2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

tamam canım hergün içeyim bakalım nasıl olucak meyvede bol yiyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum 68 kilo olmuşum ben alıyorum bol bol kiloları

meraba canım ben de bugün doktordaydım her bebek farklı ama kilolu doğsa da doğumdan sonra sütün yetmese bebek iştahsız olsa sütün yaramasa o zaman ne olacak sağlıklı doğsun gerisi gelir benim ablam ilkini 2.850 ikincisini de 2 ay önce 2.700 doğurdu şimdi emziriyo maşallah iyi kilo alıyo tombalak olmuş çok tatlı ben de bu aralar hiçbir şey yiyip içemiyorum zaten zayıfım da 3 haftada 1 kilo almışım bebeğin kilosu iyi ama. ben napıyorum biliyo musun ne yersem yiyeyim yedikten sonra bi süre soluma yatmaya dikkat ediyorum bebek soldan daha iyi besleniyomuş ayrıca süt ve yoğurtla da hiç mi hiç aram yok bugün kalsiyum hapı yazdı artık doktorum sen de yedikten sonra soluna yat bi de öyle dene bakalım bi dahaki kontrolünde ne olacak

Çok sağol canım. Hayatımda kimseye ah etmemiştim o adama ettim ama.

hoşegldin canım, keyifler iyi çok şükür, bugün topik sessiz biraz, biz de kocamla yürüyüşe gittik, sizden ne haber?

hb canımm ıyız bızde seflerın duellosunu ızledıkk .. gecmısı okudumm bendee ewt sessız gıbı buaralar olee annısler yoruluoo sanırım .

evet canım haklısın ama napıyım işte anne yüreği birazda olsa içimi rahatlattınız valla çok teşekkür edermm hepinze birde öle deniyim bakalım ne olucak

nekadar terbıyesızler yaa.. hıc anlayıs gostermıolar bende 2 hafta once hastaneye gıttım dolmuslaa.. kımse afedersınızz bı yerını kaldırıpta yer vermedı ben 1o dk ayakta durdumm kı yok hep vırajlı dık yokuslu düz olsa neyse..bos yere ınsanın sınırlernı bozuyolar
bebısıne gelınce cnmmher bebek aynı olmaz ılerıdekı haftalarda kg alır elbet ben kasar peynırı ve muzun cok kg yaptıgını bılıyorumm .. bunlara agırlık verr süt ıhmal etmee..

hb canımm ıyız bızde seflerın duellosunu ızledıkk .. gecmısı okudumm bendee ewt sessız gıbı buaralar olee annısler yoruluoo sanırım .

yorgunuz, uykusuzuz, alışverişler bitti, her konuyu nerdeyse konuştuk, beklemek zor gelmeye başladı, zaten sıcaklardan herkes mayışmış durumda vs..................................................................

bakalım daha ilerleyen zamanlarda nasıl olucaz.

kızlar sabah eşim işe giderken beni uyandırdı tuba başın düşmüş karnında dümdüz olmuş yan yatsana dedi...
bunun için mi uyandırdın yaaa dedim...napiim tuhafıma gitti diyor...
hehee.. tamda dalmısın yanı yaptıgıda ışmi sımdı :)) neyse meerak etmıs yıne cnm esınde senı duusunmus sonuctaa
kızlar bugün dra gitmiştik 27+5teyiz kızım 1 kg 18 grmış doktor teyzesi haftasına göre normal dedi sizin bebişleriniz bu haftada kaç kiloydu
29 hftalık gıttım ben ozamandan bılıyorum kgsunu cnm 1652 dı..ama bundan sonra hızlı kg alıolar zatenn
masallahh cnmm kocaman olmusss

aynen canım hamilelerin ahı tutarmış inş onlarda hamileliklerinde bu durumu yaşarlar görürler ozaman bundan sonra daha sağlıklı şeyler yemeye çalşıcam bakalım canım

ıı tatıller cnmm dıkkatlı olun sıcakalrdaa... masallahh kızınn kocaman olmussbızımde 2 hafta sonraa kontolumuz gecen hafta gıttık ..
nıe sınırlerın bozuldu cnm yaa.. hepımız sıkılıyoruzz hava sıcakk terleme v.s.... bunalıyoruz halıyle..sıkma canınısennhersey duzelıcekk bıraz daha sabırr.. 45 bence ıı cnmm

Canım hoşgeldiniz elifcikle :)
umarım iyisinizdir.
bu arada çok sıcak ya, ben eriyorum galiba :)
hbb canımmm ıyız allahha sukurler olsunn sen nasılsınn senı ekledım bennnn ( anladın sen onu =)
bende bayılcak gıbıyım yaaa ne bu sıcakkk terım hıc kurumuoo

benim 18 inde randevum var, çok merak ediyorum döndü mü diye, ama burda bebeği dönenler hisstetik demişler, ben hiç öyle bişey hisstemedim.

Burdan bazı notları kocama anlatıyorum hep, aşkım bak bu haftada bu olurmuş, bunun anlamı şuymuş falan diye, bu dönme meselesini de anlatmıştım ama nasıl dinlediyse artık, aşkım bu hafta dönmeli yoksa dönmez dimi diyo bugün:yok dedim korkma daha zamanı var. şaşkın kocam benim

kocalarımızz ole cnm yaaa ..:))) benım esımdee elıfımm bazen sert tekmelıoo ayyy yapıyorumm sıcrıoo neyın var neoldu ole yapma korkuyorum dıoo bende tekmeledı napım dıyorumm:)) hepsı aynı bunların cok komık oluolar bazenn .. ıns donmustur cnm nede olsa daaha zamanı var donerr

hbb canımmm ıyız allahha sukurler olsunn sen nasılsınn senı ekledım bennnn ( anladın sen onu =)
bende bayılcak gıbıyım yaaa ne bu sıcakkk terım hıc kurumuoo

Biz de iyiyiz bakalım. Yorulduk biraz bugün ütü yapmaktan. Daha da bitmiyor
Bana istek gelmemiş canım şimdi baktım da..

benimde buğün başımma gelen birşey
deniz otobüsüne binicem jetonu attım içeri giricem salon kapıları kapanıyordu güvenlik görevliye kadına kapıyı aç dedi görevli bana diyorki hızlı koşun sizde
bende dedim şaka yapıyor olmalısın oda bana diyorki yok ciddiyim
yanındaki diğer görevlide dediki hanım efendi 2-3 sn gecikilse ne oluki lütfen dikkatli yürüyün aman bir sıkıntı oluşmasın
şimdi bunlardan hangisi insan
insan olanın dışındakine ne demeli peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…