Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benim çarşamba günü 41 di bugün 422 çok artmış sankianormal bi durum değildir umarım
merhaba arkadaşlar.. sonunda ait olduğum topiği buldum :))) iki gündür sizi arıyordum :)) ben de sizdenim.. hemen bilgilerimi vereyim canım arkadaşlarım belki beni listeye eklemek isterler :))
sat 1 aralık
tahmini doğum tarihi 6 eylül. 31 aralık günü öğrendim hamiş olduğumu.. 28 yaşındayım. ilk bebeğimiz. zaten 6 aylık evliyiz :))) cumartesi kese görünmedi benimde .. bu hafta sonu tekrar gidecem. perşembe günü 5. haftam doluyo. kese görünür herhalde di mi kızalar?
maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramızamerhaba arkadaşlar.. sonunda ait olduğum topiği buldum :))) iki gündür sizi arıyordum :)) ben de sizdenim.. hemen bilgilerimi vereyim canım arkadaşlarım belki beni listeye eklemek isterler :))
sat 1 aralık
tahmini doğum tarihi 6 eylül. 31 aralık günü öğrendim hamiş olduğumu.. 28 yaşındayım. ilk bebeğimiz. zaten 6 aylık evliyiz :))) cumartesi kese görünmedi benimde .. bu hafta sonu tekrar gidecem. perşembe günü 5. haftam doluyo. kese görünür herhalde di mi kızalar?
hımssss ilkdefa duydum ben bunu canım herhangi bir sıkıntı yoktur inş. bundna dolayıkızlar rahmi ters olan var mı?
benim rahmim ters :44:![]()
maşallah hayırlı olsun sağlıkla sıahtle bebişlerimizi alalım kucaklaırmıza inş.merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu.. ikinci çocuğum olucak kısmetse.. bende aranızdayım artık şimdiden memnun oldum arkadaşlar:)
hoş geldin tekrar canımmmm darısıbana olsun bebiişi görmek:)merhaba bende yeni katıldım.. ultrasonda 6.haftada tam olarak belli oluyo. ben oğlumda öyle gitmiştim çok da güzel görmüştüm.. hayırlı olsun.. keseyi beşinci hafta da görünür herhalde canım..
merhaba bende yeni katıldım.. ultrasonda 6.haftada tam olarak belli oluyo. ben oğlumda öyle gitmiştim çok da güzel görmüştüm.. hayırlı olsun.. keseyi beşinci hafta da görünür herhalde canım..
maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. Güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza
hımssss ilkdefa duydum ben bunu canım herhangi bir sıkıntı yoktur inş. Bundna dolayı
maşallah hayırlı olsun sağlıkla sıahtle bebişlerimizi alalım kucaklaırmıza inş.
Hoş geldin tekrar canımmmm darısıbana olsun bebiişi görmek:)
maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza
inşallah canım.. inşallah hep birlite güzel bir hamilelik geçiririz.. bebişlerimizi sağlıkla görürüz.. ben hala inanamıyorum kızlar? siz ne alemdesiniz?
kızlar ya benim kocacık kızıyı çok bilgisayar başında oturma diyo.. zararlı diye.. birazcık pinpirikli bir kocacım var da.. :)))
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin.. Son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihini verirsen seni de tabloya ekleriz.
merhaba kızlar ben de 28 aralıkta aşılama oldum 11 ocak BAT tarihim inşallah adet olmam ve sizlerin arasına katılırım.Eylül annesi olmayı çok istiyorum.SAT ım da 11 aralık dı en son.umarım 11 ocakda adet olmam.sizlerin duası kabl olur benim için dua edin.
inş. canımmm negüzel duygular tazeee :)teşekkürler allah herkese nasip eder inşallah.. Ben ikinci kez yaşıyorum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyorum:) ya ben bişey sorucam şu celtvelleri nasıl yapıyosunuz acaba?? Bana yardımcı olur musunz?
inş. canım inş..... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben hala inanamıyormmmmmmmm dr kontorlünü heycanla bkeliyorum:)maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza
inşallah canım.. inşallah hep birlite güzel bir hamilelik geçiririz.. bebişlerimizi sağlıkla görürüz.. ben hala inanamıyorum kızlar? siz ne alemdesiniz?
hehe benimkide öyle inan:)) telfonlar kapatılıyorr internett falan kapatılıyor uyurken:)kızlar ya benim kocacık kızıyı çok bilgisayar başında oturma diyo.. zararlı diye.. birazcık pinpirikli bir kocacım var da.. :)))
merhaba kızlar ben de 28 aralıkta aşılama oldum 11 ocak BAT tarihim inşallah adet olmam ve sizlerin arasına katılırım.Eylül annesi olmayı çok istiyorum.SAT ım da 11 aralık dı en son.umarım 11 ocakda adet olmam.sizlerin duası kabl olur benim için dua edin.
inş. aramızaa gelirsin canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz fıstık
inş. canımmm negüzel duygular tazeee :)
canım ben henüz bebiş için ticker hazırlamadım ama Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan yapabilirsinnnnn ingilizcen varsa hemencik yaparsın ypek yoksada googlein çeviri kısmındaaan rahatlıkla halledersin
teşekkürler denicem şimdi..
teşekkürler allah herkese nasip eder inşallah.. Ben ikinci kez yaşıyorum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyorum:) ya ben bişey sorucam şu celtvelleri nasıl yapıyosunuz acaba?? Bana yardımcı olur musunz?
merhaba hanımlar. ben de nasipse eylül annesi olucam. konuyu en baştan beri takip ediyorum ama yazmak ancak nasip oldu
sat:29 kasım
internet hesaplamalarına göre beklenen d. tarihi : 4 eylül
yaşım 27
bursada yaşıyorum
ilk bebeğimiz olacak inşaallah
boy: 170
kilo: 56