2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın...
Hepimizin sıkıntıları aynı demek ki canım benimde öyle geceleri dön dön dur uyuyamıyorum çokda terliyorum .. Bende doktora giderim bu hafta heralde..

aynen cnm hepimiz aynıyız bir de kızlar benim göğsüm sızıntılar 4. ayda falan başlamıştı. yani çamaşırım leke oluyordu hep. dün durup dururken öyle bir geldi ki. resmen geceliğim ıslandı.şok oldum. tamam sızıntı neyse de bu sefer baya baya ıslandı yani.hem de iki defa. biri öğlen biri akşam.

Günaydın kızlar nasılsınz bakalım

bu haftasonu esımın dogum gunuydu kızımla suprız yaptık babaya pazar sbhtn gttık pasta aldık baba uyanmdn hazırlandık karnıma ıyıkı dogdun babacıgım yazdım:)))sonra o uynadıgında hemen pastamızı yakıp suprzmızı yaptık tabı ben sulugoz basldm aglamaya öle güzel bırgun gecrdık

Hoşgeldin canım.. Ne güzel yapmışsınız.. Mutlu yıllar olsun sağlıkla geçsn yıllarınız bebişinle eşinşe beraber.. Bende eşime sürpiz yapmak istiyorum ben ondan bekliyorum bişelr o yapmıyo bari ben yapayım da o da yapar belki

iyi yapmışsın canım..çok sevindim sizin adınıza

GUNAYDIN CANIM, tesekkurler iyi hftalar sanada, mrtylz e nolmuş?? ben de boyle okuyunca merak ettım, gecmıs bıraz yapabıldım ama goremedım
ALIŞTIRIYO VELETLER, DÖNÜP DURUYORUZ YATAKTA :)))

fıstıklar günaydınn... hepimize bebişlerimizle beraber iyi haftalar diliyorum bu arada mrtlyz dan haber yok dimi hala(( iyice endişelenmeye başladım walla............

iyi geceler size sola yatmayı unutma emi canım allah rahatlık versin elifinede sana da cemre de selam söylüyor elife
ole yapıyorum cnm daaa uykuda halıyle donuyorum arada yuz ustu yatmak ıstıyorumm artık amaaa 2 ay sonra kısmetse
babaları o memişleri bi süre unutcak yapcak bişey yok memişler emekliye ayrılcak onlar geldiği zaman

hadı bakalım cnmm hayırlı haberlerle gel ınss
ıı olmus cnm tel ısınıı sen ayarlarsınnn bolece haberlesebılırızz.ben kocamı uykum geldıgınde zorla yatırıyorummmm sacıylaa oynamadann uyuyamıyorumm odaa sacıyla oynanmasına bayılırbıdaha dr gıdıyorumm dıyende telını verde ole gıt dıycemm
Kizlar boyle merakta kaliyoruz her rkadassimizi birbirimize telimizi versek iyi olur sanirim.ydfa fac.grup haberlessmesimi yapilsa oraya telden herkes giriyor boyle zor oldu y...
facede grup mu acalımm .
masalah cnm kocaman olmuss
beebısler buyudukce karnımıza zor sıgıolar halıyle mıdemıze baskı yapıolar oyzden bu donemde hemm ıstahsızlık hemde bulantı olması normall... saol cnm yaa o senın tatlılııgınn
Günaydın kızlar... Hoşgeldiniz... Benim ayaklarım acıyor

nıe cnm şişmıslermı benımde ellerım sısmıss bırazz.. gergınler

Son düzenleme:
GUNAYDIN CANIM, tesekkurler iyi hftalar sanada, mrtylz e nolmuş?? ben de boyle okuyunca merak ettım, gecmıs bıraz yapabıldım ama goremedım

cnm çok ağrısı ve su gibi akıntısı vardı(((((((( doktorun nisanın gelmiş olabilir demiş hemen kontrole çağırmış... 2 gündür haber yok(((

Bu rada kızlar esımle nezmn dısarı cıksam gezsem eve gelınce rhtszlnyrm artık nazrmı degıo baska bbısımı cozemedm dun dısarı cıkmıstık yıne aksam kotulestm nefes almyrm cnm yanıo karnıma bıcak saplanıo gbı oluo uzandm bıraz saga yatyrm gecmıo sola yatyrm gecmıo elımı karnıma koydum allhm dedım nolur bebgme bısı olmasn o arada elımn oldgu yerde elını gezdrdı sankı annecım ıyım der gbı ben sulugoz yıne basldm aglamaya

FUFA60, MavisMavis+, asilemir+, turkuazsuay+, laplace
günaydınnn hepinizee
güzel bir hafta diliyorum tüm anneciklere beibşlere

suksukuummmmm bencede face de grup açalım yaaa......

cnm mrtylz in cumartesi günü su gibi akıntısı oldu.saat başı günlük ped değiştirmek zorunda kalmıştı. ağrıları yoğundu ve ayağa kalktığında bebeği düşecekmiş hissi vardı.gece 10 gibi hastaneye gittiler. gelince yazacaktı ama hala hbr yok:18::18::18:

ewt yaa bısey olmasaydıı yazardı ole yada bole dogurdumu acabaaa

kızlar sizce en iyi emzik markası hangisi****?? bi de uyku tulumu almak gerekiyomu,işe yararmı??:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…