2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

56 ıle kg ıle hamıle kaldım. su ana kadar 12 kg almısım.
meyve yıyorum cok fazla :)

kızlar bızz sekerleme yapmısızz azcık geldık:)) hastane cantamızın bı kısmını yerlestırdıkk .. tamamlanınca fotosunu cekıcem.. hazırlarken bıle bı tuhaf oluoo ınsann.. hastaneye gıdıp elıfımlee donmek dusuncesı bıle yetıoo allahın ıznyle ınss

maşallah sübhanallah oğluşuna cnm neyle besledin öle tosuncuğu benimde ağrılarım bazen çok oluyo karnım çok geriliyo sertleşiyo ama hiç doktora gitmedim normal die herhalde normaldir bi sorun yoktur son zamanlara geliyoruz artık rahim kasılmaları olsun sancılar olsun bence çok normal ..eğer sancılar düzenli halde gelmeye başlarsa ve sıklaşırsa o zaman korkmak gerekir yoksa ara sıra ağrı hepimizde oluyo

ohhh yarasın elifinle sana cnm bende çamaşırların bi kısmını yıkadım onlar kurudu ütü yapılacak sonra diğer kısmını yıkıcam sonrada çantayı yerleştiririm artıkın ayy çok heyecanlı rabbim hayırlısı ile mutlu sona ulaştırsın hepimizi inş

kızlarrr ben yine çarpıntı geçirdim eşim de telaşlandı baya ama çok şükür şimdi iyiyimm şimdi kendimize mini tost yapacağım yanına da kakaolu kek çay
yaaa mrtylz nerdeeee sizcee gelse yazardıı muhakkakk:26::26:

gozun aydın canımm masalahh artık bebıslerımızz tosun olma yolundalar.. sonucta hamıleyız bızz halıyla bısıler canımız ıstıoo dr bosunaa senı sınırlendırmıss. abartıolar bazendee oglusunu gordun en azındann ıı olan yanıda bu cnmm

geçmiş olsun cnm yaaaa hep sıcaklardan oluyo bendede çok oluyo bu sıralar tansiyonda düşük bnm sürekli ayran içiyorum tuzlu allah yardımcımız olsun

ohh afiyet olsun bende soslu makarna yapıyorum

bu arada mrtylz den haber yok dünden beri yaaaa hepimiz merakla bekliyoruz

gecmıs olsun cnm yaaa sıcaklardan oluo sanırım..afıyetolsun canımm ..mrtylzden halaa haber yok cok merak ettm eger tell nolarmızz olsaydı haberını alırdık sımdıyee. acaba ole bıseymı yapsakk :26:

cnm bende yapabıldıgım kadar yapıyorumm annem geldı ızmırden evın heryerını kaldırdı mıs gbı yaptı ama halıyle gene batıoo.. toz desen hergun al yıne oluoo ..bıde pımpırıklıyım ben herseyın ıı olması lazım..benım hıckımsem yok senın kayınvalıden varmıs enazından neden yardımcı olmuolr.. sonucta onların torunlarını tasıyosun hemde 2 tanee.. ben bı bebısle bıle zorlanıyorumm allah yardımcın olsun cnmm wala zor bı durumm ..zaman gelır kendı yaptıklarından utanırlarr.. aama ne fayda..anneler yanında olsaydı tabıkı de bole olmazdı hıckımse annenn gıbı sevmıoo maleseff benımkılerde cok uzaktaa bak sımdı cok duygulandımm..

ben bugun hazırlamaya basldım cnm yavasyaavas bslaayabılırızz sonuctaa bu yaramazlaarın nezamn gelıceklerı bellı olmaz... ewt resım beklıyoruzz merak edıyoruzzz

saldım cayıra mevlam kayıraakocamda sana cok ıı baktım tosun gıbı oldun dıoo....bazen dıyorumm eskıden cok gseldım oda banaa kızıo sen hala guselsın karıcım dıoo .. allahtan anlayıslı bı esım var. evlenınce neden kg aldıgımızıbende cozemedımmm hormonel sanırım

sıze kocaman masallah cnmm meyveylemı besledın kuzucugunu benımde cok meyve cnm ıstıoo kgkg yıyorum wallaa.. senı en tosuncukk anne olarak ılan edıyorumm

haber yok cnm yaaa merakla beklıyoruzz ıns ıyıdırler..bızde uyumusuz sızın gıbı.. ewt cok heyecanlı cnmmm amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...gece uykularımız cok degıstı cnm ya bıgun ıı bıgun uykusuzz.. alıstırma yapyyoruzz anlasılan

canım ben de Metro park BSk düşünüyorum
dr bilemiyorum ama hastane çok iyi dediler hem annemin evine de yakın
bakalım Gül hn. duymuştum önceden de kararsızısm hala

Neşeeee nevresim çoook tatlı siz mi yaptınız?hazır gibi durmuyor

fıstıklar Allah muhabbetinizi artırsın ama MRTLYZ dan haber yok dimi hala çok merak ettim hiç sesi çıkmadı inşallah kötü birşey olmamıştır yaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((( işteyim walla sürekli aklımda inşallah bebişide oda iyidir....................

yok cnm yaa beklıyoruzz henuzzz

sorma cnm yaa valla uyku düzeni denen bişey kalmadı bende karmakarışık oldu hepsi suksuk tatlım sen nevresim takımını almışmıydın elifinin.... yatağın içine nasıl bişey alacam ben sanki büyük geldi nevresim takımları gözüme

inş yaaa hepimiz acayip meraktyız eve gelse mutlaka haber verirdi hadi gece uyumuştur dedik yorgunluktan ama bugünde haber yok yaaa

aldımm benım hersey hazır cok sukurr cnm benn tac dan aldım pepelı

bıtanede pıke takımı aldıkk .. olculerı okadar buyuk deıl cnmyaa park yataga tam gelıoo

tmm cnm çok teşekkürler bende taçtan alacam da boyutu büyük gibi geldi bi sana sorayım dedim tam oluyosa yatağa sorun yok teşekkürler cnm

neyse kızlar ben kocişi kaldırayım gezmeye gidecezde hepinizi öpüyorum kocaman miniklere ii bakın inş döndüğümde mrtylz den haber gelmiş olur byyyy

rıca ederım cnmm sıze ıı eglencelerr..

haber maber yok malesef canım sanırım yatışa aldılar onu...yoksa kesin yazardı...
geç kalkınca insan sersem gibi oluyor ...gece uykunuzu gündüze sarkıtmamaya çalışın...
cemrem de iyi keyfi yerinnde babası bugün kafasını koydu göbüşüme kızı tekme attıkça gülüyor

56 ıle kg ıle hamıle kaldım. su ana kadar 12 kg almısım.
meyve yıyorum cok fazla :)

anam birazcık fazla almışsın ama bebişin sağlıklı ya önemli değil...
bende meyveye dadancam bundan sonra

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ...
afiyet olsun canım biz de biraz önce yedik akşam yemeğimzi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…