2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ewt yaa bısey olmasaydıı yazardı ole yada bole dogurdumu acabaaa

inşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine. ama bu haftalarda doğsa da bir sorun olmaz inşallah. hemen hemen tüm organ ve işlevlerini tamamaladı zaten.

sağol tatlım sanada günaydınnnn

ciddi birşey yoktur inş. kaçıncı haftasındaydı yaaa
bir sorun yoktur inş. Allahımy ardımcısı olsun inş.

fıstıklar günaydınn... hepimize bebişlerimizle beraber iyi haftalar diliyorum bu arada mrtlyz dan haber yok dimi hala(( iyice endişelenmeye başladım walla............

gunaydn canm, nolmuş mrtylz e ben de merak ettım ama, cok gecmış yapamadım

maşllh maşllh cnm rapor aldınmı ??
bugün dr randevum var canım bugün alacağım inş.

inşallah vaktinde sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine. ama bu haftalarda doğsa da bir sorun olmaz inşallah. hemen hemen tüm organ ve işlevlerini tamamaladı zaten.
inş. inş. yaaa çok tuhaf oldummm
sanatçıların hepsii 8.ayda aldırıyor bebeklerini yaşamazsa onlar yaşamazz bence doğsada bir sıkıntı olmaz bir süre hastanede küvezde kalabilir sadece.

onerıde bulunmuslarrr bende ıstıomusunuz dıe sordum ole bı grup varsa ozaman acmaya gerek yokkı
cnm yanlış söylemişim pardon. yani burada konuşmak yasak bu konuyu.başlarda 3 arkadaş uzaklaştırıldı bu konuyu burada konuştukları için

ciddi birşey yoktur inş. kaçıncı haftasındaydı yaaa
bir sorun yoktur inş. Allahımy ardımcısı olsun inş.

inşallah cnm. benimle bir kaç gün vardı aramızda.bir iki gün öndeydi benden sanırım.

tesekkurler canım,, ayyy bende merk ettım sımdı, umarım bıseyı yoktur, dogum oldumu acaba? hastanede yatış vermışlerdır belkı,, umarım güzel hberlerle gelır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…