2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

slm kızlar,

benim hiç göğüs ucum yok yaaaaa :14: etraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?

canım uzmanlar göğüs ucunun küçük olmasının emirme çısından çok önemli olmadığını söylüyorlar bunu ben bi çok dr.dan duydummm önemli olan emzirme yöntemini bilmekmiş...takma kafanaaaa ...bepanten değil de lanisohun göğüs ucu kremini kullanmak gerekiyormuşş8.aydan itibaren ucu yara olmasın die bi dr.a gitsem sorcam ama izindeee

meraba kızlar... yanıyorum resmen içimden ateş çıkıyo ter zaten su gibi su içiyorum içiyorum tuvalete bile çıkmıyorum aayyyy fenalardayım :47:

benim arkadasımında yoktu oda bepantenle masaj yapmış,ama sımdılık erken sanırım canım, belkı son ay fılan yapılıyodur.

evet erken olabilir cnm, bakalım doktorumuz ne diyecek ama oğlum ememeyecek diye çok korkuyorum :14:

meraba kızlar... yanıyorum resmen içimden ateş çıkıyo ter zaten su gibi su içiyorum içiyorum tuvalete bile çıkmıyorum aayyyy fenalardayım :47:

ay cnmmm hepimizde aynı dert mevcut, artık terlemeden durmak nasıl birşey unuttum ...

slm kızlar,

benim hiç göğüs ucum yok yaaaaa :14: etraftan herkes birşey söylüyor, yok bepanten krem ile her gün masaj yapmalıymışım ki doğuma kadar ucu çıksınmış, kimisi sakın elleme göğüslerine erken doğumu tetikler diyor. doktoruma ayın 27 de gidicem ,o zaman sorarım ama şimdiye kadar hiç soran var mı doktoruna ?

canım benimde bi göğsümün ucu yok dün sağlık ocağında takibim vardı o banyoda ve sonrasında yağla masaj yapmaya başlamalısın dedi

canım uzmanlar göğüs ucunun küçük olmasının emirme çısından çok önemli olmadığını söylüyorlar bunu ben bi çok dr.dan duydummm önemli olan emzirme yöntemini bilmekmiş...takma kafanaaaa ...bepanten değil de lanisohun göğüs ucu kremini kullanmak gerekiyormuşş8.aydan itibaren ucu yara olmasın die bi dr.a gitsem sorcam ama izindeee

Göğüs ucu çıkaran ufak pompalar var. Satılıyordu internette görmüştüm. Lansinohun ürününü alabilirsin. Emzirmeden önce onunla göğüs ucunu çıkarıp sonra emziriliyormuş.
Bir de silikon göğüs ucu görmüştüm. Onu memesine takıp bebeği öyle emziriyordu bi yakınım..

evet erken olabilir cnm, bakalım doktorumuz ne diyecek ama oğlum ememeyecek diye çok korkuyorum :14:

ay cnmmm hepimizde aynı dert mevcut, artık terlemeden durmak nasıl birşey unuttum ...

o arkadasım bıle emzırıyo canım şimdi, hiç korkma.. ben onla konusunca sana yazarım..

ay sağol cnm içimi rahatlattın valla, lansinohu bende duymuştum ona başlıyacağım zaten son ayda, inşallah oğluşum aç kalmaz...

canım benimde bi göğsümün ucu yok dün sağlık ocağında takibim vardı o banyoda ve sonrasında yağla masaj yapmaya başlamalısın dedi

iyi senin birinde varmış canım, benim ikiside dümdüz :1: herkese doktorları başka birşeyler söylüyor işte, bakalım benim ki ne diyecek ....

çok uğraşıyorum ama olmuyoo bende kendimi birazdaha kilolu görmek istiyorum ama yokk sadece göbüşş önden gidiyoo:))

çoook ilginç bi uğraşın var canım kendini kilolu görmek :27: bizde kendimizi bi daha zayıf görebilcekmiyiz die meraklardayız :31:

ooo topiğiizinnn en tombulu sen oldun o zaman ben 17 den fazla alanı duymadım sanırım hilal de 16 ydı :44:
benden az alan var mı acaba ben de 6 kilo aldımmm:nazar:
azcık yee tubacımm ne bu 6 kg aaa nekadar ayıpp :1::1::1:
bencede dikkat et canım 15 i geçmeee hem doğumunda zor olur :20:
ıns cnm yaaa offffffffffffffff negusell 6 aya kadar 4 kg yla geldık sonaa bana neolduysaa bı ıstahh bııshtahhh :27::27::27:
hımmm ne yapıcan bakalımmm yufkaylaaaa :23:
patateslı kol boregı :1::1::1::1::1::1:
evet çok yavaş gidio canım bnmde ölee...
inş.yarar canımmmm kızım için yiyorum zatenn yoksa işathım yok pekkk
aynı senin gibi meyve ve tatlıcıyımmmmmmmm:49:
aynen yaaa sımdı bı magnumu goturduk elıflee epeydır yemedıydık kg alıoz dıee:52::52::52::52:
Şaşardım zaten en fazla kilo alan ben olmasaydım. Hafta olarak ta sizden gerideyim. Bende potansiyel süper çabuk alıp çabuk veren biriyim. Aslında var ya aşırı da yemiyorum ama alıyorum işte.
sende bendensın ozamn cnm su ıcsemm yarıoo banadaa:1::1::1::1:
ooooooooo afıyet olsun hamartlar sizi :)))
aaaaaaa iyi hatırlattın kuzum bende kocacıma milfoy yapayım, aksam cayla, sabahta kahvaltıda yerizz, mılfoyun no-frostta tarıhı gecermı ya, aldık onu unuttum yapmayı 1 ay olmustur..

yok cnm buzlukta gecsede bısey olmaz onların surelerı uzun oluo zatenn .. onemlı olan cıkardıktan sonra hemen yapmakk afıyet oldun

Back
X