erkek olursa deniz ya da alex, kız olursa ada.
merhaba kızlar bana dün geceden beri hiçbişey yazan olmamış ama ben yinede yüzsüzlük yapıp aranıza katılmaya çalışıyorum. yarın konrolüm var işallah kalp atışlarını duyucam bebişimin. çok ama çok heyecanlıyım. 7+4 te hangisi normaldir sizce duyulmasımı duyulmamasımı. nolur bişey söleyin ilk bebeğim ve bu konuda çok cahilim malesef :44::44::44:
teşekkürler kızlar ben kadıköy şifaya devam ediyorum şu anda ama son gittiğimde doktorun istediği testleri zeynep kamilde yaptırdım şifada baya tutuyodu çünkü sigortamda sadece doğumu karşılıyo muayene ve testleri karşılamıyo. şifayla ilgili bilgisi olan varmı acaba . daha önce gitmiş olan ve halen giden varsa fikirlerini almak isterdim. birde geçen şöle bişey duydum benim şu anda hiç mide bulantım ve aşermem yok. genelde erkek bebeklerde çok oluyomuş bunla kız bebeklerde olmuyomuş doğrumudur ki yoksam hurafemisakın ammada sordun demeyin daha ne saçma sorular var bende hayal bile edemezsinizzzzz
teşekkürler kızlar ben kadıköy şifaya devam ediyorum şu anda ama son gittiğimde doktorun istediği testleri zeynep kamilde yaptırdım şifada baya tutuyodu çünkü sigortamda sadece doğumu karşılıyo muayene ve testleri karşılamıyo. şifayla ilgili bilgisi olan varmı acaba . daha önce gitmiş olan ve halen giden varsa fikirlerini almak isterdim. birde geçen şöle bişey duydum benim şu anda hiç mide bulantım ve aşermem yok. genelde erkek bebeklerde çok oluyomuş bunla kız bebeklerde olmuyomuş doğrumudur ki yoksam hurafemisakın ammada sordun demeyin daha ne saçma sorular var bende hayal bile edemezsinizzzzz
Canım aramıza hoşgeldin, bizim kimseyi kabul etmek ya da etmemek haddimize degil, herkes cok heyecanlı.Bazen hepimizin yazdıkları arada kaynıyor.Onun için sitem etme lütfen.Ben 6+4 de gördüm bebegimin kalp atışlarını ancak vajinal ultrasonla.7+4 ile senin de duyabileceğini düşünüyorum.Allah saglıkla kucagına almayı nasiip etsin insallah.
gerçektenmi..:)) bende aynısını düşünüyorumda şaşırdım bir an erkek olursa deniz kız olursa eylül ada koyucam ismini ama herkes oğlum olacağı kanısında banada öyle geliyor hayırlısı olsun tabi hepimiz için..:)
gerçektenmi..:)) bende aynısını düşünüyorumda şaşırdım bir an erkek olursa deniz kız olursa eylül ada koyucam ismini ama herkes oğlum olacağı kanısında banada öyle geliyor hayırlısı olsun tabi hepimiz için..:)
benim bugun bulantım başladı. çok fenaymış...bu arada endokrinologa gitmeyi düşünüyormusun ayrıca?
hııııhhh bak o konuya gelemedık beklenmeyen aksılıkden dolayı neysekı hersey normal..ctesı ogleden sonra randevum vardı benım endokrınde ozele gıttım...dr bugun bu sekılde gelen 12.hastamsın fakat ıcınde en ıyısı sensın dedı..fazla panık yapıyormusum:))sureklı gorusmemıze gerek yok dedı..50 lık ılacı 100 luge cıkardı subatın 20 sıne kadar...ondan sonra 125 ıcıcem..heray tahlılılmı yaptırıp fakslıycam kendılerıne bu sekılde takıp edıcek benı..mayıs ayında gorusuruz dedı...yetmedı dıyetısyene gırdım:))onu da anlatıcam
canım benim hoşbulduk kesinlikle sitem değil hamilelik sömürüsü yaptım ama galiba yanlış yerde yaptım evde kocama yapınca işe yarıyoda bu kadar hamile arasında olmadı sanırsam
bu arada şaka bi yana Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah
ben de memoriala gidiyorum. testlerimi de karşılıyor ama testler o kadar pahalı ki memorialda dışarıda yaptırabildiklerimi dışarıda yaptıracağım. rutin testler için sigorta limitim yeterli gelmeyebilir gittiğim hastaneye.
mide bulantısı cinsiyete göre değil annenin bünyesine göre değişiyor sanırım. dediğin yalnızca hurafedir.
Hoşgeldin aramıza.
Doktorum beni de 7+4 te çağırdı kalp atışı için. henüz 6+5 im.KAlp atışını duyamasan bile kalbin attığını görüyorsun sanırım. yanıp sönüyormuş. ama çok arkadaş vajinal ultrasonla duydu , duymayanlarda gördü...
evet bende öyle diyenler duydum benimde hiç mide bulantım falan yok 1 hafta kadar oldu 7. haftam boyunca sonra hemen geçti..unuttum bile nasıl bişey olduğunu.
Bu hurafelerin sonucunu 2 ay sonra hep birlikte göreceğiz, bir hemşire ebe girse bu foruma istatistik yapsa, tez çıkar korkarım:)
" eylül 2012 de doğumları planlanan 120 hamileden 73' ü kız...bilmem kaçı erkek doğumla sonuçlandı
sonra... 65' inde mide bulantısı görüldü bazılarında ise eser miktarda hissettirdi gitti :)
43' ünde saçlı kız doğumu gerçekleşti ve bunların 38' inde mide yanması hiç görülmemişti...
Yapasım geldi ama benim tez konumu buna çevirsem yerler mi acaba....
merhaba kızlar bana dün geceden beri hiçbişey yazan olmamış ama ben yinede yüzsüzlük yapıp aranıza katılmaya çalışıyorum. yarın konrolüm var işallah kalp atışlarını duyucam bebişimin. çok ama çok heyecanlıyım. 7+4 te hangisi normaldir sizce duyulmasımı duyulmamasımı. nolur bişey söleyin ilk bebeğim ve bu konuda çok cahilim malesef :44::44::44:
Merhaba ben de 4 haftalık hamileyim. Sanırım son adet tarihi baz alınıyor hesaplarken öyle değil mi? aşağıda gözüken bebeğin büyüme çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?
ayy canım ya emin ol o hemşire bu foruma girse benim yüzümden arkasına bakmadan kaçar vallaaaaa ve de hemşire olduğu güne lanet eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?