2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kizlar boyle merakta kaliyoruz her rkadassimizi birbirimize telimizi versek iyi olur sanirim.ydfa fac.grup haberlessmesimi yapilsa oraya telden herkes giriyor boyle zor oldu y...
face de bi eylül anneleri diye bi grup var
ama 2012 eylül anneleri varsa ona girelim bence:26:
birbirimizi bulalım ordan,acil durumlar için hiç olmazsa haberleşiriz

evet canım dün tel. nolarını birisine verelim dedim
isimlerle beraber ya bana ya da kabul ediyorsa suksuk(Şükriye) arkadaşımıza
lazım oluyor merak ediyoruz demiştik.

kızlar sizce en iyi emzik markası hangisi****?? bi de uyku tulumu almak gerekiyomu,işe yararmı??:26::26:
Canım benim kzım bir sürü emzik denedik
sonunda wee damaklı,aldı ondan sonra da nuk damaklı silikona geçtik
sanırım çoğu bebek damaklı olandan hoşlanıyor nuk tav. ederim

sağol canım...

o zaman kurma tabi aybükeik şimdiden ufak ufak kıskançlığa başladı desene çok normal ama idrak edemiyordur şu anda ne oluyor diye

ayberkle oynıycam parka görütüp sallıycam diyo amabi yandanda sana tekme atıyo anne canını yakıyomu yok yakmıyo diyorum karnımla konuşuy kardeş annemin canını acıtma döverim seni :) bebekti oyuncak falan aldık hediye paketine koyduk hastane çıkışı eve geldiğimizde ayberk aldı sana diycez

merhabalar canım hoşgeldin keyifler yerinde mrtylz den başka sıkıntımız yok çok şükür....
maşşallah bebeğine canım aferin ona sömürsün iyice annesinikilosu iyi maşşallah
daha doğurmaya çok annesi acele etme

mrtylz den hala haber yok dimi ? Keşke adını soyadını bilseydik acıbademde çalışan arkadaşım var sordururdum en azından.

kızlar yaaa arada telden girip okuyorumda konuyu tam anlayamadım herkes mrtylz arkadaşı soruyo nolduki

olacak o kadar canım yani haliyle kendisi zaten ilgi delisi şu anda...

Çok yakın bir arkadaşım da peş peşe doğum yaptı, o da oyle hediyelerle felan geçiştirmeye çalıştı ilk zamanlarını...

Seviyorum diye arada bir vuruyormuş felan çaktırmadan, komik haller yani bir o kadar da zor ...

geçen gün sordum nasılsın kardeşinle aran nasıl kızım dedim? Aman dedi insana fırsat mı veriyor bir ağlar, bir yeri ağlar annemi yorup duruyor dedi, gülmekten öldüm kendisi de 3,5 yaşında yani

Hoşgeldiiinnnn
maşalallah kızınaaa
yarın da ben dr gidicem ancak akşam girerim merakta kalmayın
bakalım benim aldığım kada oğlum da kilo almış mı
şimdi bi magnum gömdüm de:26:

tşk ederimm canım sömürsün tabi annesi onun için zorla zorla neler yiyo gerçi bu sıra biraz düzenimiz bozuldu yaz geldi dışardan akrabalar falan gelince ortada kaldık biraz ama yinede iimiş kızım çok şükür doğurmak içinde hiç bi acelem yok valla içimde kıpırdandıkça ben çok mutlu oluyom dursun orda biraz daha keyfini çıkarım... mrtylz e noldu tatlım ben konuyu bilmiyomda

ben gırerım dayanamam, ama bı varız bı cıkmısız, aa bebegı emzırdım cıktım fılan )) allahım ogunlerde gelecekmı :) hayal gibi

face de bi eylül anneleri diye bi grup var
ama 2012 eylül anneleri varsa ona girelim bence:26:
birbirimizi bulalım ordan,acil durumlar için hiç olmazsa haberleşiriz

2012 diyede var canım ben oradayım bugün katıldım buradan epey arkadaş varrr

kızlar yaaa arada telden girip okuyorumda konuyu tam anlayamadım herkes mrtylz arkadaşı soruyo nolduki

Canım o 2 gün önce azar azar suyu geldiği ve biraz da kasılması olduğu için hast. gidecekti
doğum mu yaptı diye endişelendik,hala haber gelmedi de

canım c.tesi akşamıydı sanırım kasıklarında ağrı vardı bir de su gibi akıntı gelmişdi akşam eşiyle hastaneye gitti gelince yazcam kesin dedi ama gidiş o gidiş bizde bişey mi oldu diye merak ediyoruz

2012 diyede var canım ben oradayım bugün katıldım buradan epey arkadaş varrr

gördüm canım şimdi,ben de istek yolladım
seni de gördüm
buraya artık takılmayanlar orda sanırım
dilse falan da var heralde,o gruptan bi kaç kişiyi tanıdım da
isimden çıkaramadım,oraya dadanıp da burayı ihmal etmeyin haaa

aaaa inş kötü bi durum olmamıştır hayırlısıyla kendide bebeğide iidir inş yaaa henüz heber olmamasıda ilginç belki yatırmıştır doktor ondan yazamamıştır :26:

ayy maşallah kuzuna canım, darısı benmkının basına, heh bu lafta tam oldu yanı, benm velet hala terstı gecen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…