- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
face de bi eylül anneleri diye bi grup varKizlar boyle merakta kaliyoruz her rkadassimizi birbirimize telimizi versek iyi olur sanirim.ydfa fac.grup haberlessmesimi yapilsa oraya telden herkes giriyor boyle zor oldu y...
evet canım dün tel. nolarını birisine verelim dedimCanım dün hanımlarda onu konuşmuş birbirimize tel.leri verelim ya da şükriyeye (suksuk) verelim onda dursun gibi konuşuyolrdı ne yaptılar bilmiyorum.. Bence de birbirimizde olursa fena olmaz.. Sonuçta burda arkadaş olduk haber alamyınca insan korkuyor...
Canım benim kzım bir sürü emzik denedikkızlar sizce en iyi emzik markası hangisi****?? bi de uyku tulumu almak gerekiyomu,işe yararmı??:26::26:
sağol canım...
o zaman kurma tabi aybükeik şimdiden ufak ufak kıskançlığa başladı desene çok normal ama idrak edemiyordur şu anda ne oluyor diye
merhabalar canım hoşgeldin keyifler yerinde mrtylz den başka sıkıntımız yok çok şükür....kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuşherşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için
mrtylz den hala haber yok dimi ? Keşke adını soyadını bilseydik acıbademde çalışan arkadaşım var sordururdum en azından.
ayberkle oynıycam parka görütüp sallıycam diyo amabi yandanda sana tekme atıyo anne canını yakıyomu yok yakmıyo diyorum karnımla konuşuy kardeş annemin canını acıtma döverim seni :) bebekti oyuncak falan aldık hediye paketine koyduk hastane çıkışı eve geldiğimizde ayberk aldı sana diycez
teşekkür ederiz teyzoşcum, daha iyisi kuthan kardeşimin olsun inşallah
kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuşherşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için
merhabalar canım hoşgeldin keyifler yerinde mrtylz den başka sıkıntımız yok çok şükür....
maşşallah bebeğine canım aferin ona sömürsün iyice annesinikilosu iyi maşşallah
daha doğurmaya çok annesi acele etme
seni pek yaramaz gördüm oğlişini neden ihmal ediyorusn beslenmene dikkat etmen lazımmmmm çok yemek iyi bir meziyet değil ama az yemekte bir okadar sağlıksızzzz bebeğin için beslen yoksaa sana kızarızzz tüm kızlarrr
yaaaa olur olurr gelirizD
bebişler ilk doğduklarındaa çok uyuyorlar onla uyudukça bizde aara ara girer yoklarız birbirimizi
face de bi eylül anneleri diye bi grup var
ama 2012 eylül anneleri varsa ona girelim bence:26:
birbirimizi bulalım ordan,acil durumlar için hiç olmazsa haberleşiriz
Sağol canım. Doktorumuma çok güveniyorumda yinede hamişlerden duymak içimi daha bi rahatlattıCanim,27+5de benim oglusum da1kilo100gramdi..seninkide gayet güzel maşaallah.
kızlar yaaa arada telden girip okuyorumda konuyu tam anlayamadım herkes mrtylz arkadaşı soruyo nolduki
Sağol canım. Doktorumuma çok güveniyorumda yinede hamişlerden duymak içimi daha bi rahatlattıCanim,27+5de benim oglusum da1kilo100gramdi..seninkide gayet güzel maşaallah.
canım c.tesi akşamıydı sanırım kasıklarında ağrı vardı bir de su gibi akıntı gelmişdi akşam eşiyle hastaneye gitti gelince yazcam kesin dedi ama gidiş o gidiş bizde bişey mi oldu diye merak ediyoruzkızlar yaaa arada telden girip okuyorumda konuyu tam anlayamadım herkes mrtylz arkadaşı soruyo nolduki
2012 diyede var canım ben oradayım bugün katıldım buradan epey arkadaş varrr
evet ya hele o günler bi gelsin ne çok konuşcak şeyimiz olur inş.hep güzel şeylerden konuşuruzben gırerım dayanamam, ama bı varız bı cıkmısız, aa bebegı emzırdım cıktım fılan)) allahım ogunlerde gelecekmı :) hayal gibi
anammmm bende damlayım hemen bilmiyordum2012 diyede var canım ben oradayım bugün katıldım buradan epey arkadaş varrr
canım c.tesi akşamıydı sanırım kasıklarında ağrı vardı bir de su gibi akıntı gelmişdi akşam eşiyle hastaneye gitti gelince yazcam kesin dedi ama gidiş o gidiş bizde bişey mi oldu diye merak ediyoruz
kıızzlaarrr merabalar keyifler yerindedir kimsenin bi sıkıntısı yoktur inş bugün doktora gittik bebeğim 1400 gr olmuşherşey çok güzel normal yolunda şükürler olsun baş aşada dönmüş meleğim şimdi zamanını bekliyorum doğurmak için
2012 diyede var canım ben oradayım bugün katıldım buradan epey arkadaş varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?