- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Canım az kaldı sınava az daha sabret sonra eşin seni gezdirirr bol bool, hımss ayaklar neden şişiyorki benim 1 defa şiştii ama gün topukluyla çok dolanmıştım ondaandı sanırımCanım eşim evdeydi de kpss çalıştı hep. Bir de ayaklaırm şiş ya pek bi dışarı çıkma taraftarı değilYok canım hamdolsun gayet iyiyim de işte hamile dğeil miyiz bir halimiz bir halimizi tutmuyor
tüh yaa valla içime dert olacak senin bu sorun doktoruna danış artık son çare ilaç iç bari yaa yoksa varyaa benden iyi kimse bilemez kabızlığı hamile kalmadan önce çooook yaşardım bi hafta tuvalete gitmediğimi bilirim şimdi çoook şükür hiiiç yaşamadımay canım merhaba yok nerdeeee yapmadığım şey kalmadı yaaaaa ama banamısın demiyorr davul gibi gerginim((
ilacımda bitti pazartesiye kadar idare edeceğim artık( sabah kuru kayısı bol su içtim az öncede 2 tane taze incir yedim yine süt içtim ama tık yok
hımss emre aydının klibini hiç hatırlayamadım kuzucuk özellikleeee seyredeceğim:)))
bazen enerjisi düşüyoo insanın yaa dün bende yataktan kalkamadım ama bugün iyiyim çoook şükür maşallah sende iyisinYok canım nazarlık bi sesim yok benim :) Ne biliyim halim yoktu keyfim de yokru şimdi iyiyim amam :)
Canım eşim evdeydi de kpss çalıştı hep. Bir de ayaklaırm şiş ya pek bi dışarı çıkma taraftarı değilYok canım hamdolsun gayet iyiyim de işte hamile dğeil miyiz bir halimiz bir halimizi tutmuyor
benimde hazır değil yaa bende artık 36ya kadar hazır etmeyi düşünüyorum en geç tabi.. kocişin ve annemin totişleri kalkarsa alışverişi tamamlayacağız inşallah..Ben uyumadiiiiiimmmm hatta yeni geldim gecmise çık bakamadım ama son sayfaya göre yaramazlık dısında bı sıkıntımız yokk
KPSS bu Cumartesi sanırım gürecek herkese basarılar ben görevli de değilim aday da değilim çık şükür
Hastane çantanızı hazırladınız mı kızlar?? Bizimki hazır değil Adana'ya gidince hazirliycam yani ancak 34 . Haftaya falan ondan önce gelirse de yaramazim artık ne bulursa onu giyer
aman çok yorma canım kendini..,kocişin geldi unuttun demi biziiiiyi geceler kızlar bende kocişle dışarda yemek yedik geldik yorgunum bugün evi temizledim belim çok agrıdı ben yatıyorum .))
hehehe ayyy nasıl güldürdün beni ALLAH senide güldürsün emiAslında hastaneye ev yakınsa çık da bisey hazırlamaya gerek yokk gecelikmi lazım oldu esın bı kosu evden getirir benim bi takım yeni pijamam bı de eski geceliğim var pek sıklık düşünecek durumda olmicaz sanırım
Ada hosgeldin,benim de oğlum olacak yarışmaya şimdilik istanbul daha sonra Ankara'dan devam edicem
Sen nerden katılıyorsun? Biliyorsun yarışma yapiyoruZ ilk normal doğurana ev, sezeryana araba veriliyor hadi bakalım sana da bol şans
Canım az kaldı sınava az daha sabret sonra eşin seni gezdirirr bol bool, hımss ayaklar neden şişiyorki benim 1 defa şiştii ama gün topukluyla çok dolanmıştım ondaandı sanırım
Boşver hiçbirşey taktığına değmiyor hamileler çok hassas oluyormuş hiç şimdiye kadar bir hamilelin psikolojisini düşünmemiştim onun yerine kendimi koymamıştımmmm
Allah hepimizeee kolaylık versinnnnn kısa zamandaa sıkıntılaırmızdan kurtulalım inş.
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benimde oluyo o hiçkırık meselesi arada bi hıçkırıyoo oğluşum..Kizlar bebiklerimiz anne karnında amniyon sıvısını içip idrarlarını yaparlar içerkende yutma eylemini yeni öğrndikleri için genelde beceremiyolar ve hıçkırıyolar :)) nasıl bir his hımmmm.... biri içeriden göbeğine düzenli aralıklarla tek parmağıyla dürtükler gibi :))) size de oluyodur ben bu aralar çık hissediyorum
Yaa yatmayın sanki yayına uyuyabiliyosunuz da... Ben yatıyorum ama uyku muyku hak getire alt komşum Çarşamba gunü dogum yapacak onun da erkekbenimkuyle aynı yasta bı de kızı var o da uyuyamiyor gece balkon da karşılaşıyoruz
çok zor cnm Allah yardım etsin(((
saolunn kızlarr..ayyyyyyyyyy.... kıyamam yaa(((( çok üzüldüümm.......
eh o da bir seçenek sayılır...
biz de haftaya yapacağız teyzesi ile.. yeni kıyafetler tekstil tozu yıkama kimyasalları... vb ile cildine zararlı olacbilecek şeylerle kaplı.. tabi satış tezgahı (poşette bile olsa ) kimlere göstermek için açıldığını ve kimlerin ellediğini düşününce ...ıyyy!! yıkamaktan ve ütülemekten başka birşey düşünemiyorum)
masalahh cnmmmmmerhaba kızlar biz kontrolümüze gittik oğluşum çok iyiymiş maşallah 1843 gr mış kilosu.1 hafta geri alıcaz doğum tarihini dedi ölçümleri ilerde çıkıyormuş.doğum 13 eylül gözüküyodu.ultrasonda 7 eylül gözüküyormuş.sat 8 aralıktı sat yanlış olabilir dedi. bidahaki kontrolde kesin bişey söyliycek eski dosyalara bakıp.
3 bebegıdı cnm bıdaha ıstermı bılmıyorumm .canım çk üzüldüm. çok zor bi durum allahım inşallah çok bekletmeden tekrar gönderir bebeğini.
ewt cnm bendede oluoo buyuduler artık sıgmıolar bıyere:))hanımlar iyi akşamlar hepinize ve bebişlerinize.. ben bişey hakkında danışacaktım size.. benim karnım artık çok geriliyor tuvaletteyken mutfaktayken namazda falan çok zorlanıyorum.. oturduğum yerden kalkamıyorum resmen.. son 1 haftadır böyleyim.. inş. geçici bir durumdur.. yoksa böyle iki ay daha düşünemiyorum.. bir an öncede miniğimi elime alıp yanıma alıp uyutup ööyle saatlerce izlemek istiyorum.. gittikçe sabırsızlaşıyorum ben..hareketlerim baya kısıtlandı ama miniğim için herşeye katlanırım.. sizdede varmı böyle bir durum??
senınkıde buyumustur annesıooo maşallah kuzuna kocaman olmuş
bende haftaya gideceğim kontrole ayın 10unda benim oğlan ne kadar oldu acaba:44:
canım çoook üzüldüm yaa ALLAHIM evlat acısı vermesin yaa inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalır...
ayy senin kuzunda kocaman olmuş maşallah
bende görmek istiyorum artık yavrumuuuu:84:
saol cnmmçok üzücü hayırlısı Allahtan sabırlar diliyorum canım
elbıse gıbı yoksa cnm 1resımdekı gusel elbıseyı gıymek daha kolay olmazmıkızlar benim sadece bi tane geceliğim var sizce bi tane daha alayımmı yoksa bi tane gecelik yeter mi birde kaç tane pijama takımı alayım bana fikir verin yaaa
Eki Görüntüle 458793 Eki Görüntüle 458794 Eki Görüntüle 458795 birinicisi33.99tl
ikincisi ve üçüncüsü 39.99 nasıl sizce
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
gorerek almak daha ıı bence cnmmda nettende alısverıs yapıyyoruz hep bı sorun yasamadım su ana kadar sukurherkese günaydın.Ben sıcaktan. uyuyamadım yine.Bugun de kargalardan önce ayaktayım.Dün internetten sipariş verdiğimiz wollex bebek arabası seti geldi.Bana pek kullanışlı gelmedi acıkcası.Ana kucağı güzel ancak araba kısmı cok büyük.Tek elle katlayamıyosun.Ayrıca katlamak için oturak kısmını sökmen gerekiyorTek basına alısverişe gezmeye filan gitmek sıkıntı olur bence. Özellikle de arabası olmayıp otobüsle gidip gelecekler için hiç kullanışlı değil.Ben araba oldugu için cok sorun etmedim ama bundan sonra bu tarz seyleri alırken önce bi gözümle görmem gerektiğini bu şekilde tecrübe edindim
günaydın kızlarrr:)
Ada hosgeldin,benim de oğlum olacak yarışmaya şimdilik istanbul daha sonra Ankara'dan devam edicem
Sen nerden katılıyorsun? Biliyorsun yarışma yapiyoruZ ilk normal doğurana ev, sezeryana araba veriliyor hadi bakalım sana da bol şans
hg cnm aramızaa benımde cımcıme bı kızımolucak hayyırlısıylaa ısmıde elıff :=) kaan da cok gsel bır ısımGünaydın kızlar.
Biz bugün normale göre erken uyandık. Malum yarın kpss olunca bugünden alışalım dedik, yarın zor olmasın. Bugün artık son bir kaç şeye göz atıp sonrasında bütün enerjimi son günlerde ihmal ettiğim evime, oğluma ve eşime harcamak istiyorum. Hayırlısıyla geçsin artık şu sınav da Kaanımın memur bir annesi olsun :)
Hoşbuldum mommy. Senin de oğlun olacak. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin.
Ben Eskişehir'den katılıyorum. Madem öyle bizim oğlana söyliyim elini çabuk tutsun :) Zaten kiradayız bir ev hiç fena olmaz :))
hg cnm aramızaa benımde cımcıme bı kızımolucak hayyırlısıylaa ısmıde elıff :=) kaan da cok gsel bır ısım
basarılar cnm ..umarım bebısın sana sans getırrır..
araba konusuna gelınceeallahh ıyılıgını versın mommy guldurdun benıı .. ole bısey yok
Hoşbuldum canım. Senin kızını takip ediyorum maşallahı var o da önden gidiyordu sanırım. Bana da 3. ve 4. ayda kız demişti doktorum, sonra erkeğe döndük. Biraz zor oldu iki ay boyunca kızım diye seslendiğim delikanlı bir oğlum olacakmış meğerse :)
Mommy'nin esprisinin farkındayım:) ama gerçek olsaymış fena olmazmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?