayamıyorum çıkıncada eşim de beni ararmış saatlerdir sonra ben taburfcu oluyorum ewe gidiyorum nerdesin sen dio bnde böle böle diyorum kızımla ewe gelmiş oluyorum çok komiktiii:)
günaydınnnnnnnnnnnnn hoş geldinizzzzzherkese günaydınlarrr bizde geldik oğluşumla
günaydın canımmmmmm mide yanması genelde oluyor herkesteGünaydın kızlaar, biz yine babamızı bodruma gönderdik görevi icabı. Kaldık kızımla yalnız. Allahtan annemler, ablam burada. Aksam kız kıza partii yapıcazBenim mide rahatsızlıklarım iyiden iyiye coştu.Hiç yiyesim yok bebiş için lüzumlu seylere zorluyorum kenimi sadece. Azcık yaglı yesem lokmanın durdugu yeri biliyorum midemde :26: Neyse belki vesile olur da son aylarımda cok kilo almam
ay tabiki yazcam hemen çok merak ediyorum ,inşallah bu defa yüzünü gösterir bize zilli kızım..randevumuz 16.40 da..
hahahah, tam dizi lik olmuş zaten,
bende eşime bensız denıze gıdersen, o gün dogururum dedım, oda dogururusun valla senın sagın bellı olmas dıyo:)))) nasıl güldük ama,,
afiyet olsun canım, kızına yarasın ınsallah:), ben cok yeyınce rahatsız oluyorum şişiyoo karnım gerılıyo
sabah sabah maşallahh ne kaynatmışsınızz:))))
hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün pozitifimzam işini konuşacağım dua edin bana kzıçeler
sabah sabah maşallahh ne kaynatmışsınızz:))))
hepinizee günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün pozitifimzam işini konuşacağım dua edin bana kzıçeler
:) ay hiç güleceğim yokdu bak iyi yöntemmiş:) ayy bende biraz gergindim oturdum bilg başında 8 tane poğaça yemişim oha dedim kendime:)
bol sans cnmm
tamam inş. güzel haberlerr vereceğim sizehadi bakalım inş canım haber wer bizedee
:) ay hiç güleceğim yokdu bak iyi yöntemmiş:) ayy bende biraz gergindim oturdum bilg başında 8 tane poğaça yemişim oha dedim kendime:)
teşekkürlerrr canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm şansa çok ihtiyacımolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?