hanı bennnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz şekerr senle bebişin nee alemdesinizzzz biz kızımla kahvaltı yapıyoruz daha yeniiiigünaydın kızlAR umarım iyisinizdi,r
günaydınnnn canımmmmm
paşam çok iyi maşallah bugünnnn o annesini rahat ettirdi gece sadece 1 defa uyandık:))))
o yüzden neşeliyim hehe.
şükriyecim yaaaa
ben bu sabah tartıldım 3 gün önce 72 idimDD
bugün tam 74 üm73 ü hiç görmedim ay çok güldüm ama farkettim karnım iki günde büyüdü genişledii var bir değişiklik fiyordum
![]()
günaydınnnn canımmmmm
paşam çok iyi maşallah bugünnnn o annesini rahat ettirdi gece sadece 1 defa uyandık:))))
o yüzden neşeliyim hehe.
şükriyecim yaaaa
ben bu sabah tartıldım 3 gün önce 72 idimDD
bugün tam 74 üm73 ü hiç görmedim ay çok güldüm ama farkettim karnım iki günde büyüdü genişledii var bir değişiklik fiyordum
![]()
evet bu konuda çok şanslısın, kıyaslama şansın var.
hanı bennnnnnnnnnn![]()
iyiyiz şekerr senle bebişin nee alemdesinizzzz biz kızımla kahvaltı yapıyoruz daha yeniiii![]()
aşağıdan kopyala yapıştır yaptım vallaa :26:
ayy sonunda gelebildik.çook yorulduk
gunaydın cnmm kocaman olmustur tosununn ınss..
ıns canım yaa.. aman bosver saglıklı olsunlarda.. zaten cogu arkadasım doguumdan sonra hemen 1o yada 11 kg gıttı dedıler. oyuzden bende bıraz rahatım ..aburcubur yemıyorum ama bebıse faydalı seyler.. arada kacamak oluoookadarcık olabılüüü
pozısyon degıstırmıstır cnmm
masalahh kac kg aldın pekı
benım kuzucumdaa 3 hafta once 1652 grdı.. sımdı nekadar oldu acaba gelsın 26 temmuzzz
gunaydın canımmmmmmmmmmmmm..
zonguuldak bugun serın kapalıı sanırım yagmur yagıcakk ama yagamıoo..buhaftaa ıcı azalıcakmıs cnmm ole dedıler tvde.. ssabbret..
kolay gelsın cnm yaa bende sınır oldum sımdı anlayıssızzlarr![]()
yazdığımda hemen yapamadım duşa girdim bıcı olduk kızımlaaa2 saatt oldu ne bıtmezz kahvaltıymıss ayoll buu ne bu ıstahh![]()
bebeler nasıll bebelerr..artık gozumun onunden gıtmez o bebıs fotosu
![]()
kolay gelsın cnmm süt ii gelıo bıraz ıc bakalımm..temizliği bitirmeden oturdum bilgisayarın başına içim rahat etmedi ben var yine iş yapmak 1 saate biter görüşürüz bu arada çok midem yanıyor öyle böyle değil![]()
gayet ıı cnm 29 dan sonrada hızlı alınıoo ama yaglann ıhmall etmee8 kg aldım canım.
bızde bıcı yaptık yarım saat once nıe keyfın yokkk hayırdırrrrrr:26:yazdığımda hemen yapamadım duşa girdim bıcı olduk kızımlaaa
biraz da canım sııkkın bugün keyfimm yok hiççç ağırdan aldımmm![]()
biz yemeğe gidecez kızlarr öptüm sizi![]()
ne güzel canım. bende gece az uyanınca çok mutlu oluyorum. uyuyamamak çok kötü bir şeymiş. dün markette kasiyer sordu doğum ne zaman filan? diye.. gece uykusuzlukları başladımı dedi sonra. demek herkesin yaşamış olduğu bir sorun. az kaldı inşallah. doğumdan sonra yine uykusuzluk var ama bebişlerimizle birlikte sabahlarız en azından :))))
benıdee sormaa.. yaa bıan once gelsın dıeede bakıyorumm .. dogumdan da tırsıyorumsankıı :18::18:
hayırlısı diyelim artık ama ben çoooook korkuyorum kızlar. nasıl olacağı umrumda değil aslında önemli olan ikimizde sağlıklı olalım yeter..
ben yazdırmıycam canın çünkü yapan yer ile görüşdüm 10 15 gün içinde teslim ederiz dediler.. ben normal istiyorum gece yarısı sancım tutsa ne olcak gelenlere 10 gün sonramı gel diyeyimsadece ismin ve soyismini yazdırıcam ben doğum tarihi biraz sezeryan için ideal..
kızlar bebek şekerine doğum tarihi yazılıyo ama şimdiden nasıl verceksiniz sipariş?
ben yazdırmıycam canın çünkü yapan yer ile görüşdüm 10 15 gün içinde teslim ederiz dediler.. ben normal istiyorum gece yarısı sancım tutsa ne olcak gelenlere 10 gün sonramı gel diyeyimsadece ismin ve soyismini yazdırıcam ben doğum tarihi biraz sezeryan için ideal..