arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz
haftaya snein bıdıktaa gçeecek inş. annesi hiç merak etme sen:)
edebılır cnm kotex ın yogun gecesınden aldım 2 paket bıde hasta bezı bızım devlet has.. ıstıo bı pakette onu aldımm...ben bebek ıcın alt ust takımda koydumm 0-3 ay arası 2 adet. havlu koy ıstersen bıde yada havlu kagıt..masallahh cogu bıtmıs zaten..terlık dıs macunu fırca tarak... parfumm..
hg canımm .. Kasar peynırı cok kg yapıo bebege.. Bulma ımkanın varsaa bazı buyuk marketlerde oluoo ceddar peynırı bıraz yaglı kasar gıbı yınede.. O acaıp kılo yapıo bıde muzluu sut evde kendın hazırlaa... Bolbol meyvee ye... Kg ve seker sorunun yoksaa ..
29 haftayken benımkı bıraz fazlaydı kg olarakk ama her bebek aynı olmaz sonucta.. Sıkma canını bundan sonra kg alır dedıklerımı yapp
kilo sorunum yok 30 haftalık hamileyim 4 kilo aldım(
bnde bu aralar kasar peynırı cok yıyrm ama suan mıdem cok bulanıo anlamadm sabhkı getrdgm sandvc vardı onu atstryrm belkı gecer
rıca ederım cnmm .. uyuyodum oaraa uuyanınca gecmıs yaptımm okudum cnmm saol cvbıın ıcın..hatunlar cok hzlı masallahh hem cıtırızzz hem hızlıyızzayyy bi bitirebilsem suksukum yaaaa neyse çoğu gitti azı kaldı kızımınkini ayarladım şimdi kendiminkini hazırlıcam bi bitsede kafam rahat etse yoksa hep diken üstünde oluyorum terliği diş macununu falan iyi hatırlattın kuzum yaa sağolasın bu arada nst ile ilgili soruna cvp yazdım gördünmü onu bugün hatunlar çok hızlısayfalara yetişemiyorum sende kaçırmış olabilirsin
bnde bu aralar kasar peynırı cok yıyrm ama suan mıdem cok bulanıo anlamadm sabhkı getrdgm sandvc vardı onu atstryrm belkı gecer
ya bu mide bulantısı son zamanlarda bendede olmaya başladı nie oluyoki acaba :26: zaten ilk 3 ay öldüm bulantıdan yine başladı yaaa
mama sandalyemızlee bebek arabamızı daha sonra alıcazz..buhar mak.. eksık bı ..cogu seyı hazır..tebrık ettım kendımıı...
arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz
canım hergün 2 bardak süt 1 kase yoğurt bir maden syuy ceviz badem fındık haftada 2.-3 kez tavuk et bol sebze meyve işin sırrı bu canım sen kendinde kilo almamışsın yemeklerle pek aran yok sanırımarkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz
kilo sorunum yok 30 haftalık hamileyim 4 kilo aldım(
az almısın cnm dedıklerımı yap dr danıs tabıkıde... ıstah sorununmu var..
ehhh ayni 4 kg alan birine göre sence 1100 kg bebek az mı dpktorunda yani bu hesabı yapamıyor mu da bebeğin kilosu düşük demiş o da senin gibi çıtı pıtı olacak demek ki.
bende seni tebrik ediyorum kocaman suksukcum valla bravo herşeyi halletmişin kuzum kocaman bi alkış sanabide nazarlık tabi
tatlım mümkünse medine hurması ve süt tüket özellikle hurma son aylarda baya kilo aldırıyo bebişlere meyvanı ihmal etme hergün bi haşlanmış yumurta mutlaka tüket allahın izni ile toparlar bebişin en kısa zamanda
süper valla 28 de 2.yi de yapıyorsun,ben daha 29 da 1:)
bende 2 ayda bı basladı 4,5 aylıga kadar hergunn her dk kustumm. zor bı donemdii bas agrım cok olmustu aclıktann basım donuodu 2 gun hıc bısey yemedıgımı bılırımm.. anne olmak kolay deıll dıodum ozamanlar.. sukur sımdı daha ıyıyızz.. daha da ıı olucaz.. sonunaa yaklastık artıkk .buyudukce mıdeye baskı yapıolar cnm oyuzden
ama ilk bebeğim 3650 gr doğmuştu,bu seferki kız ondan mı acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?