2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba arkadaşlar.. sonunda ait olduğum topiği buldum :))) iki gündür sizi arıyordum :)) ben de sizdenim.. hemen bilgilerimi vereyim canım arkadaşlarım belki beni listeye eklemek isterler :))
sat 1 aralık
tahmini doğum tarihi 6 eylül. 31 aralık günü öğrendim hamiş olduğumu.. 28 yaşındayım. ilk bebeğimiz. zaten 6 aylık evliyiz :))) cumartesi kese görünmedi benimde .. bu hafta sonu tekrar gidecem. perşembe günü 5. haftam doluyo. kese görünür herhalde di mi kızalar?

ya benim çarşamba günü 41 di bugün 422 çok artmış sanki:( anormal bi durum değildir umarım

Anormal bir durum yok burada. Hem BHCG değeri ile hamile olduğunu öğrendiysen tekrar tekrar baktırmana gerek yok. 4 haftan bitince doktor kontrolüne başla yeter. Fazla kafaya takıp stres yapmamalısın.

merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu.. ikinci çocuğum olucak kısmetse.. bende aranızdayım artık şimdiden memnun oldum arkadaşlar:)

merhaba arkadaşlar.. sonunda ait olduğum topiği buldum :))) iki gündür sizi arıyordum :)) ben de sizdenim.. hemen bilgilerimi vereyim canım arkadaşlarım belki beni listeye eklemek isterler :))
sat 1 aralık
tahmini doğum tarihi 6 eylül. 31 aralık günü öğrendim hamiş olduğumu.. 28 yaşındayım. ilk bebeğimiz. zaten 6 aylık evliyiz :))) cumartesi kese görünmedi benimde .. bu hafta sonu tekrar gidecem. perşembe günü 5. haftam doluyo. kese görünür herhalde di mi kızalar?

merhaba bende yeni katıldım.. ultrasonda 6.haftada tam olarak belli oluyo. ben oğlumda öyle gitmiştim çok da güzel görmüştüm.. hayırlı olsun.. keseyi beşinci hafta da görünür herhalde canım..

sat 1 aralık
maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza
kızlar rahmi ters olan var mı?
benim rahmim ters :44::37::37::37:
hımssss ilkdefa duydum ben bunu canım herhangi bir sıkıntı yoktur inş. bundna dolayı
merhaba bende dün öğrendim hamile olduğumu.. ikinci çocuğum olucak kısmetse.. bende aranızdayım artık şimdiden memnun oldum arkadaşlar:)
maşallah hayırlı olsun sağlıkla sıahtle bebişlerimizi alalım kucaklaırmıza inş.
merhaba bende yeni katıldım.. ultrasonda 6.haftada tam olarak belli oluyo. ben oğlumda öyle gitmiştim çok da güzel görmüştüm.. hayırlı olsun.. keseyi beşinci hafta da görünür herhalde canım..
hoş geldin tekrar canımmmm darısıbana olsun bebiişi görmek:)

sağol canım.. bizim ilk olduğu heyecan çok.. inşallah görürüz bu haftasonu bebişi..

maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. Güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza

hımssss ilkdefa duydum ben bunu canım herhangi bir sıkıntı yoktur inş. Bundna dolayı

maşallah hayırlı olsun sağlıkla sıahtle bebişlerimizi alalım kucaklaırmıza inş.

Hoş geldin tekrar canımmmm darısıbana olsun bebiişi görmek:)

teşekkürler allah herkese nasip eder inşallah.. Ben ikinci kez yaşıyorum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyorum:) ya ben bişey sorucam şu celtvelleri nasıl yapıyosunuz acaba?? Bana yardımcı olur musunz?

kızlar ya benim kocacık kızıyı çok bilgisayar başında oturma diyo.. zararlı diye.. birazcık pinpirikli bir kocacım var da.. :)))

merhaba kızlar ben de 28 aralıkta aşılama oldum 11 ocak BAT tarihim inşallah adet olmam ve sizlerin arasına katılırım.Eylül annesi olmayı çok istiyorum.SAT ım da 11 aralık dı en son.umarım 11 ocakda adet olmam.sizlerin duası kabl olur benim için dua edin.

kızlar ya benim kocacık kızıyı çok bilgisayar başında oturma diyo.. zararlı diye.. birazcık pinpirikli bir kocacım var da.. :)))

Oda güzel.. Allah bozmasın da ben ilk hamileliğimde çalıştığım için bilgisayarın başındaydım sürekli, benim oğlan doğdu 1.5 yaşında bilgisayar için beni yolmaya başladı.. ben oturcam diye, şimdide 3 yaşında maşallah benden iyi kullanıyo bilgisayarı.. bişey olmuyo yani.. ama ilgilenmesi de güzel eşinin.. Allah bozmasın tekrar canım...

Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağına alabilmeni nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:. Son adet tarihin ve muhtemel doğum tarihini verirsen seni de tabloya ekleriz.

amin canım darısı isteyen herkesin başına:)):nazar:
sat 26 kasım-muhtemel doğum tarihi de 1 eylül...:emir_bebek:

merhaba kızlar ben de 28 aralıkta aşılama oldum 11 ocak BAT tarihim inşallah adet olmam ve sizlerin arasına katılırım.Eylül annesi olmayı çok istiyorum.SAT ım da 11 aralık dı en son.umarım 11 ocakda adet olmam.sizlerin duası kabl olur benim için dua edin.

inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım.. Allah kimseyi hasret bırakmasın.. Allah'ın duası seninle olsun arkadaşım...

teşekkürler allah herkese nasip eder inşallah.. Ben ikinci kez yaşıyorum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyorum:) ya ben bişey sorucam şu celtvelleri nasıl yapıyosunuz acaba?? Bana yardımcı olur musunz?
inş. canımmm negüzel duygular tazeee :)
canım ben henüz bebiş için ticker hazırlamadım ama Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. dan yapabilirsinnnnn ingilizcen varsa hemencik yaparsın ypek yoksada googlein çeviri kısmındaaan rahatlıkla halledersin

maşallah hayırlıı olsun canımmmm inş. güzel bir hmailelik geçirirsin hoş geldin aramıza

inşallah canım.. inşallah hep birlite güzel bir hamilelik geçiririz.. bebişlerimizi sağlıkla görürüz.. ben hala inanamıyorum kızlar? siz ne alemdesiniz?
inş. canım inş..... aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ben hala inanamıyormmmmmmmm dr kontorlünü heycanla bkeliyorum:)
hehe benimkide öyle inan:)) telfonlar kapatılıyorr internett falan kapatılıyor uyurken:)

inş. aramızaa gelirsin canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruzzz fıstık

Ben tickerfactory . com sitesinde yaptım. hazırladıktan sonra profili düzenle menüsüne gir orada çizelge kısmına yapıştırırsın verilen kodu.

Ben de seninle aynı zamanda aşılama yaptırmıştım. 8 aralıkta aşılamam oldu. İnşallah seninki de tutar burada devam ederiz.

merhaba hanımlar. ben de nasipse eylül annesi olucam. konuyu en baştan beri takip ediyorum ama yazmak ancak nasip oldu :emir_bebek:
sat:29 kasım
internet hesaplamalarına göre beklenen d. tarihi : 4 eylül
yaşım 27
bursada yaşıyorum
ilk bebeğimiz olacak inşaallah
boy: 170
kilo: 56

merhaba hanımlar. ben de nasipse eylül annesi olucam. konuyu en baştan beri takip ediyorum ama yazmak ancak nasip oldu :emir_bebek:
sat:29 kasım
internet hesaplamalarına göre beklenen d. tarihi : 4 eylül
yaşım 27
bursada yaşıyorum
ilk bebeğimiz olacak inşaallah
boy: 170
kilo: 56

Hoş geldin canım. Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Hamilelik nasıl gidiyor? Belirtin var mı? Doktora gittin mi? neler yaptın, ilaç kullanıyor musun. Seninle aynı günüm ben de :) Ben keseyi gördüm cuma günü. Bu cuma da inşallah kalp atışını duyucaz:nazar::nazar:

Back
X