Hangi hastaneye gidiyorsun merak ettim bende Bursa da gidiyorumda:26:
cnm sancım veya nişanım gelince dr.u arıycam gel dicektir muhtemelen eşimle atlıcaz arabaya gidicez aslında ilk ay hastane seçimimi yaparken çok düşündüm zor karar verdim hani doğuma nasıl giderim diye çok kafama takmıştım ama çevremdekiler cesaretlendirdi en kolay doğum 2 saat sürer en azından yetişirsin falan dediler bende bol bol duA ediyorum bi aksilik olmasın zamanında yetişiyim diye ama çok çok acil bir durum olur gidemezsim yalovada bi hastaneye giderim (2 özel hastane var ikisini de doğum veya dr. konusunda pek beğenmiyorum her hamileyi sezeryan yapıyorlar sırf maddiyat sebebiyle) ama dr.umda ben gidemezsem atlar buraya gelir :)
pembe mavi kadın doğum ve tüp bebek merkezi cnm ama bnm bebek tüp bebek değil normal o hastanede olan dr. Nevin Hnm karşı komşumun ilk bebeğinin dr.uydu çok memnun oldukları için onlar önerdiler zaten komşumda hamile 35. haftasında her ay komşumlarla beraber gittik geldik dr.dan da hast.den memnunum cnm
ilk defa oldu bende bir sorun olsa hiç tepişmezdi değil mi yeni başladı hareketleri:26:çok huzursuzum
Teşekkür ederimAnnelik ne zormuş
aynen cnm sorun olunca hiç hareket etmiyorlarmış Alllah korusunnher zaman aynı yoğunlukta hareket etmez dedğim gibi sola yatarsan hareket etmeye başlayabilir bende işe yarıo
hemde çok zor ,ben daha dün hastanedeydim bebeğimi gördü bugün daha az hareketli diye ben bile endişelendim.ama tabi bunlar normal önemli olan panik yapmadan endişelensek bile kendimizi sakinleştirebilmek. artık herşeyi hissedebilyor minişlerimiz.
Sorması ayıp muayne ücreti ve doğum ne kadar acaba
:)) cnm muayene ücreti sanırım 110 tl civarıymış bende hiç bilmiyorum bizde özel sigorta var %20 sini biz ödüyoruz doğumda da hiç ödemicez die biliyorum şimdi eşime sorddum doğum ücretini tam emin değil ama 3 bin civarı diyor
Teşekkür ederim canım epey yüksekmişbende özele gidiyorum fakat tereddütlerim var Allah korusun erken doğum olur bebeğin küveze konması gerekir nasıl kalkarız altından bilmem devlette mi yapsam diyorum bu saatten sonra gitsem ilgilenirler mi:26:hiç devlete gitmesem sadece doğumda gitsem doğum yapabilir miyim bilginiz var mı:26:
Ö.sigorta olmasa bizi de aşardı cnm biraz pahalı çünkü.. küveze konması durumunda acaba devlet mi karşılar diye düşündüm hani bebek ya ne bilim çocuklardan para almıyorlar ya hastanelerde .. bi araştırmak lazım bak hiç düşünmedim bi bilgim olursa bu konuda ben araştırıp sana mesaj atarım burdan .. devlette ilgilenir tabi de insan korkuo işte ebeler hemşireler kötü davranıyo diye söylentiler hep beynimizde yer edinmiş. mesela k.validem doğumunu bi anlatır ödüm patlıo devlette yaşananları duyunca ama o eski zamanlarmış dıyorum bi yandan da sonuçta özelde de acımasız insanlarla karşılaşma şansımız var ama inş. karşılaşmayız kötü insanlarla
iyi akşamlar canım..33. haftada olanlar var aaa:))) ne guzel heyecanımız basladı artık az kaldı ıns allahın ıznıyle:) mutlu aksamlar:)))
Yok canım özelde küveze konunca para alınıyor ve devlete sevkde olmuyor bana böyle söylendi bu yüzden tereddütlerim varyani kontrollerim özelde doğumum devlette olsun diyorum ama çok kararsızım Allah her şeyin hayırlısını versin:26:Birde özellerde daha çok sezeryana yönlendiriyorlar diyorlar bu yüzdende korkuyorum
benim arada oluyo bazen mesaneme doğru öyle sert vuruyo ki çıkacak zannediyorum.kızlar son bir saattir tam alt tarafıma öyle sert vuruyorki çok canım acıyor, normal mi?
benim arada oluyo bazen mesaneme doğru öyle sert vuruyo ki çıkacak zannediyorum.
Merhaba anneler.
Ben ne yazık ki son bir haftadır keşfettim burayı ve kendimi burdan alamamaya başladım :)
Ben de SAT a göre 28 haftalık ultrasona göre 31 haftalık hamileyim. Doktoruma göre muhtemel doğum tarihi 3 eylül. Annesinin canı, tatlı mı tatlı bir oğlum olacak inşallah. Adı da Kaan.
Kpss ye gireceğim için oğluşumla pek ilgilenemedim. Yeni yeni alışverişleri kolaylıyorum. Buradan da yararlanmaya başladım.
Herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum..
hatta yaklaşık bi saat önce öyle sert vurdu ki tuvalete koştum bişeymi oldu ki diye bişey akıverdi gibi oldu.ha ben de diyorum; sanki şimdi ayağı dışarı çıkacak gibi. dışarıdayken başladı korktum valla doğuruyorum diye.
hoşgeldiniz aramızaa..Merhaba anneler.
Ben ne yazık ki son bir haftadır keşfettim burayı ve kendimi burdan alamamaya başladım :)
Ben de SAT a göre 28 haftalık ultrasona göre 31 haftalık hamileyim. Doktoruma göre muhtemel doğum tarihi 3 eylül. Annesinin canı, tatlı mı tatlı bir oğlum olacak inşallah. Adı da Kaan.
Kpss ye gireceğim için oğluşumla pek ilgilenemedim. Yeni yeni alışverişleri kolaylıyorum. Buradan da yararlanmaya başladım.
Herkese kolay bir hamilelik ve doğum diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?