2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Aslında hastaneye ev yakınsa çık da bisey hazırlamaya gerek yokk gecelikmi lazım oldu esın bı kosu evden getirir benim bi takım yeni pijamam bı de eski geceliğim var pek sıklık düşünecek durumda olmicaz sanırım

Ada hosgeldin,benim de oğlum olacak yarışmaya şimdilik istanbul daha sonra Ankara'dan devam edicem
Sen nerden katılıyorsun? Biliyorsun yarışma yapiyoruZ ilk normal doğurana ev, sezeryana araba veriliyor hadi bakalım sana da bol şans

Canım az kaldı sınava az daha sabret sonra eşin seni gezdirirr bol bool, hımss ayaklar neden şişiyorki benim 1 defa şiştii ama gün topukluyla çok dolanmıştım ondaandı sanırım
Boşver hiçbirşey taktığına değmiyor hamileler çok hassas oluyormuş hiç şimdiye kadar bir hamilelin psikolojisini düşünmemiştim onun yerine kendimi koymamıştımmmm
Allah hepimizeee kolaylık versinnnnn kısa zamandaa sıkıntılaırmızdan kurtulalım inş.

kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tüh yaa valla içime dert olacak senin bu sorun doktoruna danış artık son çare ilaç iç bari yaa yoksa varyaa benden iyi kimse bilemez kabızlığı hamile kalmadan önce çooook yaşardım bi hafta tuvalete gitmediğimi bilirim şimdi çoook şükür hiiiç yaşamadım
sende atlatsan çok iyi olacak yaa..
bazen enerjisi düşüyoo insanın yaa dün bende yataktan kalkamadım ama bugün iyiyim çoook şükür maşallah sende iyisin
aman neşemiz kaçmasın kızlar
benimde hazır değil yaa bende artık 36ya kadar hazır etmeyi düşünüyorum en geç tabi.. kocişin ve annemin totişleri kalkarsa alışverişi tamamlayacağız inşallah..
iyi geceler kızlar bende kocişle dışarda yemek yedik geldik yorgunum bugün evi temizledim belim çok agrıdı ben yatıyorum .))
aman çok yorma canım kendini..,kocişin geldi unuttun demi biziii şaka şaka azıcık hasret giderin tabiii
hehehe ayyy nasıl güldürdün beni ALLAH senide güldürsün emi

Canım ben kendimi çk yordum misafirlerim gelmişti memleketten o zaman temizlikti yemekti ayaklarımı çok şişirdim şimdide az ayakta dursam hemen şişiyorlar ve acıyorlar. Çok şükür ödemim felan yok yrgunluktan şişiyor ayaklarım... Pazardan sonra gezecem bir haftadır yürüyüş de yapmıyorum. Pazar günü çılgınlar gibi gezecem benim sınavdan sonra tabi yerse bu kiloyla fazlda yürüyemiyorum :))

Kizlar bebiklerimiz anne karnında amniyon sıvısını içip idrarlarını yaparlar içerkende yutma eylemini yeni öğrndikleri için genelde beceremiyolar ve hıçkırıyolar :)) nasıl bir his hımmmm.... biri içeriden göbeğine düzenli aralıklarla tek parmağıyla dürtükler gibi :))) size de oluyodur ben bu aralar çık hissediyorum

Yaa yatmayın sanki yayına uyuyabiliyosunuz da... Ben yatıyorum ama uyku muyku hak getire alt komşum Çarşamba gunü dogum yapacak onun da erkekbenimkuyle aynı yasta bı de kızı var o da uyuyamiyor gece balkon da karşılaşıyoruz

Kabizligi olanlar ilaç yerine son care kayısı falan fayda etmiyorsa form cayı öneririm doğadan kayisili hemen için sabaha rahatlamazsınız gelin paranizi feri iade edicem

benimde oluyo o hiçkırık meselesi arada bi hıçkırıyoo oğluşum..
hemen uyumam için çooook aşırı uykum gelmesi gerekiyoo yoksaa dön ALLAH dön uyuyamıyorum yaaa sabah da saat 7-8 gibi istisnasız hergün tuvalet ihtiyacı uyandırıyoo beni artık vücudumuz alışıyoo bebişlere..

herkese günaydın.Ben sıcaktan. uyuyamadım yine.Bugun de kargalardan önce ayaktayım.Dün internetten sipariş verdiğimiz wollex bebek arabası seti geldi.Bana pek kullanışlı gelmedi acıkcası.Ana kucağı güzel ancak araba kısmı cok büyük.Tek elle katlayamıyosun.Ayrıca katlamak için oturak kısmını sökmen gerekiyor Tek basına alısverişe gezmeye filan gitmek sıkıntı olur bence. Özellikle de arabası olmayıp otobüsle gidip gelecekler için hiç kullanışlı değil.Ben araba oldugu için cok sorun etmedim ama bundan sonra bu tarz seyleri alırken önce bi gözümle görmem gerektiğini bu şekilde tecrübe edindim

çok zor cnm Allah yardım etsin (((

saolunn kızlarr..
masalahh cnmmmm
canım çk üzüldüm. çok zor bi durum allahım inşallah çok bekletmeden tekrar gönderir bebeğini.
3 bebegıdı cnm bıdaha ıstermı bılmıyorumm .
ewt cnm bendede oluoo buyuduler artık sıgmıolar bıyere:))
senınkıde buyumustur annesıamın allah kımsye evlat acısı vermesın ..
çok üzücü hayırlısı Allahtan sabırlar diliyorum canım
saol cnmm
elbıse gıbı yoksa cnm 1resımdekı gusel elbıseyı gıymek daha kolay olmazmı
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr

gorerek almak daha ıı bence cnmmda nettende alısverıs yapıyyoruz hep bı sorun yasamadım su ana kadar sukur
günaydın kızlarrr:)

hepınıze gunaydın kızlarr

Günaydın kızlar.
Biz bugün normale göre erken uyandık. Malum yarın kpss olunca bugünden alışalım dedik, yarın zor olmasın. Bugün artık son bir kaç şeye göz atıp sonrasında bütün enerjimi son günlerde ihmal ettiğim evime, oğluma ve eşime harcamak istiyorum. Hayırlısıyla geçsin artık şu sınav da Kaanımın memur bir annesi olsun :)

Hoşbuldum mommy. Senin de oğlun olacak. Allah sağlıkla eline almayı nasip etsin.
Ben Eskişehir'den katılıyorum. Madem öyle bizim oğlana söyliyim elini çabuk tutsun :) Zaten kiradayız bir ev hiç fena olmaz :))

Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)

masallahh benım kızımaa

hg cnm aramızaa benımde cımcıme bı kızımolucak hayyırlısıylaa ısmıde elıff :=) kaan da cok gsel bır ısım
basarılar cnm ..umarım bebısın sana sans getırrır..
araba konusuna gelıncee allahh ıyılıgını versın mommy guldurdun benıı .. ole bısey yok

Hoşbuldum canım. Senin kızını takip ediyorum maşallahı var o da önden gidiyordu sanırım. Bana da 3. ve 4. ayda kız demişti doktorum, sonra erkeğe döndük. Biraz zor oldu iki ay boyunca kızım diye seslendiğim delikanlı bir oğlum olacakmış meğerse :)

Mommy'nin esprisinin farkındayım:) ama gerçek olsaymış fena olmazmış :)

ewt cnm benım cımcıme kızımm azcık ırıannesı ona cok gusel bakıo :)) masallahh senın oggluna.. demekı kız guzelı olucak :)) olederleryaa. benım kızda 2o .haftada zorla gösterdı ck terbıyelı bı kızım var ayrıcada cadıı karnımı oyucak nerdeyse tekmelerıylee mommy nn dedıgı gercek olsaydı herkezz erken dogurrurdu wallahı :O) gercı bende bayramda beklıyorum nedense hep ozaman gelıcekmıs gıbıme gelııoo

Günaydın kızlarrrrrr , dün gece yine çok terledim çok terleyince de hep uyanıyorum hiç doru düzgün uyumadım annemdeydim saolsun o da hasta olurum diye camı bile açtırmadı ... Ahh annnelerrr kışın sürekli yaz gelse de gezsek diodum şimdi de evden dışarı burnumu çıkarmıyorum wala

buarada hoşgeldin aramıza ada2026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…