pardon da yüzükle ne yapacakmışsın anlamadım, yüzükle de mi kopya çekiliyo, yoksa sorular dışarı mı yollanıyo?
tamam canım hergün içeyim bakalım nasıl olucak meyvede bol yiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum 68 kilo olmuşum ben alıyorum bol bol kiloları
afedersiniz ama bunlar insanlıktan nasibini alamamış, insan görünümlü hayvanlar;hatta hayvanlar bile daha duyarlıdır bea. ama var ya ahın kalmaz onda emin ol;kurumda 2 bayan hamileyiz,birisi canımızı sıksa ertesi gün illa o kişiyle ilgili kötü birşey duyuyoruz;sonra da üzülüyoruz işin tuhaf tarafı çok geçmiş olsun canım;sınava girmişsin ama can sıkıntın yeter zaten
hoşegldin canım, keyifler iyi çok şükür, bugün topik sessiz biraz, biz de kocamla yürüyüşe gittik, sizden ne haber?
meraba canım ben de bugün doktordaydım her bebek farklı ama kilolu doğsa da doğumdan sonra sütün yetmese bebek iştahsız olsa sütün yaramasa o zaman ne olacak sağlıklı doğsun gerisi gelir benim ablam ilkini 2.850 ikincisini de 2 ay önce 2.700 doğurdu şimdi emziriyo maşallah iyi kilo alıyo tombalak olmuş çok tatlı ben de bu aralar hiçbir şey yiyip içemiyorum zaten zayıfım da 3 haftada 1 kilo almışım bebeğin kilosu iyi ama. ben napıyorum biliyo musun ne yersem yiyeyim yedikten sonra bi süre soluma yatmaya dikkat ediyorum bebek soldan daha iyi besleniyomuş ayrıca süt ve yoğurtla da hiç mi hiç aram yok bugün kalsiyum hapı yazdı artık doktorum sen de yedikten sonra soluna yat bi de öyle dene bakalım bi dahaki kontrolünde ne olacak
selam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde ( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi 43:
hb canımm ıyız bızde seflerın duellosunu ızledıkk .. gecmısı okudumm bendee ewt sessız gıbı buaralar olee annısler yoruluoo sanırım .
ıı aksamlarkızlarr elıfımlee bız geldık :) nasıl keyıflerr..
hehee.. tamda dalmısın yanı yaptıgıda ışmi sımdı :)) neyse meerak etmıs yıne cnm esınde senı duusunmus sonuctaakızlar sabah eşim işe giderken beni uyandırdı tuba başın düşmüş karnında dümdüz olmuş yan yatsana dedi...
bunun için mi uyandırdın yaaa dedim...napiim tuhafıma gitti diyor...
29 hftalık gıttım ben ozamandan bılıyorum kgsunu cnm 1652 dı..ama bundan sonra hızlı kg alıolar zatennkızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu
kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuşherşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için
nekadar terbıyesızler yaa.. hıc anlayıs gostermıolar bende 2 hafta once hastaneye gıttım dolmuslaa.. kımse afedersınızz bı yerını kaldırıpta yer vermedı ben 1o dk ayakta durdumm kı yok hep vırajlı dık yokuslu düz olsa neyse..bos yere ınsanın sınırlernı bozuyolar
bebısıne gelınce cnmmher bebek aynı olmaz ılerıdekı haftalarda kg alır elbet ben kasar peynırı ve muzun cok kg yaptıgını bılıyorumm .. bunlara agırlık verr süt ıhmal etmee..
ıı tatıller cnmm dıkkatlı olun sıcakalrdaa... masallahh kızınn kocaman olmussherkese merabaaaa doktordan geldik şimdi raporumuzu aldık yarın tatile gidiyoruz inşallah sorun çıkmaz uçakta veeee kısımızı gördük maaaaşallah 1650 gr 43-44 cm de boyu her şey yolunda pozisyonu da baş aşagı dedi doktor şimdi de kıpır kıpır içimde var mı bu aralar doktora gidenler?
nıe sınırlerın bozuldu cnm yaa.. hepımız sıkılıyoruzz hava sıcakk terleme v.s.... bunalıyoruz halıyle..sıkma canınısennhersey duzelıcekk bıraz daha sabırr.. 45 bence ıı cnmmkızlar slm nabersiniz cumartesi-pazar hiç giremedim.dünde çok bunalımdaydım zaten.herşey sinirlerime dokundu.hep ağladım ama sağolsun kızımda ağlama anne der gibi hep kıpır kıpırdı.hareketsiz kalıp bide o germedi beni canım bebişim.kızlar elittenin termostatlı bebek çantasını alan varmı.ben mağazada baktım çok beğendim.60tl ama 50 ye veririz dediler.şimdide nete baktım aynı çanta 45 tl.oldukça geniş.nasıl uygunmu.
hbb canımmm ıyız allahha sukurler olsunn sen nasılsınn senı ekledım bennnn ( anladın sen onu =)Canım hoşgeldiniz elifcikle :)
umarım iyisinizdir.
bu arada çok sıcak ya, ben eriyorum galiba :)
aynen canım hamilelerin ahı tutarmış inş onlarda hamileliklerinde bu durumu yaşarlar görürler ozamanbundan sonra daha sağlıklı şeyler yemeye çalşıcam bakalım canım
yorgunuz, uykusuzuz, alışverişler bitti, her konuyu nerdeyse konuştuk, beklemek zor gelmeye başladı, zaten sıcaklardan herkes mayışmış durumda vs..................................................................
bakalım daha ilerleyen zamanlarda nasıl olucaz.
benim 18 inde randevum var, çok merak ediyorum döndü mü diye, ama burda bebeği dönenler hisstetik demişler, ben hiç öyle bişey hisstemedim.
Burdan bazı notları kocama anlatıyorum hep, aşkım bak bu haftada bu olurmuş, bunun anlamı şuymuş falan diye, bu dönme meselesini de anlatmıştım ama nasıl dinlediyse artık, aşkım bu hafta dönmeli yoksa dönmez dimi diyo bugün:yok dedim korkma daha zamanı var. şaşkın kocam benim
hbb canımmm ıyız allahha sukurler olsunn sen nasılsınn senı ekledım bennnn ( anladın sen onu =)
bende bayılcak gıbıyım yaaa ne bu sıcakkk terım hıc kurumuoo
ıste bugusel haber cnmm ...
bu halde bile beni güldürmeyi başrıyorsunuzzzz canlarımm hepinize çok tşk ederim iyki varsınzzzzz
selam kızlar biz geldikk bugün doktor randevumuz vardı... 31 haftalık kızım 1.300( 3 haftada 200gr almış fazla besleyememişim zayıf mı olcak çok taktım kafaya bugün çokta yiyorum neden almadı acaba moralim çok bozuk birde hastanede kadının biriyle kavga ettik kan vermeye gitmiştim hamileler önceliklidir yazısını okumamış heralde girdim hemen kan verdim bekleyemedim sıra başım dönüodu sıcaktan nevrim dönmüş zaten biz burda boşuna mı beklioz diye bağırdı kadın bende hamileler önceliklidir yazısını okumadınız heralde başım dönüyor k.bkmayın artık dedim kadın terbiyesiz birde bağırdı bana gerizekalı diye çok sinirlendim sinirden ağladım birde ( ordaki hemşirede kadına bağırdı saygılı ol diye ellerim ayaklarım titredi bugün kötü bi gün geçirdim hala moralim düzelmedi 43:
Doğru söylüyorsun canım ama bazen çok kurtarıcı olduğunu da söylüyorlar. Susturucu niyetine :) Ama boş bir alışkanlık haklısın.
BEBEĞİNDE SORUN YOK KİCANIM TAKMA KAFANA HER BEBEK FAKLI SENLE SAT IMIZ AYNI BENDE ÇARŞAMBA DOKTORA GİDİCEM BAKALIM BÜYÜDÜMÜ BEBEĞİM
O CADALOZLARDANDA HERYERDE VAR BİDE KADIN OLACAK SANKİ KENDİ ÇOCUK DOĞURMADI TAKMA KAFANA
Canım o kadar düşüncesiz insan var ki inan aklım almıyor bazen. Diyorum ki bir insan bu kadar vicdansız olamaz. Seni çok iyi anlıyorum. Özellikle hamile olduğumuz için her şeyden çok kolay etkileniyoruz. Oysa böyle insanlar hep var, hep de var olacaklar. Ben de birkaç gün önce başıma geleni anlatayım,
Cumartesi kpss ye girecektim. Çok stresliyim. Özellikle sırt ağrım olduğu için uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum çok canım yanıyor, doğal olarak da odaklanamıyorum. Şu hamile halimle elimden geldiği kadar çalıştım da sonuç iyi olsun istiyorum tabi. Neyse belim için hamile destek kemeri aldım, onu kullanırım bir de girmeden ağrı kesici yutarım dedim. Ama aksilik bu ya bir önceki gece parmağımı kestim. Çok derin kestim, tam yüzük parmağımın eklem yeri. Kanı zor durdurduk, sonra yara bandı yapıştırdım. Sınav yönetmeliğinde de girişte alyans dışında diğer yüzüklerle sınava girmek yasak yazıyor. Benimde alyansımın yanında ince bir tek taş yüzük var. Ama bir ay önce ALES e girdiğimde sorun olmadığından bir şey demezler diye düşündüm. Her neyse sabah gittik tabi girişte tel tokalarımı çıkarttırdılar, sonra yüzüğünü çıkar dedi kadın. Çıkaramıyorum elimi kestim dün dedim. Çıkar dedi. Açtım yara bandını çıkarmaya çalışıyorum deli gibi canım yanıyor çıkması mümkün değil şişmiş zaten. Kadına tekrar söyledim. Ben bir şey diyemem bina sorumlusu ile görüş dedi. Gittim anlattım suratsız bir adama derdimi güzel güzel. Adam demez mi beni ilgilendirmez, size her şey yazılı geliyor git kestircekmisin napacaksan yap dedi. Neye uğradığımı şaşırdım tabi. Çok anlayışlısınız teşekkürler dedim çıktım odadan. Sonra başladım ağlamaya. Adam şaka gibi kestir yüzüğü diyo bana :) Sonra görevlilerden biri tuvalette sabunla çıkar dedi. O yaraya bir de sabun deydiricem. Tam girerken tuvalete biri geldi de allahtan, hanfendi siz hamilesiniz ondan şişmiştir parmağınız girin dedi de öyle girdim. Ama yarım saat ağladım resmen, tabi sınava odaklanamadım da. O adamı hayatım boyunca unutmam herhalde. Çok da ahımı aldı. Bir insan kötü olmak için bu kadar uğraşır mı ya.
Uzun lafın kısası böyle insanlar hazırda bekliyo bir yerlerde sinir bozmak için. Biz de zaten hazırız ağlamaya :) Allah onları bildiği gibi yapsın. Çok sinirlendim yine. Sen de düşünme canım, boşver de geç artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?