2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

son adet tarihim 20 aralık canım;beklenen doğum tarihim 25 eylül ;düzenli gittiğim özeldeki dr daki ultrasonda en son 25 eylül tam ki daha önce 29 eylül bile çıktığı oluyordu,arada tahliller için filan gittiğim üni hastanesinde ve adanada gittiğim özel bi hastanede 20 eylüldü.açıkcası bence çok uçlarda olmadığı sürece aldırmamak gerekiyo aslında ultrasondakine,cihaz cihaz değişiyor.ne güzel yaa haziran temmuz annelerine bakıyorum ne güzel normal doğuruyorlar,bizden de çok isteyen var normal doğumu inş. kolay kolay normal doğum yapacağız.önümüzdeki ay yani ramazan ayı resmen hurma ayı ki ne mutlu bize:49:

evet aslında çok farketmiyor, benimki de takvimde 30 eylül, ultrasonda ise 22 eylül görünüyor. inşallah normal doğum yaparız hayırlısıyla tabi.

biz de bu sene hiçbiryere gidemedik, bayramda eşim köye gidip gelecek, başka da tatili yok zaten, ikimiz de çok bunladık, şimdiden seneye yaz için planlar yapıp kendimizi avutuyoruz. Aslında bebek olmadan gitsek iyi olacaktı ama artık oğlumla tatil yapıcaz inşallah seneye.

biz 2 gün kusadasına gıttık cnm ama eşimin teyzesinin yazlıgına sadece 2 kere 1 er saat denize girebildim, oradanda 5 gün aydına kayınvaldemlere gıttık, orası buradan daha beter sıcak, hep evde oturdum sıcaktan yani hiç birşey anlamadım tatilden, daha çok eziyet oldu bana. bızde seneye ınsallah dusunuyoruz guzel bır tatıl oğluşa beraber ...

evet aslında çok farketmiyor, benimki de takvimde 30 eylül, ultrasonda ise 22 eylül görünüyor. inşallah normal doğum yaparız hayırlısıyla tabi.

ultrasona göre bakmayın canım , benim ultrasona göre sürekli değişiyor, SAT a göre 23 eylül ama bebek biraz iri olduğu için en son gittiğimde 9 eylül gösterdi ultrason ama doktor bu erken doğuracaksın demek değil dedi, sadece bebeğin kilosu fazla olduğu için ultrason bebeği daha büyük sayıyor hepsi bu

ultrasona göre bakmayın canım , benim ultrasona göre sürekli değişiyor, SAT a göre 23 eylül ama bebek biraz iri olduğu için en son gittiğimde 9 eylül gösterdi ultrason ama doktor bu erken doğuracaksın demek değil dedi, sadece bebeğin kilosu fazla olduğu için ultrason bebeği daha büyük sayıyor hepsi bu

benim dr.um ultrasona göre demişti tarihini ama:26::26::26::26::26:

benim dr.um ultrasona göre demişti tarihini ama:26::26::26::26::26:

yok hayatım şöyle düşün, ben 2 hafta önce 28. haftada doktora gittiğimde oğlum 1500 gr.dı ama normalde 30. haftada 1500 gr olması gerekiyor ortalama olarak. ultrasonda kilosuna göre bebeği 30 haftalık olarak görüyor ve doğum tarihini otomatik olarak 23 eylülden , 9 eylüle çekiyor, sadece otomatik hesaplama yani. ama normalde benim bebeğimin 40 haftası 23 eylülde doluyor, bu asla değişmez. eğer 23 eylülde civarında doğurmazsam doktor beni geç kaldı diye sezeryana alabilir, 9 eylülde doğurmadın geç kaldı bebek diyemez yani...

sürekli oturuyorum, yatıyorum zaten canım ... hamiş kaldıktan sonra hayatım çok değişti, önceden çalışıyordum , hep faaldim, gezerdim tozardım, ne istersem yapardım, aylardır bambaşka bir hayatım var sanırım ondan bunaldım biraz ama çok şükür ki Allah bize evladımızı verdi, bu arada benim oğluşum olacak :1: sende fazla yorma kendni yollarda ....

aayy ben hamileliğimde daah faal oldum sanki:1: allah başka dert vermesin dediğin gibi evletlarımız sağlıkla bizimle olsun inş bu senenin şanslı oğlanlarından olacak demkki paşa çünkü kız çok var bu sene çocuklarında erkek başına düşen kız sayısı çok fazla :9: ben kendimi yormak istemiyorum ama dediğim gibi gelenler çoğaldı kayınvalidemede gidince kalıyoruz mecbur :30: ayy bende bu işten bunaldım inan gelenler yerlerine dönsede bizde rahat etsek :52:

yok hayatım şöyle düşün, ben 2 hafta önce 28. haftada doktora gittiğimde oğlum 1500 gr.dı ama normalde 30. haftada 1500 gr olması gerekiyor ortalama olarak. ultrasonda kilosuna göre bebeği 30 haftalık olarak görüyor ve doğum tarihini otomatik olarak 23 eylülden , 9 eylüle çekiyor, sadece otomatik hesaplama yani. ama normalde benim bebeğimin 40 haftası 23 eylülde doluyor, bu asla değişmez. eğer 23 eylülde civarında doğurmazsam doktor beni geç kaldı diye sezeryana alabilir, 9 eylülde doğurmadın geç kaldı bebek diyemez yani...

hııııım anladım, teşekkürler, yani benim doğumun yine 30 eylüle kadar yolu var, napalım sağlık olsun.

bayıldım bayıldım bayıldım... ellerine sağlık:nazar::nazar: ben de sepet alacağım şampuanının yağını falan koymak için. çok tatlı duruyor çünkü;) bakındım ama bulamadım ben güzel küçük bir sepet..olur da sıcaklar izin verir eminönüne gidebilirsem bakarım artık...

anası kokoş, kızı kokoş, çok güzel olmuş çoook beğendim, gerçekten marifetliymişsin.

Teşekkür ederim kızlar daha güzeli sizin olsun..

He kokuşuz biz taç yapacam kendime çnce bi sade ta alıyım onuda süsler koyarım :)

eşin şeker yaptırmana yanaşmıyormuş anladığım kadarıyla ama bence yaptır ucuz bişeyler olsa da çünkü sonra ay neden yapmadım içimde kaldı dersin insan pişman oluyor heveslenip yapmadığı şeylere mesela ben düğünümde heveslenip yapmadığım şeylere şimdi keşke yapsaydım diyorum bu da ilk bebek sonuçta... ya da kendin yap şekerleri illa hazır olmak zorunda değil biraz tül biraz lavanta kurdaleyle oldu sana şeker ne olacak...
bende sepet olarak english home dan 2 hasır sepet aldım biri büyük biri küçük büyük olana şampuan krem gibi malzemelerini koyucam küçüğede bebek şekerlerini bebek şekeri olarakta biberonlu olanları beğendim ama daha sipariş vermedim.

Canım eşimle baktık kolay kolay beğenmiyor uyduruk dior hepsine onun beğendikleirnin taneside 5 tl felan ben de çikolatayla badem şekeri dağıtcam mevlütte bakalım farklı şeyler var aklımda sonuçta hediye verilecek farklı bişeyler verebilirim :)

günaydın kızlar, ben de 10 da kalktım ama hala uykum var, gece 5 kere tuvalet için kalktım, sıcaktan uyuyamadım, klimayı açtım önünde oturdum, her uyandığımda sıpam da uyanıktı, oynayıp duruyordu.

Dün akşamdan beri müthiş bir hareketlilik var içimde, hiç durmuyor acaba dönmeye mi çalışıyor:26::26::26:, akşam eşime söyledim önce önemsemedi, sonra görünce, bi sorun mu var, çocuk rahat değil ayağa kalk biraz yürü falan demeye başladı. Sonra yavaş karnıma vurmaya başladı, napıyosun dedim, o ordan vuruyor ben de burdan dedi:1::1::1::1::1:deliii.

Bizden böyle işte , heee bu arada yarın 30. haftamıza başlıyoruz, çoook heyecanlıyım.

Dün haber aldım, eski iş yerinden bi arkadaşım da ikinci bebeğine hamileymiş, çok sevindim.

Canım ya bebişde artık bi canlı onunda canı sıkılıyor dönüp duruyordur benimki cirit atıyo içerde :)

tamam şekerim sağolasınn yapınca haber veririm olup olmadığınıı..

bende zıbın şeklinde yapmayı düşünüyorum bakalım becerebilecekmiyim canım..

ahh bacııım benim çatlakları görseen faciaa yanii.. göğüslerimi ve bacaklarımı görmek dahii istemiyoruummm:14::14:

çoook güzel olmuş canım bayıldım vallaa. maşallah sanaaa:nazar::nazar::nazar:

hoşgeldiniizz nerelerdeydiniz siz ayol..:15:

ben gece sabaha kadar heeep parça parça uyuyorum ne olacak halimiz bilmeeemmm:18:

bende loradan yaptırdım canım sırf içimde kaalmasın diye kapı süsüne kadar herşeyini aldım bazıları aman ne olacak bu boşa masraf dedi ama tınnn:36::35:

Bekliyorum canım yap resmini çek :)
Sağol şekerim daha güzeli senin olsun..

slm kızlar keyifler yerindedir umarım :21: ben pek geçmiş yapmayı sevmem burda taze muhabbet dururken :52: şekerlerden falan konuşulmuş yaptıran veya yaptırmak isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum yalnız ben pek hoşlanmıyorum böle şelerden çok gereksiz geliyo bana valla biri verdindede darlanıyorum belli bi müddet duruyo bi yerde sonra atıyorum napim bir sürü ıvırzıvır şey son zamanlardada iice arttı nikah şekeri bebek şekeri falan artık çoğunun içinde şeker bile olmuyo :52:

Hoşgeldin canım geçen yamzışın rizelisin sanırsam trabzonlular rizelileri sevmez felan demişin.. Ben öle bişey duymadım canım :) Ben herkesi severim...
Aslında bi bakıma haklısın kapitalizmin oyunu hepsi para tuzağı da insan heves ediyor.. Bebek şekeri dağıtıypsun adam çöpe atıyo bende farklı bi kaç fikir var aklımda bakalım yapabilir miyim paracıklarım yeter mi:)

aayy ben hamileliğimde daah faal oldum sanki:1: allah başka dert vermesin dediğin gibi evletlarımız sağlıkla bizimle olsun inş bu senenin şanslı oğlanlarından olacak demkki paşa çünkü kız çok var bu sene çocuklarında erkek başına düşen kız sayısı çok fazla :9: ben kendimi yormak istemiyorum ama dediğim gibi gelenler çoğaldı kayınvalidemede gidince kalıyoruz mecbur :30: ayy bende bu işten bunaldım inan gelenler yerlerine dönsede bizde rahat etsek :52:

ben ilk 5 ay hep yattım cnm, kusma ,kanama derken yaşadğımı bile hatırlamıyorum neredeyse ... ondan sanırım benim bu halim ... oğlum yaşadı desene o zamann :1: madem gitmeye mecbursun sende kenara çekil otur naz yap biraz canım, hamişsin sonuçta , karışma işe güçe :1:

Nasılsınız kızlar..

Mukabeleye gittim geldim erken başladı erken bitsin diye.. Oturamıyorum uzun süre ya ayaklarım davul gibi oldu :(

Saat 2buçuktada sünnet mevlüdü var oraya gidecem. Bugün geziyom akşam eşim yok buralarda olurum muhtemelen :) Sizlerde ne var neyok

Nasılsınız kızlar..

Mukabeleye gittim geldim erken başladı erken bitsin diye.. Oturamıyorum uzun süre ya ayaklarım davul gibi oldu :(

Saat 2buçuktada sünnet mevlüdü var oraya gidecem. Bugün geziyom akşam eşim yok buralarda olurum muhtemelen :) Sizlerde ne var neyok

Allah kabul etsin canım.

Allah kabul etsin canım.

Sağol cnım...

Kızlar bebişimin kıyafetlerini yıkadım şimdi nevresimlerin, atcam makineye... Akşamada ütüleyip resimlerini çekerim :) Bi bezleri kaldı kızımın herşeyimiz hazır Allaha çok şükür Rabbim hepimize kolaylık versin...

Hoşgeldin canım geçen yamzışın rizelisin sanırsam trabzonlular rizelileri sevmez felan demişin.. Ben öle bişey duymadım canım :) Ben herkesi severim...
Aslında bi bakıma haklısın kapitalizmin oyunu hepsi para tuzağı da insan heves ediyor.. Bebek şekeri dağıtıypsun adam çöpe atıyo bende farklı bi kaç fikir var aklımda bakalım yapabilir miyim paracıklarım yeter mi:)

hoşbuldum canım evet rizeliyim veeee bende herkesi severim çok sevdiğim arkadaşlarım vardır ülkemin her yerinden ama genede emin olamıyo insan işte bazı insanlar çok katı fikirli oluyo gerçi daha eskiden çok oluyodu böle şeler biz gençlerde pek yok elhamdulillah :21: dediğim gibi heves edip yapan arkadaşlara asla bi sözüm yok kimse yalnış anlamasın ama evdeki bazı şeleri bi zaman sonra atarken aslında bende istemiyorum insanalr heves edip yaptırmış banada vermişler ama koyacak yer olmuyo ortalıkta kalıyo napayım ben o yüzden hiç böle bişe düşünüyorum hatta çok yakınlarımada diyorum bana vermeyin die :1:

ben ilk 5 ay hep yattım cnm, kusma ,kanama derken yaşadğımı bile hatırlamıyorum neredeyse ... ondan sanırım benim bu halim ... oğlum yaşadı desene o zamann :1: madem gitmeye mecbursun sende kenara çekil otur naz yap biraz canım, hamişsin sonuçta , karışma işe güçe :1:

biliyorum canım hatırlıyorum senin o zamanlarını zor zamanalrdı ama hayırlısıyla geride kaldı işte.... yooookkk bacım ben gittiğim yerde insanaalr beni bi tabak bile kaldırtmaz ben anca oturup laklak ediyorum :52: ama ben evimi seviyorum çok ayrı kalıncada darlanıyom işte şımarıklılık benimkide harhal :9:

slm canım... bugünde burda çok güzel bi hava var güneş yok pek biraz nem boğuyo insanı ama güzel bi hava var yani sıkılma canım otur uzat ayaklarını karnını okşa kızın sana tekme atsın :46: aayyy ben bunu yapmayı o kadar özledimki yaz tatili uzaktan gelenler onların ziyaretleri yollardayım yani 1 haftadır evimde bi gün geçirmek istiyorum :26:
insan evini özlüyo valla yaa annemler yarım saat mesafede gidince 1 gün kalıyoruz eve gelince eşimde bende ohh bee diyoruz yaa insan annesinin evinden bilee sıkılıyoo bi müddet sonraa evim evim güzel evim hehe:21::21:
Nasılsınız kızlar..

ALLAH kabul etsin canım. çok yormaaa kendinii o ayaklar daha çok şişmesiinn:20::20:
geçen gün eklemiştim canım kapı süsünü şekerleri görmedinmi seennn..

insan evini özlüyo valla yaa annemler yarım saat mesafede gidince 1 gün kalıyoruz eve gelince eşimde bende ohh bee diyoruz yaa insan annesinin evinden bilee sıkılıyoo bi müddet sonraa evim evim güzel evim hehe:21::21:

özlemezmi canım yaaa gerçi ben daha çok gündüzleri olmuyom evde gece evimdeyim ama 2 3 gündür bi yollarda kaldım yeme içme düzenimde bozuldu karnımda acayip geriliyo göbel deliğimin sağ üstü çizgi halinde yırtlıyo sanki bazen öle bi oluyoki tamam diyorum yırttı serram çıkıyo içerden :52:

özlemezmi canım yaaa gerçi ben daha çok gündüzleri olmuyom evde gece evimdeyim ama 2 3 gündür bi yollarda kaldım yeme içme düzenimde bozuldu karnımda acayip geriliyo göbel deliğimin sağ üstü çizgi halinde yırtlıyo sanki bazen öle bi oluyoki tamam diyorum yırttı serram çıkıyo içerden :52:
hehe:52::52:
aman annesii dursun orada çıkmasıınnn daha erkeenn. bende çok fazla yürüdüğümde öyle oluyoo acaayiip geriliyoo çok yoruyoruz galibaa kendimizi ister istemezz. gitsindee hemen misafirlerin sende bi güzeeel tembellik yap evindee ohhhh.

$282883_457908204221144_1401955384_n.webp
:33::33::33:

hehe:52::52:
aman annesii dursun orada çıkmasıınnn daha erkeenn. bende çok fazla yürüdüğümde öyle oluyoo acaayiip geriliyoo çok yoruyoruz galibaa kendimizi ister istemezz. gitsindee hemen misafirlerin sende bi güzeeel tembellik yap evindee ohhhh.

aman aman dursun tabi hiiççç acelemiz yok göbişte dursunlar gelişsinler büyüsünler sonra hoop kucağa... öle yapıcam tatlım bu akşamda kayınvalidemdeyiz dayı beyler geliyolar sonra bi hafta daha gitmem bi yere :52: uzatcam ayaklarmı tv izlicem oohhh

Back
X