Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyamayanlar kulubü günaydınn ...
Bu gece cok zo rgecti hatta hala gecmedi.. toplasan bir saat uyumusumdur don saga don sola nefes alamıyorum resmen ama sıcaklardan tüm camlarım acık yaprak kıpırdamıoAllahım daha doğuma (beklenen tarihte olursa) 5 hafta var nasıl gecicek uykusuz cok moralım bozuk suann
neyse buna sukur Allahım sen kolaylaştır aminn
Amiiin, sen yine bicogumuzdan daha sanslısın.Dogumu en yakın olanlardan birisin.Eylül sonu gibi olanlar napsınSabredicez mecbur..Sonra bebişler dogunca keske karnımda kalsaydı demeyelim de
![]()
bende cok wc ye gıdıyorumm suda cok ıcıyorum ama bu baska ssureklıı baska yapıo sankıı hep wcde durcam nerdeysee sıkıldımm wallaahıı..Uyuyamiyoruuuuummmmmmmmm
Kaburgalarim ayri, kasiklarim ayri, sirtim ayri, belim ayri, karnimin yanlari ayri agriyo... Bi de nerdeyse 5-10 dk.da bir lavaboya gidiyorum.. Nolcak benim bu halim boyle![]()
ayy cnmm yaa eşine nıe catıosunn onun ne sucu var.. gercı aynı seyı bende yapıyorumdaa cok pısman oluyorumm sonra.. bende gecen gun heyheylendım bıdaha sana cocuk dogurmuycam dedımÜff ben de bu saatte uyandım, bacaklarım ve kalcamda inanılmaz bir agrı var.Bir yandan da cok sıcak.Ne olcak benim bu halim diye sinirden oturdum aglıyorum. Bugun heyheylerim tepemde.Eşime de cattım bissürü.Anlam veremedi zavallı ne oldugunaa..Küsküyü yedi yedi oturduAllah sabır versin onlara da bize de..
gunaydınnnnnnnn cnmmm en calıskann anneee ılan edıyorum senıııı.. kızını cok yormaa annesıı.. sızede ıı pzlar..fıstıklaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr günaydınnnn pazar bekçiniz geldibiz kızımla gene iş başındayız
ama az kaldı son 15 gün inşallah... hepinize heyiffliii pazarlar diliyoruz minnoşumla beraber
![]()
gunaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydınlar![]()
gunaydın annısler.. az once sol tarafıma sancı gırdı saate bakmadımm uyuyodum cunkı ama tahmınımm 2 dk kadar surdu.. uyanndım sonra wc ye gıttım kan vs. varmı dıee cok sukur yok aama ılkkez bukadar keskın bı sancım oldu.. sımdılık bısı yok takıp edıcem ınsss da olmazz![]()
canım arada bir oluyormuş ya hemen telaşlanma bişicik olmaz, uzan dinlen...
Bundan sonra hep böyle şeyler yaşayacağız sanırım...
Benimde bütün vücudum kırılıyor yaa hiçbirşey de yapmadım her yerim ağrıyor özellikle bacaklarım
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bundan sonra olucak tabıkıdee.. ılkkez bukadar sıddetlı olunca korktum neysekı sımıdlık devamı gelmedı yalancı sancı dedıklerı bu sanırsamm .. bıseyı bılmemekte ne tuhaff yaa
bacak agrısı neden varkı :26:
acemilik başa bela dimiacaba acaba derken herşeyi yaşayarak öğreneceğiz herhalde...
Bilmiyorum canım çok ağrıyor hemde, belkide bacaklar taşıyamıyor artık bu kadar yükü, olabilir yani, ama karnımın çevresi belim felan da aynı zamanda ağrıyor bir de batma var var da var yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 52 gün kaldı.
Bu günlede bebeğiniz başparmağını emerek, emme egzersizi yapıyor. Kendinizi çok yorgun hissetseniz bile, uyumakta güçlük çekiyorsunuz. Bunu sebebi sırt ağrıları, bebeğin hareketleri, sıcak hissetmek, baş ağrıları, bacak krampları ve rahat posizyon bulamamaktır. Unutmayın, yattığınız zaman sol tarafınıza dönerek uzanın. Bu sizin ve bebeğin kan dolaşımını rahatlatacak, sindirim ve solumunuza yardımcı olacaktır. Artık bebeğinizin böbrekleri tam olarak gelişmiştir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2000 gr. - Yaklaşık boyu : 43.7 cm. (Baştan Topuğa)
kızımınnn bugun tam olarak bobreklerı gelısmııss.. basparmagınıdaa emıomuss yerım benn onuu.. anneemm sen bı dunyaya gel ben senı memıslerımlee beslıcemm annemmson 52 gunn .. gel elıfım gelll. annesının kuzusuu..
![]()
bende bilmiyorum canım valla, 23 ağustosda doğum tarihi olan bir arkadaşım izine ayrıldı cuma günü.
Muayene olmuş, bebek 3 kiloymuş, bebeğin başı yerleşmiş gününe kadar durmayabilir eğer durmazsa normal doğum yapabilirsin ama gününü beklerse bu bebek 4 kilo olur sende zorlanırsın demiş...
Bu bile nasıl stres hangisi hangisi acaba diye....
Bende sakın stres yapma dedim sadece hayırlısını dile, okuduklarımızdan duyduklarımızdan sonra illa şu doğum şekli olsun diye zorlamaya gerek yok, Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin öncelikle bebeğimiz ve bizim için hangisi hayırlıysa hangisi sağlıklıysa o olsunnnnnnn![]()
canım bizim ağrılarımızı felan filan açıklamış işte senin takvimmmm![]()