- 16 Ocak 2012
- 1.343
- 29
- 108
okadar çok yazmışsınki:dDD ilk önceeee o börekten bende itiyorum hehehD adresimi vereiym kiki
D
ben eve kadın alıyorum 15 günde 2 hafta önce 5 yıllık kadınımı dğiştrdim bu kaıdnın ütüüsnü nde hiçmemnun değilimbana kaldı bu haftaaa çok zor gleiyorrr bu haftada değiştireceğim bu kadını pazartesi iş yeirne birini alacağım bakalım memnun kalırsam evede gelsin oy oy bende salaklık tam doğum öncesi bildiğinden ne vazgersin iilkoş yaaaa
Oyle adrese yollamayla olmassss..nyakinlardaysan yapiyim bi gun buyur cayla yiyelim borekciklerimizi :)
Ben hazır süslü çikolatalardan almayı düşünüyorum. Gelenlere ikram etmek için.
Ama bebek mevlüdünde ne dağıtırız bilmiyorum tabi. Bursanın adetlerini annem daha iyi biliyor. Onunla bişeyler ayarlıycaz artık :)
Artık yemek yerken nefessiz kalıp tıkanıyorum sanki. Sofrada da öne doğru eğilemiyorum daha çok tıkanıyorum. Sandalyeye yaslanıp yiyince de her lokmada göbeğime döküyorum yemeği :) Kızımızı kirlettin diyor eşim de![]()
uyumak, yemek yemek iyice zorlaştı artık. Sırt üstü yatılmıyor. Yan yatınca sanki göbeğim eziliyo ki bebek hemen tekme atmaya başlıyor altta kalan yerden :) Ezme beni anne diyor sanki.. Bir de her gece en az 2 kere tuvalete kalkmaca. pufff.
Ama bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o...
Offf evet cok tanidik satirlar...