haber maber yok malesef canım sanırım yatışa aldılar onu...yoksa kesin yazardı...
geç kalkınca insan sersem gibi oluyor ...gece uykunuzu gündüze sarkıtmamaya çalışın...
cemrem de iyi keyfi yerinnde babası bugün kafasını koydu göbüşüme kızı tekme attıkça gülüyor
anam birazcık fazla almışsın ama bebişin sağlıklı ya önemli değil...
bende meyveye dadancam bundan sonra
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...
afiyet olsun canım biz de biraz önce yedik akşam yemeğimzi...
selam anneleeerbiz geldik cemile feyzamla :) yajında annemler babamlar gelcek gibi. ama bi gelcez bi gelemeyeceğiz diyolar.. aklım karışık.. özledimm...
canım ben de Metro park BSk düşünüyorum
dr bilemiyorum ama hastane çok iyi dediler hem annemin evine de yakın
bakalım Gül hn. duymuştum önceden de kararsızısm hala
Neşeeee nevresim çoook tatlı siz mi yaptınız?hazır gibi durmuyor
iyiyim şükriyecim biraz önce eşimle beraber bir kilo dondurmayı bitirdim üstelik şeker diyetinde olan bir hamiş olaraknapıosıunnn tubacımm nasıl keyfın .)
kız forumdaş nasılsın nasıl gidiyo hamişliktatlım dalin almasaydın keşke bana doktorum dalini fazla tercih etme eskisi kadar ii değil bozuldu artık dedi içindeki kimyasallar artmış sanırsam bana 2 doktorda sebamed önerdi ben onu alıcam çoğu kişide onu alacak bi sölim dedim bu arada ağda son aylarda rahim kasılmalarına sebeb olabiliyomuş bide o anki can acısından yapılan stres bebeği geriyomuş uzmanlar mümkün olduğu kadar acısız yolları deneyin diyo bende braun kullanıyorum öle idare ediyorum
benim de 61 günüm kalmışşş :118:safakk 66baskaa yokk
bende ona bakmıştım ama yok sanırım canımkızlar mrtylmz dan hala haber yok dimi?
benimkide sevmez canım 63kgde azıcık kg al diyodu şimdi bin pişman hehe bir müsibet bin nasihattan iyiymiş yaa ohh oldu benim eşimedekız zaten bütün erkekler aynı sen yine iyi cevap vermişsin ben eşim ilk söylediğinde nasıl bozulmuştum...utandım resmen
benimkinin kilo problemi yok 180 boyunda 80 kilo ideal yani benim işim zor
bir de hiç sevmez kilolu hatun...tosunum naber falan diyo bana
ayne yaa diyet yok ama hamurişi fln kestikmi bizim kilo işlerini çözeriz heheya doğumdan sonra 65 e geri dönsem kafi o 10 kilo fazlayı ben sporla falan veririm...diyet yapmam ama hamurişi tatlı makarna pilav ekmek bana yasak emzircem sonuçta diyet yapamam bunları yemesem yeter zatenn...
ayy çook güzeller güle güle kullanın canım.. bebek şekeride çok güzel ve sade
maşallah maşallah maşallaahhhmerhaba herkese,
oglumuz 28.haftada 1300 gr dı. 2 gun once kontrole gıttık, 30.haftamdayım.
2300 gr cıktı tosunum :) maaşallah deyın arkadaslar
bu arada, 2 gun ınce bugune dek hıc hıssetmedıgım 5-6 kez benı yerımden neredeyse zıplatan ve ahhhhh dedırten sancılarım oldu.
karnım sertlestı durdu. gecenın 12 sınde dr a gıttık.
hemen nst ye bagladılar, bebegın kalp atıslarını ve sancıların sıklıgını olcmek ıcın.
hepsı normal cıktı.
ılk kez alttan muayene ettı. akıntım varmıs bıraz, fıtıl verdı.
bır de, hanı kucukken uzun sure bısıklete bınınce bacaklarımızın arasında bı agrı olurdu ya aynı agrıdan var bır haftadır.
dr kalca kemıgı genıslemeye calısıyo su anda yanı catın acılıyo o yuzden bu agrılar artık normal dedı.
ALLAHIN izniyle hepimiz karnımızda gideceğiz sağsalim bebişlerimizle evlerimize döneceğiz canım benimkızlar bızz sekerleme yapmısızz azcık geldık:)) hastane cantamızın bı kısmını yerlestırdıkk .. tamamlanınca fotosunu cekıcem.. hazırlarken bıle bı tuhaf oluoo ınsann. . hastaneye gıdıp elıfımlee donmek dusuncesı bıle yetıoo allahın ıznyle ınss
banada arada oluyo çarpıntı yaa hemen 5 sn fln sürüyoo ama mahvediyo yaa...kızlarrr ben yine çarpıntı geçirdimeşim de telaşlandı baya ama çok şükür şimdi iyiyimm şimdi kendimize mini tost yapacağım yanına da kakaolu kek çay
yaaa mrtylz nerdeeee sizcee gelse yazardıı muhakkakk:26::26:
canım hamılelık guzel gıdıyor kızımla pasa yıyıp ıcıp yatıyoz sen nasılsın??? canım bende sebamed dusunuyordum ama esımın kuzenı eczacı gecen bızdeydık oda bana sebamedı hıc onermedı cok sıkayet gelıyormus bebek cıldı ıcınnn dalını sordugumdaa sebamede gore daha ıyı oldugunu soyledı .... o yuzden tercıh ettım bendede braun aldım amaa malumm bolgeyı alamadım daha cok canım yanıyor
slm cnmm hosgeldınızz kızınlaa:)) ıns bı an once gelırler cnm kavusursun aılenee.. benımkler doguma yakın gelcekler bakalaımmmm bende ozledmmmm
belki sana sürpriz yaparlar canım çıkıp gelirler inşallah en yakın zamanda..selam anneleeerbiz geldik cemile feyzamla :) yajında annemler babamlar gelcek gibi. ama bi gelcez bi gelemeyeceğiz diyolar.. aklım karışık.. özledimm...
benimkide sevmez canım 63kgde azıcık kg al diyodu şimdi bin pişman hehe bir müsibet bin nasihattan iyiymiş yaa ohh oldu benim eşimede
ayne yaa diyet yok ama hamurişi fln kestikmi bizim kilo işlerini çözeriz hehesonra kaç kg verdik paylaşırız birbirimizede destek oluruz burada ne güzell oluurr...
anne olmama sadece 57 gün kalmış yaa ayyy çoook heyecanlı yaaa sağ salim bi kavuşsak...evet canım kaç kilo verdik bebişler kaç klo doğdu boyları doğum hikayelerimizzzz oooo bir sürü konuşcak şeyimiz var...
inş. tatlım.. ama süpriz bilenek yapmasınlar bana yav ben hamileyim gelemiyorum böyle şeylere.. heycan yaptırmasınlar banabelki sana sürpriz yaparlar canım çıkıp gelirler inşallah en yakın zamanda..
yook canım yoook haber yook maalesef...Hayırlı akşamlar kızlar... Bugün kpss nin a grubu sonavına girdim pöff gibi geçti :) Sonrada gezdik biraz ayaklarım çok fena davul ötesi oldular ayağıma sandalet tarzı terlik bulamadım düşünün erkek terlikleri de çok kaba
Bu arada kızlar geçmiş yapamadım mrtylz den haber var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?