2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hoş geldin canım aramızaaaaa hayırlı uğurlu olsun Alalh hepimize bebişelrimizi kucağımıza almayıda nasip etsininş.
benim bıdık tam 12 ay sonraaa bizee merhaba dedi seninki aceleci maşallah üzmemiş sizi annesi hep güzel haberlerle sevindirsin inş.

hoşbuldummm :3:
evet benim mercimeğim annesi gibi aceleci çıktı :)

ne güzel ya herkez de bir belirti var bende yaşasam bunları anlasam hamile olduğumu,bir tek kasık ağrım ve biraz göğüslerim sızlıyor.bugün 5.haftam kızımda da hiç yaşamamıştım,belirtisi olanlara özeniyorum hahhahah

ne güzel ya herkez de bir belirti var bende yaşasam bunları anlasam hamile olduğumu,bir tek kasık ağrım ve biraz göğüslerim sızlıyor.bugün 5.haftam kızımda da hiç yaşamamıştım,belirtisi olanlara özeniyorum hahhahah

:) canım ben kendi durumumaa belirti diyemiyorum :DDDD ama inş. bebiştendirrr:))
daha çok ynei miniklerr biraz zaman sonraaaa kendini hissettirir hem snein tecrübende varr bizee moral ol şekeirm tecrübelerini oaylaşşş bizimle:)

:D yanlız değilim hehe
bıdıklarr şimdiden bizi parmağında oynatmaya başladılar:))))
şikayetçi dğeilim:D sadecee şaşırıyorum halime.
bende su içmeyi seviyorum canımmm bu ara uzak duruyorum:DDDD

Su içmekten uzak durma sakın. Bana doktor bol bol su iç dedi.

:) canım ben kendi durumumaa belirti diyemiyorum :DDDD ama inş. bebiştendirrr:))
daha çok ynei miniklerr biraz zaman sonraaaa kendini hissettirir hem snein tecrübende varr bizee moral ol şekeirm tecrübelerini oaylaşşş bizimle:)

inş.dediğin gibi olur canım.evet tecrübeliyim ama ben geçen sene bu ay bir düşük yaptım o yüzden çok tedirginim :-(( kesinlikle stres yapılmaması gerektiğini çok ii biliyorum,çok fazla ayakta kalınmaması gerektiğini,yorulmamamız gerektiğini...

ben de de yok canım
:) belkid böyle iyidir inşalhh mide bualntıözı da olmaz da bebişlerimiziçin yerizz

Çok şanslısın vallahi. Tadını çıkar bol bol dinlen.

Ben de bu sene hayatımda en yoğun olduğum yılı yaşıyorum. 34 saat Okul + 10 saat Açık lise + 3 saat Meslek yüksek okulu + Özel ders. Ama özel dersi bırakıcam bu hafta. 2. dönem de belki yüksek okulu bırakırım dayanamazsam. Çok yoruluyorum şuan bile.

oooo çokkk yoğunsun :)
ben evde yürüsem yoruluyorum
öğrendiğimden beri yarın ilk kez okula gideceğm bakalım nsıl olacak
perşembe cuma rapor almıştım
salı ders var
kendimi yorgun hissdiyorum nasıl ders anlatcam yarın göreceğim :)

maşallahh sizeee darısıdaa keseciği görmeye annesii.
be işteyim çalışıyorum hoş çalışmak denemez aklım hep bebiştee normal yaşama dönemedim henüz:D

canım inşalhh hepimizee nasipp etsin ben çok bekldim bebişimi :(
2. 5 yıla yakın
öksürmeye korkuyorum belrti yok korkutyorum
bugün doktora gittim beta 850 demekki belirti olmadan artıyor diye rahatladım :1:
tam tamına 2 katı değil diye telaşlandım
perşembe 215 di
cumartesi yaklaşık 400
pazartesi yaklaşık 800
aslında uyuyor ama küsüratlı hesaplayınca 870 neden çıkmadı diye telaş yaptım
doktr o kadr matematiksel artmaz ki ykalaşık 2 katı olsa yeter senind e 2 kat artmış dedi

şimdi rahatım Allah hepimzin meleğini korusun

Merhabalar :) Ben de aranıza yeni katılıyorum..
Beni de listeye dahil ederseniz çok sevinirim.
Bilgilerim Adı; Undomiel
SAT; 30 Kasım
Bekl.Doğ.Tar; 5 Eylül
Yaş;29
Boy;160cm
Kilo;54
Şehir; İzmir
Kaçıncı Çocuk;1
Cinsiyet;-

Son adet günün 30 Kasım. 30 aralık da kan testi yaptırdım ve 5 haftalık hamileyim.. İnternette hesaplamalarıma göre 4+5 çıkıyor :) Tahmini doğum zamanım ise 5 eylül olucak sanırım :) Ekim ayında korunmayı bıraktım ve Allahım bana bu güzel müjdeyi 2. ayımda nasip etti..
İnşallah hepimiz ve bende bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

hoşgeldin hayırlı olsun :)
kızlar size birşey anlatayımda gülün halime:DDDD

dün pazar diye hep dışarılardaydıkk eşimleee arkadaşlarla
akşam sinemya gittik 9 seansınaaa sinemaya girmeden önce yemek yediğim yerde wc ye gittim
sinemya girdik ilk seans bitmeden ben bir sıkıştımki anlatamam sizeee dayanamıyorum kaçıcakk elimle bastıyorum olmuyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor 5 dk içinde mola vermezsele ben çıkacağım diyorum içimden neyse mola verildi ben fırladım çantma montumm salon wc ye koşturuyorum (koşturmak dediysemm hızlı adımlarla keşke koturaiblsem:D) aksi şitan wc lerde bozukmuşş hepsi kırılmış hepsii ama adam bir çemkiriyorummm neyapıcam diyee yan tarafta müftülük var camiye dedi oraya hızlı hzlı gittim kapalıııııııı ay yolun kaşrısındaa benzinlikkk benzinliğin marketine nasıla attım kendimi bilemiyorummm:DDDDD
bir döndüm film başlamış 10 dk olmuş eşim merak içinde:DDDD ( bu arada hava çok soğuk ben montu almamıştım eşim montunu bana verdi o beklemk durumunda kaldı )

yani velhası bu hmailelik bende inanılmazzzzz çiş problemi oluşturdu ben çokk tutan biriydim ama tutamıyorum gece bile uyanıyorum abarttım :((((( olur olmadık yerde wc arıyorum:D

kötü olmuş ya
:) bir yere gitmeden tualet bilgilerini al en yakın kaç km de wc var , yapım onarım çalışması var mı? diye araştır bence :)

kızlar bugün test yaptırdım sonucum 422 çıktı sizce ne kadarlık oluo bu değer bide kese ne zaman görünür doktorumu aradım ama doğumda olduğu için görüşemicem meraktan patlıcammm yaaaaaa

kızlar bugün test yaptırdım sonucum 422 çıktı sizce ne kadarlık oluo bu değer bide kese ne zaman görünür doktorumu aradım ama doğumda olduğu için görüşemicem meraktan patlıcammm yaaaaaa

4 haftayı doldurduktan sonra kese görülür. Tabi alttan muayene olman lazım. ben 4 hafta 4 günlükken keseyi gördüm.

4 haftayı doldurduktan sonra kese görülür. Tabi alttan muayene olman lazım. ben 4 hafta 4 günlükken keseyi gördüm.

valla benim arkaş 5 haftalıkta normal ultrasonla kese göründü,inş.yarın benimde öyle olur alt hiç hoş olmuyor kihkihkih

ay yazamamışım arkadaş yani :-))

Son düzenleme:
inş.dediğin gibi olur canım.evet tecrübeliyim ama ben geçen sene bu ay bir düşük yaptım o yüzden çok tedirginim :-(( kesinlikle stres yapılmaması gerektiğini çok ii biliyorum,çok fazla ayakta kalınmaması gerektiğini,yorulmamamız gerektiğini...
kıyamam onu düşünüp üzülmee sakınnn sen dikkatli ol zatenf arkıdnasın herşeyinnn

ya benim çarşamba günü 41 di bugün 422 çok artmış sanki:( anormal bi durum değildir umarım

canım inşalhh hepimizee nasipp etsin ben çok bekldim bebişimi :(
2. 5 yıla yakın
öksürmeye korkuyorum belrti yok korkutyorum
bugün doktora gittim beta 850 demekki belirti olmadan artıyor diye rahatladım :1:
tam tamına 2 katı değil diye telaşlandım
perşembe 215 di
cumartesi yaklaşık 400
pazartesi yaklaşık 800
aslında uyuyor ama küsüratlı hesaplayınca 870 neden çıkmadı diye telaş yaptım
doktr o kadr matematiksel artmaz ki ykalaşık 2 katı olsa yeter senind e 2 kat artmış dedi

şimdi rahatım Allah hepimzin meleğini korusun

kötü olmuş ya
:) bir yere gitmeden tualet bilgilerini al en yakın kaç km de wc var , yapım onarım çalışması var mı? diye araştır bence :)
bebişin öncelikle hayırlı olsun geç gelmiş minik ama gelmiş Allah sağlıkla sıhatle kucaklaırmıza almayıda nasip etsin inş.

bence değerlerin güzell dr un dorğusunu bilir fıstıkk ben henüz dr gitmeidm2.kan testi yaptırmadım o yüzden merak ediyorum değrimizz nedir diye:))) çarşamba öğrenecğeim inş.

bu arada şaka gibi ama hakaten wc olayınaa dikkat ederek gideceğim artık heryere:D

kıyamam onu düşünüp üzülmee sakınnn sen dikkatli ol zatenf arkıdnasın herşeyinnn

o düşük beni çok yıprattı,allah tan 1 kızım var da,tam kendime geldim bir gebelik bu gerçekten mucize çünkü benim prolaktinim yüksek buna rağmen hamile lkaldım gerçekten mucize :-)

o düşük beni çok yıprattı,allah tan 1 kızım var da,tam kendime geldim bir gebelik bu gerçekten mucize çünkü benim prolaktinim yüksek buna rağmen hamile lkaldım gerçekten mucize :-)

Allah sabrını mükafatlandırmış canımmmmm
tekrar tekrar hayırlı olsunnnnn herşe güzel olur inş...

teşekkür ederim tatlım hepimiz inşallah..bu arada tam benimle aynı gün hamiş olan kızlar var burda..allahım ne kadar büyük bi şans..benim gibi biçok kişinin duaları kabul olmuş:nazar::nazar::nazar:
hepimiz bebişlerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah:emir_bebek::emir_bebek:
bende kendimi tanıtayım..
ismim dilek..27 yaşına girdim..eskişehirdeyim..
hoşgeldin canım ben de eskişehirli sayılırım.hangi doktora gittiğini yazarmısın? bebeişin hayırlı olsun bu arada.:49::nazar::nazar:
Canımm gözün aydın bitanemmm
MAŞALLAH BEBİŞİNE:nazar::nazar::nazar:
Bu arada idrar yollarında enfeksiyon çıkmış çok geçmiş olsunn
kendine dikkat et...
teşekkür ederim canım benim
doktor tek kullanımlık ilaç vermişti içtim.inşallah geçmiştir.

canım 5-6 gün sonra alttan kese görünür.:nazar:

Back
X