2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ııgeceler annısler bız cıkıyoruzzz allah rahatlık veersın rahat rahat uyuyalım ıns... yarın gorusuruzz kıbb

biliyorum canım sürekli vermiyorum saatte bi emzirıyorum zaten bazen ikisaate bi de emzirıyom uyku saatlerinde veriyorumyalancımemeyı anladdıııı kuzus

Kızlarrrr biz geldik ütü yaptimm cok sicakladim yine kötü hissettim kendimi. Sonra mis gibi duşumuzu aldık, yatakta uzanıyoruz. Tel den girdiğim icin aniden uyku moduna geçebilirim bu arada ben emzik aldım hem de iki tane, bence de yardımcı olacak emzik bize. Gülcüm geceliğin cok güzel, yakıyor ortalığı yarın is var şimdiden herkese iyi gecelerrr

Bayanstres arasak da ne diye istiycez ki mryylz orda mı acaba mı diycez adını bilseydik belki aslında
Telefon No.larinizi bana özelden yollayın isimle beraber ne oluuuur ne olmaz lazım olabilir arayabilelim birbirimizi
Ne dersiniz? Ben de 1-2 kisiye vereyim lazım olursa ben girmesem bile size ulastiririm ya da sukriyeye
Verelim o da sık giriyor

Tenk yu serapcim valla resimde görüldüğü gibi sexy değil aslında krem rengi onden dugmeli bisey yaa
Sen daha ısı bırakmadın mı canos?

Emzik ben de aldım hem de iki adet
Bazen bebekler sadece rahatlamak için emmek istiyor
Hani yeni emmiş karnı tok ama gazı var üstüne bı daha emzirmek istemiyorsun bebek de kivraniyor meme Emince rahatlicak sanıyor garibim iste o durumlarda emzik şart
Ohooo demeyin bu durum hergün yaşanıyor

Tugbacim ama sen gene de alma istersen sonra bakarsın ihtiyac duyarsan bize sorarsın bizde sana tavsiye veririz ona göre alırsın şekercim

hastaneynin kadın doğum servisinden dün gece böyle böyle bir hasta geldi denilirse yardımcı olurlar aslında ama işte kim aramaya cesaret eder bilemem
tlf no larıda dediğin gibi şükriyeye verilse iye olur bencede

Yesinler cemreni :) Benim kızda top gibi karnımda sıkıştırıyo beni yaramaz.. Emzik bende aldım ne olur ne olmaz dursun bi kenarda :)

MOMMY canım sen deneyimli annesin nasıl araba alalım.. bastonlar kullanışlı pratik ama çift yönlü değil.. Travel almaktan vazgeçtim pusetli almıcam arabamız yok zaten :) araştırıp duruyorumm sinir oldum bir sürü araba var

Tenk yu serapcim valla resimde görüldüğü gibi sexy değil aslında krem rengi onden dugmeli bisey yaa

Yok canım ya nerdeee bu ayın sonunda 5 hafta çalışır raporumu alacağım sonra 37ye kadar devam aktarmak benim icin önemli doğumdan sonra bebisimi ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi kızlar ya ben yarın arayayım olmazsa. Dediğiniz gibi tarif ederim durumu. Adı da Yeliz gibi geliyor bana nickinden dolayı

Yok canım ya nerdeee bu ayın sonunda 5 hafta çalışır raporumu alacağım sonra 37ye kadar devam aktarmak benim icin önemli doğumdan sonra bebisimi ne kadar geç bırakırsam o kadar iyi kızlar ya ben yarın arayayım olmazsa. Dediğiniz gibi tarif ederim durumu. Adı da Yeliz gibi geliyor bana nickinden dolayı

neyse kızlar herkes mayışık healde bende 6:30 da kalkıcam tabi uyuyabilirsem işe gidicem ben çıkıyorum krampsız terlemesiz bol nefes alabilmeli derin uykular tatlı hafif rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…