bebeğin 8+1 olması gereknşekilde yani önde gidiyo gayet normal bazen 8+3 diyelim7+5 gösterir bazen az bazen fazla normal ultrason cihazına görede değişir yanlız sat kaç bende 8+3üm bide nasıl baktılar üstenmi ben gitmedimm daha doktora
Arkadaşlar bugun 5+2 olduk inş yarın keseyi görmek için gideceğim inş yarın keseyi görebilirim
Benimde son satıma göre 6+4 görünüyor ama doktor farklı görüyor bugün 5+3 kızlar.
bilmiyorumki anchusa sanırım ultrason hesaplıyor demekki.
sat 9 aralık üstten baktı gerçi kızımda da öyleydi 35 haftalık doğum yaptım ama 37 haftalık olarak gözüküyordu
Arkadaşlar bugun 5+2 olduk inş yarın keseyi görmek için gideceğim inş yarın keseyi görebilirim
Ben bunu sorayım bir Dr uma yaa. Demedi bana birsey. Haftaya pazartesi kalp atışları için gideceğim.
cnm keseyi görürsün sanırım.bende cumartesi gördüm
hayır kalp atışları 7.haftadan sonra dedi.sadece keseyi gördük.inş canım göürürüm sen kalp atışlarını gördünmü
cnm doktorun demesi lazım aslında:26:
ultrason kağıdında yazmıyormu?
ultrason kağıdında boyutu yazıyordu ama ne kadarlık olduğunu görmedim. Haftaya soracağım ama herseyi, birazda benim şaşkınlığıma geldi birsey sormadım yaaa... Bundan sonra boyu, ağırlığı, ne kadarlık olduğu hepsini soracağım.
hindistan cevizi hiç yemiyorum :)
tahta gibi yaa evde nasıl kıracağım diye düşünüyorumnasıl yendiğini bilmiyom yanii
Bende hindistan cevizi konusunda hayal kırıklığına uğrayanlardanım:)
Hazır olanları severim tatlılara kullandığımızı.
Birgün aldım pazardan çok merak ediyordum kırdım sert bişile işte.Tadına baktım.Tatsız tuzsuz bişiy attım çöpe..
Acaba benimkisimi kötü çıktı demiştim demekki hepsi öyle
Kızlar benim de bu sabah itibariyle bulantım başladı. İStifra etmedim şu ana kadar ama iştah sıfır... Elimde galeta oturuyorum.
slm kızlarr nasılsınız pek giremiyorum buraya çok yoğunum size bişey sorucam sadece bennmi yaşıyorum meraktayım yani yemek yedikden bi 15 dk sonra kendimi kötü hissediyorum halsizleşiyorum ağzımda acılaşıyor tarifi zor bi halim var yemek yemeyi sevmemeye başladım bunun için ama şükür bulantım yok binlerce kez şükürler olsun ilk bebeğimde çok olmuştu çünki zorluğunu iyi bilirim bende haftasonu bebeğimi görmeye gitmeyi düşünüyorum kalp atışını gördüm ama duymamıştım meraktayım ne durumda büyüdümü acaba büyük bi mucize gerçekten çok uzattım kusura bakmayın ama aklım burda
Tazeleri çok güzel olur ama bize gelene kadar bayatlıyor tabii marketlerde..Gerçek hindistan cevizlerini biz tadamıyoruz maalesef. Mesela taze incir bal gibi tatlı olur biliyorsun. Benim almanyadaki bir ark. merak edip almış (onlar için hindista cevizi gibi bir sey incir). hayatımda o kadar tatsız ve kötü bir meyve yemedim çok gereksizdi dedi. Ben sonra ona türkiyeden götürdüm aradaki farka inanamadı. İthal meyvelerin gerçek tadını hiç alamıyoruz sanırım.
merhaba kızlarrrnasılsınızzzz ben epeydir girmiyorum neteeee
umarım herşey yolundadırrr
bu hafta bizim dr randevumuz var heycanla bekliyorumm inş. güzel haberler alırız
:) bizde çok uğraştık eşim çekiçle kırdı ancak...toz hindizdancevizi ye ben onu nutellayla beraber yiyodum hindistancevizli çikolata oluyodu:) başka türlü yenmiyo çünkü tazsız bişi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?