bugünlerde bi deniz kenarına gitmeye o kadar ihtiyacım varki.hergün iş yerinde aynı muhabbet.kızların kafasını şlişirdim.denize gitsem suya girsem diyee.ama nerdeeeee.mardinde deniz mi var
ayyy demekki o yüzden çocuklar benim kucağımda uslu uslu duruyolarboğa burcu
maddi açıdan tatmin olmayı isteyen bu
anneler iş annelik olunca ağır
işçilerdir.koruyucudurlar ve çocuklarına
çok düşerler.ilk görünüşte sert ama
duygusal bir annedir özünde.çocuklarına
sahip olmayı küçük yaşya
öğretirler.yumuşak yaklaşımları güzel
sesleriyle en rahatsız ve huysuz çocukları
bile yatıştırabilirler.çocuklarına aşırı
düşen bu annler çocukları büyüdünde
bile onların kendilerinden
uzaklaşmalarına dayanamaz ve içten içö
kıskana bilirler...
hoşgeldin canım. neden sezeryan diye soracaktım okudum sebebini... maşallah bebeişinee ayrıcaakızlar merhabalar ben doktordan yeni geldim durumu özetliyorum:
kilo 1870
boy 42
sezeryanla doğurucakmışım en geç 1 eylül dedi
fakat kötü olan benim oğlan ilk defa yüzünü göstermedi arkası dönükmüş çok istemiştim oysa görmeyi her ay görüyordum ya çok ama çok özlemiştim kısmet artık
3 hafta sonra gel dedi gerek görürsem nst ye sokarım şu an gerek yok dedi
ha birde rapor verdi 32 hafta diye çalışamaz raporu durum böyle
hehe iyi yapmışsın ikisi birlikte büyürler. bizde bebişlerle büyür gideriz artık...Ben de ilkini 29 da yapmıştım ikinci de 31 de nasıl ama geç kaldım telaşına düşüp 2 sene içinde iki tane
iyiyiz canım çook şükürr. dün kontrole gittim bebeişim gayet iyi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım... senin bebiş nasılllayy cnaım işe dalmışımmm izne çıkmadan önce işlerimi temizlemek için uğraşıyorum:))
özledim bende sizi ihmal etttim ama ağustosta evde bol bol vaktim olacak:))
nbr kuzu nasılsınız bakim bebişle
ayy bende boğa burcuyumDD ve biz eşimle yer değiştirmiş vaziyetteyiz bazı konularda
şok geçirdim toplamda 12 kilo almışım yok artık dedim bebekte literatür gibi haftasıyla tam uyumlu ben 2000 gr olur diye düşünmüştüm neyse sağlıklı olsunda artık kendimi beslemişim ne yapıyım iştah çok fena birde tatlı çok yiyorum
ay canım inş. öyle bir sıkıntı olmaz sana şimdiden bol bol dinlenmlerrr enerji toplamalar:)sağol canım benim erken doğum tehdidim olduğu için ıstirahate çekildim
ama doktor izniyle istanbula 1-2 saat uzaklıkta bir tatil yerine gidip 3-4 gün tatil yapıcam oh yemek derdi yok temizlik derdi yok yan gel yat
kızlar bebişinize aldıklarınızın bir listesi var mı ya :26: lütfen yardımcı olun alışveriş yapmaya başladım ama kafam allak bullak oldu..hangisinde kaçar tane aldınız,kaç tulum lazım,aylara göre nasıl ayırdınız aldıklarınızı banada söyleyin
iyiyiz canım çook şükürr. dün kontrole gittim bebeişim gayet iyi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım... senin bebiş nasılll
şeker birazz erken başlamışssın hazırlığaa hehee:)))
benim listem var ama hangisinden ne kadar alacağız falan pek bilgim yok. ben de daha pek bişey alamayanlardanım.kızlar bebişinize aldıklarınızın bir listesi var mı ya :26: lütfen yardımcı olun alışveriş yapmaya başladım ama kafam allak bullak oldu..hangisinde kaçar tane aldınız,kaç tulum lazım,aylara göre nasıl ayırdınız aldıklarınızı banada söyleyin
şeker birazz erken başlamışssın hazırlığaa hehee:)))
afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişine arada ben de yiyorum eee dondurma yani yenmez mihaklısında canım inan pasta börekle hiç aram yok ekmek az yerim ama ne oluyorki 1 ay kilo almadım70 kiloda takıldım kaldım 2 günde 71,5 olmuşum hala şoktayım şoktan 1 kase dondurma yedim:))
valla temmuzdan önce hiç bişey almıcam demiştim kendi kendime..çokda erken almak istemedim çünkü uğursuzluk getirir diye korktum..
hımssss anladım ama olumsuz düşünme kuzcum dahada gecikme çok sıcak dışarılar dolaşmk yorar seni.
Banada bir çok kişi alma alma dedi ben kimseyi dinlemedim 4.ayında aldım herşeiyni nerdeyse, Peygamberimizin hadisi var kişinin aileisnden birileirni yaptığı herşey sadaka olarak geçiyormuş eşine çocuğuna vs. Yani Allah bize mutluluğu yaşattı müjdeledi bizde sadakasını verelim:).
Allah korusun olacaksa zaten oluyor hiçbirşey bizim elimizde değil maalesef.
Listemde neler vardı pek hatırlamıyorum kuzucum yaaa şuan bebik alışverişimin listesinde birsürü şey var dahda fazla kafanı karıştırmak istemeiyorum bneimkiyle bana ekstra hediye çok geldi iice şişti.
yinede istersen listemi gönderebilrim
kızlar ya hızınıza yetişemiyorum o yüzden konunun gerisinde kaldım benim burcumda kova hem bende çıtırım 1992 doğumluyum
eveet haklısın ama eşimde çok çekindi yengesine hazırlık çok yapmışlar ilk bebek diye sonra doğumda bebeğini kaybedince çok korkmuşlar bende o yüzden beklemek istedimneyse ki internet diye bişey var mağaza mağaza dolaşmıcam valla sipariş veriyorum gönderiyolar, sıcakta hiç gezemem..belki sadece annemle çıkarım bir kere oda annem istediği için..onun dışında biberonuna kadar netten almayı planlıyorum zaten bi çoğu araştırdığım ve daha önce gördüğüm şeyler..eğer kolayındaysa yazar mısın listeni bana
gecmısolsun cnmm benımde kafası asagıda.. sureklı olmasada agrılarım oluoo..mrtylzden hala bı haber yok cok merak edıyorumm ...ntsye ben daha hıc gırmedım kac dk suruoo
maşallah canım bebişine,, bende toplamda 8,5 kılo aldım,,, senın nıye sezeryan dedi?
Kesinlikle canım mümkün değil yetişemiyorum zatenhahahaha prensesim yerim seni çok tatlısın yaaa...bizim hızımıza yetişmek ne mümkün
şekerim 20 yaşındasın o zaman bende 91liyimm
yok kıızzz inan öyle değilim...
eveet haklısın ama eşimde çok çekindi yengesine hazırlık çok yapmışlar ilk bebek diye sonra doğumda bebeğini kaybedince çok korkmuşlar bende o yüzden beklemek istedimneyse ki internet diye bişey var mağaza mağaza dolaşmıcam valla sipariş veriyorum gönderiyolar, sıcakta hiç gezemem..belki sadece annemle çıkarım bir kere oda annem istediği için..onun dışında biberonuna kadar netten almayı planlıyorum zaten bi çoğu araştırdığım ve daha önce gördüğüm şeyler..eğer kolayındaysa yazar mısın listeni bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?