• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.

Günaydın canım hoşgeldin benimde geçmişten pek bi haberim yok ama herşey yolunda sanırsam...

Kızlar günaydın, Cuma akşamdan bu yana giremedim foruma. Umarım bir aksilik yoktur, tüm bebiş ve annişler iyidir. Ayyy şimdi geçmiş yapamayacağım da.

günaydın canım çok şükür bi sıkıntı yokkk iyiyiz hepimizzzz ....
geçmiş yapmak çookk sıkıcıııı:50:
senin nickin bana doritos u hatırlatıor canımı çektiriyorsunnn :9:

bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)

Günaydınnnnnnn :16::16::16: Benim güzel kızım ve güzel annesi geldiiii göbişimize yer açınnnnnn :1::1:

Hayırlı haftalar olsun hanımlar... Nasılsınız? Ben gece hiç uyuyamadım sahurada 20 dakka kalktım hemen ısıttım yemekleri yedi beyim bende yattım uyudum 8 de kalktım yemeklerimi yaptım mutfağın toplanması kaldı ayaklarımı dinlendiriyorum sağolsun beym evi süpürüyor :21::21::21: bide vileda yaptıkmıydı tamamdır misafire hazırızz :32::32:

oooh masallah pek hamaratsınız ailecek:1: İşlerin erkenden bitmesi güzel olur,iftara dinlenmiş olursun sen de..:34: Dikkat et canım kendine.Yorulma cok fazla.

herkese gunaydınlarrr, biz de geldık oglumla, kuzum canımın içi o :)))))
haftsonndan guzel bır haber, emirimin parkytagaını aldııkk :)))))))) kraft 504. hemde uygun fıyata bulduk, ayy odaya kurunca agladım ya, 10 dakıkaa, manyak gıbıı, yatagını ve yorgan setinide aldık, biz emiri beklıyoruuz artık :)) gercı daha kendıme pıjama takımı gecelık fılan almadım, ben ne olsa gıyerım onunkıler tamam :))))))))))))))
ayy bıde kıyafetlerını yıkayıp ütülemedım ,, şaşırdım yaa, kıyafetlerın hepsi farklı nerdeyse bırbırınden, boyarmı boyamazmı panık oldum, baktım baktım atmadım makınaya,, annemle ayıralım oyle işin cıkıcam herhlde :)))

bugün çok yavaş ilerliyor neden kimsenin sesi dönmüyor işimden zaman ayırıp bakıyorum sizden ses seda yok:)

zevzekbayn, dıdemmmm ve ben
46, 47, ve 48 gün hala ınanamıyorummmmmmmmmmmmm,,, :))))))

İlahi şekerim nereden aklına geldi sabah sabah, ben de çok severim de kendilerini, yanında buz gibi kola ile beraber muhteşem gider.

Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...:52: :21:

Merhaba kızlarrrr... şimdi geldim doktordon hem 32 haftalık raporumu aldım .. Hemde fıstığımı gördüm...benm cadı 1940 gram olmuş durumuda çok iiimiş. Bnde bunları duyduktan sonra daha bi iyiyim...:52: :21:

ayy maşallah canım, hoşgeldın, ne guzel hberlerle geldın :)))))

canım merhaba ALLAh hayırlısıya sizlerede bizlere kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı olsun raporun :49:

bende 2012 kasım annesiyim :49: bende çalısıyorum merak ettiğim birşey var yardımcı olursan sevinirim.

bu 32. haftada alınan rapor iş görememezlik raporu mu oluyor ?

kendi doktorumuzdan alıyoruz değil mi? bu rapporu aldıktan sonra işyerine muhasebe bölümüne veriyoruz onlar yasal iznimizi başlatıyorlar değil mi nasıl oluyor :26:

slm annişler albümin değerine baktıran varmı aranızda

benim her ay tam kan, tam idrar tahlilim var. idrar tahlili içinde bakılıyor sürekli.

bu nasıl terleme yarabbim klimanın altında su gibi ter akıtıyorum bu sıcaklar beni mahvediyor tabi bunalınca assoliste bağlıyıorum
kendimden nefret ettim
bide 2 gündür ayakta veya oturunca daha çok karnım sertleşiyor uzanınca geçiyor devam ederse salı felan dr a giderim biraz rahatsızım heralde sıcaklar herşeyi tetikliyor bence

aynen ben de öyleyim. klima altında terliyorum. sertleşme tek bir tarafta mı oluyor yoksa genel olarak göbek ve etrafında mı?

haklısınız kızlar suc bendee temızlık yapıp yordum kendımıı bıdaha yapmıcamm neolursa olsun ev batarsa batsınn umrumda deıl bugunkı yasadıklarımdan sonra aklımm yerınden cıkıcaktı resmen bebegımee bısey olcak dıee .. allah korusunn hepımızın evlatlarını . amınn

geçmiş olsun canım. valla biz ev taşıyalı 2 hafta bitti, hala yerleşiyoruz. napalım yavaş olsun. önceler doğurucam ben hemen yerleşeyim diyordum şimdi saldım çayıra :)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
haklısın canım sana katılıyrm....
geçen gün ilk gördüğümde çok üzüldüm,eşime gösterdin,oda boşver olsun,şuan senin yerinde olup bebek beklemek isteyip sahip olamayan kaç kiş var biliymusun dedi,haklıydıda.....

ben de çatlamışım:( ama eşin çok doğru söylemiş..

evet hilal yaa acayip sıcakkk uyku gözümde büyüyorrr...

ilahi :) uyku gözünde büyüyeni de ilk kez gördüm :)

Ay bu arada b demeyi unuttum sabah dr randevumuz var bizim.. Saat 10'da.. Benim hala ara ara ayaga kalkinca falan nerdeyse yarim cay bardagi kadar su geliyo.. Akintidir demisti doktor beyimiz, tetkik yapmamisti, sonra annemlerin ordaki dr.a gitmistim o tum tetkikleri yapmisti bisey cikmamisti.. Bakalim yarin bi daha gideyim de icim rahat etsin (gerci dedigi tek sey 'tatlim olur boyle seyler normal yaniii..'. Neyse Allah'tan annem de burda guclu gidiyorum valla ben bisey demesem annem der e anlat aikla kiz endise duyuyor falan der...

Bu arada cadi kizimin kiyafetleri yikandi, odasina serdim sererken de icim gitti.. Komik gelicek ama gidip gidip makineye bakiyodum yikanirken, kuzumun eldiveni camla kaucugu arasina sikismis ciksin kurtulsun diye baktim cikmadi ona bile icim burkuldu.. Bitti makinenin programi anneeem diye eldivenleri aldim bi kere de elimde duruladim.. Ay cok fena aglak oldum bennnn...

Yaticam simdi uyuyamiycam yine biliyorum.. Neyse hadi hayirlisi insallah uyuruz bu gece...

Tummmm annislere kuzucuklara iyi gecelerrr.. Hepinizi cok cok optuk teyzoslar..:16:

(kesin bi iki saate damlarim ben yine of uyuyamiyorum diye :31:)

elinize sağlık.. sağlıkla giysin inşallah. kontrolden de güzel haberlerle gelin:)

günaydın canım hem güzel hemde kötü bi geceydiii ...
yarım yamalak uyudum heppp.....amaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüyamda cemremi gördüm :16::16::16::16::16:
hastaneden gelmişiz eşim onu yatağın üzerine yatırmış üzeri açıkkkk
ben görünce deliriyorum nasıl böyle bırakırsın die
hemen battaniyesine sarıyorum kızımııııı kucağıma alıp emziyorummmmm:25::25::25:
ay anlatırkne bile gözlerim doldu çok güzeldi kızllarrrrr:16:
hee bi de göğsümü sıkıyorum sıkıyorum sütüm yok diyorum eşime niye gelmiyor die düşünüyorummm
sonra aklımdan sezaryen mi oldum ki ben diyorumm sonra bi bakıyorum sütüm geliyor memislerimden:43:
çok seviniyorummm cemremi alıp kucağıma emziyorum onu lokur lokur emiyordu kızımmmm:32::32::32:
sonra iyice sarıp yatağına yatıyorummmmm....
gece bi ara rüyamın arasındaaa uyanmışım camlar da acık yaa cemre üşür esiyor diyorummm sonra yine uyuyorum rüyaya devammmm
:9::9::9:
sabah olmuş sonra ben uyanmışım cemre hala uyuyor sonra gece hiç uyanmadı acıkmamışmıdır diee annemi arayıp soruyorum uyandırımı die orda bitiyorrrr....yüzünnü net göremedimmm ama hissettim onu hele emzirirkennn off allahım ne müthiş bi duyguydu yaaaaaaaa:16:

:) ne güzel :)

günaydın herkeseeee...yanıyorum yanıyorum ankara çok sıcaaakkkkk çıldırmak üzereyim:47: ya böyle giderse 37 haftayı bekleyemeden izne ayrılcam :50: kızgın kumlardan serin sulara atlamak istiyoruummm:5::5::5::41::41:

kızgın kumlardan serin havuza atlayabilirsin ancak ankarada :( ben de valla gece uyandığımda kızgın kumdan kızgın suya atlamış gibiydim sırılsıklam :(

selam herkese,umarım herkes iyidir. benim iki koltuk altımda da küçük beze çıktı kızlar..
ağrı da yapıyor kolumu hareket ettirdikçe.
var mı böyle bir sorunu olan. gebelikle alakalı bir durum mu bu?
bilen varsa yardımcı olabilir mi?

doktora sormak lazım, geçmiş olsun önemli bişey değildir muhtemelen..

Kızlar benim de koltuk altı ve özel bölgede morluklar oluştu.Koltuk altım sanki jiletle alıyormmusum gibi..Kolsuz zaten giyemioyrum durum böyle olunca, kısa kollu giyince de kolumu kaldırmadan put gibi duruyorum utancımdan:1: Nette arastrdım hamilelikte olabiliyomus bunlar. İns dogumdan sonra geçer:19:

geçiyor geçiyor merak etme, benim arkdaşımın simsiyah olmuştu, şimdi bişey kalmadı. bebik 10 aylık oldu..

cemreyi hıçkırık tuttuuuu :9:
bugün çok halsizim bütün gün boyunca uyummak istiyorummmm
yemek yapmakda gözümde büyüyorr haliyleee:50:

kolay gelsin. çok zor hergün yemek düşünüp yapmak.. ben yapamam galiba.. ama sizleri takdirle karşılıyorumm maşallah....:)

Günaydınnnnnnn :16::16::16: Benim güzel kızım ve güzel annesi geldiiii göbişimize yer açınnnnnn :1::1:

Hayırlı haftalar olsun hanımlar... Nasılsınız? Ben gece hiç uyuyamadım sahurada 20 dakka kalktım hemen ısıttım yemekleri yedi beyim bende yattım uyudum 8 de kalktım yemeklerimi yaptım mutfağın toplanması kaldı ayaklarımı dinlendiriyorum sağolsun beym evi süpürüyor :21::21::21: bide vileda yaptıkmıydı tamamdır misafire hazırızz :32::32:

daha bir de misafirle uğraşıyorsunuz kuzumm yaaa, Allah kolaylık versin ne diyim... kızını yormaaa:)

Günaydın kızlar
bende dün kardeşimle bebişin kıyafetlerini ayırdım düzenledim yıkıcam ama hangi deterjan ona da karar veremedim.dedesi ananesiyle beşiğinin siparişini verdik.70*130 ölçülerinde yaptırıyorum.düz beyaz renk.uyku seti de dahil 350 TL.2 ay önce herşeyi yaparım gibi geliyodu ama artık evimi bile toplayamıyorum.çok çabuk yoruluyorum üstüne de ramazan geldi annem kardeşimde yardım edemiyor bana eşim desem Allaha emanet hiç oralı değil.17 ağustosa kadar da çalışmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.bakalım bu işlerin altından nasıl kalkacağız.

Masallah haftasina gore lerliyor yani... Hep haftasina gore giderse dogdugunda kac kilo olur acaba? Benim karnim kucuk sanki hala doktora da daha var gitmemize kucuk kalmis demesinden korkuyorum. Gerci ben kilo almadim sadece yavrum var iceride galiba. Gecen kontrolde cok iyiydi kilosu bakalim bu sefer kac... Oructan da kilo vermesin de yavrucuk.

güzel sevgili forumdaşlarım kaderdaşlarım,

haftasonu çok kötü giden iki doğum hikayesi duydum, size anlatmayacağım.. ancak sonuçları Allaha çok şükür ki iyi.. bunlardan biri kuzenimin eşi. velhasılı ben yapmaya çalışıcam ve sizden de rica ediyorum, doğum şeklinde ısrarcı olmayın, doğum anını düşünüp olumsuz duygulamalar yapmayın, hayatta herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını isteyin.. bebiklerimiz 300 eksikmiş 500 fazlaymış, sırtım ağrımış, belim yamulmuş falan hepsi aslında çok basit sıkıntılarmış. Allah başka dert vermesin bu küçük şeylerle uğraşalım ama bunları da çok ciddiye almayalım olur mu? Hepimiz Allah'ın izniyle sağlıkla sıhhatle ve sabırla bebeklerimize vaktinde kavuşacağız inşallah.. amin :)

Back
X