Tugbaa ne güzel dilekler bunlar valla yatağa gidicem diye odum kopuyor
Mavis canım biz tabela almıştık ana kucağı+puset bizimki kraft marka baya kodaman bisey çok ağır ama kızım 4 yasında hala icinde çok rahat uyuyabiliyor arabamız oldugundan çık da sorun olmadı büyük olması
Sen hafif,pratik,ama iç hacmi geniş bisey ara yatabilsin icinde öyle alırsan uzun zaman kullanırsın
Ben de yatayım bari bakalım uyku tutacak mı
Allah rahatlık versin hepimize
kızlarrrrr günaydın bugün erkenciyizzz doktorumuzla randevumuz var kızımıı görücemmm :))
günaydınnnnn....
ne güzel iyi haberlerle gel inşşallah, bakalım kaç kilo olmuş hanımefendi
5 den beri uyanığım döndüm döndüm durdum, ya ben artık uyumak istiyorummmm
ohh temizlik bitmiş maşallahbiz geldik ama yorgunluktan ölüyoruz, bugün evimizi temzilettik ama ben de yoruldum tabi. Eksikler var yine ama camlar, kapılar, duvarlar, yerler temizlendi. Artık sadece mutfak dolaplarımı silicem bi de doğuma yakın üstten bi temzilik daha yaparız tabiki o kadar. Ama işler kolaylandı, içim rahatladı. Haftaya bebek odamız gelecek inşallah, sonra da dolabını düzenlemek kalacak. oh mis gibi
hiç geçmiş yapamadım, ne var ne yok
merhaba gül teyzesiiiSelaaammmm Tugba Sibel Şükriye Serap Fatoş ve adını daha bilemediğim bütün tombisleeeeer
Ben de Beşiktaş'a gidip göbek gezdirip geldim
Hastane çantaları hazırlanıyor ha aman maşallah benim de herseyim hazır bı yıkanacak ve çantaya koyulacak küçük bı bavula koyacak ben aslında bı büyük çanta mı alsam ki
Bı pijama takimim vardı bı de gecelik aldım bakın bakalım beğenecek misiniz???
daha bizim kadar tosuncuk olmamışsın canım senSelam kızlaaaaaaaaar... biz geldik Lara'mla :)) yarın iş günü bakalım 1 hafta tatilden sonra napacağım.. yan gel yat olmuştum tatil boyunca deniz kum güneş duş kanepe, salıncak... neresi gelirse aklıma oradaydım işler sıkı değil sanat tatilde allahtan .... benim doğumla bilikte açılacak ama o zaman da yardımcılar ilgilenecekler ben de home office yapacağım.. ayın 20 sinde çalışabilir raporumu alacağım 37ye kadar devam allah nasip ederse.. ama yatıp kalkmalar zorluyor artık beni.. sırtustu yatınca hele kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum biri elimden tutmasa destekleyerek kendimi kaldıramıyorum.... bu arada 1,71 boyda 74 kiloyum öyle tosuncuk da değilim yaniii...))))))) kilo aldım ama 12 kilo"cuk"!!!
ayy hadi canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruuzzz yarında benim saat 9da randevuumm oğluşumu göreceğimm oleyyyselam kızlarr biz geldik uzun dinlenmenin ardından sıcaktanda uyku tutmuyor bi türlü bir oraya bir buraya döndük durduk yarın randevumuz var 9:40da yagmurumu görücem sonunda :)) uykuda yok sabahı nasıl edicem bilmiyorum
bende hergün saat 4:30 ve 7:30da tuvalet için uyanıyorum yaa tabi sağa sola dönerken uyandıklarımdaaa cabasııslm kızlar..iyi sabahlar..herkez uyuyor galiba ben hariç..son zamnalarda hiç uyuyamıyorum ya.neden acaba.uyku problemi olmaya başladı bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?