2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Slmm kızlar ben geldimmmm... Alışverişim bitti. Bebişime süper ciciler aldım... A dan z ye ne varsa hallettik...oh ohhhhhhhh :21:

slm kıslarrr bişi sorucam benim yüzümde karartı şeklinde lekeler oluştu acaba bi önlem almak gerekiyomu veya gebelik döneminde cildinize yaptığınız farklı bi bakım varmı merak ettim,devamlı nemlendiriyorum güneşe de çıkmıyorum ama yinede oluştu bu lekeler :(((
Gel annem bakıma gellll:23::23::23:
şu anda yüzümde maske var ben dedim ya bugün bi bakıma verdim kendimi niyeyse
body shop dan almıştım ballı,keten tohumlu bi maske onu uyguladım...
ama sen de hamilelik lekesi olmuş sanırım,olabiliyormuş aslında güneşten korunsan iyi olur
yüksek korumalı güneş kremi sür yüzüne,ben 50 faktörlü kullanıyorum valla donsuz çıkarım onsuz çıkmam bu güneşe:9::9:

Slmm kızlar ben geldimmmm... Alışverişim bitti. Bebişime süper ciciler aldım... A dan z ye ne varsa hallettik...oh ohhhhhhhh :21:

Hani fotograf annesi haniii???
hayırlı olsun da yani hani foto????

kızlar ben alt tarafımdakemiklerimde her sabah bi ağrıyla uyanıyorum galiba çatım genişlemeye çalışıyor, biraz yürüyünce ve pilates yapınca rahatlıyorum. sizdede böyle ağrı hisseden var mıı?

Benimde aynı canım yaa sabahları çok daha fazla oluyor kalkınca yürüyemiyorum bile

ne o sekerim kocişin gelince pabucumuzu dama attın sattın bizi bıkmadın mı hala kızzz yeter kop gel kopp gelll:4:

Son düzenleme:
arkadaşlar hala bebek arabasını alamadım.. öneriniz varmı siz neler aldınız..

Canım biz kraft kullanıyoruz
biraz agır ama bebek için rahaht tam yatıyor içi de çok geniş
magazada görmeden int. alma bence

kızlar yürüyüş şu bu neyse de pilates falan nasıl yapıyolar acaba?
hamile pilatesi mi var?Ben doğumdan sonra ebru şallı seti alacam Ayçayı okula Oğlumu uykuya
yatacam yere puff puff yapa yapa yeminim var vericem kiloları çok azimliyim şu asnda

Fatoş ben de sepet almıştım ilk başlarda
annem süslemişti de onu güzelce geçen face e koydum gördün mü?

Fatoş ben de sepet almıştım ilk başlarda
annem süslemişti de onu güzelce geçen face e koydum gördün mü?

$sepet.webp

İşte böyleydi oğlum için de kullanacam inşallah

Back
X