2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz

hg canımm .. kasar peynırı cok kg yapıo bebege.. bulma ımkanın varsaa bazı buyuk marketlerde oluoo ceddar peynırı bıraz yaglı kasar gıbı yınede.. o acaıp kılo yapıo bıde muzluu sut evde kendın hazırlaa... bolbol meyvee ye... kg ve seker sorunun yoksaa ..

29 haftayken benımkı bıraz fazlaydı kg olarakk ama her bebek aynı olmaz sonucta.. sıkma canını bundan sonra kg alır dedıklerımı yapp

ayyy bi bitirebilsem suksukum yaaaa neyse çoğu gitti azı kaldı kızımınkini ayarladım şimdi kendiminkini hazırlıcam bi bitsede kafam rahat etse yoksa hep diken üstünde oluyorum terliği diş macununu falan iyi hatırlattın kuzum yaa sağolasın bu arada nst ile ilgili soruna cvp yazdım gördünmü onu bugün hatunlar çok hızlı sayfalara yetişemiyorum sende kaçırmış olabilirsin

bnde bu aralar kasar peynırı cok yıyrm ama suan mıdem cok bulanıo anlamadm sabhkı getrdgm sandvc vardı onu atstryrm belkı gecer

bnde bu aralar kasar peynırı cok yıyrm ama suan mıdem cok bulanıo anlamadm sabhkı getrdgm sandvc vardı onu atstryrm belkı gecer

ya bu mide bulantısı son zamanlarda bendede olmaya başladı nie oluyoki acaba :26: zaten ilk 3 ay öldüm bulantıdan yine başladı yaaa

rıca ederım cnmm .. uyuyodum oaraa uuyanınca gecmıs yaptımm okudum cnmm saol cvbıın ıcın..hatunlar cok hzlı masallahh hem cıtırızzz hem hızlıyızz

benımde buaralar mıden bulanııoo ama cabuk gecıo sanırım mıdemıze baskı yapıolar ole durumlardaa sade sodaya lımon sıkıpp ıcıyorum.. bebegın kemıklerınınn daha saglam olmasınada yardımcı oluoms ve hıcbır zararıda yok..soguk sutde ı gelıo ayrıca test ettım onaylıyorum

ya bu mide bulantısı son zamanlarda bendede olmaya başladı nie oluyoki acaba :26: zaten ilk 3 ay öldüm bulantıdan yine başladı yaaa

bende 2 ayda bı basladı 4,5 aylıga kadar hergunn her dk kustumm. zor bı donemdii bas agrım cok olmustu aclıktann basım donuodu 2 gun hıc bısey yemedıgımı bılırımm.. anne olmak kolay deıll dıodum ozamanlar.. sukur sımdı daha ıyıyızz.. daha da ıı olucaz.. sonunaa yaklastık artıkk .buyudukce mıdeye baskı yapıolar cnm oyuzden

mama sandalyemızlee bebek arabamızı daha sonra alıcazz..buhar mak.. eksık bı ..cogu seyı hazır.. tebrık ettım kendımıı...

bende seni tebrik ediyorum kocaman suksukcum valla bravo herşeyi halletmişin kuzum kocaman bi alkış sana bide nazarlık tabi

arkadaşlar aranıza yeni katıldım bebeğimin kilosu biraz düşük dedi doktor 29 haftalıkken 1100 gr 38 cm di.kilo alması için neler yiyebilirim yardımcı olurmusunuz

tatlım mümkünse medine hurması ve süt tüket özellikle hurma son aylarda baya kilo aldırıyo bebişlere meyvanı ihmal etme hergün bi haşlanmış yumurta mutlaka tüket allahın izni ile toparlar bebişin en kısa zamanda

canım hergün 2 bardak süt 1 kase yoğurt bir maden syuy ceviz badem fındık haftada 2.-3 kez tavuk et bol sebze meyve işin sırrı bu canım sen kendinde kilo almamışsın yemeklerle pek aran yok sanırım

tsklerrcnmm

Son düzenleme:

benimde sabah bi başlıyodu bi daha gece yatana kadar devam ediyodu ben kusmuyodumda gecelere kadar sade bulantı çekiyodum yaaa çok zor günlerdi cnm yaa dediğin gibi şükür atlattık o günleri şimdi azcık zamanımız kaldı bide kavuşsak bıdıklarımıza artık bizden iyisi olmaz dimi

koca karılar akşama ne yemek pişirdiniz ya da pişireceksiniz ???
(her zaman çıtır modunda gezilmez ki)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…