ne bakımdan yardımcı canım?
ama bebişimizin sağlığı açısından zararlı kanserojen madde içeriyor hemde çene yapısınız bozabiliyor hem adı üzerinde yalancı meme gerçeği varken ne gerek var
iyi geceler size sola yatmayı unutma emi canım allah rahatlık versin elifinede sana daııgeceler annısler bız cıkıyoruzzz allah rahatlık veersın rahat rahat uyuyalım ıns... yarın gorusuruzz kıbb
babaları o memişleri bi süre unutcak yapcak bişey yok memişler emekliye ayrılcak onlar geldiği zamanher dkk memısımızz de durammazkı cnmmm babamızz kıskanır sonaa heheeee
hoşgeldiniz canım iyiyiz bomba gibiyiz valla cemre sanki sırtını bi yere dayamış ayaklaryla karnımı itip duruyor çıkmak istiyorum der gibi :18:Yurdumun güzel anneleri biz geldikkk nasılsınız????
almayı düşünmüyorum şimdilik canım inş ihtiyacımız olmazTugbacim ama sen gene de alma istersen sonra bakarsın ihtiyac duyarsan bize sorarsın bizde sana tavsiye veririz ona göre alırsın şekercim
hastaneynin kadın doğum servisinden dün gece böyle böyle bir hasta geldi denilirse yardımcı olurlar aslında ama işte kim aramaya cesaret eder bilememBayanstres arasak da ne diye istiycez ki mryylz orda mı acaba mı diycez adını bilseydik belki aslında
Telefon No.larinizi bana özelden yollayın isimle beraber ne oluuuur ne olmaz lazım olabilir arayabilelim birbirimizi
Ne dersiniz? Ben de 1-2 kisiye vereyim lazım olursa ben girmesem bile size ulastiririm ya da sukriyeye
Verelim o da sık giriyor
Tenk yu serapcim valla resimde görüldüğü gibi sexy değil aslında krem rengi onden dugmeli bisey yaa
Sen daha ısı bırakmadın mı canos?
Tenk yu serapcim valla resimde görüldüğü gibi sexy değil aslında krem rengi onden dugmeli bisey yaa
Sen daha ısı bırakmadın mı canos?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?