2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

filizcim bende öğetmenm bugün milli eğitime gittim. aynen dediğin gibi rapor almana gerek yok sen zaten izindesin dediler..sadece sat a göre 37.hftnda git raporunu al dediler. ama bebek rapor aldığın günde gelse o 3 haftayı eklemiolar. sadece 8 haftayı resmi olarak kullanabilioruz bilgin olsun cnm

Ben de ilçeye sordum ekliyoruz dediler. Her ilçe kafasına göre iş yapıyo. Hep bu yönetmeliklerin ucu açık olmasından kaynaklanıyor. Verilebilir, yapılabilir diye bağlıyorlar cümleleri. Sonra ilçe müdürü canı isterse yapıyo canı istemezse yapmıyo...
Bakalım şansımıza ne çıkacak.

Ben de ilçeye sordum ekliyoruz dediler. Her ilçe kafasına göre iş yapıyo. Hep bu yönetmeliklerin ucu açık olmasından kaynaklanıyor. Verilebilir, yapılabilir diye bağlıyorlar cümleleri. Sonra ilçe müdürü canı isterse yapıyo canı istemezse yapmıyo...
Bakalım şansımıza ne çıkacak.

canım şubat 2011 de çıkan torba yasayla düzenlendi en son bu doğum izni konusu. erken doğum durumunda kullanamadığın izni aktarabiliyosun.
erken doğum durumunda aktarma konusu gayet net.
bugün bi arkadaş yazmış burda ilk doğumumu 39.haftada yaptım ve 1 haftam yandı diye, şubat 2011 den önce yanıyodu ama şimdi yeni değişikliğe göre yanmıyo.
bizlerin de haberi yok yeni düzenlemelerden, meb in memurlarının da haberi yok eski uygulamayı sürdürüyolar, uyanık olmak bize düşüyo.

5 haftayı yaz tatiline denk geldiği için aktarma konusu biraz karışık, ama hiç bir yerde aktaramama durumunu destekleyen bi ibare yok. bu yüzden aktarabiliriz.

bizim randevumuz 28 neydi ama eşimin işi çıktı bizde bu haftaya aldık yuppiiiiiiiiiiiiiiiiii :52: :52: miniğimi göreceğim cumartesi gününü sabırsızlıkla bekliyorummmm bu sefer yüzünü gösterse kızım benim çok nazlanıyor bu konuda havalar biraz serinledi gibi artık vurumuyor direk tekme tokat giriyor bana yer açın diye:))))) CUMARTESİİİ OLSUN RABBİM MİNİKİMİ ÇOK ÖZLEDİM

iyi geceler kızlar nasılsınız çok sıcak ne olcak bizi halimiz nefes almak bile zorlaştı resmen bizde bugün kaynanaya gittik 3 saat zor oturdum sıcak dayanamadım eve geldik sagolsun kocişim evi bir güzel temizledi bana hiç bişey yaptırtmadı :))açtık kilimamızı oturuyoruz :nazar::nazar::emir_bebek:

Herkese iyi geceler kızar yoktum dün..

Cumartesi gecesi arkadşaım aradı eşinin amcası vaefat etmiş memlekete gidecekmiş yanıma gelip bende kalır mısın dedi daha 10 günlük lohusa benim de eşim yoktu evde tamam dedim gece kalktım gittim yakında oturuyor. Bebişi çok tatlı kızlar darısı başımıza inşaallah... Pazar günü de yıkadık bebişi korktum bişe olacak diye ama Allahın izniyle bişe olmadı 5 dakka sürmedi zaten yıkamak :) Bugünde eve 11 buçuk gibi geldim mukabeley gittim geldim eşimle bi güzel evi süpürdük sildik. Yatak odamızın şeklini yine değişip daha kullanışlı hale getirdik bebeğimin yatağınıda yerleştirdim. Yarına bir dünya ütüm var gerçeten dağ gibi ani bebişimin kıyafetlerini ütüleyip yerleştricem.

Bizden haberler böyle geçmiş yapamadım bi yaramazlık yoktur umarım

kızlar direkt dalıyorum sonrasında geçmiş yapıcam. bugün doktora gittim duru kızım 1871 gram 43 cm boyunda :nazar::nazar::emir_bebek:ama hala makat pozisyonundaymış ona biraz canım sıkıldı napalım sağlıklı olsun da öyle böyle çıkıcak ordan :52::52:
maşallah kızına canım kocaman olmuş:nazar::nazar: döner annesi içini ferah tut bol bol uzan sol tarafına yat doktorum bana öyle demişti bir ay içinde dönmüş oğluşum..
Herkese iyi geceler kızar yoktum dün..

Cumartesi gecesi arkadşaım aradı eşinin amcası vaefat etmiş memlekete gidecekmiş yanıma gelip bende kalır mısın dedi daha 10 günlük lohusa benim de eşim yoktu evde tamam dedim gece kalktım gittim yakında oturuyor. Bebişi çok tatlı kızlar darısı başımıza inşaallah... Pazar günü de yıkadık bebişi korktum bişe olacak diye ama Allahın izniyle bişe olmadı 5 dakka sürmedi zaten yıkamak :) Bugünde eve 11 buçuk gibi geldim mukabeley gittim geldim eşimle bi güzel evi süpürdük sildik. Yatak odamızın şeklini yine değişip daha kullanışlı hale getirdik bebeğimin yatağınıda yerleştirdim. Yarına bir dünya ütüm var gerçeten dağ gibi ani bebişimin kıyafetlerini ütüleyip yerleştricem.

Bizden haberler böyle geçmiş yapamadım bi yaramazlık yoktur umarım
hoşgeldin canım.. ayy minicik bebişe mi baktıın ne güzeel yıkamayıda öğrenmişsindir artık sennn..
herşey hazır bebişim gelsin diyosun yanii:9:

maşallah kızına canım kocaman olmuş:nazar::nazar: döner annesi içini ferah tut bol bol uzan sol tarafına yat doktorum bana öyle demişti bir ay içinde dönmüş oğluşum..

hoşgeldin canım.. ayy minicik bebişe mi baktıın ne güzeel yıkamayıda öğrenmişsindir artık sennn..
herşey hazır bebişim gelsin diyosun yanii:9:

aynen öyle kuzum her şey hazır bi Ayşem yok bi de ismi tam belli değil eşim hi bi ismi beğenmiyo ya :(

Sen nasılsın canım nts ye girmişin heralde yeni yeni geçmişe bakıyoum çok geçmiş olsun...

aynen öyle kuzum her şey hazır bi Ayşem yok bi de ismi tam belli değil eşim hi bi ismi beğenmiyo ya :(

Sen nasılsın canım nts ye girmişin heralde yeni yeni geçmişe bakıyoum çok geçmiş olsun...
ayşe ismi gayet güzel bence canım niye beğenmiyo ki eşinn..
evet canım nstye girdik bi sorun yok çook şükür oğlum azıcık korkuttu daha doğrusu ben çok panik yaptım koştum hastaneye ama rahatı yerinde paşamın:42::42:

Allah kourusn bebişilerimizi ve bizleri sağlıkla gelirler inşaallah canım
amin canım amin. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kavuşacağız hepimizde ALLAHIN izniylee..
canım benim iyi geceler kendine ve AYŞE ye çoook iyi baakk erken kalkacağım sabah. görüşürüz inşalllaah:16::16:

amin canım amin. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sağlıkla kavuşacağız hepimizde ALLAHIN izniylee..
canım benim iyi geceler kendine ve AYŞE ye çoook iyi baakk erken kalkacağım sabah. görüşürüz inşalllaah:16::16:

Bende yatıyorum canım Allah rahatlık versin.. Bende erken kalkamalıyım inşaallah kalablirim.

Ben bugün uğrayamabilirim eşim bilgisyaarı işe götürebilir. öptüm herkesi görüşmek üzere:16::16:

çoook sıcaaaaaaaaaaaakkk ve ben yine ayaktayım. Döndüm döndüm uyuyamadım.Kalktım dus aldım yine tık yok.Bakalım ne zaman uyuyabileceğim:14:

Back
X