2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

napıosıunnn tubacımm nasıl keyfın .)

selam anneleeer biz geldik cemile feyzamla :) yajında annemler babamlar gelcek gibi. ama bi gelcez bi gelemeyeceğiz diyolar.. aklım karışık.. özledimm...

selam anneleeer biz geldik cemile feyzamla :) yajında annemler babamlar gelcek gibi. ama bi gelcez bi gelemeyeceğiz diyolar.. aklım karışık.. özledimm...

slm cnmm hosgeldınızz kızınlaa:)) ıns bı an once gelırler cnm kavusursun aılenee.. benımkler doguma yakın gelcekler bakalaımmmm bende ozledmmmm

evet canım görümcemle beraber yaptık

napıosıunnn tubacımm nasıl keyfın .)
iyiyim şükriyecim biraz önce eşimle beraber bir kilo dondurmayı bitirdim üstelik şeker diyetinde olan bir hamiş olarak ,
aslında şuan vicdan azabı yaşamam lazım amaaaaaaaaaaaaaaa :118: çok g üzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii hihihihihihih

canım hamılelık guzel gıdıyor kızımla pasa yıyıp ıcıp yatıyoz sen nasılsın??? canım bende sebamed dusunuyordum ama esımın kuzenı eczacı gecen bızdeydık oda bana sebamedı hıc onermedı cok sıkayet gelıyormus bebek cıldı ıcınnn dalını sordugumdaa sebamede gore daha ıyı oldugunu soyledı .... o yuzden tercıh ettım bendede braun aldım amaa malumm bolgeyı alamadım daha cok canım yanıyor

benimkide sevmez canım 63kgde azıcık kg al diyodu şimdi bin pişman hehe bir müsibet bin nasihattan iyiymiş yaa ohh oldu benim eşimede
ya doğumdan sonra 65 e geri dönsem kafi o 10 kilo fazlayı ben sporla falan veririm...diyet yapmam ama hamurişi tatlı makarna pilav ekmek bana yasak emzircem sonuçta diyet yapamam bunları yemesem yeter zatenn...
ayne yaa diyet yok ama hamurişi fln kestikmi bizim kilo işlerini çözeriz hehe sonra kaç kg verdik paylaşırız birbirimizede destek oluruz burada ne güzell oluurr...
kızlar bebek şekerimizi ve nevresimimizi ekliyorumEki Görüntüle 459924 Eki Görüntüle 459925
ayy çook güzeller güle güle kullanın canım.. bebek şekeride çok güzel ve sade
maşallah maşallah maşallaahhh tosuncuk olmuş annesi bebişin ne güzell...
ALLAHIN izniyle hepimiz karnımızda gideceğiz sağsalim bebişlerimizle evlerimize döneceğiz canım benim
banada arada oluyo çarpıntı yaa hemen 5 sn fln sürüyoo ama mahvediyo yaa...
ohh valla afiyet bal şeker olsun bebişine kilo olsun inşallaahhh

oh içim rahatladı balım bende dalin aldım şampuanı, pişik kremi ve bakım yağını...
iyi yapmışım o zaman :119:

slm cnmm hosgeldınızz kızınlaa:)) ıns bı an once gelırler cnm kavusursun aılenee.. benımkler doguma yakın gelcekler bakalaımmmm bende ozledmmmm

rabbim sizide en yakın zamanda kavuştursun canım.. aslında onlarda gelsinde bende memlekete gitmek istiyorum bi yandan..ama napalım 17 saat mesafe.. benim doktora ben denizliye gidiyom desem keser beni herhalde mersine giderken bile ne kadar suratsızdı bir görseniz... ki mersin 8 saat

evet canım kaç kilo verdik bebişler kaç klo doğdu boyları doğum hikayelerimizzzz oooo bir sürü konuşcak şeyimiz var...

kızllaarr ben piknik yaptım geldim hehe
ama mrtylzden hala haber olmaması çok enteresan yaa ne oldu çook merak ediyorum yaa gelsede biran önce haberdar olsak artık inşallah bi sorun yoktur yaa sadece en fazla gözlem altında tutuyodur doktoru...

yook canım yoook haber yook maalesef...

Hayırlı akşamlar kızlar... Bugün kpss nin a grubu sonavına girdim pöff gibi geçti :) Sonrada gezdik biraz ayaklarım çok fena davul ötesi oldular ayağıma sandalet tarzı terlik bulamadım düşünün erkek terlikleri de çok kaba

Bu arada kızlar geçmiş yapamadım mrtylz den haber var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…