5.haftada sadece kese gördüm . 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım benArkadaşlar yolk keseyi ve içinde bebeği kaçıncı haftada gordununuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5.haftada sadece kese gördüm . 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım benArkadaşlar yolk keseyi ve içinde bebeği kaçıncı haftada gordununuz
Çok teşekkür ederim ozaman ben şuan salı günü gidecem 6+1 olacam ozaman görebilirim demi hiç gitmedim daha doktora5.haftada sadece kese gördüm . 6+2 de bebeği ve kalp atışlarını gördüm canım ben
Duyarsınız diye düşünüyorum dinletmese bile doktorun kalp atışını görmesi önemli zatenBen 6. Hafta da kese ve yolk gördüm önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim özele gidiyorum normal de ama cuma günü bide devletten randevu aldım cuma 6+5 olcağım inşallah duyarım kalp atışını da günler geçmek bilmiyor![]()
Teşekkürler ,22 Eylül canımHayırlı uğurlu olsun sizin transfer tarihiniz kaçtı acaba sanki yakınız birbirimize
27 Eylül'de bende transfer oldum 1 hafta var aramızdaTeşekkürler ,22 Eylül canım
Siz ne zaman transfer olmuştunuzDuyarsınız diye düşünüyorum dinletmese bile doktorun kalp atışını görmesi önemli zaten
19 Eylül'de olmuştum aynı grupta konuşuyorduk hattaSiz ne zaman transfer olmuştunuz
Benim son regl ve transfer tarihiyle hesaplandığında 2 gün oynuyor. Doktor transfer ile olanı baz aldı bugün 6+3 ümAslında bizim son adet tarihiini baz almaları çok saçma değil mi niye transfer gününü baz almıyorlar ki
Transfer gününü baz aldığında 5+2 deyim benBenim son regl ve transfer tarihiyle hesaplandığında 2 gün oynuyor. Doktor transfer ile olanı baz aldı bugün 6+3 üm
Canım benim uygulamaya göre bebeğim şu an 4+4'te gözüktü kese Ama doktorum bebek ufak diyor30 günlük diyor ve ben özelde baktırdımArkadaşlar yolk keseyi ve içinde bebeği kaçıncı haftada gordununuz
Son adet tarihiniz kaçtı benimde geç döllenme uygulamaya 8 haftalık olması gerekirken geçen hafta 5 haftalık dedi doktorben uygulamaya göre 7+2 deyim ama dr tekrar geldiğinde kalp atışını duyalım senin adet tarihini ileri alıcam geç döllenme var demişti.
Geçen hafta çarşamba gitmiştim dr 'a o zaman 4.5 5 hafta gibi diyip keseyi görmüştü. haftaya gel kalp atışını duyalım dedi. ama içimde hep korku...
Transfer gününden itibaren mi sayiuorsunuz tüp Bebek gebelik hesaplama diye giirin öyle bakın aramızda 3 gün var 5+2 değildirTransfer gününü baz aldığında 5+2 deyim ben
Tüp bebek hesaplama sizinkine baktım 6+0 sizinde bugünTransfer gününü baz aldığında 5+2 deyim ben
Yok ondan bahsetmiyorum transfer gününden sayarsak diyorum adetin başından saymak saçmama gittiTransfer gününden itibaren mi sayiuorsunuz tüp Bebek gebelik hesaplama diye giirin öyle bakın aramızda 3 gün var 5+2 değildir
Doktor pazartesi gittiğim de 6 haftalık demişti amaTüp bebek hesaplama sizinkine baktım 6+0 sizinde bugün
Evette transfer gününden sayılması da doğru değil. Benim tüp bebek hesaplaması ile yapılan ile uyumlu regl ilede 2 gün oynuyor sadece doktor sorun yok dedi. Normal gebe kalan kişilerde regln ilk günü gebe kalmiyor ki tahmini o tüp bebekte de transfer tarihinden sayılmıyor direk o yüzdenYok ondan bahsetmiyorum transfer gününden sayarsak diyorum adetin başından saymak saçmama gitti![]()
Son reglniz tarihiniz ne ?Doktor pazartesi gittiğim de 6 haftalık demişti ama
1 Eylül pazartesi gittiğimde 6 haftalık demiştiSon reglniz tarihiniz ne ?