Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy inşşşş allahım sizinde bbebeniziii kucağınıza lamayı nasip etsınn.. benımkınıde tutunmasını nasip etsinnDD
gunaydın cnm daha ıyıyızz gece mıdem yandıı sımdı ı sukur sen nasılsınmerhaba arkadaşlar nasılsınız biz iyiyiz
gunaydın cnm daha ıyıyızz gece mıdem yandıı sımdı ı sukur sen nasılsın
günaydın kızlar
bende bu akşam hiçç uyuyamadım, dön dön döno yüzden bu saate kadar uyumuşum Allahtan...
Bu ara herkes pert ya:18:
geçmiş olsun canım mide yanması arada bendede oluyor
gunaydın cnm ewtt sıcaklar bı yandan bebısler buyudu halıyle sıkıntılarımızda olee.. ama allaha sukurler olsun yınede bugunlerı gordukk..
günaydın kızlar
bende bu akşam hiçç uyuyamadım, dön dön döno yüzden bu saate kadar uyumuşum Allahtan...
Bu ara herkes pert ya:18:
ben yemeyle olduğunu zannetmiyorum canım ya bünyeyle alakalı yemeyle olsa benimkide tombiş olurdu sende iyi kilo almışsın cok mu zayıftın genelde zayıflar çok alıyor
68 kiloyla hamile kaldım normaldi kilom yani ama ben bundan önceki hamileligimdede bu kadar kilo aldım. doktorum bünyemden kaynaklandığını söylüyor.bir de 3 haftadır magnezyum ve kalsiyumu birlikte barindiran bir ilaç kullanıyorum sanırım o bebeğinin kilosunu arttırdı![]()
bende aynı ilaçtan içiyorum canım alakası olduğunu sanmam güzel taşıyorsun demekki yediğin yarıyor bebeğine maşallah
afıyet olsun sızeegünaydın biz kalktık
Şimdilik iyiyiz geçti ağrılar yanmalar çok şükür
Birşeyler yiyelim geliriz kızışımla
kızlar ifatar menüleriniz ne :44::44: ben güzel bir sofra hazırlayayım diyorum. gerçi eşim dün sadece çorba içti( öncesinde yaklaşık 1 lt su içtiği için:))))
benım esımde cok yıyemedıı suya saldırdıı aynı sekılde dunku menu aynı yanı bıtmedıkı![]()
bende cok severımde kımsemız yokkıı burdaa esm ve benn.. gecen sene ısyerındekılerı cagırdımm komplee kalabalıktık ne gusel bı ıftar olmustuu .. busene cesaret edemıyorumm okadar cok yemek yapmayı bakalım amaa kısmet belkıde gozumu karartıpp yaparımm..güzel bugün yemek derdin yok yani
gerçi ben mutfakta vakit geçirmeyi çok seviyorum. yeni yemekler yeni tatlar denemeyi.böyle tencere tencere yapayım herkes gelsin yesin çok seviyorum.
![]()
bende temmuz annelerine bir göz atayım dedim dün akşam gördüm çok etkilendim eşime anlattım oda çok üzüldü rabbimin kararı
hala etkisindeydim Allah bebeklerimizi evlatlarımızı korusun
kar tüllü büyük kelebek bebek şekeri mıknatıslı GittiGidiyor'da 58876234
kızlar bunu begendım tanesı 8o kuruss pahalımı sızce..