2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydın hanımlar.. Geceden beri döön dönn ya sinir oldum zaten ağırım dönemyorum karnım kasılıyor sinirlerim bozuldu gittim kolktukta yattım abuks abuk rüyalar gördüm 10 dakkada bi uyanırıyorum ya artık uyuyamıyorum kızım dün gece kasıldı dedim ya ondan beri uyuyo herhal pek bi ses seda yok. bekliyim biraz daha olmazsa doktoru ararım.

Bi de hanımlar sabahları kalkarken kasıklarım vajinam acıyo. sizdede var mı bu durum?

ya benim hiç sütüm falan gelmiyor göğüslerim bile doğru düzgün büyümedi. sütüm olmayacakmı acaba? bide 2 tane bebişim olacak:18:

benimde hiç gelmedi canm sütün gelmemesi sütümüz olmayacak anlamına gelmez ki.. Bol bol su içeriz süt artırıcı çay içeriz gelir ödemleride atarız sütümüzde olur inşaallah...

amannnın

sabah sabah ne güzel bir haber buuuu

çok sevindim canım, Allahım analı babalı büyütsün, bir önce bebeğine kavuştursun inşallah.

Küvezde tedbir amaçlı tutuyorlardır canım haftası çok erken değil sanırım, ay çok şaşırdım ve mutlandımmmmmm yaaaa

günaydın canımcımm

bende var mavişko

uyuşuk gibi böyle batma gibi bir his, ama bende 1 aydır sürekli var yani sadece kalkarken değil ama bi yerden kalkarken felan biraz zorlarsam biraz daha fazla oluyor iştee

bide didos 86 vardı ikiz annesi. ozaman 4 olmuş yav

Aa bak onu ben bilmiyorum o ne zaman doğum yaptı sağlıklımı bebişleri Rabbim sağlık versin cümlesine...

günaydın canımcımm

bende var mavişko

uyuşuk gibi böyle batma gibi bir his, ama bende 1 aydır sürekli var yani sadece kalkarken değil ama bi yerden kalkarken felan biraz zorlarsam biraz daha fazla oluyor iştee

Canım bendede var 34. haftadan beri o dediğin gibi artık bu şekile dönüştü. Kum döküyomuşum ondan mıdır artık bebek aşağıya iniyor ondanmıdır anlamadım ama beni zorluyo

Canımmmm tebrik ederim.ALlah analı babalı büyütsün.İnsallah en kısa zamanda kavusursun yavruna.Saglıgı iyiyimiş ya şükür bu şekilde beklemek daha kolay.Sen de iyisin demi? Agrın sızın var mı?

inannnmıoruumm maşallah size kg su falan cok güzel cok surmez cıkar kuvezden inşallah ..
Allah analı babalı buyutsun .. Bir an önce doğum hikayeni de beklıoruz..

Gözünüz aydın :) allah analı babalı büyütsün inşallah...
Darıısı basımıza diyelim ayy masallah kilosu da cok iyi bir an önce küvezden de cıkar inş..

Amin kizlar tesekkur ederim allah razi olsun.bende iyiyim cok sukur agrim sizim yok.bebegimde iyi sadece erken dogdugu icin iki damar arasinda aciklik varmis ondan kuvezde dr bi hafta yaada on gun kalir bu riskli bisey degil korkmayin dedi ilac tedavisile kapaniyor damarlar dedi ondan rahatim biraz ins.hayirlisiyla cikar melegim

günaydın kızlarrrrrr
doğum yapan arkadaşımız var demek maşallahhhhhhhallah analı babalı sağlıklı uzun ömürler versin inşallahhhhhh

darısı bizim başımıza vakitlice inşallahhhhh

benimde her yerim ağrıyo gece yatarken. yatmak dinlenmekten çok acı verir oldu. gece kuşu gibi gezip duruyorum evin içinde. sırt üstü hiç yatamıyorum artık. yan yattığımda da yattığım taraf ağrıyor. az kaldı diye teselli ediyorum kendimi . benim asıl sıkıntım ellerim ve bileklerim çok ağrıyo ve uyuşyo açıp kapamakta zorlanıyorum. Rabbim sağlık sıhat versin hepimize

ya benim hiç sütüm falan gelmiyor göğüslerim bile doğru düzgün büyümedi. sütüm olmayacakmı acaba? bide 2 tane bebişim olacak:18:

canım benimde öyleydi hiç sütüm olmayacak diyordum 2-3 günde büyüyüp sertleşti sürekli de süt sızıyor
büyük ihtimal pekmezden oldu heralde:26:

Son haftalarda herks aynı dertten muzdarip desene. Ben çok kilo aldım ya çok ağırlaştım kaplumbağdan farkım yok

Tatlım el el bileklerin bilgisayar kullanmaktan da olabilir. Ben dün telefondan girdim kk ya elim baya bi uyuştu bıraktım zorla geçti. Bu dediğimin etkisi var mıdır bilmem ama dikkat et yinede doktor ne diyo el uyuşması için?

sagolasin canim darisi basina ins.vakitlice tabi simdi iki damar arasinda aciklik varmis ondan kuvezde ins bu hafta belli olcak cikip cikmica tedavi sonuc verirse cikcak bebegim dua edin

ödemden diyor canım nettende araştırdım hamilelikte olabiliyormuş

Ben de de sizinkisi gibi süt belirtisi felan yok ya, baştan beri böyle, süt olmayacağı anlamına gelmiyordur umarımmm

günaydın canım...
aynen bende öyleyim gece uykusu yok malesef sabaha karşı dalıyorum uykuya
vajina acısı sabahları bende de oluyor hatta her sabah onun acına uyanıyorum

sagolasin canim darisi basina ins.vakitlice tabi simdi iki damar arasinda aciklik varmis ondan kuvezde ins bu hafta belli olcak cikip cikmica tedavi sonuc verirse cikcak bebegim dua edin

en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah canım benim...

Allahım yardımcınız olsun, dualarımız sizinleeeeee

en son "12 temmuzda 30+1 haftalık doğum yaptım.kızlarım küvezdeler" yazmıştı çıktılar mı küvezden bilmiyorum epeyce erken gelmişti bebişleri. rabbim sağlık versin onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…