benim karnımın kasılmaları sertleşmeler 1-2 aydır var kaskatı oluyor hareket etmemi kısıtlıyor doğru dürüst yürüyemiyorum bilehanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben..hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??
kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
Eki Görüntüle 458793 Eki Görüntüle 458794 Eki Görüntüle 458795 birinicisi33.99tl
ikincisi ve üçüncüsü 39.99 nasıl sizce
canım benim bi tane geceliğim var başka da hiçbirşeyim yok sabahlığada pijamayada ihtiyacım var acaba bi tane daha gecelik alsam mı diyorum yoksa bi tane yeter micnm ben 3. yü beğendim
allah allah nasıl sat yanlış olabilir? benim de 9 aralık bebişin sağlıklı olsun da 1 hafta önce olsun boşver :)) maşallah bu arada benimki de 1565 gr olmuş :))boyu da 41 cm olmuş )
ay ben de tef gibi oluyorum bazen :)) yürüyüş yapıyorum bazen iyi geliyor :)) ben de minik kızzımı yanıma alıp kokusuyla yatmak istiyorum minicik popuşunu öpe öpe kıyafetlerini giydirmeyi:)))
canım bence ikinci çok hoşş.. nerden alıyorsun bunu.. çok güzelmiş.. geçen biride yazmıştı doğumdan sonra muayenelerde altı çıkarıp giymek zor oluyormuş.. bende ikincideki gibi dizden ve sabahlığı olan bişey istiyorum.. alırsan güle güle güzel günlerde kullan canım ben ikinciyi çok hoş buldum şahsen..kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
Eki Görüntüle 458793 Eki Görüntüle 458794 Eki Görüntüle 458795 birinicisi33.99tl
bende pek yürüyemiyorum artık canım.. karnımda gergin olunca belimö daha çok ağrıyor ve hemende geçivermiyor hani..benim karnımın kasılmaları sertleşmeler 1-2 aydır var kaskatı oluyor hareket etmemi kısıtlıyor doğru dürüst yürüyemiyorum bile
dinlenince sıkıntı yok ayağı kalkınca yürüyünce oluyor benimki bende pek yürüyemiyorum o yüzden
canım benim bi tane geceliğim var başka da hiçbirşeyim yok sabahlığada pijamayada ihtiyacım var acaba bi tane daha gecelik alsam mı diyorum yoksa bi tane yeter mi
ortadaki kullanışlı gibi bence bir gecelik bir pijama yeterli zaten doğumdan sonra dar mar eski şeylerde giyiliyorkızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
cnm bnm dr.umda ole yaptı 18 inde gitmiştim 1 ay sonra gel dedi daha sonra 15 günde bire düşücez dedi tabi ben eşimin çalışması sebebiyle 26 sına alabildim 7-8 gün geç gidicem( ama bnm birazda mecburi yalovadayım bursaya gidiyorum 1 saatlik yol ama telaşe oluo her gidiş..
canım senin hastane devletmi özelmi benimki devlet o yüzden öle sanıyordum.
canım ben tamamen karşıyım bu yasaya... çünkü kadının seçme hakkını elinden alıyorlar zorlama yapıyorlar.. doktor isterse tıbbi zorunluluk gösterir yine de suyu az der kordon dolandı der.. tıbbi zorunluluk belirtir yani... ama suksuk bir kanalda izlemiş ki korkan kadın eğer ikna edilemez ise sezeryan olabilecekmiş... yasa yeni onaylandı diye sormadım 20'sinde çalışabilir raporumu almaya gidince soracağım detaylarını..canım maşallah kızına kocaman olmuş annesi.bu yasa yi oldu bence en azından doktorlar keyfi sezeryan yapamasın bana yeter.gerçi şimdi yapamazlarmı onuda bilmiyorum
canım allah yatalak hastalara gözle bile kılabilme kolaylığı vermiş.. onda niyet önemli demiş.. dinde zorlama yoktur.. allah namazlarınızı kabul etsin.. siz doğru bildiğinizi yapın ki doğrusunu yapıyorsunuz.. anneannem eğilemiyor diye sandalyeye oturarak kılıyordu.. niyet önemli farz ayakta olmak zorunda değil.. internetten araştırın içinize sinmiyorsaaa :)) benim için de dua edinGeçen gün yengeme sordum oturarak kılıyorum diye o da farz namazlarında özellikle ayakta kılmak gerekir gibi bişi dedi cnm sıkıldı ben secdeye varamıyorumki bildiğim hamileler hep son zamanlarında oturarak kılıodu .. dinde zorlama yoktur diorum Allah kabul etsin bırakmaktansa böyle devam edioruz napalım bu sene oruçta yok bebişler için Allah kabul etsin namazlarımızı
canım ben 2 tane aldım biri mutlaka kan oluyormuş yoğun kanamadan dolayı yatıp kalkarken rahat etmek ve koridorda dolanırken rahatlık için kapri takım ile uzun gecelik aldım sende gecelik varsa o pantolonlu takım güzel.. nerde bunlar bu arada çok ucuz :)) ben eşimin iyi pazarlığı sayesinde toplam 167 tl'lik iki yakımı 90 tlye aldım :))))) çok güzel gizli emzirme yerleri var.. krem aldım biri de pembiş :)kızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
özel cnm ama dediğim gibi uzak olduğu için dr max zaman verıo bursada olsam belki gel derdi. ama gözümde büyüo yol wala
canım bence ikinci çok hoşş.. nerden alıyorsun bunu.. çok güzelmiş.. geçen biride yazmıştı doğumdan sonra muayenelerde altı çıkarıp giymek zor oluyormuş.. bende ikincideki gibi dizden ve sabahlığı olan bişey istiyorum.. alırsan güle güle güzel günlerde kullan canım ben ikinciyi çok hoş buldum şahsen..
bende pek yürüyemiyorum artık canım.. karnımda gergin olunca belimö daha çok ağrıyor ve hemende geçivermiyor hani..
cnm ben 2 pijama takımı aldım 1 tane de gecelik var ama hangisi daha rahat olur bilmiyorum
ortadaki kullanışlı gibi bence bir gecelik bir pijama yeterli zaten doğumdan sonra dar mar eski şeylerde giyiliyor
kızlar cevaplarınız için çoook sağolun fiyatlar banada çoook uygun geldi.canım ben tamamen karşıyım bu yasaya... çünkü kadının seçme hakkını elinden alıyorlar zorlama yapıyorlar.. doktor isterse tıbbi zorunluluk gösterir yine de suyu az der kordon dolandı der.. tıbbi zorunluluk belirtir yani... ama suksuk bir kanalda izlemiş ki korkan kadın eğer ikna edilemez ise sezeryan olabilecekmiş... yasa yeni onaylandı diye sormadım 20'sinde çalışabilir raporumu almaya gidince soracağım detaylarını..
canım allah yatalak hastalara gözle bile kılabilme kolaylığı vermiş.. onda niyet önemli demiş.. dinde zorlama yoktur.. allah namazlarınızı kabul etsin.. siz doğru bildiğinizi yapın ki doğrusunu yapıyorsunuz.. anneannem eğilemiyor diye sandalyeye oturarak kılıyordu.. niyet önemli farz ayakta olmak zorunda değil.. internetten araştırın içinize sinmiyorsaaa :)) benim için de dua edin
canım ben 2 tane aldım biri mutlaka kan oluyormuş yoğun kanamadan dolayı yatıp kalkarken rahat etmek ve koridorda dolanırken rahatlık için kapri takım ile uzun gecelik aldım sende gecelik varsa o pantolonlu takım güzel.. nerde bunlar bu arada çok ucuz :)) ben eşimin iyi pazarlığı sayesinde toplam 167 tl'lik iki yakımı 90 tlye aldım :))))) çok güzel gizli emzirme yerleri var.. krem aldım biri de pembiş :)
canım zor valla işin peki doğumda napıcaksın. bursada kalacağınız bi ye varmı doğuma yakın yoksa ordanmı gideceksin doğuma.
Selam herkese bugün bebeğim çok durgun sabah tekmeleriyle uyandım bir daha olmadı az önce hissettim oda çok hafif vurdu normal mi acaba
cnm sancım veya nişanım gelince dr.u arıycam gel dicektir muhtemelen eşimle atlıcaz arabaya gidicez aslında ilk ay hastane seçimimi yaparken çok düşündüm zor karar verdim hani doğuma nasıl giderim diye çok kafama takmıştım ama çevremdekiler cesaretlendirdi en kolay doğum 2 saat sürer en azından yetişirsin falan dediler bende bol bol duA ediyorum bi aksilik olmasın zamanında yetişiyim diye ama çok çok acil bir durum olur gidemezsim yalovada bi hastaneye giderim (2 özel hastane var ikisini de doğum veya dr. konusunda pek beğenmiyorum her hamileyi sezeryan yapıyorlar sırf maddiyat sebebiyle) ama dr.umda ben gidemezsem atlar buraya gelir :)
Selam herkese bugün bebeğim çok durgun sabah tekmeleriyle uyandım bir daha olmadı az önce hissettim oda çok hafif vurdu normal mi acaba
bende de hep aynı stres oluyo azcık az hareket ettimi strese giriyorum ben az hareket ettiği zaman soluma yatıyorum sağıma tekme atmaya başlıo oğluşum birde konuşuyorum annecim tekme at bak hadi falan die :))
normaldir diye düşünüyorum hergün aynı şekilde yoğunlukta hareket etmiyebiliyorlar.pozisyonlarıyla falan alakalı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?