2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya benim de canım sıkılıyor gidip süs müs bişeyler mi alsam, onları yapıp oyalanırım biraz, ne alsam ne alsammm:26::26::26::26:

ben bebek mobilyasını sipariş ederken raf söylemeyi unutmuştum, son gidişimizde onu istedim. hani süs falan için olan rarlar var ya onlardan, gidip onun üstüne koymaya bişeyler bakıyım diyorum bide, çerçeve, oyuncak, hasır kutu gibi bişeyler.

Bişey yapmalı

iyi tatiller şimdiden canım.. bebişinin kilosu da güzel maşallah ben de geçen perşembe gitmiştim 29+6'da 1565 gr ve 41 cm'di boyu kızımın.. benimki de yemek yediğimde özellikle tıpır tıpır içimde pıtıklıyo bazen de hoplatıyor karnımı :))))))

:) kuzum ama misafir gelecek kendime yapmıyorum kiii
Maviiiişşşşş kızımla misafirliğe gelebilir miyiiiiizzzz? Pasta istiyorum yaaaaa..... ama diyetteyim... şeker var şekeeeeerrrr!!!!! ((

Nasıl olmuş kızlar?.. Emzirme yastığımız kocaman!!.. aktivite halımıza daha fazla oyuncak eklenecek ama tabiki bir de aynaaaaaa :))))) kokoşluğu doğuştan olacak Laramızın! Babamız yandı! :))) 1'di 2 oldu diyecek.. :)

kızlar slm nabersiniz cumartesi-pazar hiç giremedim.dünde çok bunalımdaydım zaten.herşey sinirlerime dokundu.hep ağladım ama sağolsun kızımda ağlama anne der gibi hep kıpır kıpırdı.hareketsiz kalıp bide o germedi beni canım bebişim.kızlar elittenin termostatlı bebek çantasını alan varmı.ben mağazada baktım çok beğendim.60tl ama 50 ye veririz dediler.şimdide nete baktım aynı çanta 45 tl.oldukça geniş.nasıl uygunmu.

kızlar slm nabersiniz cumartesi-pazar hiç giremedim.dünde çok bunalımdaydım zaten.herşey sinirlerime dokundu.hep ağladım ama sağolsun kızımda ağlama anne der gibi hep kıpır kıpırdı.hareketsiz kalıp bide o germedi beni canım bebişim.kızlar elittenin termostatlı bebek çantasını alan varmı.ben mağazada baktım çok beğendim.60tl ama 50 ye veririz dediler.şimdide nete baktım aynı çanta 45 tl.oldukça geniş.nasıl uygunmu.

canım öncelikle kriz bitti dimi? geçmiş olsun :) zaten bebişler olmasa ne yaparız bilmem, bana da oluyor ara ara herşeye gözlerim doluveriyor.. eşim bile gülüyor artık bu halime (ki ben hiç ağlayan biri değilimdir, titanikte bile ağlamamıştım!) neyse neyse
çantaya gelince özellikle açtım baktım nasıldır diye, güzel sade.. içinin tüm cepleri önde mi? termostatı nerede biberon gözü petekli gibi gördüm ben.. bende bir bebek mağazasından almıştım, travel pusete çok uyumlu 55 tl idi, markası ne bilmiyorum ama.. çeyizimizi koymuştum bir ara fotosunda çanta da vardı. istersen oradan bak, ben onu çok beğenmiştim. İçi çok geniş, termostatı var 4 saate kadar ısısını kaybetmiyormuş, alt açma bezi de var... Bakım setini de ayrıca aldım. sebamed. içine siniyorsa al canım fena değil ama inşallah içi de geniştir..

Gel canım kapıyı açtım :) Allah şifa versin canımm

Çok güzel olmuş güle güle oynasın Lara.. Ahaha benim kız da süslü olacak herhalde eşim daha evden çıkarmaz bizi

bir bilsem canım :)iştahım açıldı biranda daha doğrusu hiç tatlı yemiyordum şimdi canım tatlı istemeye başladı offf offff
Geçen ay gittiğimde ben de 1 ayda 5 kilo almıştım
dr yuhh demişti artık ))
toplmada şimdiden 15-16 kilo aldım
off yaaaa

Senin bi para harcauyasın var sanırım
ikeaya git orda çok tatlı aksesuarlar var

Berlika oyun halın çok güzel olmuş
biz hazır almıştık kızıma 200 TL miydi neydi fisher price ın
benim kız 1 yaşına gelince kaldırdım karşı komşumun kızı tam 5 aylık falan
olmulştu oynasın dedim ona verdim,bi kaç ay geçti istedim geri
üzerindeki 2 oyuncağı kaybetmiş bana geri iade etti,kusura bakma ya dedi oyuncakları
çıkarmıştık oyuncak sepetindeydi ama bulamıyorum dedi
Ben hiç onun üstündeki oyuncakları çıkarıp diğer oyuncaklara karıştırmamıştım
öyle sinirlendimki hala aklımda yani,çok ayıp geldi bana ne bileyim ben mi abarttım ki

Selamun aleykum canim..bu dediğin hastanede 4sene önce kızımı doğurdum sezaryenle...ve ilgilerinden daha dogrusu ilgilenmemelerinden Hiç ama hiç memnun kalmadım...büyüklerin herseye karıştıkları gibi bunada karışmaları sonucunda gittim buraya..Şimdi nasıl bilmiyordum ama sayende öğrendim demekki hala aynı..

Ben ankarada oturucam aama doğumu adana da yapıcam
çok kalabalık,yoğun bi hastane olduğunu biliyorum oranın
iyi dr lar vardır mutlaka ama ben tercih etmezdim doğrusu
vIP hizmeti de o kadar oluyor demekki allahım yaa

Kuzum isteyerek kaybetmemiştir açıklamasını yapmış sana boşver.. Bebek bi yere sokmuştur.. Özel oyuncaklar mıydı hani pahalı felanmıydılar?

Kuzum isteyerek kaybetmemiştir açıklamasını yapmış sana boşver.. Bebek bi yere sokmuştur.. Özel oyuncaklar mıydı hani pahalı felanmıydılar?

Canım özel derken oyun halısının kendi oyuncaklarıydı
üstüne cırtla yapışışık olanlardan
benim sonradan yapıştırdığım bişey falan değil yani

Niye kimse kalmadı yaa
yemek derdinde heralde herkes ben de yemek hazırlamay gidiyorum canlar

Canım özel derken oyun halısının kendi oyuncaklarıydı
üstüne cırtla yapışışık olanlardan
benim sonradan yapıştırdığım bişey falan değil yani

vallahi ben olsam bende kızardım, emanetin gözü yerde olurmuş ya bende çok korkarım eğer şaş kaza birşey olursa da kendimi yer bitiririm daha daha fazlasını telafi etmek için elimden geleni yaparım...

Senin aslında kızdığın oyuncağın kaybolması değil komşunun rahatlığı olmuş bence

Ben ankarada oturucam aama doğumu adana da yapıcam
çok kalabalık,yoğun bi hastane olduğunu biliyorum oranın
iyi dr lar vardır mutlaka ama ben tercih etmezdim doğrusu
vIP hizmeti de o kadar oluyor demekki allahım yaa

selamss eylül anneleri,
momy, sen nerde yapmayı düşünüyorsun doğumu adanada?ben yok mok gitmem o sıcakta adana çekilmez diyordum ama yoğun baskılardan dolayı adana ya gidecez gözüküyor.bir sürü dr saydılar metropark,metro hast.,ortadoğu,... seçenek çok yani karar veremedim henüz

Selamlar annecikler!
Biz geldik. Bugün dağ gibi ütüden sonra (ki hala bitmedi sadece ufak bir tepe halini aldı) tembellik yapıp yemek yapmadım ve koca bir hamburgeri hüplettik oğlumla.
Faydalı bir şey değil ama işte yaptık bir yaramazlık :)

Siz neler yapıyorsunuz?
Bu arada emzik konusunu açmıştım,gerekli mi sizce diye.. Çoğu kişi fikrini yazmış.
Ben çok emin değilim. Almayı düşünmüştüm sonra doktorların çok önermediğini duydum. Avent marka iyi demişlerdi.
Baktım çok pahalı her çocuk da emzik sevcek alcak diye bir şey yok satıcı bayan bana ilk başta ucuz bir şey almamı önerdi eğer çocuk alırsa sonra hemen iyisini alırsın dedi. Mantıklı geldi banada.
Ben alıyım bari oğlum karar versin isteyip istemediğine diyorum. Siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…