Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel annem bakıma gellllslm kıslarrr bişi sorucam benim yüzümde karartı şeklinde lekeler oluştu acaba bi önlem almak gerekiyomu veya gebelik döneminde cildinize yaptığınız farklı bi bakım varmı merak ettim,devamlı nemlendiriyorum güneşe de çıkmıyorum ama yinede oluştu bu lekeler((
Slmm kızlar ben geldimmmm... Alışverişim bitti. Bebişime süper ciciler aldım... A dan z ye ne varsa hallettik...oh ohhhhhhhh![]()
Slmm kızlar ben geldimmmm... Alışverişim bitti. Bebişime süper ciciler aldım... A dan z ye ne varsa hallettik...oh ohhhhhhhh![]()
arkadaşlar hala bebek arabasını alamadım.. öneriniz varmı siz neler aldınız..
kızlar ben alt tarafımdakemiklerimde her sabah bi ağrıyla uyanıyorum galiba çatım genişlemeye çalışıyor, biraz yürüyünce ve pilates yapınca rahatlıyorum. sizdede böyle ağrı hisseden var mıı?
selam canım hoşgeldinizzzz iyiyiz bizde cemre meyve yi yedi hopur hopur hopurduyo içimdeeeeselam kızlarrr biz geldik nasılsınızzz![]()
selam canım hoşgeldinizzzz iyiyiz bizde cemre meyve yi yedi hopur hopur hopurduyo içimdeeee![]()
arkadaşlar hala bebek arabasını alamadım.. öneriniz varmı siz neler aldınız..
h.b canımm :)) bizde dondurma yiyoruzzz kızımla çok sıcakkkkkkkkkkk
afiyet olsun yarasın kızınaaa canım sen ismini ne koycaktınnn![]()
Fatoş ben de sepet almıştım ilk başlarda
annem süslemişti de onu güzelce geçen face e koydum gördün mü?