• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• Üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
5.haftada sadece kese gördüm . 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım ben
Çok teşekkür ederim ozaman ben şuan salı günü gidecem 6+1 olacam ozaman görebilirim demi hiç gitmedim daha doktora

Ben 6. Hafta da kese ve yolk gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim özele gidiyorum normal de ama cuma günü bide devletten randevu aldım cuma 6+5 olcağım inşallah duyarım kalp atışını da günler geçmek bilmiyor🫠
Duyarsınız diye düşünüyorum dinletmese bile doktorun kalp atışını görmesi önemli zaten

Aslında bizim son adet tarihiini baz almaları çok saçma değil mi niye transfer gününü baz almıyorlar ki

Hepsini tek tek okudum Rabbim hepinize kucağa almayı nasip eylesin banada inşallah benimde korkularım var 2023 5 aylık bebeğimi kaybettik yoğun kanamadan şuan 6 7 haflalığız henüz bişey olmadı çok şükür ara ara kasık ağrılarım ve Rahim ağrılarım var haftaya kontrolün var ilk kontrol kalp atışını duymak için bekledim benim 5. Gebelik 3 kızım var oğlum melek oldu bunu heyecanla bekliyorum bakalım ne olacak dua edin benim içinde😔

ben uygulamaya göre 7+2 deyim ama dr tekrar geldiğinde kalp atışını duyalım senin adet tarihini ileri alıcam geç döllenme var demişti.
Geçen hafta çarşamba gitmiştim dr 'a o zaman 4.5 5 hafta gibi diyip keseyi görmüştü. haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. ama içimde hep korku...
Son adet tarihiniz kaçtı benimde geç döllenme uygulamaya 8 haftalık olması gerekirken geçen hafta 5 haftalık dedi doktor

Yok ondan bahsetmiyorum transfer gününden sayarsak diyorum adetin başından saymak saçmama gitti 😂
Evette transfer gününden sayılması da doğru değil. Benim tüp bebek hesaplaması ile yapılan ile uyumlu regl ilede 2 gün oynuyor sadece doktor sorun yok dedi. Normal gebe kalan kişilerde regln ilk günü gebe kalmiyor ki tahmini o tüp bebekte de transfer tarihinden sayılmıyor direk o yüzden 🙂

Back
X