Günaydın...
Hepimizin sıkıntıları aynı demek ki canım benimde öyle geceleri dön dön dur uyuyamıyorum çokda terliyorum.. Bende doktora giderim bu hafta heralde..
Günaydın kızlar nasılsınz bakalım
bu haftasonu esımın dogum gunuydu kızımla suprız yaptık babaya pazar sbhtn gttık pasta aldık baba uyanmdn hazırlandık karnıma ıyıkı dogdun babacıgım yazdım:)))sonra o uynadıgında hemen pastamızı yakıp suprzmızı yaptık tabı ben sulugoz basldm aglamaya öle güzel bırgun gecrdık
Günaydın kızlar nasılsınz bakalım
bu haftasonu esımın dogum gunuydu kızımla suprız yaptık babaya pazar sbhtn gttık pasta aldık baba uyanmdn hazırlandık karnıma ıyıkı dogdun babacıgım yazdım:)))sonra o uynadıgında hemen pastamızı yakıp suprzmızı yaptık tabı ben sulugoz basldm aglamaya öle güzel bırgun gecrdık
günaydın kızlar....
Güzel hafta diliyorum hepimize...
bende çok merak ettim mrtylzi. sağolun aramışsınız ama hbr yok yine de. umarım iyidir.
ben de geceleri çok fazla uyanıyorum.bebişler alıştırıyor bizleri.
bir de benimde sağ bacak aram aprıyor, acıyor hatta. gece bir taraftan bir tarafa dönerken falan. dün bir arkadaşa doktor çatı genişlemesi demiş.öyleyse süper:))))
Hoşgeldin canım.. Ne güzel yapmışsınız.. Mutlu yıllar olsun sağlıkla geçsn yıllarınız bebişinle eşinşe beraber.. Bende eşime sürpiz yapmak istiyorum ben ondan bekliyorum bişelr o yapmıyo bari ben yapayım da o da yapar belki[/S
SAOL CNM INS ESIM YAPIO ARADA BI GECEN SENE DOGUM GNMDE SUPRZ YAPMISTI BANA HATTA EVI YAKIODUK BIZ:))
iyi yapmışsın canım..çok sevindim sizin adınıza
SAOL CNM COK SUKUR BUARALR IYIYZINS HEP BOLE GUSEL OLUR
ole yapıyorum cnm daaa uykuda halıyle donuyorum arada yuz ustu yatmak ıstıyorumm artık amaaa 2 ay sonra kısmetseiyi geceler size sola yatmayı unutma emi canım allah rahatlık versin elifinede sana dacemre de selam söylüyor elife
babaları o memişleri bi süre unutcak yapcak bişey yok memişler emekliye ayrılcak onlar geldiği zaman
hadı bakalım cnmm hayırlı haberlerle gel ınssselam kızlarr biz geldik uzun dinlenmenin ardından sıcaktanda uyku tutmuyor bi türlü bir oraya bir buraya döndük durduk yarın randevumuz var 9:40da yagmurumu görücem sonunda :)) uykuda yok sabahı nasıl edicem bilmiyorum
ıı olmus cnm tel ısınıı sen ayarlarsınnn bolece haberlesebılırızz.ben kocamı uykum geldıgınde zorla yatırıyorummmm sacıylaa oynamadann uyuyamıyorumm odaa sacıyla oynanmasına bayılırMasaltuna tel No yazdın sanırım tamam canım Allah gerek etmedin inşallah tebrik için arayalım inşallah
Kızlar
Ne güzel yaa uykunuz geliyor ben de yattım şimdi de birazdan wc kalkarım kociste gelmiyor yatağa tv seyredecekmis ben zaten don don dur artık yani 5 geceden 1 inde uyudum diyebiliyorum artık
facede grup mu acalımm .Kizlar boyle merakta kaliyoruz her rkadassimizi birbirimize telimizi versek iyi olur sanirim.ydfa fac.grup haberlessmesimi yapilsa oraya telden herkes giriyor boyle zor oldu y...
masalah cnm kocaman olmussgünaydın annelerr..salı günü dr.a gittim ama çok yoğun bir hafta geçirdiğim için size yazamadım..bebişim 1173 gr 37 cm olmuş herşey yolunda dedi dr. çok şükür..ondan sonraki 3 gün de evde deli gibi temizlik yaptım ama çok şükür mis gibi oldu evim çok rahatladım..siz neler yaptınız,var mı önemli bi r gelişme???
beebısler buyudukce karnımıza zor sıgıolar halıyle mıdemıze baskı yapıolar oyzden bu donemde hemm ıstahsızlık hemde bulantı olması normall... saol cnm yaa o senın tatlılııgınnCanım kilo aldık ya o yüzden mide bulantılarımız artıyodur bana da oluyor mde bulantılarından çok karnıma batmalar oluyor... Geçer inşaallah hepsi
Ay çok tatlıymışın bende aynı senin gibiydim.. 68 kiloyla evlendim sonra hopp 82ye çıktım sonracıma 73e düştüm 76 ile hamile kaldım :) Şimdide tosssuncuk gibi oldum 93e ayak bastımm :))
Al bendende o kadar bendede pimpirikliyim canım ya sen de başak burcu musun yoksa :)
Bende artık eskisi gibi yapamıyorum ama yine de bişeler yapıyorum yavaş yavaş kendimi yorsam ayaklarım fena oluyor
maşaallah canımmm...
Canım sen gel tanışırız inşaallah bende angaradayım :))
Benim adımda Hilal..
Canım doktorlar herşeyi büyütüyorlar özeller ya ne var ne yok tahlildi şuydu buydu bi kaşınıyorum diye 500tlik tahlil verdim.. Tabi kurum karşıladı benden para çıkmadı :)
Maşaallah bebişine canım... Allah şifa versin inşaallah şekerinde geçer....
Boşver canım takma kafana kaynaananı... Benimde kimsem yok ankarada.. komşularım var sağolsun.. Sen Ankaranın neresindensin canım? Ben eryamandayım..
Canım Ankarada bi yokuş dikmende gördüm başka yokuş var mı çünkü Trabzondan geldğim için bana her yer dümdüz geliyor.. Sen etmiesgutta nerde oturuyon?
Güle güle kullanın canım güzelmişler....
Sorma tatlım ya ne ayakkabı ne terlik oluyor ayağıma
Hilal benim adım kuzum...
Günaydın kuzum... Ay ne güzel annenle gez doya doya... Ben annemi çok özledim bende geziyodum annemle ne güzel annemi özledimmm
Geçmişi bitirdim çok şükür :)
Günaydın kızlar... Hoşgeldiniz... Benim ayaklarım acıyor
GUNAYDIN CANIM, tesekkurler iyi hftalar sanada, mrtylz e nolmuş?? ben de boyle okuyunca merak ettım, gecmıs bıraz yapabıldım ama goremedım
ALIŞTIRIYO VELETLER, DÖNÜP DURUYORUZ YATAKTA :)))
ole yapıyorum cnm daaa uykuda halıyle donuyorum arada yuz ustu yatmak ıstıyorumm artık amaaa 2 ay sonra kısmetse
hadı bakalım cnmm hayırlı haberlerle gel ınss
ıı olmus cnm tel ısınıı sen ayarlarsınnn bolece haberlesebılırızz.ben kocamı uykum geldıgınde zorla yatırıyorummmm sacıylaa oynamadann uyuyamıyorumm odaa sacıyla oynanmasına bayılırbıdaha dr gıdıyorumm dıyende telını verde ole gıt dıycemm
facede grup mu acalımm .
masalah cnm kocaman olmuss
beebısler buyudukce karnımıza zor sıgıolar halıyle mıdemıze baskı yapıolar oyzden bu donemde hemm ıstahsızlık hemde bulantı olması normall... saol cnm yaa o senın tatlılııgınn
FUFA60, MavisMavis+, asilemir+, turkuazsuay+, laplace
günaydınnn hepinizee
güzel bir hafta diliyorum tüm anneciklere beibşlere
suksukuummmmm bencede face de grup açalım yaaa......
FUFA60, MavisMavis+, asilemir+, turkuazsuay+, laplace
günaydınnn hepinizee
güzel bir hafta diliyorum tüm anneciklere beibşlere
GUNAYDIN CANIM, tesekkurler iyi hftalar sanada, mrtylz e nolmuş?? ben de boyle okuyunca merak ettım, gecmıs bıraz yapabıldım ama goremedım
ALIŞTIRIYO VELETLER, DÖNÜP DURUYORUZ YATAKTA :)))
cnm mrtylz in cumartesi günü su gibi akıntısı oldu.saat başı günlük ped değiştirmek zorunda kalmıştı. ağrıları yoğundu ve ayağa kalktığında bebeği düşecekmiş hissi vardı.gece 10 gibi hastaneye gittiler. gelince yazacaktı ama hala hbr yok:18::18::18:
ay kızlarrr 33.haftayamı girdim ne:dddd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?