2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:3:

ayy bi gelemedim ya

perşembe yasal iznim başlıyor yani hani durum diyor ki yavaştan gel doğum yaklaşıyor ama benim hayat hızım aksine daha hızlı akmaya başladııı ve ben deliriciğiiim:35:

işler, güçler, hastalıklar vs. vs. :47:

şeytan diyor perşembe al iznini yat iki seksen ama dayanmam gerekkkk dua edin bize, güç versin Allahım hepimizeee

Herşey yolundadır umarım, özledim hepiniziii :21:

zaten bizim için yazın trendleri koca tişörtleri
atletlerıde pek bı rahat gobusumu sarmalıoo benımkkıler memıslere kadar gelıo artıkın :52::52::52:
kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat
gecmısolsun cnmmm nıhayet haberını aldık.. dıkat et amann erken olmasın .. :nazar::nazar::nazar:
Üzülme benimde 5 gün geriden geliyor ama bu süreci tamamlıyor bebekler korkacak bir şey yok :54:

hoşbulduk nasılsınız :54:avatarlarımız aynı:1:
Benim evimde doğalgaz yok malesef çok oturmayı düşünmüyoruz bu evde en fazla bir kış geçer biz ufoyla idare ediyorduk ama bebeğimiz ısınmaz napsak ki:5::5:

:)) aa ewtt benımde kızımolcak ondan kokoss bı avatar hosuma gıttı.. benım kalorıferlı cnm ufoyla bıraz zor olurr. tasınma sansınızz varmıkı

ayy bi gelemedim ya

perşembe yasal iznim başlıyor yani hani durum diyor ki yavaştan gel doğum yaklaşıyor ama benim hayat hızım aksine daha hızlı akmaya başladııı ve ben deliriciğiiim:35:

şeytan diyor perşembe al iznini yat iki seksen ama dayanmam gerekkkk dua edin bize, güç versin Allahım hepimizeee

ya sende cadicuk gibi bi gelip bi kaybolanlardansınnnn fazla yorma ama kendinnii dikkat et sen ilk önce bebişine sonrada bizee lazımsın şekerimmm

atletlerıde pek bı rahat gobusumu sarmalıoo benımkkıler memıslere kadar gelıo artıkın :52::52::52:

gecmısolsun cnmmm nıhayet haberını aldık.. dıkat et amann erken olmasın .. :nazar::nazar::nazar:

:)) aa ewtt benımde kızımolcak ondan kokoss bı avatar hosuma gıttı.. benım kalorıferlı cnm ufoyla bıraz zor olurr. tasınma sansınızz varmıkı

Bu kış yok malesef:5:doğalgaz sobası döşetsek masraf olur baya eşim nasılsa gideceğiz gerek yok diyor :5:

kızlar dun gece kanamam olduğunu yazmıstım. Merak edip soranlar olmus sayfada sağolun ilginize.
doktora gittim. Bebek doğumkanalına girmiş. ciğer geliştirici iğne verdi. ve dopumu geciktirici bir jel verdi doktor. 1 hafta hiç kalkmadan yat dedi. umarım 37 haftayı tamamlarız. kendinizi yormayın çok aman dikkat

Aman hiçbirşeye elini sürme. Klima varsa aç serin serin yat sakın kalkma. İnşallah bebeğin zamanını bekler. Anne karnında 1 gün bile çok kıymetli.

slm kızlar.kontrolden geldim ben.ama moralm bozuldu.bebişimin gelişimi 1 hafta geriden geliyormuş.neden acaba çok üzüldüm.yarın ayrıntılı ultrasonda bakılcak.

canım sakın çok kafana takma seninki de bişeymiii benim bebek 3 hafta geride 2 kere dopplere girdim normal çıktı sende üzme kendini stres çok etkiliyor inan.
bende yarın doktordayım bakalım ne olacak erken doğum riski kafama takılıyor şimdide onu düşünmeyim diye işe sardım bebeğimin kıyafetlerini vs yıkadım astım kuruyunca ütülerim bide hastane çantasınıda bu hafta tamamladımmı içim rahatlar.

ya sende cadicuk gibi bi gelip bi kaybolanlardansınnnn fazla yorma ama kendinnii dikkat et sen ilk önce bebişine sonrada bizee lazımsın şekerimmm

sorma canım ya aynen oyle oldu bu aralar

ama ihmal etmicem bundan sonra inşallah...

sibele de ayıp oldu çekiliş konusunda ama sanırım o da çok yoğun birbirimize çıktığımız iyi olmuş yani baksana o da yok ortalarda :37:

Bu kış yok malesef:5:doğalgaz sobası döşetsek masraf olur baya eşim nasılsa gideceğiz gerek yok diyor :5:

Minicik bebekle taşınma zor olacak ama kaloriferli eve taşınsanız çok iyi olur bebiş için. Ekim kasım en geç havala çok soğumadan...

Minicik bebekle taşınma zor olacak ama kaloriferli eve taşınsanız çok iyi olur bebiş için. Ekim kasım en geç havala çok soğumadan...

bu kış taşınamayız büyük ihtimalle :50:

hg cnm cekılısten haberın varmıydıı .. unuttum msj atmısmıydım yaa ıyıce unutkan oldumm benn .. :1::1::1:

olsun cnmm sıkma canını herseyın hayırlsıı tayınmı cıkıcak

sınavlara hazırlanıyor canım ona göre hareket edeceğiz:31:

ayy bi gelemedim ya

hg cnm cekılısten haberın varmıydıı .. unuttum msj atmısmıydım yaa ıyıce unutkan oldumm benn .. :1::1::1:

olsun cnmm sıkma canını herseyın hayırlsıı tayınmı cıkıcak

slmmmmmmmmmmmmmmmmm
biz geldiiiiiikkkkkkkkkkk
kızımlaaaaaaaaa.......................
yanıyoruz biz çok sıcaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk..............

Slm kizlar nasilsiniz.cok yoruldum bugun cariya ciktim bebe nevresimlik kumas aldim bu karnimla kizimin bebek arabasini surmek magazalar gir cik cok zorr.off.....

sana hediye gelmiş ya ordan gördüm çekiliş olduğunu:1:

ama hiç önemli değil canım ya bende gelemedim zaten bir türlü:36:

çok yoğunum sanırım sibel de öyle ben ona msj atacağım şimdi inşallah buluşucaz :1::1:

amin canım inş...banada şimdilik çok öenmli değil ben sadce bundan sonrası hep gerimi gidicek die tekrar ultrason verdim dedi...insanın elinde değil hemen evham yapıyorum.inş.bişey çıkmaz.
canım öncelikle çok geçmiş olsun......
kendine çok dikkat et ,düzenli beslenmeye çalış,yoğurt,süt,bal,ceviz,hurma,........ne bulduysan affetme götür gitsin,bebişe yarasın annesi.........
evham falanda yapma,bu haftadan sonra bebiş hızla toparlanıcak,sen moralini yüksek tut yeter annesi,bebişini üzme.......
iyi düşün tatlım..........

canım çok geçmiş olsun...hiç bi iş yapma tatlım yaaa yat bol bol,bebişini düşün........
inşallah canım 37. tamamlarsınız sizin için dua edicem....

Slm kizlar nasilsiniz.cok yoruldum bugun cariya ciktim bebe nevresimlik kumas aldim bu karnimla kizimin bebek arabasini surmek magazalar gir cik cok zorr.off.....

canım naptın ya bu sıcakta karnında bebiş,elinde kızınla nereye gidiyosun...Allah korusun kendine dikkat et tatlım......
erken merken doğurmayalım sonra bebişi gezmeye alıştırma annesi...

selam kızlar.......bizde bugün kızımla görümcemi ve iki çocuğunu amasyaya yolcu ettik......evin altını üstüne getirdim......nevresimler....salondaki ne varsa örtü mörtü hepsi yıkanıyor şimdi.....yarın temizlik var zaten önden yıkansın dedim herşey..... evi resmen harb alanı gibi....biraz mola vereyim dedim......herşey yolundadır sizde umarım kocaman öpüldünüz...

canımm bizde herşey yolundadda,sen evi temizliycem die erkenden pırtlatmıyasın:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ,sakın kendini yorma tatlım kendine
dikkat et ,havalarda sıcak,boşver iş olmayıversin.........

Şişko geldiiiiiiiiiiiiii yer açın bakemmmm
herkes burdaymış,ağdadan geldim kızlaaarrrr yolundum resmennnn
ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem:9::9::9:

kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani:8:

ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça
yani baya bi parayı sulayıp geldim:29::29::49::49::49:

ama tertemiz oldum doğumdan önce 1 kez daha yaptırırım ondan sonra daha da davosa gelmem:9::9::9:

kaş bıyık,manikür pedikür de yaptırdım,yani şu anda full bakımlıyım canlar görmeniz lalzım
kocam bi fark göremedi hani ne yaptırdın bu kadar saat diyor,saçlara bişey olmayınca kuaforden saymıyor yani:8:

ordan çıkışta da bebe şampoo ve losyonumuzu aldım,bi de pastaneye uğrayıp kuru pasta ve poğaça

tabi canım buyur gel ,ben zaten burdayım tyopiğin öncü şişkolarından..............
oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhh sıhatlar olsun........bide eşin için fön çektircektin kız...Adam fark görürdü o zaman:1::1::1::1::1::1:
boşver tatlım parayı ya bidahamı gelicez şu dünyaya :21::21::21::21::21::21::21::21::21:
bebişinde şampuanını güle güle kullansın annesiiiiiiii:16::16::16::16::16:

ben cok yemıyorum ama cnm tatlı ıstıo .. az az yıyorumm meyveyle gıdermeye calısıyorum olmuoo .. cıkolataya hasret kaldım resmen :43::43::43:

canım ye gitsin yaaaaa,bebişe yazık azcık ucundan bari tat Elif kızımızın canı istiyo demekki annesi.......

amin canım inş ya bişe sorucam bebek telsizi gereklimi gerçekten aldınızmı yada alacakmısınız
ben almayı baya bi kafaya koymuştum ama snra vazgeçtim ,bebiş doğsun çok lazım olursa o zaman alıcam......

sorun şurda ki ben gün üçünde pek su içmiyorum, genelde hepsini gece 12 ile sabah 8 arası içiyorum, ama gündüz ayran ya da cacık içiyorum, o nedenle sahurda ve iftarda su içmem yeterli olur gibi düşünmüştüm, ama bu konuda da yanlış yapıyorum herhalde.

canım ayran, cacık suyun yerini asla tutmaz mutlaka su iç,bebiş sususz bkalmasın annesi,havalarda çok sıcak suya daha fazla ihtiyacımız var....
ya ne sahuru ,ne iftarı canım yaaa oruc tutmayı düşünmüyorsun demi....bebişlerin bu haftadan sonra daha çok besine ihtiyaçları var iii beslenmek zorundayız....
bebişin şekerinin düşmemesi lazım annnesi,şimdi tutma bence
ben daha snra tutmayı düşünüyrm yazık bebişeeee

yakında yenı bır baslık acıcazz.. 2o12 eylul annelerın dogum hıkayelerı ( yaklasık 3o gun ıcınde ):16::16::16::16::16::16:
aaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy heyecanlandım ben yaaaaaa
ne mutlu bizeeeee....bakalım topiğin ilk bebişi kiminki olucak........

ben dün bi başlık gördüm, 37. haftasında hala çantamı hazırlamadım benim gibi olan var mı demiş, bir sürü kişi de ben de hazırlamadım diye cevap vermiş, annem de erken erken deyip duruyor. Ben dün dalinin deterjanını aldım, en geç önümüzdeki hafta yıkarım, ütülerim, hazrılarım çantayı, aslında daha gardrobumuz gelmediği için biraz ağırdan aldım, gelsin de ütülediklerimi hemen dolaba yerleştireyim istiyorum.

ya inanırmısın bende daha hastane çantamızı hazırlamadım,ne rahatım yaaaa
annem Ağustosun ilk haftası gelicek onu bekliyrm....
umarım önce doğurmam...
Allah ım korusun ya rabbimmmmm

Vallahi çok güzel olmuş... Arada insanın kendini şımartması lazım.
Poğaçaları da afiyetle yiyin. Yanında da soğuk limonata ohh mis gib :)

üüüüfffffffffffffffffff yoruldum yaaaaa,bitmiyr bu geçmiş,
maşallah annişler bugün döktürmüşsünüz bayaaaaaaa
yetişemiyrz ayoooooolllllllllllllllllllll:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Back
X