2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Selam kızlaaaaaaaaar... biz geldik Lara'mla :)) yarın iş günü bakalım 1 hafta tatilden sonra napacağım.. yan gel yat olmuştum tatil boyunca deniz kum güneş duş kanepe, salıncak... neresi gelirse aklıma oradaydım işler sıkı değil sanat tatilde allahtan .... benim doğumla bilikte açılacak ama o zaman da yardımcılar ilgilenecekler ben de home office yapacağım.. ayın 20 sinde çalışabilir raporumu alacağım 37ye kadar devam allah nasip ederse.. ama yatıp kalkmalar zorluyor artık beni.. sırtustu yatınca hele kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum biri elimden tutmasa destekleyerek kendimi kaldıramıyorum.... bu arada 1,71 boyda 74 kiloyum öyle tosuncuk da değilim yaniii... ))))))) kilo aldım ama 12 kilo"cuk"!!!

Tugbaa ne güzel dilekler bunlar valla yatağa gidicem diye odum kopuyor

Mavis canım biz tabela almıştık ana kucağı+puset bizimki kraft marka baya kodaman bisey çok ağır ama kızım 4 yasında hala icinde çok rahat uyuyabiliyor arabamız oldugundan çık da sorun olmadı büyük olması

Sen hafif,pratik,ama iç hacmi geniş bisey ara yatabilsin icinde öyle alırsan uzun zaman kullanırsın

Sağolasın tatlım... Bakacam işte çift yönlü içi rahat bişey bakacam travel sistem almaktan vazcaydım hafifi bişey alcam hem evin içindede sürerim bebişimi dışarı çıkmaya başlayana kadar :)

Ben çıkıyorum canlar karnım acıyor öpüyorum hepinizi hoşçakalın...

selam kızlarr biz geldik uzun dinlenmenin ardından sıcaktanda uyku tutmuyor bi türlü bir oraya bir buraya döndük durduk yarın randevumuz var 9:40da yagmurumu görücem sonunda :)) uykuda yok sabahı nasıl edicem bilmiyorum

kızlarr ben çıkıyorum geçmiş yapamıyorum uykum geldi bıraktım yarıda umarın sorun yoktur kimsedeee
herkese iyi gecelerr öptüm sizi bebişleri

Kızlar benim gözler gidiyor oğlum fazla hareketli degilken uyumaya çalışayım. Hepinize iyi gecelerr, tatlı güzel rüyalar

Masaltuna tel No yazdın sanırım tamam canım Allah gerek etmedin inşallah tebrik için arayalım inşallah

Kızlar
Ne güzel yaa uykunuz geliyor ben de yattım şimdi de birazdan wc kalkarım kociste gelmiyor yatağa tv seyredecekmis ben zaten don don dur artık yani 5 geceden 1 inde uyudum diyebiliyorum artık

Ben de yatayım bari bakalım uyku tutacak mı
Allah rahatlık versin hepimize

slm kızlar..iyi sabahlar..herkez uyuyor galiba ben hariç..son zamnalarda hiç uyuyamıyorum ya.neden acaba.uyku problemi olmaya başladı bende.

kızlarrrrr günaydın bugün erkenciyizzz doktorumuzla randevumuz var kızımıı görücemmm :))

günaydınnnnn....

ne güzel iyi haberlerle gel inşşallah, bakalım kaç kilo olmuş hanımefendi

5 den beri uyanığım döndüm döndüm durdum, ya ben artık uyumak istiyorummmm

günaydın kızlar kahvaltımizi yaptık kızımla . Bizde uyuyamadık ama sağ bacağım ağrıyor ;( geçmek bilmedi.

ohh temizlik bitmiş maşallah bende yapacağım ama halam fln biraz daha dur sonra hepbirlikte hallederiz pasta börek temizlik fln dedi onu bekliyorum artık bende. zaten koltukları perdeleri yıkamıştım pisde değil evim ama yinede dip köşe temizlik yaparız doğumdan hemen önce...
merhaba gül teyzesiii
gecelik çük güzel canım üstüne sabahlığıda var dimi krem rengi yaa rahat edemeyebilirsin canım belki..
daha bizim kadar tosuncuk olmamışsın canım sen bende boy 1-78 kilo 89 gidiyorum bakalım nereye kadar
ayrıca eşimin haberii yok demiştim yaa kkdan artık var ve bişey demedi. senin facen varsaa benimde kk eylül annelerim var dedim ohh sen benim faceye giriyon ama ben senin kkya giremiyorum dedi al al gir dedim bayanlarla dedikodu yaparsın aman aman kalsın dedi hehe
ayy hadi canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruuzzz yarında benim saat 9da randevuumm oğluşumu göreceğimm oleyyy
slm kızlar..iyi sabahlar..herkez uyuyor galiba ben hariç..son zamnalarda hiç uyuyamıyorum ya.neden acaba.uyku problemi olmaya başladı bende.
bende hergün saat 4:30 ve 7:30da tuvalet için uyanıyorum yaa tabi sağa sola dönerken uyandıklarımdaaa cabasıı

herkesleree günaydııınnn güzel annelerr
annem aradı buraya geliyomuş çarşıya gel de alışveriş yapalım diyoo oğluşuma bişeyler alırız belkii
bende birazdan sağlık ocağına gideceğim arayıp arayıp duruyolar yaa illa gitmem lazımmış takip yapıyolarmışş falan filaaannn
neşecim maalesef mrtylzden haber yoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…