iyiyim şükriyecim biraz önce eşimle beraber bir kilo dondurmayı bitirdim üstelik şeker diyetinde olan bir hamiş olarak,
aslında şuan vicdan azabı yaşamam lazım amaaaaaaaaaaaaaaa:118: çok g üzeldiiiiiiiiiiiiiiiiii hihihihihihih
hg cnmmm ayakalrımızz sısıolar artık ben evden cıkmasamda sısıoo anlamadım gıttı gercı son aylardayız artık okadar olucaktaa.. koca ayaklı olmakta hos deılHayırlı akşamlar kızlar... Bugün kpss nin a grubu sonavına girdim pöff gibi geçti :) Sonrada gezdik biraz ayaklarım çok fena davul ötesi oldular ayağıma sandalet tarzı terlik bulamadım düşünün erkek terlikleri de çok kaba
Bu arada kızlar geçmiş yapamadım mrtylz den haber var mı?
evet ya inşallah herşey çok güzel olucak :13:anne olmama sadece 57 gün kalmış yaa ayyy çoook heyecanlı yaaa sağ salim bi kavuşsak...
sonra gazıydı çişiydi sütüydü
oh içim rahatladı balım bende dalin aldım şampuanı, pişik kremi ve bakım yağını...
iyi yapmışım o zaman :119:
yaa kızlar ben bezi kesin prima alacağım etrafımda hiç kimse 2. bir marka önermiyor. ama şu bakım ürünlerinde aklım o kadar karışık kii her kafadan bir ses çıkıyor sonuçta bebek belirleyecek ne kullanmamız gerektiğini ama ilk ne alacağımmmm
haber maber yok malesef canım sanırım yatışa aldılar onu...yoksa kesin yazardı...
geç kalkınca insan sersem gibi oluyor ...gece uykunuzu gündüze sarkıtmamaya çalışın...
cemrem de iyi keyfi yerinnde babası bugün kafasını koydu göbüşüme kızı tekme attıkça gülüyor
canım hamılelık guzel gıdıyor kızımla pasa yıyıp ıcıp yatıyoz sen nasılsın??? canım bende sebamed dusunuyordum ama esımın kuzenı eczacı gecen bızdeydık oda bana sebamedı hıc onermedı cok sıkayet gelıyormus bebek cıldı ıcınnn dalını sordugumdaa sebamede gore daha ıyı oldugunu soyledı .... o yuzden tercıh ettım bendede braun aldım amaa malumm bolgeyı alamadım daha cok canım yanıyor
ıı aksamlar cnmmmm ben emzık aldım ne olur ne olmaz dıe gercı cogu ılk dogdundaa vermeyın dıo kımısıde dogar dogmaz verıoo bende kararsız kaldım ama yınede aldımm bulunsun dıe zaten emzıgı 1 ay kullanıp atmak gerekıyormusAnneler ve bebişlerine iyi akşamlaaar.
Biz geldik Kaanımla :) Sizler nasılsınız?
Artık kpss de bittiğine göre hep buralarda olmaya çalışıcam.
Bu arada bebişlerinize emzik aldınız mı, alacak mısınız? Gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?
selam kızlar biz geldikk benimde kasıklarımda ağrı vardı ılık bir duş aldım geçti gibi şimdi braz uzanıcam herkese iyi gecelerrr
biz geldik esilamla . Bugün gezdik koçişle. Sinemaya gittik yemek yedik. Kızım çok yoruldu.
Sizce sinemada ses yüksek zararlımidır çok tedirgin oldum ;( kızımda sürekli tekmeledi
biz geldik esilamla . Bugün gezdik koçişle. Sinemaya gittik yemek yedik. Kızım çok yoruldu.
Sizce sinemada ses yüksek zararlımidır çok tedirgin oldum ;( kızımda sürekli tekmeledi
iyi akşamlar canım hoş geldiniz senin Kaan'ının o minik ayaklarını yerim...ben bebeklerin en çok ellerini ayaklarını seviyorum böyle minicik parmakları oluyor oy ağzım sulandıAnneler ve bebişlerine iyi akşamlaaar.
Biz geldik Kaanımla :) Sizler nasılsınız?
Artık kpss de bittiğine göre hep buralarda olmaya çalışıcam.
Bu arada bebişlerinize emzik aldınız mı, alacak mısınız? Gerekli olduğunu düşünüyor musunuz?
hoşgeldinizzz ...........güle güleeselam kızlar biz geldikk benimde kasıklarımda ağrı vardı ılık bir duş aldım geçti gibi şimdi braz uzanıcam herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?