2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar bu arada bilginize milupa nın sitesinde de hamilelere özel hediyeler var. içinde ne var hediye paketlerinin bilmiyorum ama birinin bizi anladığını hissetmek ve ödüllendirilmek çok hoşuma gidiyor:):):)

ha bu arada ilk aylarda bir paket sonra doğumda başka paket, 6. ayında da başka paket hediyesi varmış... Bilginize...

teşekkürler kızlar ben kadıköy şifaya devam ediyorum şu anda ama son gittiğimde doktorun istediği testleri zeynep kamilde yaptırdım şifada baya tutuyodu çünkü sigortamda sadece doğumu karşılıyo muayene ve testleri karşılamıyo. şifayla ilgili bilgisi olan varmı acaba . daha önce gitmiş olan ve halen giden varsa fikirlerini almak isterdim. birde geçen şöle bişey duydum benim şu anda hiç mide bulantım ve aşermem yok. genelde erkek bebeklerde çok oluyomuş bunla kız bebeklerde olmuyomuş doğrumudur ki yoksam hurafemi sakın ammada sordun demeyin daha ne saçma sorular var bende hayal bile edemezsinizzzzz

erkek olursa deniz ya da alex, kız olursa ada.

gerçektenmi..:)) bende aynısını düşünüyorumda şaşırdım bir an erkek olursa deniz kız olursa eylül ada koyucam ismini ama herkes oğlum olacağı kanısında banada öyle geliyor hayırlısı olsun tabi hepimiz için..:)

Canım aramıza hoşgeldin, bizim kimseyi kabul etmek ya da etmemek haddimize degil, herkes cok heyecanlı.Bazen hepimizin yazdıkları arada kaynıyor.Onun için sitem etme lütfen.Ben 6+4 de gördüm bebegimin kalp atışlarını ancak vajinal ultrasonla.7+4 ile senin de duyabileceğini düşünüyorum.Allah saglıkla kucagına almayı nasiip etsin insallah.

ben de memoriala gidiyorum. testlerimi de karşılıyor ama testler o kadar pahalı ki memorialda dışarıda yaptırabildiklerimi dışarıda yaptıracağım. rutin testler için sigorta limitim yeterli gelmeyebilir gittiğim hastaneye.
mide bulantısı cinsiyete göre değil annenin bünyesine göre değişiyor sanırım. dediğin yalnızca hurafedir.

Kızlarr merhaba, bugun doktor kontrolum vardı.bebiş gayet saglıklı.Ultrasonda gördüm resmen yan dönmüş keyif yapar gibi yatıyordu.Kalp atışlarını yine gördüm sadece.Doktora gidince heyecandan soracagım bütün soruları unutuyorum.Greyfurtu soracaktım mesela, hergün 1 tane maden suyu iç diyorlar bebiş için baya faydalıymış dediler hepsini sormayı unuttum.Daha bebişin fotografını görmek böyle yapıyorsa kendi gelince nolcam kim bilir

ben de tam aksine erkek bebek de genellikle bulanti olmazmis diye duydum ki gecmisdeki hamile tanidiklarim aklima geldiginde dogru gibi geldi:)))

canım benim hoşbulduk kesinlikle sitem değil hamilelik sömürüsü yaptım ama galiba yanlış yerde yaptım evde kocama yapınca işe yarıyoda bu kadar hamile arasında olmadı sanırsam
bu arada şaka bi yana Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin işallah

Bana da herkes erkek diyor.Aman saglıkla gelsin de.. Bizim de kız olursa eylül kesin de erkek henüz belli degil.İsim koymak zor iş.Nasıl kara vericez bilmiyorum

Merhaba ben de 4 haftalık hamileyim. Sanırım son adet tarihi baz alınıyor hesaplarken öyle değil mi? aşağıda gözüken bebeğin büyüme çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?

evet bende öyle diyenler duydum benimde hiç mide bulantım falan yok 1 hafta kadar oldu 7. haftam boyunca sonra hemen geçti..unuttum bile nasıl bişey olduğunu.

Bu hurafelerin sonucunu 2 ay sonra hep birlikte göreceğiz, bir hemşire ebe girse bu foruma istatistik yapsa, tez çıkar korkarım:)

" eylül 2012 de doğumları planlanan 120 hamileden 73' ü kız...bilmem kaçı erkek doğumla sonuçlandı
sonra... 65' inde mide bulantısı görüldü bazılarında ise eser miktarda hissettirdi gitti :)
43' ünde saçlı kız doğumu gerçekleşti ve bunların 38' inde mide yanması hiç görülmemişti...

Yapasım geldi ama benim tez konumu buna çevirsem yerler mi acaba....

eylül ismini de çok seviyoruz eşimle. listemizde o da vardı...
evet herseyin hayırlısı, bakarsın bebişleirmiz adaş olurlar. bir kalpleri atsın, ikili üçlü test sonuçları iyi çıksın, sağlıklıca doğsunlarda.... koyarız isim....

hehe kocalarımıza yazık.Ben de bugun bunu çok kullandım yazık hiç sesini cıkarmıyor.Kıyamammm ben kocişimeeeeee

Amiiin Allah hepimize saglıklı bebekler, kolay dogumlar nasip etsin.

evet kesinlikle testler çok pahalı ama ileride olacak testleri yinede şifada yaptırmaya çalışıcam. çünkü benim dışarda yaptırdığım kan testleriydi ve laboratuar heryerde aynıdır diye fazla önemsemedim ama çok abes bir fiyat vermezlerse şu 2 li veya 3 lü tarama diye geçiyo galiba onları şifada yaptırmak isterim doğrusu

yanıp söndüğünü falan görmüyorsun, sadece duyuyorsun bebek şekline ait birşey görebilmen gerekir ama o kadar görüntü alamıyorsun yumurtanın içerisinde bir fasülye şeklini görüyorsun sadece:) sonra da deli gibi seviniyorsun. Ben eşime espiri yapıyordum ha bire resmini gösterip,, bak buna seviniyoruz ne şapşalız diye.....

ayy canım ya emin ol o hemşire bu foruma girse benim yüzümden arkasına bakmadan kaçar vallaaaaa ve de hemşire olduğu güne lanet eder

canım ben 6+1 de kalp atışını alttan ultrason ile duydum 8. haftaya kadar duyulması gerekiyo diye biliyorum burdaki yazılanlardan ama dr en doğrusunu bilir.. zaten en heyacanlısı bu dönemde kalp atışını duymak duyduktan sonra bayağı bi rahatlıyosun.. inşallah sende duyarsın..

Merhaba ben de 4 haftalık hamileyim. Sanırım son adet tarihi baz alınıyor hesaplarken öyle değil mi? aşağıda gözüken bebeğin büyüme çizelgesini nasıl yapıyorsunuz?

ben de dün gece yaptım. gebelik çizelgesi nasıl yapılır diye forum var orda detaylı anlatımlar oluyo canım istersen bi bakıver

ayy canım ya emin ol o hemşire bu foruma girse benim yüzümden arkasına bakmadan kaçar vallaaaaa ve de hemşire olduğu güne lanet eder

tamam sosyologda olur,,
Kadınlarda oluşturulan topluluk dürtüsüyle doğmuş olan hurafelere bir bakış :):):)

bir de anketi patlatırız.... makale de çıkar... sende örneklemleri coşturursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…