yenidoğana uğrarım varsa eğer prematüre çekerim merak etmeyin şekerler
tmmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenidoğana uğrarım varsa eğer prematüre çekerim merak etmeyin şekerler
biri benı dürtsün kendıme geleyım lütfennn, 2012 tem.anneleri dogum hıkayelerını okudum, agladım ya((((((((((
bebeler nasıll bebelerr..artık gozumun onunden gıtmez o bebıs fotosu
![]()
bend egeçen gün okuudm ağladım. okumak hem iyi oldu hem kötü. o günden beri doğum korkusu daha çok sardı beni..
bende kopyaladım masaüstüne kocacıma göstercem.
babamız gelcek birazdan yemeğe bende kalkıp bir şeyler hazırlayım en iyisii...
canım kolay gelsın valla,napıcaksın ıste, herkes duşüncelı olamıyo maleseff... az kaldı ıznıne dayan kuzum...
bende öle diyorum bak kızım 2 gün daha uyanacağız sonra hafrta sonu uyuyacağız dinleneceğiz canım öğlen yazdırıyorum adını SERPİL LİNA nasıl
bend egeçen gün okuudm ağladım. okumak hem iyi oldu hem kötü. o günden beri doğum korkusu daha çok sardı beni..
bende kopyaladım masaüstüne kocacıma göstercem.
babamız gelcek birazdan yemeğe bende kalkıp bir şeyler hazırlayım en iyisii...
güzel canım, ben begendım, ayy sekerlerden yaptırrısan cekte resmını gorelım.
tamam canım çekerim resmini ay yeter düşünmeyeceğim adın ı kafayı yedim belirledik işde daha niye didikliyor isem
Selam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size Eki Görüntüle 466935
nasıl?
Selam kızlar.. günler geçiyor ve bebişlerimiz daha bir heyecan veriyor!!.. zira benimkinin ayaklarını hissediyorum artık karnımın üzerinden elimi gezdirince minicik çıkıntılar mideme doğru baskı yapıyor.. sağdan sola soldan sağa dönerken zorlanıyorum, bacak arası yastığa başladık artık :)) kızımın beşiği de hazır cibinliğine kurdele yapacağız teyzesiyle incili incili ondan takmadık daha.. onu da ekleyeyim şimdi size Eki Görüntüle 466935
nasıl?
karnımızıdaa doyurdukk sankı uykumuz gelıo yavasyavas.. sekerleme yapıcazz sankii elfıımleee:125::125:
ayyycanım çokkkk ne tatlı,, süslüler sizi :)))
dun gece en sonunda ızmır serındı, dimi![]()
ohh afıyet olsun canm, bu gidişle şeker gıbı bı kız cıkcak yanı :)))))))))))))))))
biz daha acıkmadık emirimle, 2 gıbı anca yerız..
suksuk buararda dolmayı yaptım, sanırım acı salcadan bıraz fazla koymusum acı olmuş buseferde, yana yana yedık(.. sanırım ben dolmayı beceremıcem
ohh afıyet olsun canm, bu gidişle şeker gıbı bı kız cıkcak yanı :)))))))))))))))))
biz daha acıkmadık emirimle, 2 gıbı anca yerız..
suksuk buararda dolmayı yaptım, sanırım acı salcadan bıraz fazla koymusum acı olmuş buseferde, yana yana yedık(.. sanırım ben dolmayı beceremıcem
dolmada pirinç vaaaarrrrr!!! yeme!!!!... pirinç şeker demek şekerini yükseltir aman!
cokgusel olmuss cnmm .. bacakk arası yastıga ben coktan basladımmm rahat oluoo..ııı gunlerde kullanın ınss bebısınleee![]()
ayyy teşekkür ederiz teyzesi.. süslüyüz ama :)) yatağımızı da hazırlıyoruz daha onu da çeker yüklerim bir ara.. izmir serinledi biraz rüzgarlandı diyelim canım, zaten 2 haftadır geceleri terasta kocaman bir cibinlik altında yatıyoruz biz de sıcaktan duramıyorum çünkü eşim de öyle... ama dün sabah da ne rüzgar vardı?... fırtına gibiydi.. asmanın yapraklarının sesinden uyuyamamıştık :))) bu sabah da esinti çok güzeldi efil efil :))))))