canım ağrı yok ama karnım tümden sertleşiyor zaten ağrı olmasıda gerekmiyormuş
birde soğuk su çok içiyorum o da yaparmı acaba
benimde kıyafetleri bu hafta halletmem lazım bu gerilmeler bana belkide uyarı bu ne rahatlık sağlığın müsade ediiyorsa hazırlıklarını yapıp öyle otur sende canım ben bundan sonra hızlanıcam gerçi sağlığım izin verirse tabi
soğuk suda etkileyebilir tabi,herşeye dikkat etmemiz şart.....
benim kıyafet olayı hep ağrım olduğunda geliyooo,başka zaman gayet rahatım....
evet yaa sağlık ve sıcaklar çok etkiliyoo hareketleri....
topicte hep yazarlardı çok büyümeden çarşı alışveriş işini halledin die,ben halletmedim şimdi sıcakta dışarı nasıl çıkacağımı düşünüyrm kara kara......
kesinlikle biz hamile olduğumuz için sıcaklığı 3 4 derece daha fazla hissediyrmuşuz,,,,haklısın geçen görümcemin göbeğini gördüm geçen sene doğum yaptı odaaa böle sarkık beyaz beyaz çatlak birsürü ddm allahım bnm demi bölee olcakkk...
ama cemrem sağlıklı olsun iyi olsundaa ben çatlıyım yeterkiiii
hoşgeldin canım aynen sıcaklar hepimiz mahvediyor bu gece nasıl uyurum ben onun hesabını yapmaya başldımmm...bende şuan korku falan yokk vallaa bian önce doğurup kızımı kucağıma almak istiyorummm doğumdan sancıdan korkmuyorummmm tek korkummm cemremi sağlıcakla kucağıma alabileckmymmm bu
yok bende baktırmadım o ne oluyor ki canımm ne için baktırılıyorrr
onu ölee görünce diyorum o zaman sorun bendee hamilelikten bu kadr ter döküyorum demekki geçen sene ben bölee terlediğimi hatırlamıyorum yaa
aynen öylee rabbim bize ve bebişlerimize yeterki sağlık versinn de biz çatlayalımmmm