2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy demekki o yüzden çocuklar benim kucağımda uslu uslu duruyolar
hoşgeldin canım. neden sezeryan diye soracaktım okudum sebebini... maşallah bebeişinee ayrıcaa
Ben de ilkini 29 da yapmıştım ikinci de 31 de nasıl ama geç kaldım telaşına düşüp 2 sene içinde iki tane
hehe iyi yapmışsın ikisi birlikte büyürler. bizde bebişlerle büyür gideriz artık...
iyiyiz canım çook şükürr. dün kontrole gittim bebeişim gayet iyi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım... senin bebiş nasılll
ayy bende boğa burcuyumDD ve biz eşimle yer değiştirmiş vaziyetteyiz bazı konularda

maşallah canım bebişine,, bende toplamda 8,5 kılo aldım,,, senın nıye sezeryan dedi?

sağol canım benim erken doğum tehdidim olduğu için ıstirahate çekildim
ama doktor izniyle istanbula 1-2 saat uzaklıkta bir tatil yerine gidip 3-4 gün tatil yapıcam oh yemek derdi yok temizlik derdi yok yan gel yat
ay canım inş. öyle bir sıkıntı olmaz sana şimdiden bol bol dinlenmlerrr enerji toplamalar:)

şeker birazz erken başlamışssın hazırlığaa hehee:)))

iyiyiz canım çook şükürr. dün kontrole gittim bebeişim gayet iyi 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım... senin bebiş nasılll

maşalalh bebişine annesi Allah iylikler versin kuzumaa.
benimde pazartesiydii kontrolüm:)) bıdığım 2007 gr olmuş boyumuzda 46-47 cm 2 hafta önden gidiyormuş boyu hehe uzun olucak kuzucum.
Nst ye de girdik ilk defa ondada herşey yolundaydıı tahlillerimizde çıktı kan sayımına falan baktı dr umuzz. Çok şükür herşey yolundaa:)

benim listem var ama hangisinden ne kadar alacağız falan pek bilgim yok. ben de daha pek bişey alamayanlardanım.
şeker birazz erken başlamışssın hazırlığaa hehee:)))

geç mi kaldıkkk:44::44:

haklısında canım inan pasta börekle hiç aram yok ekmek az yerim ama ne oluyorki 1 ay kilo almadım70 kiloda takıldım kaldım 2 günde 71,5 olmuşum hala şoktayım şoktan 1 kase dondurma yedim:))
afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişine arada ben de yiyorum eee dondurma yani yenmez mi

valla temmuzdan önce hiç bişey almıcam demiştim kendi kendime..çokda erken almak istemedim çünkü uğursuzluk getirir diye korktum..

hımssss anladım ama olumsuz düşünme kuzcum dahada gecikme çok sıcak dışarılar dolaşmk yorar seni.
Banada bir çok kişi alma alma dedi ben kimseyi dinlemedim 4.ayında aldım herşeiyni nerdeyse, Peygamberimizin hadisi var kişinin aileisnden birileirni yaptığı herşey sadaka olarak geçiyormuş eşine çocuğuna vs. Yani Allah bize mutluluğu yaşattı müjdeledi bizde sadakasını verelim:).
Allah korusun olacaksa zaten oluyor hiçbirşey bizim elimizde değil maalesef.
Listemde neler vardı pek hatırlamıyorum kuzucum yaaa şuan bebik alışverişimin listesinde birsürü şey var dahda fazla kafanı karıştırmak istemeiyorum bneimkiyle bana ekstra hediye çok geldi iice şişti.
yinede istersen listemi gönderebilrim

eveet haklısın ama eşimde çok çekindi yengesine hazırlık çok yapmışlar ilk bebek diye sonra doğumda bebeğini kaybedince çok korkmuşlar bende o yüzden beklemek istedim neyse ki internet diye bişey var mağaza mağaza dolaşmıcam valla sipariş veriyorum gönderiyolar, sıcakta hiç gezemem..belki sadece annemle çıkarım bir kere oda annem istediği için..onun dışında biberonuna kadar netten almayı planlıyorum zaten bi çoğu araştırdığım ve daha önce gördüğüm şeyler..eğer kolayındaysa yazar mısın listeni bana

çoküzücü birşey yaşamışş ama herkes öyle olacak diye birşey yok birde doğumda kaybetmiş kıyamam ama o zamana kadar zaten bekleyemeyizki
Sana Allah kolaylık versin hadi bakalım:)
canım özelden mailini mesaj olarak yazz maille göndereyim listem uzun yaz yaz bitmez

gecmısolsun cnmm benımde kafası asagıda.. sureklı olmasada agrılarım oluoo..mrtylzden hala bı haber yok cok merak edıyorumm ...ntsye ben daha hıc gırmedım kac dk suruoo

selam tatlım ... benimde kafası aşağıdayken ağrım oluyo çok şimdi geçti şükür .. tatlım valla 10-15 dk sürüyo hatta geçebiliyo alete bağlıyolar seni orda bebğin kalp atışları dinleniyo cihaz ölçüm yapıyo sancın varmı yokmu bebeğin kalp atışları ritmikmi vs die... bu kontrolünde girersin büyük ihtimal sende .. bnm 23 temmuzda kontrolüm var yine girecem

bende liste var ama kaçar tane oldugu yazmıyoo kuzum,bende sagdan soldan soylenenlere gore cıkarmıstım listeyi, ben hepsini almadım... işine yararsa atıyım, yada yarın evdekılere bakar yazarım..

kızlar bu zaman dek aşerdiniz mi hiç bişeyi ? yaw hep anlatırlardı annemler gece yarısı uyandım yok cnm şunu çekti yok bunu bilmem ne bende bekarken diyordum kocama her istediğimi aldırırımm falan...ulan hamile kaldık hiç bişey aşermedim iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…