2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

okadar çok yazmışsınki:dDD ilk önceeee o börekten bende itiyorum heheh:DD adresimi vereiym kiki:DD
ben eve kadın alıyorum 15 günde 2 hafta önce 5 yıllık kadınımı dğiştrdim bu kaıdnın ütüüsnü nde hiçmemnun değilim:( bana kaldı bu haftaaa çok zor gleiyorrr bu haftada değiştireceğim bu kadını pazartesi iş yeirne birini alacağım bakalım memnun kalırsam evede gelsin oy oy bende salaklık tam doğum öncesi bildiğinden ne vazgersin iilkoş yaaaa

Oyle adrese yollamayla olmassss..nyakinlardaysan yapiyim bi gun buyur cayla yiyelim borekciklerimizi :)

Ben hazır süslü çikolatalardan almayı düşünüyorum. Gelenlere ikram etmek için.
Ama bebek mevlüdünde ne dağıtırız bilmiyorum tabi. Bursanın adetlerini annem daha iyi biliyor. Onunla bişeyler ayarlıycaz artık :)

Artık yemek yerken nefessiz kalıp tıkanıyorum sanki. Sofrada da öne doğru eğilemiyorum daha çok tıkanıyorum. Sandalyeye yaslanıp yiyince de her lokmada göbeğime döküyorum yemeği :) Kızımızı kirlettin diyor eşim de :52:

uyumak, yemek yemek iyice zorlaştı artık. Sırt üstü yatılmıyor. Yan yatınca sanki göbeğim eziliyo ki bebek hemen tekme atmaya başlıyor altta kalan yerden :) Ezme beni anne diyor sanki.. Bir de her gece en az 2 kere tuvalete kalkmaca. pufff.
Ama bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o...

Offf evet cok tanidik satirlar...

attachment.php
:9::9::9::9::9::9:

Arada şaşırıyor bu forum. Bi kere de benim yazımı silmiş ama benim yazımdan alıntı yapılan yazı altta duruyodu :))

yelizcim yapılışıda çok kolaymış hehehe denicem canım beğendim tarifiii:52:

Dene canim valla pek lezzetli oluyo.. Tabi bunun degisikleri de var onu esimin halalari yapiyo akillara zarar.. Vicvic yagli oluyo onlarin yaptigi ama lezzetini tek gecerim..

Bn bunu bi de ispanaklisini becerebiliyorum sadece :)

Kizlarya ben cadimin sekerlerini kendim hazirlamak istiyorum yani suslerini falan sepetini.. Oda suslemelerini elim yatkindir sus pus isine becerikliyimdir. Deeee... Nerden bulucam ben boyle seyler satan yerleri? Tul- mul tarzi seyler? Kapi susu falan yapmak icin gerekli olan seyleri..

Var midir bilgisi olan?

Bu sorum bi cevaplansin daha coook sorum var size :) si benden daha ondesiniz hazirliklar konusunda daha tecrubelisiniz :)

Kizlarya ben cadimin sekerlerini kendim hazirlamak istiyorum yani suslerini falan sepetini.. Oda suslemelerini elim yatkindir sus pus isine becerikliyimdir. Deeee... Nerden bulucam ben boyle seyler satan yerleri? Tul- mul tarzi seyler? Kapi susu falan yapmak icin gerekli olan seyleri..

Var midir bilgisi olan?

Bu sorum bi cevaplansin daha coook sorum var size :) si benden daha ondesiniz hazirliklar konusunda daha tecrubelisiniz :)

valla benimde bir bilgim yok şeker maviş e sor o bilir

Var midir bilgisi olan?

internette var canım ben bebişimin lokum keselerini internetten aaldım dünnn geldi:DD
bebek şekeri süsleme malzemeleri yaz bulursun

kızlarrr be şimdilik kaçıyorum bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz eşime güzel bir sofraa hazırlayacağım birazda kendime çeki düzen vereyim:DDDD
hava kararsın diye bekliyorum ama hazırlıkla ancak olur sanırım hehe:DDD
haydi öptüm yine girerimmmm

Back
X