aboooooovvvv bende toplam 7 ayda 10 sandım 1 ayda 5 kilo nasıl aldım bacım gııı
iyi tatiller şimdiden canım.. bebişinin kilosu da güzel maşallahherkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?
Maviiiişşşşş kızımla misafirliğe gelebilir miyiiiiizzzz? Pasta istiyorum yaaaaa..... ama diyetteyim... şeker var şekeeeeerrrr!!!!!:) kuzum ama misafir gelecek kendime yapmıyorum kiii
canım öncelikle kriz bitti dimi? geçmiş olsun :) zaten bebişler olmasa ne yaparız bilmem, bana da oluyor ara ara herşeye gözlerim doluveriyor.. eşim bile gülüyor artık bu halime (ki ben hiç ağlayan biri değilimdir, titanikte bile ağlamamıştım!) neyse neysekızlar slm nabersiniz cumartesi-pazar hiç giremedim.dünde çok bunalımdaydım zaten.herşey sinirlerime dokundu.hep ağladım ama sağolsun kızımda ağlama anne der gibi hep kıpır kıpırdı.hareketsiz kalıp bide o germedi beni canım bebişim.kızlar elittenin termostatlı bebek çantasını alan varmı.ben mağazada baktım çok beğendim.60tl ama 50 ye veririz dediler.şimdide nete baktım aynı çanta 45 tl.oldukça geniş.nasıl uygunmu.
iyi tatiller şimdiden canım.. bebişinin kilosu da güzel maşallahben de geçen perşembe gitmiştim 29+6'da 1565 gr ve 41 cm'di boyu kızımın.. benimki de yemek yediğimde özellikle tıpır tıpır içimde pıtıklıyo bazen de hoplatıyor karnımı :))))))
Maviiiişşşşş kızımla misafirliğe gelebilir miyiiiiizzzz? Pasta istiyorum yaaaaa..... ama diyetteyim... şeker var şekeeeeerrrr!!!!!((
Eki Görüntüle 460845 Eki Görüntüle 460846
Nasıl olmuş kızlar?.. Emzirme yastığımız kocaman!!.. aktivite halımıza daha fazla oyuncak eklenecek ama tabiki bir de aynaaaaaa :))))) kokoşluğu doğuştan olacak Laramızın!Babamız yandı! :))) 1'di 2 oldu diyecek.. :)
Geçen ay gittiğimde ben de 1 ayda 5 kilo almıştımbir bilsem canım :)iştahım açıldı biranda daha doğrusu hiç tatlı yemiyordum şimdi canım tatlı istemeye başladı offf offff
Senin bi para harcauyasın var sanırımya benim de canım sıkılıyor gidip süs müs bişeyler mi alsam, onları yapıp oyalanırım biraz, ne alsam ne alsammm:26::26::26::26:
ben bebek mobilyasını sipariş ederken raf söylemeyi unutmuştum, son gidişimizde onu istedim. hani süs falan için olan rarlar var ya onlardan, gidip onun üstüne koymaya bişeyler bakıyım diyorum bide, çerçeve, oyuncak, hasır kutu gibi bişeyler.
Bişey yapmalı
Selamun aleykum canim..bu dediğin hastanede 4sene önce kızımı doğurdum sezaryenle...ve ilgilerindenMerhabalar,
Benim gibi Ankarada olan hamişler için, merakımdan gidip bizzat tecrübe ettiğim bir konuyu paylaşmak istedim sizlerle. ( Bu arada aslında İstanbullu olup, yaklaşık 11 aydır iş sebebiyle artık Ankaradayım )
Bu forumlar sağolsun Ankarada Zekai Tahir Burak ( ZTB ) adında bir devlet hastanesi olduğunu, normal doğum için VIP odalarının bulunduğunu keşfettim. Tabii hemen atladım üzerine :) Madem VIP bir hizmet varmış, gidip bakalım araştıralım dedik eşimle.
Öncelikle randevu aldım, çok zor olmadı bu kısmı. Gittiğimde de gayet makul bir sürede kayıt işlemlerini tamamlayıp muayene bölümüne aldılar. Eşim maalesef benimle gelemedi ( yeri gelmişken, şu anda SGK anlaşmalı özel bir hastaneye devam ediyorum hala, eşim tüm muayenelerde yanımda oluyor ve oğlumuzu o da görebiliyor ). Hadi tamam olabilir dedik, devlet hastanesi, eeee annesi olarak en azından ben göreyim ekranın ucundan azıcık çevirdi sağolsun doktor hanım, gördüm diyemeyeceğim. Herhangi bir ultrason çıktısı da vermediler, durumu ile ilgili pek bir açıklama da yapmadılar. İyiymiş durumumuz Hepsi bu kadar yani.
Neyse, bir sonraki randevu zamanında hangi doktora denk gelirseniz o muayene ediyormuş. Doktor seçme lüksümüz yok.
36 haftadan sonra başka bir birime yönlendiriliyormuşuz doğum yaklaştığı için. Bizim için daha vakit olduğundan burasını göremedik.
Gelelim şu VIP odalara VIP doğum salonu ve VIP oda olmak üzere iki hizmetleri varmış. İstersek ikisini birden seçebiliyormuşuz, istersek sadece birini. Ayrı ayrı ücretleri 250 TL. Ancak şöyle bir durum var ki, sancınız tuttuğunda şansınız varsa ve odalar boşsa kullanabiliyorsunuz. Ya dolu ise ne olacak diye sorduk, kısmet dediler. Böyle bir konuyu riske atmak istemediğimizden biz de bu maceradan vazgeçtik açıkçası.
Normalde de pek hasta olmayan, olsam da devlet hastanelerine zorda kalmadıkça gitmeyi tercih etmeyen biri olarak yazdıklarımı garipsemezsiniz umarım.
Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Geçen ay gittiğimde ben de 1 ayda 5 kilo almıştım
dr yuhh demişti artık))
toplmada şimdiden 15-16 kilo aldım
off yaaaa
Senin bi para harcauyasın var sanırım
ikeaya git orda çok tatlı aksesuarlar var
Berlika oyun halın çok güzel olmuş
biz hazır almıştık kızıma 200 TL miydi neydi fisher price ın
benim kız 1 yaşına gelince kaldırdım karşı komşumun kızı tam 5 aylık falan
olmulştu oynasın dedim ona verdim,bi kaç ay geçti istedim geri
üzerindeki 2 oyuncağı kaybetmiş bana geri iade etti,kusura bakma ya dedi oyuncakları
çıkarmıştık oyuncak sepetindeydi ama bulamıyorum dedi
Ben hiç onun üstündeki oyuncakları çıkarıp diğer oyuncaklara karıştırmamıştım
öyle sinirlendimki hala aklımda yani,çok ayıp geldi bana ne bileyim ben mi abarttım ki
Kuzum isteyerek kaybetmemiştir açıklamasını yapmış sana boşver.. Bebek bi yere sokmuştur.. Özel oyuncaklar mıydı hani pahalı felanmıydılar?
Canım özel derken oyun halısının kendi oyuncaklarıydı
üstüne cırtla yapışışık olanlardan
benim sonradan yapıştırdığım bişey falan değil yani
Ben ankarada oturucam aama doğumu adana da yapıcam
çok kalabalık,yoğun bi hastane olduğunu biliyorum oranın
iyi dr lar vardır mutlaka ama ben tercih etmezdim doğrusu
vIP hizmeti de o kadar oluyor demekki allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?